|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
19.02.2007 21:38 - Причини розлучень? |
|
|
|
Так, люди знайомляться, розказують про те як один одного любить, потім справляють весілля, проходить певна кількісь часу розлучаються. Саме найгірше що страдають від цього діти, тому що ростуть без батьків. В чому на Вашу думку є найбільша причина розлучень? На мою думку причиною розлучень, є те що дуже багато молодих людей їздить на заробітки, але є те що, якщо ти любиш ту людину ти будеш чекати його???
|
|
|
AVB
Турист |
20.02.2007 14:02 |
|
|
Я знаю причину! Вони розлучаються, тому що | Олег пише: | | розказують про те як один одного любить | , а не показують і доводять на ділі свої почуття.
Заробітки дійсно руйнують сім`ї. І тут відвертість почуттів вже ролі не грає. Тут зарадити може лише слідування одній з істин шлюбу: "...бути разом... і в бідності й в достатку...". Такшо, нема чого поодинці кудись їздити - це не здорово. Бо якшо пара вимушено розлучається, навіть чекаючи один одного, вона перестає існувати вже в момент розлучення! Це вже не шлюб!
[/quote]
|
|
|
Олег
житель міста |
20.02.2007 22:50 |
|
|
Та я би не сказав | AVB пише: | | І тут відвертість почуттів вже ролі не грає |
якщо дійсно любиш свою половинку то залишишся з нею, але часом як вовка не гудуй він всерівно в ліс дивиться. Якщо почуття дійсно чисті, то вірність можна зберігати ті людині яку дійсно любиш, зарав в наш час такі почуття то є рідкість, знайти собі жінку для життя чоловіку, чи наоборот дівчині чоловіка дуже важко.
|
|
|
AVB
Турист |
21.02.2007 11:24 |
|
|
|
Олег, я мав на увазі те, що навіть якщо є сильні незрадливі почуття, то всеодно - наприклад, чекає вірно жінка чоловіка вже десятий рік! Чоловік вірно заробляє на неї і дітей. Він небачить як ростуть його діти, не водить їх до садочка, в перший клас, його нема на день народження, різдво,.... Він не переживає разом з дружиною всі радості і біди... Вони разом НЕ ЖИВУТЬ! Хіба це шлюб? НІ!
|
|
|
VIA
бджілка |
22.02.2007 15:09 |
|
|
Основною причиною розлучень, на мою думку, є те, що нинішня молодь не вміє боротися з труднощами, нетерпляча. Наприклад, чоловік прийшов з роботи замучений, знервований своїм патроном, а тут ще й жінка: кран тече, сміття винеси, ти на мене уваги не звертаєш......Пішло, поїхало. А потрібно було просто заспокоїти, приголубити, нагодувати. І він все б зробив, навіть із задоволенням. А вона погарячкувала. Мама близько. Сумку в руку, дитину за руку і проблема вирішена???? А мама повинна в таких випадках відправити свою доцю до чоловіка розбиратись, і не пхати свого носа.
|
|
|
ViVi
житель міста |
28.02.2007 06:40 |
|
|
А якщо не заробітки, і не сміття, і мама не втручається, а просто НАДОЇЛО?
51% американок не знаходяться в шлюбі. В тому числі громадянському. Їм також набридло.
|
|
|
mops
міська комісія |
28.02.2007 09:34 |
|
|
| ViVi пише: | | 51% американок не знаходяться в шлюбі |
Навряд чи американці можуть бути для нас зразком для наслідування. Все ж різні вагові категорії
| ViVi пише: | | Їм також набридло. |
Щось я не зрозумів.. Набридло бути коханими, набридло бути потрібними комусь? А дихати не набридло???
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
Олег
житель міста |
28.02.2007 17:46 |
|
|
|
Самою основною причиною розлучень є невміння більшості нашої молоді дати раду собі в житті, доти поки допомагають батьки ще все нормально, а коли закінчується допомога, тоді все закінчується, починаються дорікання один одному, сварки і шлюб розпадається. Основною перевіркою шлюбу є діти.
|
|
|
Richard
турист |
28.02.2007 19:35 |
|
|
| цитата: | | Щось я не зрозумів.. Набридло бути коханими, набридло бути потрібними комусь? А дихати не набридло??? |
Ой блін, я зараз заплачу...дєржітє мєня...
Набридло жити для когось, набридли вічні суперечки "чому так, а не інакше", захотілось пожити для себе, захотілось повністю відчути власну свободу. Невже то так важно зрозуміти?
|
|
|
AVB
Турист |
28.02.2007 20:37 |
|
|
ViVi, а й дійсно, чого нам рівнятись до американців??? Це нація без коренів, перекоти-поле, ні кола ні двора. Духовність - ноль, мораль - там само... . А ми!!!! Та українська культура вихована тисячолітнім досвідом і мудрістю наших миролюбивих і розважливих предків! Щоправда, є одне велицьозне АЛЕ - в нас національної свідомості - НОЛЬ! На відміну від американців.
Але про причини розлучень. Одною з них і є глобалізація, яка узагальнює світові "культури". От і виходить, шо слабше економічно розвиненими націями в першу чергу переймаються більш простіші соціальні моделі, в тому числі і спрощені подружні відносини. Маючи такий гігантський приклад на телеекранах (Район Мелроуз, Відчайдушні домогосподарки,...) сучасне пострадянське покоління, виховане на ганебно низькому моральному і духовному рівні соціальної самосвідомості, звичайно ж що буде "мавпувати" "круті фішки" і широко запроваджувати їх в свому житті.
|
|
|
ViVi
житель міста |
01.03.2007 05:07 [*1] |
|
|
АВБ, а при чому духовність до шлюбу? Національна свідомість і приватне життя кожної людини також 2 різні речі.
І морольність тут ні до чого.
Кожній людині хочеться щастя, незалежно від національності.
І не треба прикривати "мудрістю" і "досвідом" те, що по квартирах просто називають "а що люди скажуть?"
А хіба не може просто набриднути? І що в тому дивного чи поганого? А може я хочу гострих почуттів?
Чому розлучаються: після 10 років взаємного життя "не зішлись характером"
|
|
|
VIA
бджілка |
01.03.2007 13:23 |
|
|
ViVi, як це при чому? Людина живе не тільки для того, щоб їсти, спати, бо якщо лише для того, тоді дійсно потрібні | ViVi пише: | | гострих почуттів | , бо інакше | ViVi пише: | | може просто набриднути | Але ти нам так іне пояснила, що мається на увазі надоїло чи набридло.
додано через 6 хвилин 21 секунду:
| ViVi пише: | | гострих почуттів | -це що означає? Часом не чіпляння до одружених, типу як в американських серіалах, скриваючись за ніком і не вказуючи ніяких даних про себе,типу: віку, знаку зодіаку...
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
01.03.2007 13:59 [*1] |
|
|
А я вважаю що справжньою причиною розлучень є не| Richard пише: | | Набридло жити для когось |
| ViVi пише: | | хочу гострих почуттів |
а просто відсутність кохання.Бо любов одне до одного є основою сімейного життя.
Часто шлюби утворюються не на правдивій любові,яка "довготерпить, не шукає свого,не замишляє зла",а на основі плотських почуттів.Любов вічна,а все тілесне тимчасове...от тому-то такі шлюби і не є довготривалими
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
01.03.2007 16:50 [*2] |
|
|
В мене, звичайно, досвіду сімейного життя ще немає, але, якесь поняття в цьому маю, а тому поділюсь з вами своїми думками на рахунок цього...
На мій погляд, в сімейному житті, перш за все, повинно бути взаєморозуміння, повага один до одного, а також взаємопоступливість, не можна бути впертим, як осел, потрібно в деяких випадках зрозуміти свою(свого) дружину(чоловіка) і можливо навіть уступити їй(йому). Як я зауважив, в багатьох випадках, як тільки з'являється проблема, кожен старається показати свій характер. А чому б іноді не стерпіти, не змовчати? Можливо зараз чоловік(дружина) і не зрозуміє цього, але не сумніваюсь, шо з часом навіть подякує за такий вчинок. От така от моя думка.
|
|
|
ViVi
житель міста |
02.03.2007 23:41 |
|
|
| VIA пише: | | Часом не чіпляння до одружених, типу як в американських серіалах, скриваючись за ніком і не вказуючи ніяких даних про себе,типу: віку, знаку зодіаку... |
А що, знак зодіаку тобі, Віа, впевненності додасть? Чи вік? Мені здається, в тебе свої проблеми по цій частині є...
Невже все, що поламане, треба лагодити?
А хіба не буває так, що все йде просто ідеально... і раптом життя йде ніби поїзд під відкос. Вмирає молода подруга, улюблену роботу загублено, "гніздечко" продано.
І розумієш що твоя черга може підійти набагато швидше, ніж думаєш. Що щастя - це щось зовсім інше: це коли обнімаєш свою донечку, закриєш очі - і ось воно - безмежне нестямне і... недовговічне щастя.
І раптом в дзеркалі інша людина. І він також. Ось і розлучаються.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
03.03.2007 12:48 |
|
|
| ViVi пише: | | Невже все, що поламане, треба лагодити? |
Кажуть "розбите-не склеїш",в правдивості цього вислову сама переконувалась не раз
Мабуть так,якщо не любиш(а скоріш за все,ніколи й не любила)людини,то краще розійтись,поберегти один-одному нерви і здоров`я.Бо жити наперекір власним почуттям,дивитись як хтось страждає і самій тихо мучитись-не вихід.А на рахунок| ViVi пише: | | "а що люди скажуть?" |
поговорять і забудуть,зрештою це тільки твоє життя
|
|
|
VIA
бджілка |
03.03.2007 17:20 |
|
|
| ViVi пише: | | в тебе свої проблеми по цій частині є... | В мене немає, а от в тебе, я бачу, що є, або скоро появляться!
|
|
|
AVB
Турист |
03.03.2007 19:20 |
|
|
Дівки, не сваріться! Проблеми є у всіх. Це життя. Але вирішувати їх треба особисто, а тут лишень шукати поради чи підтримки.
|
|
|
ViVi
житель міста |
04.03.2007 07:06 |
|
|
| Олег пише: | | В чому на Вашу думку є найбільша причина розлучень? |
!!!
Keep your eyes on the ball! Read!
Via, стільки негативної енергії! З нею треба щось робити. Можна бігати, або боксом зайнятись. Я підтримаю, сама бігаю.
В гороскопи не вірю, тому що віруюча. А в дату народження не вірю тому що жінка.
|
|
|
[BS]Incognito
житель міста |
06.03.2007 22:28 |
|
|
Ушла любовь - завяли помидоры!Люди стають нецікаві одне одному!Приїдаються до болі!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 11:48 |
|
|
|
з самого початку люди можуь сприйняти захопленність за любов,а тим більше є така приємна штука як секс кожен день(а не менше,так як поки зустрічалися), побут може з"їсти почуття любі, наявність якогось набагато кращого партнера))))
|
|
|
Pliocen
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
21.06.2008 11:30 |
|
|
| Pliocen пише: | | Не розуміння один-одного! |
А може, один одному не хоче поступитися в якихось своїх амбіціях?
|
|
|
AVB
Турист |
23.06.2008 20:16 |
|
|
А на холєри в подружжі амбіції?
Подружжя починається з присяги і благословення. Якшо цього не дотримуватися, то для чого весь той цирк з всіма помпезними церемоніями? Хочуть люди жити разом - най жиют і керуються амбіціями.
|
|
|
Мамука Злой
житель міста |
|
|
giulia
гість міста |
08.12.2009 21:43 |
|
|
одна з причин непорозумінь,що приводить до розлучень,що чоловік перестає звертати увагу на СВОЮ жінку,цукерки,квіти це до весілля, а після 15 років шлюбу жінка як меблі в квартирі,тільки ці меблі мають зварити,попрати за, дітьми дивитися.Мужики звертайте увагу на своїх жінок і після весілля,а то хочеться найти когось для душі!!!!!
|
|
|
|