Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Патрулювання міста

форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика
Автор Коментар
Олег
житель міста
Золочів
Патрулювання міста22.12.2007 23:56 - Патрулювання міста
Я, не пам"ятаю чи колись наша міліція здійснювала такі заходи, в багатьох містах такі заходи від органів правопорядку є постійними, в нас вони тільки пишуться на папері напевно? Такі патрюлі, би дали змогу уникнути багатьом порушенням правопорядку в місті!! А, патрулювання міста проводиться тільки в дні коли в місті проводиться якісь урочистості.
astrolik
people
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 00:09
це би було добре, коли воно запобігало обмальовуванню стін, хоча це би наоборот цьому сприяло
AVB
Турист
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 03:28
А чому "патрюлі" повинні бути саме
цитата:
від органів правопорядку
?
В мене теж може своєї дурі хватає, я теж "патрюлювати" хочу!  Дайте мені кийка і фудзею, я скоро стіномалювництво в місті припиню!
m@xxximus
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 08:28 [*1]
>АVВ I в якому мiсцi ти збираешся припинити "стiномалювницьтво"?  ))
Олег
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 12:14
Треба напевно спорудити якісь великі "щити" і там робити конкурси на кращий малюнок на стіні. Патрулювання міста би в основному запобігало хулінанствам і своєчасним закриттям барів, а так в нас виходить що кожен бар нічний, а там податкі інакші помоєму? Тобто в нічні години податок збільшується і за рахунок того можна було поповнити міський бюджет.
massimo
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 12:50
в золочеві патрулювання органами МВС зовсім не потрібно, як такого страшного хуліганства в Золочеві немає.
Олег пише:
Треба напевно спорудити якісь великі "щити" і там робити конкурси на кращий малюнок на стіні
хай собі хлопці малюють як є, і око радує і тих страшних фасадів не видно
Олег пише:
своєчасним закриттям барів
в Золочеві після 12 - 1 нема куди піти, все закрито, винятки вихідні дні і поодинокі випадки, і в обов"язки ППС не входить закриття барів, для цього є дільничі інспектори, які повинні цим займатися, складати протоколи, писати подання і проводити подальші заходи передбачені законодавстом.
Олег пише:
Тобто в нічні години податок збільшується і за рахунок того можна було поповнити міський бюджет
а міська рада і не спішить взагаліто видавати дозволи на нічну торгівлю
kalef_f
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 12:53
massimo пише:
хай собі хлопці малюють як є, і око радує і тих страшних фасадів не видно

Та як би ж то малювалось? Паскудства всяки пишуть. Чи може ти знаєш де в Золочеві гарно розмалювали фасад?
Але патрулювання тут дійсно не поможе, а навпаки підбурить до дій
massimo
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 12:59
kalef_f пише:
Паскудства всяки пишуть

які наприклад, я ніколи не бачив
Олег
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 12:59
Я би казав заохочувати людей до малювання різноманітними конкурсами і призами, менше би проблем було.
kalef_f
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:01
[quote="massimo"]які наприклад, я ніколи не бачив[/quote
Піди на третю школу подивись
massimo
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:02
тим пацанам які малюють графіті всякі там конкурси і призи сто років не потрібно. Який ше може бути конкурс по графіті в Золочеві, хто буде в жюрі, мер і голови райрад і адміністрацій  ?

додано через 1 хвилину 7 секунд:

там є якась нецензурщина, і то зробили графіті?
kalef_f
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:04
massimo пише:
і то зробили графіті?

що значить графіті?
AVB
Турист
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:05
Ану, фото в студію...
massimo
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:05
графіті то такі малюнки різнокольорові, зробені аерозольними фарбами
AVB
Турист
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:07
Нє, тут графіті - це ті придурки, шо школу порозмальовували паскудствами.
kalef_f
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:08
[quote="massimo"]графіті то такі малюнки різнокольорові, зробені аерозольними фарбами[/quote
То що вони різнокольорові і зроблені аерозольною фарбою це точно... Отже графіті!
Був вчора в костелі так там священник сварився -- тому я й звернув увагу
massimo
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:08
шо то малюнки чи надписи

додано через 1 хвилину 37 секунд:

ну не знаю, спорити не буду, як побачу то продовжу
kalef_f
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:10
massimo пише:
шо то малюнки чи надписи

Та яка на х.р різниця. Різнокольорові і фарбами. Такі то в нас ГРАФІТІ
AVB
Турист
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:13
Мене пригнічує те, що якшо навіть не матюки, нехай і різнокольорові, то понаписуване має багато тупих помилок. Тобто засЛаний художник хоче "показати "себе, зовсім навіть не переймаючись про свій рівень грамотності. Звичайно, якшо є талант, то наука вже на другому плані, згоден. Але ж не це...
Олег
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:23
massimo, а меру би здалося зробити такий конкурс? До гіршого він би не привів.
massimo
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:26
та він нікому не потрібний, даремно витрачені гроші
Олег
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:33
То є , на мою думку розвиток сучасного мистецтва
astrolik
people
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 13:59
kalef_f пише:
Та як би ж то малювалось? Паскудства всяки пишуть.

гірка правда  , і тут не око ражується, а шлунок

massimo пише:
які наприклад, я ніколи не бачив

а оці надписи маркерами на стінах, хіба це не гидко? Хоч би ше й якась фантазія там виражалась, а так туфта повна

Олег пише:
Я би казав заохочувати людей до малювання різноманітними конкурсами і призами, менше би проблем було.

а оце чисто цивілізований підхід, до якого нам далеко

AVB пише:
Ану, фото в студію...

http://img218.imageshack.us/img218/2604/24082007041kz7.jpg
AVB
Турист
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 14:04
Оперативно!  Сам малював?
kalef_f
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 14:07
AVB пише:
Оперативно! Good Сам малював? Wink

Напевно я геть чисто ніц не смислю
astrolik
people
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 14:07
брат малював, то одне з небагатьох, зайди в тему графіті
http://forum.zl.lviv.ua/viewtopic.php?t=940&start=0
kalef_f
житель міста
Золочів
Патрулювання міста23.12.2007 14:12
astrolik пише:
зайди в тему графіт

Був! Все таки я смислю.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Патрулювання міста28.12.2007 12:26
Ходила спецом дивитися біля костелу на стіну школи,де по словах учасника форуму є погані слова написані ГРАФІТІ.Так от. Там крейдою написано манюніми буквами "Аня дура",пару ПРОСТИХ підписів,і МАТІВ НЕМАЄ.
kalef_f
житель міста
Золочів
Патрулювання міста28.12.2007 12:39 [*1]
Треба було ще місяць почекати!

додано через 36 хвилин 3 секунди:

kalef_f пише:
Ходила спецом дивитися біля костелу на стіну школи,де по словах учасника форуму є погані слова написані ГРАФІТІ.Так от. Там крейдою написано манюніми буквами "Аня дура",пару ПРОСТИХ підписів,і МАТІВ НЕМАЄ.

Матів немає -- і не було, шоно бігав бивитись, але якщо все вище перечислена вважається прикрасою міста, то ... я особисто вважаю паскудством
NewSev
гість міста
Золочів
Патрулювання міста03.01.2008 17:17
був в Золочеві давним давно, тому не знаю яка зараз ситуація з міліцією. Та все ж таки, думаю, не змінилася.
Міліція в маленькому містечку завжди була головним органом і правопорядку і кришування. Якщо в великому місті ти завжди знайдеш допомогу, якщо хочеш, в інших структурах, як то СБУ чи прокуратура, чи у влади, то в Золочеві це неможливо, бо всім це до одного місця.
Хочете сказати в місті немає вуличних бійок. Я памятаю дискотеки в Просвіті. Хоч одна дискотека пройшла без бійки? - не вірю. При штаті в кілька десятків, а то й сотень чоловік, можна б було повністю забезпечити патрулювання й порядок на вулицях.
І ще одна проблема. В маленькому місті всі куми, брати, свати - тому навіть якщо ти щось натворив, тобі за це в більшості випадків нічого не буде.
AVB
Турист
Золочів
Патрулювання міста04.01.2008 23:14
О це й зле

О! Тре позбутися всіх кумів, братів і сватів!
" Ти мені брат? - Ні, я твій напарник по патрулю!"
Ramzes
гість міста
Золочів
Патрулювання міста07.04.2008 15:12
Na mojy dymky patryl povunen bytu v nashomy misti. Milicija dla togo shchob pidtrumyvatu poriadok i ce jih obovjazok stezutu za num v den i v nochi.
F.O.A.D.
...\^_^/...
Золочів
Патрулювання міста07.04.2008 21:47
патруль то кльово хай собі стежать за порядком!але нафіга коли сунеш в пяному відборі ніг...підходе якесь "СМІТТЯ".....і каже заберу і буш сидів.......
в Європі в такому стані вічливо допомагають (при)сісти в машину і доправляють до дому....а тут Гав-Гав......Гав
Ramzes
гість міста
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 13:43
Ale jakshcho mu bydem dobre stavutus do nuh to vonu do nas toze bydyt dobre stavutus. Tu kazesh shcho vonu obrazajyt lydej a sam te same robush.
V evropi jab ne skazav shcho az tak vichluvo zavoziat do domy.
Goth
гість міста
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 15:54
Ramzes пише:
Ale jakshcho mu bydem dobre stavutus do nuh to vonu do nas toze bydyt dobre stavutus.

А можна і по іншому : Не рухай г..но, і не буде смердіти.
Ramzes
гість міста
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 16:00
Goth пише:

Na pochatok i togo vustarchut
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 17:53
Goth пише:

Якщо то сказано про міліціянта,який як не як але таки деколи без нього нікуда-то ти повний даун.
якщо ж це про себе сказав-то повністю з тобою згідний
F.O.A.D. пише:
в Європі в такому стані вічливо допомагають (при)сісти в машину і доправляють до дому....а тут Гав-Гав......ГавSmile

Ти веди себе як людина і тобі поможут,а свиням місце в хліві
F.O.A.D.
...\^_^/...
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 18:00
Ramzes пише:
a sam te same robush.

))))))))))))) до чого то,ти мене знаєш чи шо?.......миліціонер робиться "сміттям" тоді коли якраз і показує свої "пагони" не тому кому мав би показувати
Ramzes пише:
V evropi jab ne skazav shcho az tak vichluvo zavoziat do domy.

в Амстердамі ТАК і в Лондоні ТАК........як на ме(і тих людей шо там були(є))не то взірці Цилівізації

З.І.ми до них ставимся з повагою!але їх вчать не так як би то мало б бути(або вчать ЇХ дибіли) і...в кінцевому результаті....рогата ХУДОБА .....

додано через 3 хвилини 55 секунд:

Васілій пише:
Ти веди себе як людина і тобі поможут,а свиням місце в хліві

мда партія зелених за тобою плачить
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 18:16
F.O.A.D. пише:
......миліціонер робиться "сміттям" тоді коли якраз і показує свої "пагони" не тому кому мав би показувати

можеш розповісти історію зі свого життя коли тебе нізашо пресували міліціянти?Тіко чесно
Ramzes
гість міста
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 18:56
F.O.A.D.
A chu v Amsterdami chu V Londoni vidrazy byv takuj poriadok? Tu dymajesh vonu narodulus rozymni i kyltyrni, chu stalu takumu?
realCAT
житель міста
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 19:21
не в Німечині поліція взагалі ляля я в 4 ночі пяний заблудився в чужому місті, Мюнстер то був. Вот то доїбався до них типу як додому доїхати то мну спочатку таксі хотіли взяти, но я сказав хер там не дам 50 євробабосів тоді на вокзал звезли, показали де і коли і звідки буде електричка ))) но я схарився чекати і корли протверезився то покатався нічними автобусами ))))

додано через 51 секунду:

жив я за 40 км від Мюнстера )))[/u]

ПопередженняПопередження видане mops (10.04.2008 19:11, дійсне до: завершено)
Причина: немає
Ramzes
гість міста
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 19:26
realCAT tu do nuh Hamiv chu vu rozmovlalu kyltyrno?
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 19:30
realCAT пише:
я в 4 ночі пяний заблудився в чужому місті, Мюнстер то був. Вот то доїбався до них типу як додому доїхати то мну спочатку таксі хотіли взяти,

я си уявляю ту картіну-ти якби хоць 10 процент сказав би того жи дозволив би собі сказати в Золочеві-ьув би синий,аж но чорний
А от цікаво де в нас модер,канкрєтно Мопс.Чєл всю дорогу матюкається і хоць би йух-нема справедливого модера Мопса.А мені чую буде картка,за офтоп?Нє?
Ira_NEO
PhotoAppraiser
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 19:55
Патрулювання в Золочеві існує (це для тих хто незнав та я й сама донедавна незнала), але не тільки на папері но й насправді. Люди які беруть участь у патрулюванні називаються дружильниками. Їм видається посвідчення шо _._._ є членом громадського формування з охорони громадського порядку. Пред'явник цього посвідчення наділений правами і обовязками, передбачиними Законом України "Про участь громадян в охороні громадського порядку і державного кордону". Посвідчення видає Золочівська Міська Рада.
Дружильниками стають прості громадяни. Бути дружильником вигідно бо з кожним патрулюванням вам додається три офіційних неробочих дня до вашої відпустки (якщо ви працюєте на роботі).
Goth
гість міста
Золочів
Патрулювання міста08.04.2008 20:57
Васілій пише:
ти повний даун

Якщо я зачепив Тебе за одне болюче місце(ти вже мабудь догадався за яке  )- не материся. Я хочу сказати що в наших правоохоронних органах нормальних людей можна порахувати на одній руці.Більшість з них більше нарушають ніж ми з вами, так як вони тіпа круті у своїй формі і цим користаються у людей.Нормально коли йдеш трішки випивший до дому,а до тебе примахуються мусара і забирають всі гроші.А просто так!Питання!ЧОМУ?Я ж нікому не хамив,ні до кого не приставав!І яка повага після цього до них.А я скажу.Ніякої!!!
Олег
житель міста
Золочів
Патрулювання міста09.04.2008 00:01
Goth пише:
Нормально коли йдеш трішки випивший до дому,а до тебе примахуються мусара і забирають всі гроші.

мені якщо чесно би було взнати їхні фамілії? так вони тупі,але ми ще тупіші коли дозволяємо таке їм робити.
Goth
гість міста
Золочів
Патрулювання міста09.04.2008 08:40
думаєш?зара вони вже нічого не бояться.їм на все пох...
Олег
житель міста
Золочів
Патрулювання міста09.04.2008 08:49
Goth, чесно кажучи в мене вже були такі випадки, після того коли сказав їм дай перепишу ваші дані. вони не дуже хочуть сильно чиплятися, коли ти не порушуєш громадського порядку то вони немають ніякого права чіплятися.
Goth
гість міста
Золочів
Патрулювання міста09.04.2008 08:52
просто наші мусара не доросли ще до потрібної культури
realCAT
житель міста
Золочів
Патрулювання міста09.04.2008 10:31
Васілій пише:
Чєл всю дорогу матюкається і хоць би йух

Ну і шо з того шо матюкнутися не мона. То мати для звязки слів, і в них нічого такого нема.
Ramzes пише:
tu do nuh Hamiv chu vu rozmovlalu kyltyrno

не хамів то точно бо в них песик гарний був ))))
форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика - Патрулювання міста
Bookmark and Share