|
|
| Автор |
Коментар |
kalef_f
житель міста |
17.12.2007 05:22 - Ісус Христос |
|
|
Він Бог, чи просто психічно хворий, бо хіба може здорова людина говорити про себе як про Сина Божого?
p.s. Привіт всім!
|
|
|
Олег
житель міста |
17.12.2007 11:25 |
|
|
| kalef_f пише: | | Він Бог, чи просто психічно хворий, бо хіба може здорова людина говорити про себе як про Сина Божого? |
А хіба про психологічно хворого може бути написано так багато книжок? То що виходить ті люди теж психологічно хворі що їх читають? Чи в тих книжках є щось написано психологічно нездорове (Біблія, Евангелія? Тоді як то пояснити? На мою думку то є Син божий. Тому що є Бог Отець, Бог Син і Дух Св"ятий.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
17.12.2007 11:58 |
|
|
|
Поскільки немає достовірних даних,що така людина існувала насправді-то це легенда.А в легенді можливе все
|
|
|
astrolik
people |
|
|
kalef_f
житель міста |
17.12.2007 14:32 |
|
|
| Васілій пише: | | Поскільки немає достовірних даних,що така людина існувала насправді-то це легенда.А в легенді можливе все |
Тобто ти хочеш сказати, що вся Біблія є вигаданою? Людським творінням?
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
17.12.2007 15:36 |
|
|
| kalef_f пише: | Біблія є вигаданою? Людським творінням?
|
Я вже десь писав жи я матеріаліст і атеїст.Нехай кожний вирішує це питання сам для себе.
Хіба хтось крім людей вміє ше писати?
|
|
|
astrolik
people |
17.12.2007 17:14 |
|
|
kalef_f ти шо тоже Істархова читав(ла) ?
Він тоже таким брєдом страдає, тільки він на тому гроші заробляє на відміну від тебе
додано через 3 хвилини 16 секунд:
і ти в своєму запитанні сам(а) даєш на своє питання відповідь
| kalef_f пише: | | бо хіба може здорова людина говорити про себе як про Сина Божого |
виявляється, що може, в тому випадку, коли вона і є тим, ким себе представляє, чи не так ?
|
|
|
kalef_f
житель міста |
17.12.2007 18:31 |
|
|
| astrolik пише: | kalef_f ти шо тоже Істархова читав(ла) ? Mr. Green
Він тоже таким брєдом страдає, тільки він на тому гроші заробляє Laughing на відміну від тебе Wink |
Істархова не читаВ. Цікаво, що саме ти називаєш брєдом, І звідки знаєш чим я заробляю гроші?
|
|
|
astrolik
people |
17.12.2007 18:59 |
|
|
| kalef_f пише: | | Цікаво, що саме ти називаєш брєдом |
називаю всяке те, що людина не довела, або не хоче довести, або через те, що вона
| kalef_f пише: | | просто психічно хворий |
говоре/пише все шо в голову попаде без всякого обгрунтування.
| kalef_f пише: | | І звідки знаєш чим я заробляю гроші? |
знати, не знаю, але якби ти тим заробляв(ла) тим гроші, ти б тут свою думку написав(ла), або хочаб якісь факти, а так - голе питання
п.с. без обід
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
17.12.2007 19:07 |
|
|
| astrolik пише: | | називаю всяке те, що людина не довела |
Щоб щось доводити,тре спочатку визначити що доводити.
Чи зможе хтось довести що реально існував такий чоловік?Чур,на Біблію не посилатись
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
17.12.2007 19:16 |
|
|
| цитата: | Иисус как историческая личность
В 90 году по Р. X. иудейский историк Иосиф Флавий в своих летописях "Древности" (XXVIII 3,3) пишет о существовании Иисуса как исторической личности следующее: "В это время жил Иисус, Человек, исполненный мудрости, если Его вообще можно называть человеком. Он совершал невероятные чудеса и был учителем тех людей, которые охотно принимали Его учение. Он привлёк к Себе многих иудеев и многих язычников. На основании обвинений наших старейшин Пилат приговорил Его к смерти через распятие. Его ученики не изменили Ему, потому что Он вновь явился им на третий день живым, как об этом предвозвестили нам Божьи пророки и тысячи Его чудесных знамений". |
| цитата: | | Кроме приведённого, существуют многие другие небиблейские источники, также подтверждающие историчность жизни Иисуса. В числе их Тацит - римский историк; Сайто - государственный чиновник римского кесаря Адриана, Плиний Младший - римский правитель в провинции Вифиния и Понт (Малая Азия). |
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
astrolik
people |
17.12.2007 19:30 |
|
|
| Васілій пише: | | Щоб щось доводити,тре спочатку визначити що доводити. |
думаю це вже визначено і доведено, просто треба перше якісь роботи, літературу якусь почитати, для самоосвіти, а потім заводити диспути на подібні теми
| Васілій пише: | | Чи зможе хтось довести що реально існував такий чоловік? |
тут хочеться написати алгоритмічною мовою, думаю Вася ти зрозумієш
вибрати Х з:
(Він існував) і (я в це вірю) : відповідь='моя віра принесе певні плоди'
(Він існував) і (я в це не вірю) : відповідь='незнання законів ...'
(Він не існував) і (я в це вірю) : відповідь='тоді у що я вірю ?'
(Він не існував) і (я в це не вірю) : відповідь='я шукаю на це відповідь і не можу нічого сказати'
кінець
поясни свою позицію, хочеш дай свій варіант, хочеш нічого не пиши
|
|
|
kalef_f
житель міста |
17.12.2007 20:15 |
|
|
[quote="astrolik"](Він існував) і (я в це вірю) : відповідь='
моя віра вже приносить плоди
| Васілій пише: | | Чи зможе хтось довести що реально існував такий чоловік?Чур,на Біблію не посилатись |
Є дуже гарна книга "Нові незаперечні свідчення, які потребують вироку. Дж.Мак-Дауелл. Потрібно відкритись для змін. | Васілій пише: | | Я вже десь писав жи я матеріаліст і атеїст |
Не скучаєш?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
17.12.2007 20:21 |
|
|
здалося би ся перенести тему
додано через 47 секунд:
kalef_f ти бачиш розділ Релігія на форумі? чого тема тут?
|
|
|
kalef_f
житель міста |
17.12.2007 20:32 |
|
|
| st.fergi пише: | | kalef_f ти бачиш розділ Релігія на форумі? чого тема тут? |
РЕЛІГІЯ - мертве слово, яке в своїй суті аж ніяк не торкається особи Живого Бога
| st.fergi пише: | здалося би ся перенести тему
|
Перший раз приймаю участь в будь-яких форумах -- не догледів
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
17.12.2007 20:40 |
|
|
| kalef_f пише: | | РЕЛІГІЯ - мертве слово, яке в своїй суті аж ніяк не торкається особи Живого Бога |
не мудруй,а краще б догледів і створив тему у відповідному розділі шоб вона не губилася на просторах форуму
|
|
|
Олег
житель міста |
17.12.2007 22:48 |
|
|
| Васілій пише: | Я вже десь писав жи я матеріаліст і атеїст.Нехай кожний вирішує це питання сам для себе.
Хіба хтось крім людей вміє ше писати? |
Знаєш Васілій, коли Достоєвський стояв на ешафоті, про що він подума в цей момент?: "Була б в мене зараз евангелія в руках", то з його власних спогадів. Ти тут себе виставляєш таким, атеїстом,а в що ти віриш коли не секрет? Ісус Христос, змінив основне положення релігії, яке було в дохстиянські епосі, "око за око, зуб за зуб", а він вказав і показав на прикладі свого життя на те що "прости і будеш прощений", тобто зло породжує зло, а добро добро. Своїми стражданнями і показав людям, що тільки та людина, яка страждала буде розуміти його, і буде прощена. І все в світі впізнається в порівнянні, тобто ти ніколи не зрозумієш, щастя не страждавши. Ісух Христос відкрив нову еру в суспільстві, де ми маємо прощати один одному і любити, і тільки тоді ми спасемо себе і тих хто біля нас. Тут можна багато сперечатися на ту тему, але саме головне, щоб ми зрозуміли, що зло віддасся злом, добро добром, і не має бути людей які сумніваються в тому. Знаєш, я тобі скажу прийде колись такий час, що ти схочеш помолитися і буде молитися серед дороги.
|
|
|
massimo
житель міста |
17.12.2007 23:28 |
|
|
Якщо він дійсно не Бог, а звичайна людина - то зовсім не психічно хвора, а дуже розумна людина. В цьому питанні в мене ще одностайної думки не має, так як ще недостатньо це питання вивчив.
Думаю, що цілком можливо Ісус був звичайною людиною.
|
|
|
kalef_f
житель міста |
17.12.2007 23:31 |
|
|
| massimo пише: | | а дуже розумна людина |
І що ж на твою думку могло примусити таку людину померти страшною смертю на хресті?
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
kalef_f
житель міста |
18.12.2007 02:57 |
|
|
| Олег пише: | | Таке могла зробити людина обрана БОГОМ, тобто Син Божий |
Хочеш сказати, що Він був лише людина -- просто обрана Богом.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
18.12.2007 06:57 |
|
|
| astrolik пише: | | поясни свою позицію, хочеш дай свій варіант, хочеш нічого не пиши |
Поки його існування не доведено (а воно поки що таки не доведено),то це питання віри або невіри.А вірити чи не вірити-це питання кожний вирішує для себе сам.| Олег пише: | | коли Достоєвський стояв на ешафоті |
А я в цей час валявся пацталом Алєг як всігда-луччий
| Олег пише: | | Ти тут себе виставляєш таким, атеїстом, |
не виставляю-людина спитала я відповів.Нікому не нав"язую свою думку.
додано через 9 хвилин 58 секунд:
| astrolik пише: | | думаю це вже визначено і доведено, просто треба перше якісь роботи, літературу якусь почитати, для самоосвіти, а потім заводити диспути на подібні теми |
Є більш або менш правдиві ГІПОТЕЗИ.Це для мене питання більш філософське,чим релігійне.Почитати?Читати ше нікому не зашкодило.
додано через 2 хвилини 2 секунди:
| kalef_f пише: | | Не скучаєш? Smile |
а чого б то я мав скучати?Нема коли скучати
|
|
|
tymofiy
житель міста |
19.12.2007 16:37 |
|
|
| astrolik пише: | | А тємка то флудовая |
100%
ти скажеш, шо я упереджений, але ... Чимось обгрунтуй
| Васілій пише: | | Поскільки немає достовірних даних,що така людина існувала насправді-то це легенда.А в легенді можливе все |
| Васілій пише: | | Чи зможе хтось довести що реально існував такий чоловік? |
| Васілій пише: | | Ліля,а звідки то? |
Йосиф Флавій - один з найвідоміших і найдостовірніших істориків того часу. Респектний чувак.
| Васілій пише: | | Чур,на Біблію не посилатись |
До твого відома те, що земля кругла написано в Біблії понад 2500 років тому
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
19.12.2007 16:41 |
|
|
| tymofiy пише: | | що земля кругла написано в Біблії понад 2500 років тому |
Ти впевнений,що це не могли вписати пізніше?Я-ні
|
|
|
kalef_f
житель міста |
19.12.2007 16:48 |
|
|
| tymofiy пише: | А тємка то флудовая
100% |
Поясніть для дундуків, що це означає
|
|
|
astrolik
people |
|
|
tymofiy
житель міста |
19.12.2007 16:54 |
|
|
| Васілій пише: | | Ти впевнений,що це не могли вписати пізніше?Я-ні |
Книга Йова є канонічною в Юдаїзмі понад 2000 років і в загальновизнаному Християнстві понад 1500 років. Отако дві ворогуючі релігії взяли домовились і поміняли не сміши!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
19.12.2007 17:10 |
|
|
| tymofiy пише: | | дві ворогуючі релігії |
Ворогуючі релігії?Аднака....
|
|
|
massimo
житель міста |
19.12.2007 17:12 |
|
|
| kalef_f пише: | | І що ж на твою думку могло примусити таку людину померти страшною смертю на хресті? | не знаю які помисли можуть на вести на таке, але і в теперешній час люди йдуть і не на такі безглузді вчинки.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
19.12.2007 17:13 |
|
|
| Васілій пише: | | Ворогуючі релігії?Аднака.... |
Ну, поїдь в Ізраїль, поживи там, попроповідуй Християнство, розкажи їм, шо вони вже не обраний народ. Побачим, шо від тебе лишать
|
|
|
astrolik
people |
19.12.2007 17:15 |
|
|
| Васілій пише: | | Ворогуючі релігії?Аднака.... |
по твоєму ні ? аднака...
глянь, як в Європі привітно ставляться до ісламу, а чи бачив ти скажем православну чи католицьку церкву, до якої ставляться привітно в тій країні , де править іслам ???
|
|
|
tymofiy
житель міста |
19.12.2007 17:18 |
|
|
astrolik
не втєму ващєта
додано через 1 хвилину 4 секунди:
До речі, в Ісламі також книгу Йова визнають в тій же редакції
|
|
|
astrolik
people |
19.12.2007 17:25 |
|
|
| tymofiy пише: | | До речі, в Ісламі також книгу Йова визнають в тій же редакції |
я це розумію
знаю людей, які бачили оті стосунки між ісламом і християнством, і пишу те, шо вони казали
|
|
|
massimo
житель міста |
19.12.2007 17:32 |
|
|
| astrolik пише: | | глянь, як в Європі привітно ставляться до ісламу | ага, особливо на теренах колишньої Югославії, тепер у Франції, і не довгий час у всій Європі
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
19.12.2007 17:34 |
|
|
| astrolik пише: | | а чи бачив ти скажем православну чи католицьку церкву, до якої ставляться привітно в тій країні , де править іслам ??? |
| tymofiy пише: | | Ну, поїдь в Ізраїль, поживи там, попроповідуй Християнство |
Не згущайте краски-це не ворожнеча релігій.!Це ворожнеча ЛЮДЕЙ,які прикриваються релігією.Для чого?Та різні є цілі.
Церков в ісламському світі повно,як доречі і мечетей в християнських країнах.
Приклад?Будь ласка: http://www.egypt-sharm.ru/dostoprim/hram.htm
|
|
|
EMMIE
житель міста |
20.12.2007 15:47 |
|
|
|
Не уявляю своє життя без Бога,без молитви,яка дійсно допомагає мені у важких ситуаціях,без розмви з Богом,в якій розкриваєш усю душу,після чого відчувається значне полегшення.
|
|
|
Tin@
ІмЕнИннИк |
20.12.2007 16:34 |
|
|
| Васілій пише: | | Поки його існування не доведено (а воно поки що таки не доведено),то це питання віри або невіри.А вірити чи не вірити-це питання кожний вирішує для себе сам. |
На мою думку в цьому реченні є і запитання і відповідь на нього.
Якщо для тебе є нереальним існування Ісуса, то навіть якщо знайдуться докази ти не повіриш, або спростуєш їх. Правильно написав - це питання кожен вирішує для себе сам.
Доречі і відповідь на нього є в твоєму серці, ти ж не мавпа (ПО-Дарвіну) і здатен відчувати...
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
20.12.2007 20:08 |
|
|
| Tin@ пише: | | то навіть якщо знайдуться докази ти не повіриш, або спростуєш їх. |
Ну та чого?Я ж не дебіл
|
|
|
kalef_f
житель міста |
|
|
tymofiy
житель міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
20.12.2007 21:44 |
|
|
Ну я довго тримався жиби не ля.. в смислі сказати Почитав тутдекілька релігійних тем протяом двох-трох днів і шо імєю я вам сказати шановні!Киньтеся ви вже кінець кінцем тої біблії і тої релігії.Збоку ви подібні на мавпу з гранатов:шось десь нахваталися по верхах,а до чого то всьо не паймьош
Без сміху-має бути або серйозна дискусія,або ну його нафіг чіпати такі теми.Ато як бабки в церкві міряєтесь,хто більше віруючий.
|
|
|
astrolik
people |
20.12.2007 21:51 |
|
|
Вася пропоную тобі проявити в цьому ініціативу і відкрити якусь варту уваги тему на твій розсуд
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Оксана
гість міста |
10.07.2008 11:54 |
|
|
Ученые сделали фото Христа
Мировая сенсация: тайна туринской плащаницы разгадана
Выводы экспертов ФСБ России, первыми доказавших подлинность Туринской плащаницы, подтвердили ее новейшие исследования в Оксфорде.
Ученые впервые сделали сверхточный цифровой снимок знаменитой Туринской плащаницы – самой мистической и таинственной реликвии в истории человечества.
Кусок льняной ткани христиане называют «Пятым Евангелием» – ведь на нем, словно на фотографии, удивительным образом отпечатались лик и тело Христа. Запечатлелась каждая из многих ран Иисуса, каждая капелька пролитой во спасение человечества крови!
– Это послание, которому уже почти две тысячи лет, зримо свидетельствует – все, что написано в Евангелии, правда! – говорит директор Российского центра Туринской плащаницы физик Александр Беляков. – Оно несет людям благую весть о Спасителе, о победе над смертью…
…Что только не делали воинствующие атеисты, пытаясь объявить уникальную реликвию подделкой! Тупо твердили, мол, это всего лишь рисунок художника. Экспертиза эту версию опровергла: на ткани действительно зеркальный отпечаток тела. С треском лопнул и другой аргумент скептиков – будто бы в ткань заворачивали измазанного краской человека. На полотне не охра, а кровь. Удалось обнаружить ее компоненты: гемоглобин, билирубин и альбумин. Кстати, повышенное содержание билирубина свидетельствует о том, что человек умер в состоянии стресса, под пытками. Установили группу крови – IV (АВ). По набору хромосом в лейкоцитах определили пол – мужской.
Цифровые технологии позволили воссоздать лик Христа
Но самый сильный аргумент доказательства подлинности плащаницы нашли эксперты Института криминалистики ФСБ Российской Федерации – они установили, что радиоуглеродный анализ возраста ткани, который сделали двадцать лет назад лаборатории в Великобритании, США и Швейцарии, мягко говоря, был неточным. По мнению доктора технических наук Анатолия Фесенко, возглавлявшего исследования, иностранные специалисты «омолодили» реликвию более чем на тысячу лет, потому что не учли важнейшего обстоятельства. В Средневековье в соборе, где хранилась плащаница, случился страшный пожар, и на ткани осели частицы сажи. Поэтому приборы зафиксировали не возраст самой ткани, а налипших на нее фрагментов соединений углерода…
Снимок
Новейшие исследования в Оксфорде подтвердили, что эксперты ФСБ были правы – плащаница действительно была соткана во времена жизни Христа.
По заказу Ватикана с нее впервые сделан точнейший снимок разрешением в 12,8 миллиарда пикселей. На нем до мельчайших деталей запечатлен силуэт тела Спасителя и его облик. Самые современные технологии позволили детально изучить величайшую святыню.
Ученые сфотографировали тысячи фрагментов ткани, а затем из них, словно из частей пазла, на компьютере выкладывали снимок плащаницы.
Под сильным увеличением видны пятна священной крови Иисуса
– Мы соединили вместе 1600 кадров, каждый размером с кредитную карту, и создали огромный снимок. Он в 1300 раз больше, чем фотография, сделанная при помощи цифровой камеры с разрешением в 10 миллионов пикселей, – объясняет Мауро Гавинелли. – Благодаря новым технологиям можно рассмотреть каждую ниточку, все детали…
Трепет
Погребальное облачение Христа крайне редко разворачивают перед верующими. Плащаница хранится в серебряном ларце в свернутом виде. За весь минувший век ее доставали всего пять раз! В последний раз она выставлялась перед паломниками в Турине в 2000 году. А в следующий – через 25 лет.
Теперь на многократно увеличенный облик Спасителя, отразившийся чудесным образом на льняном полотнище, смогут посмотреть все — цифровое фото ученые планируют выложить в Интернет. И каждый человек сможет присоединиться к ее изучению – для человечества это будет потрясающий день! Люди своими глазами увидят отпечаток тела Иисуса Христа.
Туринскую плащаницу начали изучать ровно 120 лет назад – и именно благодаря фотографии. Льняное полотно тогда снял на фотопластинку итальянский адвокат Секондо Пиа. Проявив ее, взглянул на негатив. И мгновенно понял, что объектив запечатлел то, что не видел глаз – отпечаток тела бородатого человека, у которого пронзены запястья и ступни. И его лик – как на иконах Христа!
Полотно «в елочку», сотканное из средиземноморского льна с примесью египетского хлопка, сохранило на себе изображение обернутого им Иисуса – в полный рост, спереди и сзади. Вот описание, сделанное по снимку судмедэкспертами:
«Волосы, беспорядочно распластавшиеся на сукне, небольшая борода и усы. Правый глаз закрыт, левый слабо приоткрыт. Над левой бровью капля крови. Носовая кость перебита от удара с левой стороны. С левой стороны лицо над скулой разбито, есть следы отека. Справа от рта пятно от крови».
Анализ
Ученые из Оксфордского университета в Великобритании вновь пытаются установить возраст Туринской плащаницы – теперь уже учитывая поправки российских криминалистов. Бригада под руководством профессора Кристофера Рамси впервые за последние 20 лет проводит анализы распада углеводорода полотна. Цель исследований – исправить скандальную ошибку двадцатилетней давности о датировке плащаницы.
Тогда было заявлено, что примерный возраст этой святыни семь-восемь веков, полотно соткано в период от 1260 по 1390 годы.
20 лет назад в Цюрихе, Аризоне и Оксфорде три независимые группы одновременно проводили исследование плащаницы при помощи углеводородного анализа и пришли к выводу, что она ровесница Средневековья.
Тогда оксфордский профессор Эдвард Хилл сказал так: «Кто-то купил кусок льна, нарисовал на нем очертания тела и сильно его истрепал»…
Цифры, представленные специалистами, подтолкнули тогда туринского кардинала Анастасио Альберто Баллестеро сказать, что плащаница и впрямь может быть фальшивкой!
Это сомнение пастыря возмутило чувства верующих. Они отказывались верить науке. Опровергли тогдашние скоропалительные заявления оксфордских исследователей в России, причем в самых серьезных структурах – в ФСБ!
«Плащаница – подлинник, относящийся к первому веку нашей эры, а не более поздняя подделка» – сделала вывод группа экспертов под руководством тогдашнего директора Института криминалистики ФСБ доктора технических наук Анатолия Фесенко.
«Причина погрешности – естественное полимерное покрытие, образовавшееся на волокнах ткани после того, как в средние века монахи очищали ее растительным маслом. Это и отклонило показания анализа» – просчитали специалисты.
Фильм
Профессор из Оксфорда Кристофер Рамси, признав доводы русского криминалиста Фесенко, объявил, что 20 лет назад при анализах могла произойти ошибка.
– Возраст мог быть определен неверно из-за загрязнений, которые наслоились на плащанице, – говорит он. – К тому же в 1988 году почти ничего не было известно об углероде-14, который мы довольно хорошо изучили сейчас. Возможно, в этом откроется нечто необычное, что поможет раскрыть тайну самой мистической святыни христианства.
Новейшие исследования в Оксфорде будут сняты на видео для канала BBC. Режиссер проекта доктор Рольф говорит, что достаточно снять с плащаницы всего два процента загрязнений, чтобы получить истинные данные.
Верующие уверены, что к концу марта, когда обнародуют результаты исследований, будет совершенно точно доказано, что плащаница – именно та самая ткань, которой было укрыто почти две тысячи лет назад тело Спасителя!
Вера меняет мир, не только духовно, но и физически. Это доказанный факт. Советую посмотреть фильм о квантовой физике "Вниз по кроличьей норе".
Тогда Вы поймёте, что чудесные исцеления, чудеса спасения - всё имеет свою физическую природу на уровне масштаба Планка.
http://www.russian-belgium.be/ru/node/27816
|
|
|
tymofiy
житель міста |
10.07.2008 13:38 |
|
|
| Оксана пише: | | Новейшие исследования в Оксфорде подтвердили, что эксперты ФСБ были правы – плащаница действительно была соткана во времена жизни Христа. |
мене досить сильно то улибнуло, з таким успіхом мохна стверджувати, що кожна кепка, пошита з 1900 по 1917 рік належала В. І. Леніну
|
|
|
Оксана
гість міста |
10.07.2008 16:02 |
|
|
|
Якби Ленін мав хоча б такі заслуги, як хтось із святителів Церкви, то може б і його кепки досліджували. І не стала я б так категорично і з сарказмом про все писати. Ну хіба ти може науковець із світовим ім'ям і в тебе великий досвід життєвий і науковий за плечима, а людство не знає, до кого ж йому звертатися.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
10.07.2008 18:02 |
|
|
| Оксана пише: | | заслуги, як хтось із святителів Церкви |
Папрашу канкрєтна!
| Оксана пише: | | а людство не знає, до кого ж йому звертатися |
в том то й біда колись дехто й на Лєніна моливсь
|
|
|
phantom
житель міста |
24.07.2008 15:50 |
|
|
Прошу вже Є відповіді на всі ваші запитання тут
http://forum.jerelo.info/viewtopic.php?f=1&p=15745&sid=2d6faf56445a04b04acecd07b6018a02#p15745
додано через 3 години 53 хвилини 30 секунд:
"They have eyes but they do not see - ears, and they do not hear..."
"Вони мають очі але не бачать, Вони мають вуха але не чують..."
Багато людей нерозуміють навіть істини вчення Христа, люди моляться до абстакції, а абстракцію раніше малювали для неграмотних, щоб вони розуміли, із віками ця абстракція стала відхиленою "істиною", а як результат це призвело до повного нерозуміння. Появляються різні люди які називають Христа-Сина самим Отцем-сотворителем, або двобожжя - навіщо?, і говорять, що діалог із Отцем який був - показує єдиність-трійцю, та не читали вона історії і не знають, що трійцю придумали Нікеан 325 року, і що ми маємо від Нікеан - подальші вселенські собори взагалі розкололи церкву і це призвело до кровопролитних війн, геноцид і переучення іновірців, це Хрестовими походами і у Мексиці, садидизм у середньовіччі, перерозподіл золота і коштовностей і знаходження крайніх під час знищення Тамплієрів, це вже погрузли у матеріалізмі, таке як намахування населення індульгенцією і глобальне вербування - це вже була межа взагалі втрати здорового глузду із-за сильного матеріалізму. Я розумію, що я немаю права осуджувати, адже мене осудять, но я готовий до цього "но як не я то хто? Більш нема кому" і непотрібно робити ніякі огруповання, ордени і секти - це все недостача логіки людської, адже краще було би "Зроби добро і добром воно тобі вернеться", "Люби ближнього свого і поважай думку кожного, але коли приходить момент брехні - то не промовчи, а скажи правду...". "Живи за принципом Віра-Надія-Любов". Що я цим хотів сказати, ці лідери церкви мали все: підтримку імператора, владу дану для них згори, но для них цього було мало, адже гординя і захланність гризля їх із середини, вони захотіли абсолютної влади у тому числі владу над людською свідомістю, і все це призвело до релігійних розколів і війн. Бо якби вони використовували хоч 30% інтелекту то не допустили цього. Така проста річ живи за вченням Христа, люби ближнього і насолоджуйся життям - стала такою важкою, вони захотіли зробити поравки у цьому як для них заманеться, неповажаючи апостолів і прикрившись ними, тобто як щось, "та це не ми - це апостоли так писали", цей принцип шукати крайнього і був причиною всього. Не залежно до якої конфесії належиш, не дивись як то хреститься чи молиться, а потрібно бачити що все людство розкололось на два табори: -ті хто мають сліпу віру і фанатизм або байдужість, думаючи тільки про насушні потреби і проблеми, і по принципу стада пливуть по течіїї, яких ведуть їх лідери свідомо рішаючи за них їх долю; -ті хто у пошуку, і вибрали для себе складну і ізвивисту дорогу по імені "життя". і нажаль не всі проходять її, адже багато повертаються до того стада під впливом маніпуляції і вербоки, ті хто пройшов і не зійшов із дороги та пройшов випробування, починають цінити життя, за ними всі відкриття, за ними і духовні відкриття, за ними істина у них тверда віра у Творця і за ними знання і розум, досвід і мудрість, вони генії і оратори, пророки і мученики, у них особлива харизма і унікальність... нести правду для тих хто її потребує, але нажаль правда моло кого цікавить, адже нинішні світогляд людини нічим не відрізняється від світогляду риби в озері яка нічого не розуміє про навколишній світ – там за межами озера, спримаючи все що не розуміє - надприроднім, і звинувачуючи інакодумців, адже звинувати легше - чим пробувати осмислити!, це як “Чути грім але не знати звідки він." Але це НЕ означає, що я заперечую саму трійцю, ні трйця пояднується у нас самих як воля Отця, мудрість Сина, творча активність Святого Духа, але не як окремий обєкт; саме люди і є храм; краса спасе світ; шукайте істину і істина вивільнить вас; ми всі діти світла Отця; як ви поступите так і з вами будуть поступати; не діяти по принципу око за око "бо почни із дурнем спорити то сам станеш таким дурнем, якщо у житті відповідати на наглість такою же наглістю то можна стати таким же непотребом"; останній стане першим, а перший останнім; і віра без діл мертва, саме ми стали жертвами стихії, стихії матеріалізму, коли є стільки матеріальних винаходів, що змінили світ, но ми не задумуємся, а де ж духовні винаходи, цому метафізика не стала частиною суспільства, максимум ми маємо психологію і гіпноз - не вже це все? адже є ще стільки багато невідкритого, навіщо на це закривати очі? Де наковий духовний прогрес, навіщо наука відкинула духовне? Наш люд розвивається тільки метеріально, нам кожного дня промивають мізкі політичними агітаціями, рекламами, серіалами і т.д.за допомогою чого - за допомогою винаходів стихії: це телевізор і радіо - тобто спостереження за чужим життям, але ми ніколи не замислюємось, що ми повинні розвивати не чуже, а саме своє життя! ми повинні духовно розвиватись також!
Дивитись на світ не із сторони надприродного, а із сторони наукової - тобто дивитись через призму науки, але не тієї матеріальної, а із сторони логіки і здорового глузду, строни психології і розуміння. Віра без знань сліпа!
|
|
|
|