|
|
| Автор |
Коментар |
airra
гість міста |
03.12.2007 20:58 - Шукаю колекціонерів музики, музичного відео і якісного кіно. |
|
|
Вітаю!
Шукаю однодумців, котрі колекціонують музику, музичне відео і якісний кінематограф.
Цікавить обмін цікавими релізами у дуже добрій якості. Переважно DVD9 або НЕ перестиснене DVD5.
На обмін можу запропонувати близько 1 Тб музики в mp3 форматі, більше 3000 DVD музичного відео, та понад 5000 DVD кінематографу.
airra [at] ukr [dot] net
ICQ 711 98 539
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
04.12.2007 07:20 |
|
|
| airra пише: | | якісний кінематограф. |
Якісний в плані якості зображення і звуку?Нажаль нет в мене не безлімітний,тому обмінятись напевно нічим не зможу.
Але раз ти цим займаєшся,може знаєш де качнути цей фільм:
Фильм: Сад (1995) (Záhrada / The Garden)
1995 - Франция
Режиссер: Мартин Шулик
Актеры: Мариан Лабуда , Роман Лукнар , Сюзана Сулайова
Раздел каталога: Зарубежные х/ф
Рецензии на фильм:
Описание:
Фильм "Сад", пока что самая удачная полнометражная лента режиссера, с успехом демонстрировавшаяся на международных кинофестивалях разных стран, привлекла внимание чарующей мистической аурой, эффект которой усиливается разделением на главы с иронично-наивными названиями, напоминающими средневековые аллегории. Акцентируя контраст городского стресса и покоя деревенской жизни, "Сад" комбинирует земное и реальное с фантастическим и сказочным. Фабула фильма строится как процесс естественного возвращения к природе и одновременно как сложная метафора современного восприятия деревни. Сюжет, как это бывало в чешских фильмах 60-х, прост до банальности и играет лишь роль путеводной нити. Вечно рассеянный городской учитель едет в деревню, чтобы продать доставшийся в наследство от деда дом с садом. Но в старом доме с запущенным садом с ним происходит волшебная перемена. Естественное бытие, далекое от условностей урбанизированной цивилизации, пробуждает в нем неожиданную энергию и рождает позабытые импульсы. Сад постепенно становится местом таинственных открытий, возрожденным воспоминанием о рае и утраченной невинности, неким тестом того, что хотел бы видеть уставший от цивилизации современник, гимном любви к природе и в то же время взглядом, проникшим во внутренний мир человека, проясняющим содержание простых, но важных вещей в жизни. Емкость фильма достигается оригинальным своеобразным стилем автора, в котором странным образом переплетаются элементы поэтики Тарковского и Менделя, философско-поэтическая лирика с пародией и бурлеском, реалистическое с фантастическим и абсурдным.
На МКФ в Карловых Варах "Сад" был награжден высшей национальной премией Чехии в области кино "Чешским львом" и другими престижными призами.(Г. Компаниченко.)
Дуже потрібен цей фільм!!!
Поможіт люди!!!
|
|
|
airra
гість міста |
04.12.2007 09:28 |
|
|
Звичайно що якісний у контексті зображення і звуку.
Щодо різного роду закачок то я уже давно перестав бавитися у різного роду мпеги і авішки -)
Де качнути фільм що вас цікавить не знаю. Шукайте самі.
Але напевно значно простіше його замовити у мене на ДВД -)
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
04.12.2007 11:32 |
|
|
| airra пише: | | Але напевно значно простіше його замовити у мене на ДВД -) |
В твому каталозі його не знайшов.Значить звідкись будеш качати?Не жмись,дай посилання.Зрозуміло що при певних затратах зусилль і часу я знайду його сам.Але ж люди повинні допомагати один одному.Просто ти краще знаєш де шукати.| airra пише: | | Звичайно що якісний у контексті зображення і звуку. |
Як для мене ,то важливіша художня якість.Зрозуміло,що єкранка мене не влаштує,але й HDTV-якість не потрібна
додано через 3 хвилини 15 секунд:
| airra пише: | | колекціонують ...... і якісний кінематограф. |
| airra пише: | | Звичайно що якісний у контексті зображення і звуку. |
А в чому "смисл" такої колекції?(крім заробляння бабок,звичайно)
|
|
|
airra
гість міста |
04.12.2007 11:46 |
|
|
Та що ви на качанні усі зациклені.
Я уже давно виріс з того дитячого садочку. Я замовляю для себе на фізичних носіях. І як правило оригінали.
Те що якоїсь позиції в каталозі нема ще не означає що її нема в природі-)
Якщо до того часу як двд приїде за купу кілометрів, можеш подумати що запропонувати назустріч -)
Зміст колекціїї насамперед у тому щоб дивитися якісне зображення і чути перфектний звук на гарному апараті. І отримувати насолоду від сюжету і гри акторів чи музикантів підсиленою атмосферою кіно залу. -)
А різнобарв"я колекції для того щоб задовільнити не тільки свої особисті смаки а й свого оточення -)
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
04.12.2007 14:03 |
|
|
| airra пише: | | Та що ви на качанні усі зациклені. |
А шо в ньому поганого?Я в своїй р2р мережі можу викачати все(ну майже все).Я кість теж можу вибирати-я якраз не зациклююсь на "фізичній" якості.Мені потрібен фільм(я написав який).Мені зручніше викачати його,чим бігати по почтах і отримати ше причому невідомо що.
| airra пише: | | Я уже давно виріс з того дитячого садочку |
А шо за апарат в тебе?Бавитись в | airra пише: | | перфектний звук на гарному апараті. І отримувати насолоду від сюжету і гри акторів чи музикантів підсиленою атмосферою кіно залу. -) |
теж свого роду дитячий садок
додано через 3 хвилини 27 секунд:
| airra пише: | | Те що якоїсь позиції в каталозі нема ще не означає що її нема в природі-) |
Ну то де візьмеш,якщо замовлю.Не жмись дай зцилу!Дуже треба!
|
|
|
mops
міська комісія |
04.12.2007 14:17 |
|
|
airra
Батєнька, так ви пірат! Ви в курсі, що ваша діяльність порушує Закон України « Про авторське право та суміжні права ». Вам грозить притягнення до кримінальної відповідальності по статті 176 ККУ "Порушення авторського права і суміжних прав"
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
04.12.2007 14:41 |
|
|
| mops пише: | airra
Батєнька, так ви пірат! |
Дійсно цікаво.Сайт є,ціни висять.Невже купуєш ліцензії?
Хоча хто в нас не пірат?
|
|
|
airra
гість міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
04.12.2007 16:59 |
|
|
| airra пише: | | Фільм можете замовити самостійно тут |
В мене не відкривається сторінка.А там замовляють диск?Диск,по почті...-ну єво нафік.
Ти сам де би взяв,якби я замовив на твому сайті?Невже перепродаж?А в чому бізнес?Навару ж майже ніякого
|
|
|
airra
гість міста |
09.12.2007 14:49 |
|
|
Ми хіба говорили про бізнес? Чи в оригінальному пості було про те що наприклад шукаються реалізатори? Для початку вчимося читати і думати -)))
Я колекціоную а не заробляю. -)
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
09.12.2007 19:31 |
|
|
Оппа!Канешна калікцианєр
| цитата: | Сервер не знайдений
Firefox не може знайти сервер music.airra.net. |
|
|
|
Protector
турист |
12.01.2008 21:21 |
|
|
Слухайем Metal це більш душевна музика яка торкає не лише кору душі й приводить до катарзису............А цього добра в мене безліч. Думайте....... Kiss to remember.....
додано через 8 хвилин 4 секунди:
ведем здоровий спосіб життя, викинем із нього алкоголь.............Алкоголь це наркотик а хто вживає є істинним Алконаркоманом. І ніяку ейфорію алкоголь не викликає,є таке захворювання як шизофренія а підтип мазохізм - це коли людина кривдячи себе отримує задоволення. Так і ті хто вживає водку для задоволення. Це стратегічна зброя правлячої верхівки.
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
13.01.2008 07:06 |
|
|
| massacra пише: | | Не знаю чого не відкривається... |
Я не про той писав.Я писав про сайт автора гілки music.airra.net.| airra пише: | | Я колекціоную а не заробляю. -) |
Був сайтик- всьо чин чинарьом-каталог,ціни
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|