Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Яке місце в нашему житті займає релігія?

форум Золочів Плюс - Релігія
Автор Коментар
astrolik
people
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 17:36
різні люди бувають... я про когось шось думаю, хтось про мене таке бумає... таке жиццьо

додано через 1 годину 55 хвилин 9 секунд:

даю ссилки в біблії на рахунок:
храм
мт 21:12-14
12 И вошел Иисус в храм Божий и выгнал всех продающих и покупающих в храме, и опрокинул столы меновщиков и скамьи продающих голубей,
13 и говорил им: написано, --дом Мой домом молитвы наречется; а вы сделали его вертепом разбойников.
14 И приступили к Нему в храме слепые и хромые, и Он исцелил их.
мр 12:35
35 Продолжая учить в храме, Иисус говорил: как говорят книжники, что Христос есть Сын Давидов?
мр 14:49
49 Каждый день бывал Я с вами в храме и учил, и вы не брали Меня. Но да сбудутся Писания.
сам Ісус ходив в храм, де він навчав, де збиралися убогі і каліки
мт 21:23
23 И когда пришел Он в храм и учил, приступили к Нему первосвященники и старейшины народа и сказали: какой властью Ты это делаешь? и кто Тебе дал такую власть?
мт 24:1
1 И выйдя, Иисус шел от храма; и приступили ученики Его, чтобы показать Ему здания храма.
мт 26:55
55 В тот час сказал Иисус народу: как будто на разбойника вышли вы с мечами и кольями взять Меня; каждый день с вами сидел Я, уча в храме, и вы не брали Меня.
мр 11:11
11 И вошел Иисус в Иерусалим и в храм; и, осмотрев всё, как время уже было позднее, вышел в Вифанию с двенадцатью.
лк 2:37
37 вдова лет восьмидесяти четырех, которая не отходила от храма, постом и молитвою служа Богу день и ночь.
знову ж таки Ісус в храмі
мт 26:61
61 и сказали: Он говорил: могу разрушить храм Божий и в три дня создать его.
мт 27:40
40 и говоря: Разрушающий храм и в три дня Созидающий! спаси Себя Самого; если Ты Сын Божий, сойди с креста.
а тут вже мова про тіло
мт 27:51
51 И вот, завеса в храме раздралась надвое, сверху донизу; и земля потряслась; и камни расселись;
лк 1:22
22 Он же, выйдя, не мог говорить к ним; и они поняли, что он видел видение в храме; и он объяснялся с ними знаками, и оставался нем.
якби храм був непотрібен, чи таке би було написане
і ще багато багато місць де згадується храм

Дух Святий
вих 31:3
3 и Я исполнил его Духом Божиим, мудростью, разумением, ведением и всяким искусством,
рим 8:8-10
8 Посему живущие по плоти Богу угодить не могут.
9 Но вы не по плоти живете, а по духу, если только Дух Божий живет в вас. Если же кто Духа Христова не имеет, тот [и] не Его.
10 А если Христос в вас, то тело мертво для греха, но дух жив для праведности.
рим 8:13-15
13 ибо если живете по плоти, то умрете, а если духом умерщвляете дела плотские, то живы будете.
14 Ибо все, водимые Духом Божиим, суть сыны Божии.
15 Потому что вы не приняли духа рабства, [чтобы] опять [жить] в страхе, но приняли Духа усыновления, Которым взываем: 'Авва, Отче!'
кор 3:16-18
16 Разве не знаете, что вы храм Божий, и Дух Божий живет в вас?
17 Если кто разорит храм Божий, того покарает Бог: ибо храм Божий свят; а этот [храм] --вы.
18 Никто не обольщай самого себя. Если кто из вас думает быть мудрым в веке сем, тот будь безумным, чтобы быть мудрым.
кор 12:1-6
1 Не хочу оставить вас, братия, в неведении и о [дарах] духовных.
2 Знаете, что когда вы были язычниками, то ходили к безгласным идолам, так, как бы вели вас.
3 Потому сказываю вам, что никто, говорящий Духом Божиим, не произнесет анафемы на Иисуса, и никто не может назвать Иисуса Господом, как только Духом Святым.
4 Дары различны, но Дух один и тот же;
5 и служения различны, а Господь один и тот же;
6 и действия различны, а Бог один и тот же, производящий все во всех.

п. с. вибачайте, що на російській мові, просто на крмпі іншого немаю
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 19:41
Ок,Олег,але я не бачу запереченню моїм словам.Ти сказав шоб я уважніше читала біблію.Я її уважно і читаю.Шо саме ти мені хотів заперечити чи вказати таке шо я неправильно сказала?
astrolik
people
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 19:50
st.fergi пише:
Це коли Дух Святий дає можливість людині говорити мовою яку вона незнала раніше,шоб ПРОПОВІДУВАТИ ДЛЯ ІНШИХ ЧУЖОЗЕМЦІВ

в біблії не написано про таке, це твоя власна думка, хоча як варіант вона можлива.
Бог дає різні дари Духа, одним з них і є дар мов. Але цей дар не для того, щоб комусь проповідувати, а для того, щоб молитись Богу.
рим 8:26
Также и Дух подкрепляет нас в немощах наших; ибо мы не знаем, о чем молиться, как должно, но Сам Дух ходатайствует за нас воздыханиями неизреченными.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:07
Олег ми говоримо про говоріння мовами?Так. Для того шоб молитися богу нам потрібний Святий Дух-так,але аж ніяк не для того шоб іншою мовою молитися Богові адже для чого мені це,наприклад,якшо я можу молитися йому своєю звичайною українською мовою,правильно?
Ти сам тільки шо сказав шо
astrolik пише:
для того, щоб молитись Богу.

Я завела розмову не про молитву до Бога а про говоріння мовами іншими людьми,які тих мов раніше незнали.От для того я і сказала
astrolik пише:
Дух Святий дає можливість людині говорити мовою яку вона незнала раніше,шоб ПРОПОВІДУВАТИ ДЛЯ ІНШИХ ЧУЖОЗЕМЦІВ
зауваж,про молитву я тут наразі не говорила.
а тепер щодо цього :
astrolik пише:
є дар мов. Але цей дар не для того, щоб комусь проповідувати
Коринтян 14 :5 "Я ж хочу,шоб мовами говорили всі,а ліпше,-щоб пророкували,більший бо той хто пророкує,аніж той хто говорить мовами....Коринт.14:9"Так і ви,коли мовою не подасте зрозумілого слова,-як пізнати,що кажете?Ви говоритимете на вітер!"
14:11 "І коли я не знатиму значення слів,то я буду чужинцем промовцеві,і промовець чужинцем мені".
14:13 "Ось тому,хто говорить чужою мовою,нехай молиться,щоб умів пояснити"
14:19"Але в церкві волію п"ять слів зрозумілих сказати,щоб і інших навчити,аніж десять тисяч слів чужою мовою!"

А тепер щодо випадку,коли я була в церкві і розказувала у попередніх постах шо всі там болтали язиками і кожен на своїй волні.

14:23 "А як зійдеться церква вся разом,і всі говоритимуть чужими мовами,і ввійдуть туди й сторонні чи невіруючі,-чи ж не скажуть вони,що біснуєтесь ви?"(я про таке і була подумала коли побачила їх всіх "говорящих".

astrolik пише:
в біблії не написано про таке, це твоя власна думка, хоча як варіант вона можлива

в біблії також і не написано про те,шо дар Святого Духа ДАЄТЬСЯ ТІЛЬКИ ТОДІ КОЛИ ТРЕБА ПОМОЛИТИСЯ  він дається для різних випадків,одним з випадків яких є дар говоріння мовами шоб пророкувати для інших,а другий з випадків є шоб молитися Богові,Олежику
astrolik
people
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:11
(1Cor 14:2 [RST])
Ибо кто говорит на [незнакомом] языке, тот говорит не людям, а Богу; потому что никто не понимает [его], он тайны говорит духом;

додано через 2 хвилини 37 секунд:

а чому ти все послання тут не напишеш ?

додано через 44 секунди:

...точніше весь розділ...
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:15
а тепер розкажи,на твою думку,який смисл з Богом говорити на іншій мові,коли біля говорящого є люди і вони його не розуміють? шоб ті люди шось та й не дізналися? на противагу тому віршику є такий:
кОРИНТ.14:27.
"як говорить хто чужою мовою,говоріть по двох ,чи найбільше по трьох,і то за чергою,а один нехай перекладає!"

додано через 1 хвилину 25 секунд:

Тобі добре,ти собі береш правою рукою мишкою і копіюєш,а я читаю і друкую сюда з книжки в руках,тому і мені краще частково одразу із поясненням друкувати а ніж все зараз і без смислу,отак
astrolik
people
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:20
Ліль ти мене дивуєш... я шо по твоєму бог, чи що ? ...  ти в Нього запитай
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:25
astrolik пише:
Ибо кто говорит на [незнакомом] языке, тот говорит не людям, а Богу; потому что никто не понимает [его], он тайны говорит духом;

розказую як я це розумію.
якшо ти говориш мовою хінді (правдивою мовою хінді),то ясна річ стоячі біля тебе люди НЕ РОЗУМІЮТЬ,а РОЗУМІЄ ОДИН БОГ.І тими людьми та мова незрозуміла таємна,невідома,вони незнають про шо ти говориш.Для того шоб люди(не тільки Бог) розуміли ту мову хінді,якою ти говориш і дана була настанова оця
st.fergi пише:
"як говорить хто чужою мовою,говоріть по двох ,чи найбільше по трьох,і то за чергою,а один нехай перекладає!"
бо 14:4" як хто говорить чужою мовою,той будує ТІЛЬКИ СЕБЕ САМОГО, а хто пророкує ,той церкву будує"( тобто,є ВАЖЛИВИМ ШОБ ТЕБЕ РОЗУМІЛИ ОСТАЛЬНІ ЧЛЕНИ ЦЕРКВИ)

додано через 2 хвилини 42 секунди:

astrolik пише:
Ліль ти мене дивуєш

ЗДИВУВАЛА ПРОСТИМИ РЕЧАМИ
Олег,не треба бути Богом шоб зрозуміти в чому суть твоєї оцієї цитати
astrolik пише:
1Cor 14:2 [RST])
Ибо кто говорит на [незнакомом] языке, тот говорит не людям, а Богу; потому что никто не понимает [его], он тайны говорит духом
я написала вище про це.
astrolik
people
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:29
для цього і є дар тлумачення
st.fergi пише:
а один нехай перекладає!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:33
astrolik пише:
для цього і є дар тлумачення
st.fergi пише:
а один нехай перекладає!

молодець,сідай 5.
Я тобі говорила шо
st.fergi пише:
він дається для різних випадків,
і ти сказав
astrolik пише:
Бог дає різні дари Духа

в тому ми зійшлися і добре
а от
astrolik пише:
дар мов. Але цей дар не для того, щоб комусь проповідувати, а для того, щоб молитись Богу.
цей дар для того шоб
st.fergi пише:
дар говоріння мовами шоб пророкувати для інших

от так.
astrolik
people
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:36
є різні дари і різне їх поєднання, в тому числі і пророкування мовами, яке може тлумачити людина з даром тлумачення, я таке вже в житті зустрічав.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:37
astrolik пише:
вже в житті зустрічав

розказуй
astrolik
people
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:38 [*1]
ася або приват
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:38
і взагалі розказуйте про події цікаві ,учасниками яких ви були

додано через 1 хвилину 26 секунд:

astrolik пише:
ася або приват

Олю імена і середовище можеш не називати,просто доступно розповісти.Я думаю,шо не мені одній було б то почути.Саме головне,шоб учасником(слухачем,помічником ітеде і тепе) був ти  Нехай люди послухають,давай
astrolik
people
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:49
Саме я очевидцем не був, вле це розказувала людина, якій я 100% вірю.
Йде молитва, а тут одна людина стає, і починає говорити щось на якійсь мові, тут за нею стає інша і починає те пояснювати, я незнаю точно, про що там говорили, але там було слово до деяких членів церкви, до пастора, про те, що вони мали зробити в певній ситуації, яка мала статися...
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 20:58
і шо,ситуація сталася?
astrolik
people
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 21:00
незнаю, напевне, що так
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?12.11.2007 21:02
Олю тре точно знати
kalef_f
житель міста
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?26.12.2007 06:17
astrolik пише:
Саме я очевидцем не був, вле це розказувала людина, якій я 100% вірю.

А ти сам на такій молитві не був? А просто молитву на мовах не практикуєш? А дарами розрізнення не користувався? Чи може слово пізнання мав? А свідчень людей, які від невиліковних хворіб оздоровлювались не чув?

Розказуй Олько -- можна без імен.

додано через 45 хвилин 34 секунди:

st.fergi пише:
тре точно знати Wink

Хіба це щось особисто для тебе змінить, коли ти будеш мала якісь докази.
Адже ясно сказано:"І очь мають та не бачать, і вуха та не чують."
Fleur
гість міста
Золочів
Яке місце в нашему житті займає релігія?18.05.2010 13:30
Anty пише:
Velta. пише:
А как вы относитесь к исповедям?Так ли это нужн, если человек и так раскаевается в душе за свои грехи?

Непотріб! Бог не казав прийти до ше якоїсь людини і розказати їй все що ти накоїв. Він і так завжди нас чує, і тільки радіє коли ми каїмся за все взиваючи до нього.

А як щодо слів Ісуса: "Прийміть Духа Святого. Кому відпустите гріги - відпустяться, кому ж затримаєте - затримаються" Щось не вписується у Вашу теорію.
форум Золочів Плюс - Релігія - Яке місце в нашему житті займає релігія?
тиснение визитки, визитки москва шелкография, на сайте типографии.
Bookmark and Share