|
|
| Автор |
Коментар |
Richard
турист |
30.08.2006 05:38 - Самий не модний заклад... |
|
|
...а таким на мою думку виявляється кафе-бар Лаванда. В цілому не погана атмосфера, багато нових людей, жива музика, танці, багато століків. Але, такої обмахаловки, як там, я в Золочеві ніде не бачив. Дівчатка-бармани просто офігіли посліднім часом, рахують все по своїх цінах, і не просто рахують, а обраховують, причом страшно. Один апельсин у них виявляеться 5 грн. хоча в меню написано 100 гр. 1.50грн. Якшо честно, не замічав таких апельсинів які би важили по 350 гр., напевно вони їх сплутали с Грейпфруктами Але дальше, ше більше, два банани ідуть як за кілограм а це в них коштує 10 грн.
Одна порада, як ідете туда випити с друзями, НІКОЛИ не беріть там фруктів, краще з собою, єкономія получається страшна. Або другий варіант, просто вибивайте чек на кассі і тоді дівчатка за барною стойкою вам нічого не зможуть сказати...
В цілому був набагато кращої думки за цей заклад, тим більше власник здається непоганим мужиком, а вот обслуга "хуже нєкуда"...жаль.
|
|
|
WESTik
турист |
30.08.2006 17:44 |
|
|
|
А в тебе є шось проти Сашка(власника лаванда)???Музика там жива - рідко. якшо не знаєш не кажи. а то знову написав дурниці. Там працює DJ Breese хоча сам по реальності грає Драмнбас, але там грає комерцію. мусить підстроюватись під таких як ти. Да і якшо маєш шось проти Свєти офіціанти , і Ані - барменші ти також пиши , ми все зважимо , оцінимо , передамо їм . На другий раз вони тебе обслужать. З таким відношенням до закладів як ти тут виписуєш я не можу взагалі вже сказати де твоє місце. А порада одна , якшо тобі ніде не подобається не приїжай краще сюди!
|
|
|
Richard
турист |
30.08.2006 18:03 |
|
|
| WESTik пише: | | А в тебе є шось проти Сашка(власника лаванда)???Музика там жива - рідко. якшо не знаєш не кажи. а то знову написав дурниці. Там працює DJ Breese хоча сам по реальності грає Драмнбас, але там грає комерцію. мусить підстроюватись під таких як ти. Да і якшо маєш шось проти Свєти офіціанти , і Ані - барменші ти також пиши , ми все зважимо , оцінимо , передамо їм . На другий раз вони тебе обслужать. З таким відношенням до закладів як ти тут виписуєш я не можу взагалі вже сказати де твоє місце. А порада одна , якшо тобі ніде не подобається не приїжай краще сюди! |
Протів Саші нічого немаю і мати не можу. Він за барною стойкою не стоїть і не рахує кожен рахунок. Ти спочатку прочитай шо я написав, а потім відповідай,окей? Про музику я взагалі коментарів ні-яких не давав, а якшо би і давав то вони були би позитивним. Чи тебе все зводиться к музиці? Інших критеріїв немає?
Офіціанткам можеш спокійно роздрокувати і передати мої слова. Може начнуть рахувати краще, а то видно в школі з цим проблеми були.
І ше одне, шо мені робити я розберусь без твоїх порад, які ти завтра, обдумавши, начнеш сам підтирати.
|
|
|
WESTik
турист |
30.08.2006 18:08 |
|
|
|
Так завтра я їх зітру, для мене музика вирішальний фактор, в виборі закладу який я відвідаю. З тобою більше дискусій вести не буду
|
|
|
WESTik
турист |
|
|
yulia
житель міста |
30.08.2006 18:33 |
|
|
|
Вестік,не скандаль будь-ласка,я повністю згідна з Річардом,що у Лаванді обраховують.Ічитай уважніше повідомлення,для чого перти боку на людину,за те чого вона не казала??
|
|
|
Місько Калушка
турист |
02.09.2006 11:42 |
|
|
|
Я там був тільки один раз в житті. Не знаю чи обмахують. В Космосі не обмахують - точно.
|
|
|
Місько Калушка
турист |
02.09.2006 12:11 |
|
|
|
Самий немодний заклад Золочева - це бар "Цезар" і йому подібні забігаловки - тільки для "вершків" суспільства.
|
|
|
marko
житель міста |
02.09.2006 12:18 |
|
|
| Місько Калушка пише: | | Я там був тільки один раз в житті. Не знаю чи обмахують. В Космосі не обмахують - точно. |
Ми зайшли у "Космос" перший раз після ремонту, взяли піцу ше там шось, нас намагалися нагло обрахувати на 11,50 грн. Коли ми попросили рахунок вони сказали - а нашо ми не виписуємо таке. Потім зрозуміли що попались перерахували і - 11,50 грн. повернулось у кишеню. Можливо вони зараз виправились просто більше туди не ходжу. Ходжу де працюють знайомі.
| Місько Калушка пише: | | Самий немодний заклад Золочева - це бар "Цезар" і йому подібні забігаловки - тільки для "вершків" суспільства. |
100% підтримую таких гадюшників ше треба пошукати.
|
|
|
slawikoff
гість міста |
02.09.2006 18:03 |
|
|
|
на рахунок обраховувань-по-перше там вечором дуже багато клієнтів і не всі вони чемні.от і можуть бідні дівчатка помилятись,а по-друге є така штука,як рахунок-і якшо нема проблем з математикою-всьо гарно порахується
|
|
|
marko
житель міста |
04.09.2006 12:39 |
|
|
| slawikoff пише: | | на рахунок обраховувань-по-перше там вечором дуже багато клієнтів і не всі вони чемні.от і можуть бідні дівчатка помилятись,а по-друге є така штука,як рахунок-і якшо нема проблем з математикою-всьо гарно порахується |
По перше ми були в обід і людей майже не було, ми були тверезі і поводили себе культурно, а по друге ситай уважніше
| marko пише: | | Коли ми попросили рахунок вони сказали - а нашо ми не виписуємо таке. Потім зрозуміли що попались перерахували і - 11,50 грн. повернулось у кишеню |
Так шо справа не тільки в матиматиці.
|
|
|
Ser'oga
гість міста |
|
|
m@xxximus
житель міста |
29.01.2007 00:53 |
|
|
А мене нiхто не намахуе-всi знайомi а в iнакшi заклади я i не ходжу
цезар!? Е такий заклад!?
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
Alexis
житель міста |
11.04.2007 21:23 |
|
|
Той же "Цезар". А шо хотіти - ресторан, біля автобусної? В яке місто не приїдь - всюди гадюшники і закусочні як правило на вокзалах. Тут так само
|
|
|
|