|
|
| Автор |
Коментар |
viktorgrozny
гість міста |
24.10.2007 04:29 - Нема бідним нашим діткам де бавитись - все потрощили! |
|
|
|
Був колись на комсомольскому озері гарний майданчик для дітей а тепер все поламали невже не можна зробити щось полюдське навіть нехай платне щоб могли прийти батьки з дітьми і відпочити.був недавно у тернополі в аквапарку дуже сподобалось а діти просто в захваті. хочу почути ваші думки народ.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
24.10.2007 07:11 |
|
|
В Золочеві ,нажаль,відсутній платоспроможній попит. Триває період накопичення капіталу.Тому щось зробити можна лише на ентузіазмі самих мешканців міста.Його нажаль теж не є Всі чекають що то повинна зробити влада
додано через 5 хвилин 12 секунд:
Цікаво,чому тебе в пів п"ятої ранку цікавлять такі теми?
|
|
|
astrolik
people |
24.10.2007 09:37 |
|
|
|
ага зробили в центрі, біля магазину "Карпати" парк дитячий (в стилі лавочок), тільки от діти в ньому ковбасяться не по дитячому.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
24.10.2007 13:22 |
|
|
|
А для чого тоді влада у місті,якщо мешканці можуть самі все зробити для міста і за свій же кошт?
|
|
|
astrolik
people |
24.10.2007 13:26 |
|
|
то тре тій самі владі і в кишеньку сипнути і дозволів цілу папочку наколекціонувати, побігати паро місяців чи років, а тоді починати гроші на строїтєльство збирати
п. с. шо незнаєш як воно в нас робисі ?...
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
24.10.2007 14:46 |
|
|
| st.fergi пише: | | А для чого тоді влада у місті,якщо мешканці можуть самі все зробити для міста і за свій же кошт? |
Вам потрібен майданчик чи хочите владу похаяти?Влада в кращому випадку поставить лавочки і пару скрипучих качелів і то як будуть гроши потім наші ж діти то всьо успішно знищать і шо далі?Ніяка влада не буде будувати аквапарки чи парки атракціонів,які не дадуть прибутку.І це правильно.А в Золочеві платити гроші за розваги готові дуже мало людей
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
24.10.2007 16:51 |
|
|
Ага,тобто вона потрібна лиш для того,шоб у неї вибивати місце під той же майданчик і платити гроші...нормальний підхід...закони собі писали недураки.
додано через 3 хвилини 28 секунд:
| Васілій пише: | | А в Золочеві платити гроші за розваги готові дуже мало людей |
значить треба забиратися звідси,бо просвітку не видно.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
24.10.2007 17:13 |
|
|
| st.fergi пише: | | для того,шоб у неї вибивати місце під той же майданчик |
А як інакше?Ти ж будеш гроші там заробляти | st.fergi пише: | | закони собі писали недураки. |
Закони якраз зовсім не причому.Хіба вони погані?Просто не всі рівні перед законом. | st.fergi пише: | | значить треба забиратися звідси |
Є й такий варіант.Харашо там де нас нема
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
24.10.2007 17:17 |
|
|
| Васілій пише: | | Ти ж будеш гроші там заробляти |
а чого це одразу гроші заробляти? можна ж на власному ентузіазмі,для своїх же дітей і для чужих замутити таку безкорисливу справу,просто не кожен захоче гроші давати з батьків знаючи шо прийде на той майданчик "старший чужий" і обплює і поламає там все...| Васілій пише: | | Просто не всі рівні перед законом. st.fergi пише: |
раз не всі рівні,значить написані якраз саме так,щоб не всі рівні і були,звідси висновок,шо закони писалися НЕДУРАКАМИ а розумними людьми,і під кокретних людей.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
24.10.2007 18:40 |
|
|
| st.fergi пише: | | можна ж на власному ентузіазмі,для своїх же дітей і для чужих замутити таку безкорисливу справу,просто не кожен захоче гроші давати з батьків знаючи шо прийде на той майданчик "старший чужий" і обплює і поламає там все... |
Не спорю-я так і написав трохи раніше
|
|
|
viktorgrozny
гість міста |
25.10.2007 08:31 |
|
|
васілій .......... запамятай мудрі думки завжди приходять зраненька бо мозок за ніч віддихнув і ще не набрався різної непотрібної інформації
додано через 2 хвилини 24 секунди:
всім дуже дякую за ваші думки
|
|
|
massacra
житель міста |
25.10.2007 10:58 |
|
|
|
Так був же парк "Казка" вже готовий, то кудв його діли? Поломали? А хто поломав? Чому за майном ніхто не слідкує? Тому воно і пропадає безслідно, ломиться і нищиться... Може то комусь потрібно? Чому все проходить безнаказанно?
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
25.10.2007 13:04 |
|
|
| viktorgrozny пише: | | васілій .......... запамятай мудрі думки завжди приходять зраненька |
А я хіба проти-мій пост якраз в 7.11 ранку
А поночах які там думки
додано через 3 хвилини 8 секунд:
| viktorgrozny пише: | | дякую за ваші думки |
Дякую забагато,півлітра всамий раз буде Сам то шо думаєш?Тему нашо створював?
|
|
|
tymofiy
житель міста |
25.10.2007 13:41 |
|
|
мдя, понасрали... де ж побавишся... я я так любив на качельках покатаця...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
25.10.2007 16:34 |
|
|
| tymofiy пише: | я так любив на качельках покатаця...
_________________ |
я тоже так любила
|
|
|
astrolik
people |
25.10.2007 16:55 |
|
|
а я в дитинстві впав з качелі і зламав собі носа, але кататись люблю
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
25.10.2007 16:58 |
|
|
я не падала жодного разу бо не розкачувалася як хлопці,на всю катушку але бачила як дівчина одна розкаталася і пішла з качелі на взльот і тоже зламала собі носа і розтрощила брову
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
viktorgrozny
гість міста |
26.10.2007 09:50 |
|
|
васілій теми потрібно створювати завжди щоб люди більше спілкувались висловлювали свої думки .Ана рахунок пів літри незнаю я не вживаю і другим не раджу дуже багато людей спиваеться і дуже багато помирає від зеленого змія .тай проблем повно
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
26.10.2007 10:29 |
|
|
| viktorgrozny пише: | | не вживаю і другим |
Ти давай брось тут агітацію-це Мопса вотчина,ти давай про дітей-теми тре не тільки створювати,а й тримати на плаву.Так шо давай,вперьод!Дивись оно флудільники всякі з асоціяціями-постійно в топі
|
|
|
viktorgrozny
гість міста |
26.10.2007 20:41 |
|
|
Васілій
завтра вихожу в єфір можливо щось і підкину тут не тільки про дітей треба писати навіть в місті в туалет нема де сходити хіба що в кабак
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
26.10.2007 20:58 |
|
|
Тоже нормально зайшов випити і поїсти там шось і попісяти заодно
|
|
|