|
|
| Автор |
Коментар |
astrolik
people |
01.10.2007 13:04 - Позитивні емоції :) [*2] |
|
|
Пишіть тут про свої позитивні емоції, гарні настрої, добрі побажання, досягнення...
Давайте порадіємо один за одного !
|
|
|
Tin@
ІмЕнИннИк |
01.10.2007 20:57 |
|
|
Про негативні емоції чомусь так багато говорять.. а де ж наш позитив, люди добрі.
Прекрасна тепла осінь, багато свіжих овочів та взагалі плодів - вітаміни та ще й смакота!!!!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
01.10.2007 21:05 |
|
|
| Tin@ пише: | | а де ж наш позитив |
темку просто Астролік аж тепер створив)))
ясна річ шо позитив також,і в кожного навіть якшо і мінімальний але все ж є))
от сьогодні погуляли біля Комсомольського озера і такий запах осені золотої в повітрі літав шо словами не передати....жовте листя ше неопавше...мамочки з дітками і калясками для новонароджених...красота і благодать
|
|
|
astrolik
people |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
01.10.2007 23:16 |
|
|
Може тому шо хороше має здатність так швидко закінчуватися....А от погане завжди як нависне надовго,тому і пам"ятається більше
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
02.10.2007 10:10 |
|
|
Якщо переживу(благополучно )дуже важкий завтрішній день,то я буду най-най-найщасливіша людина в світі!А поки-що готуюсь,морально...
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
lenhen
як Lenhen |
02.10.2007 10:35 |
|
|
І то тоже(як в воду дивились )А ше після мурдації і на роботу піти...
Де мій нашатир?
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
02.10.2007 10:55 |
|
|
| lenhen пише: | | Де мій нашатир? Neutral |
Нашатир не поможе Добре помогає абсент,ну на крайняк кон"ячок З-А-ка_РПАцькиййййййй!Ммммммм
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
02.10.2007 11:05 |
|
|
Е-хе-хе...
Хіба
Тоді вже і море по коліно буде,не то шо якась-там цьотка в білому халаті,з дивоінструментами в руках...
додано через 6 хвилин 3 секунди:
В тему:сьогодні НАВІТь немає дощу
додано через 1 день 8 годин 43 хвилини 47 секунд:
Ше в тему:наплювала на сьогоднішню роботу,лазила пів дня по магазинусах.Принесла до хати кучу добра .Сижу і наминаю клубніку,з морозивом і клубнічною поливкою .І воообше,всьо так файно!
|
|
|
Tin@
ІмЕнИннИк |
04.10.2007 09:29 |
|
|
Доброго ранку! Прекрасний осінній ранок. Сонце розбиває туман. Повітря насичене свіжістю змушує дихати глибше і радіти прийдешньому дню.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
ViVi
житель міста |
05.10.2007 03:48 |
|
|
|
Я 21 вересня на швидкості 90 км врізалася в лося, що перебігав дорогу. Розбила Форд Експлорер вщент, а на мені ні подряпини. Мені, звичайно, вималювали, якою душороздираючою смертенькою все це могло закінчитись. Так що життя прекрасне!
|
|
|
Альонка
Зільонка |
05.10.2007 14:27 |
|
|
|
от в мене вже три дня нічого не викликає позитивних емоцій.... друзі мене не розуміють, і всьо роблять по-своєму... вдома робити нема чого, і в минулому ніяк не годна покопатися, шоб надибати якусь історію цікаву... ну коротше - кажучи нічого не получається
|
|
|
Anty
О_о |
05.10.2007 17:40 [*1] |
|
|
Такий день сьогодні гарний. Сиділа годину на мості сонячним промінням насолоджувалася і тишиною
|
|
|
astrolik
people |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Anty
О_о |
05.10.2007 18:14 |
|
|
Як іти на Підгороднє дорогою, що біля ринку тягнеться, в ту сторону так десь кілометр, а потім там роздоріжжя і в сторону Бенева є міст через Золочівку
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Anty
О_о |
05.10.2007 18:19 |
|
|
| Васілій пише: | | На Заріччі? |
Як ти зрозумів є кращі місця ніж Заріччя
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
05.10.2007 18:47 |
|
|
| Anty пише: | | кращі місця ніж Заріччя Evil or Very Mad |
Не буває на землі кращих мість як Зарічча,особливо осінню після дощу
|
|
|
Anty
О_о |
05.10.2007 18:57 |
|
|
| Васілій пише: | | Не буває на землі кращих мість як Зарічча,особливо осінню після дощу |
Я бачу ти романтик!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Anty
О_о |
12.10.2007 22:30 [*1] |
|
|
|
Сьогодні класно провела час поборовши страх і таки здійснила те що давно хотіла зробити...
|
|
|
Rut
гість міста |
|
|
Tin@
ІмЕнИннИк |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.11.2007 22:03 [*1] |
|
|
Тінка щастьє то какоє!!!! Я знаю шо то таке! Молодчиночка маленька!
|
|
|
ViVi
житель міста |
11.12.2007 09:52 |
|
|
А мої золотенькі одного дня знайшли в гаражі краску і помалювали і гараж, і себе з голови до ніг. А на другий день, коли краску було переховано (!!!) знову її відшукали і цього разу помалювали машини.
Спершу ємоції були на рівні "Куди дівся окис водню", але потім було смішно Якщо в мене такі винахідливі помічники, то в них будуть такі діти, що бабці з дєдом телевізора не треба буде
|
|
|
Tin@
ІмЕнИннИк |
16.12.2007 14:14 |
|
|
Чудовий недільний день! Трошки прохолодлний, але... передсвятковий Люблю зиму на свята, а ше й щоб сніжок був. Сидиш дома і відчуваєш передсвяткову метушню. Виникає бажання створювату затишну атмосферу у сімї, облаштовувати кімнати передноворічними прикрасами. Ще пару днів і в хаті буде чутно хвойний аромат, запах мандарин із смаком шампанського..
Ну просто чудовий настрій, а ще й весела музика
|
|
|
Олег
житель міста |
16.12.2007 16:16 |
|
|
Я люблю, коли за столом збирається вся родина, ми колядуєм, коли діти ходять по хатам колядують, все в снігових заметах, в хаті тепло затишно, коли я ще жив в селі в пічці потріскували дрова .... то так класно. Знаєте я часом дивуюсь , як мало потрібно людині для частя. ЯЛИНКА СТОЇТЬ, МЕНІ МАЛОМУ РОЗКАЗУЮТЬ ЩО ПРИХОДИТЬ МИКОЛАЙ І Я СТАРАЮСЬ ПОСКОРШЕ ЗАСНУТИ, ЩОБ ПОТІМ ЗАГЛЯНУТИ ПІД ПОДУШКУ (спогади мого дитинства)
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Pangea
Inka |
18.12.2007 21:22 [*1] |
|
|
А я на вихідні побувала в печерах....Приїхала в ужасному стані: Побиті коліна, м"язи болять, кашляю як туберкульозник якийсь, голова тріщить, насморк, на очі майже не бачу, ходити, сидіти, лежати і піднімати руки дико боляче, АЛЕ я довольна як слонь)))))
Прям якийсь садомазо....
Поїхала б ще раз, і ще раз, і ще раз....і ще раз би поповзала по тих переходах...То маса задоволення!!!))))
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
19.12.2007 14:34 [*1] |
|
|
А в мене вчора була маса-маса-маса позитиву
а на нині голова болить,і пити весь час хочеться | Pangea пише: | | АЛЕ я довольна |
Я ТОООООЖЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Nitro
житель міста |
19.12.2007 15:05 |
|
|
| st.fergi пише: | | а на нині голова болить,і пити весь час хочеться |
неправильний опохмєл веде до запою ..
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
19.12.2007 15:07 |
|
|
Нєєє,пити хочеться водички там,чаю якогось,гигигигиги а взагалі-то,я жіночка серйозна,до запою не опускаюсь
додано через 35 секунд:
Мішка Нітро,а ти там часом не Миколайович?
|
|
|
Nitro
житель міста |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
kaizer
гість міста |
19.12.2007 17:55 |
|
|
позитив потрібно отримувати кожного дня(хороші думки притягують позитивну енергетику "ФЕН-ШУЙ") навіть після абсценту і санбуки
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
19.12.2007 18:17 |
|
|
Хороші думки можуть робити хороше не тільки власнику таких думок
|
|
|
Nitro
житель міста |
20.12.2007 10:04 |
|
|
| st.fergi пише: | | Хороші думки можуть робити хороше не тільки власнику таких думок |
то як? ти собі думаєш, а комусь від того добре робиться?....телепатія чи шо?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
kaizer
гість міста |
20.12.2007 12:09 |
|
|
хороші думки супроводжуються хорошим настроєм, а хороший настрій передається оточуючим
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
21.12.2007 11:06 |
|
|
А у нас...а у нас випав снііііг .Так що Новий Рік може бути таким як треба(зі снігом,не з вічним дощем))),якщо не розтопиться,звісно
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
21.12.2007 11:27 |
|
|
| lenhen пише: | | А у нас...а у нас випав снііііг |
А у нас...а у нас....того снігу,як грязі
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
stella
житель міста |
21.12.2007 16:52 |
|
|
а в нас(Italy) снігу взагалі нема. вже чотири роки не бачила.
Позитивне тільке те що не холодно.
|
|
|
kalef_f
житель міста |
21.12.2007 20:09 [*1] |
|
|
| stella пише: | | Позитивне тільке те що не холодно. |
Я б за таке багато віддав
|
|
|
stella
житель міста |
21.12.2007 21:31 |
|
|
|
а я багато віддала б шоб пройтися по засніженій вулиці Золочева.
|
|
|