Хтось має відношення до ремонтних робіт чи будівельних матеріалів? Хочу ремонту, а мало інформації.
Скільки вартують послуги майстрів, і чи ви таких знаєте взагалі. Де вигідніше придбати матеріали?
Будівництво і ремонт
Автор | Повідомлення |
---|---|
Кот да Винчи | |
massimo |
Кот да Винчи пише:то все загальні питання, питайся шо хочеш конкретно |
Кот да Винчи |
Першочергово мене цікавлять мапослуги майстрів. Чи є офіційно фірми в Золочеві, що займаються ремонтом та дизайном приміщень, а чи в більшості хляп-майстри.
|
massimo |
Кот да Винчи офіційно є декілька фірм але в них працюють звичайні люди
![]() |
Кот да Винчи |
То якби прайси роздавали... ведеш мене все до конкретизації.
Ну побачим чи вистачить тобі терпіння:
То що працюють звичайні люди, це не дивує... ![]() |
rjkz42 |
Підскажіть де можна заказати бетонну огорожу ???
|
bam |
Вартість ремонту залежить від багатьох факторів: складність робіт, обумовлений рівень якості, вартість матеріалів, терміни виконання, обєми.... Як для Золочева, то цини які озвучують більшість місцевих "фахівців" які були раз-два у москві і уже майстер просто не адекватні.
додано через 7 хвилин 43 секунди: У Львові за монтаж плитки вартістю 120 грн м2 я в кошторис закладаю 75 грн з затіркою швів і чисткою, монтаж стінового каркасу ГКЛ - 35 грн м2 монтаж по ньому ГКЛ -45 грн м2, заливка фундаменту 900 грн м3 Монтаж вагонки 75 грн м2 і тд але то ціни Львівські. У Золочеві могли б попуститись, крім того мало хто має відповідний інструмент. Я наприклад ще не бачив майстрів з лазерними рівнями, вібробулавами плазмовими різаками і т д. |
rjkz42 |
Що ніхто не знає, де можна заказати бетонну огорожу ???
|
voshkaniridze |
В Єлиховичах в Кудрявця(біля бару Едельвейс)
|
rjkz42 |
А телефончика випадково немає ??? а то я зовсім далеко щоб підїхати.
|
voshkaniridze |
Ось тут на сайті віртуального золочева http://virtualzl.com/edelveys/ написаний телефон: (0265) 55-393 Хотя я не дзвонив і точно не скажу чи то точно той номер. Якщо побачу когось звідти, то спитаю і відпишу ще.
|
rjkz42 |
Дякую, буду чекати. І попробую подзвонити.
|