|
|
| Автор |
Коментар |
Natan
гість міста |
09.08.2007 18:59 - Що для мене є Україна? |
|
|
|
Опис в кількох словах що вона для кожного з нас значить. Не важливо негатив чи позитив головне щоб від серця.
|
|
|
Альонка
Зільонка |
09.08.2007 19:34 |
|
|
|
для мене Україна це перш за все Батьківщина, країна, яка володіє наймелодійнішою мовою, і мені здається, в нас багато дуже щирих людей....
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.08.2007 21:14 |
|
|
Для мене Україна це:
-географічне місце мого народження
-коні на зелених пасовищах у Карпатах
-свіжоскошена пахуча трава
-віночки з конюшини
-це говірка гуцулів
-поїздки на вихідних до бабусі в село
-праця на городі
-це сільські люди,які є доброзичливішими чим люди в місті,гостинніші і привітніші
-роса влітку
-це мова,якою я говорю
-це коли я людині з-за кордону говорю що я-українка
-прозора гірська річка,яка в спеку зовсім не є холодною
-це мої родичі і знайомі що тут живуть
-це бомжі-алкаші
-це безпритульні діти,в яких найкращим заняттям є нюхання клею
-це пусті слова політиків
-це роддом,в якому я народжувала свого сина ,із злим ,єхидним медперсоналом
-це безробіття для молодих людей(без стажу)
-це рахування копійок
-це небажання терпіти все погане що є в країні.
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
10.08.2007 11:49 |
|
|
|
Україна - це моя батьківщина, і яка б вона не була, це мій рідний дім, це мої друзі, це моя природа, це дороги з ямами, це болото на вулицях і сміття під будинками, це розриті тротуари, але це все МОЄ, РІДНЕ.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
10.08.2007 20:43 |
|
|
Для мене Україна це і рідний дім,і найдорожчі мені люди-мої рідні,це мої друзі,знайомі...Це мова якою я вільно спілкуюсь.Це...ех...спогади,мрії...дитинство,юнність...Це країна за якою я дуже сумую...не проходить і дня,щоб я про неї не згадувала.Але водночас це і
| st.fergi пише: | | безробіття для молодих людей(без стажу) |
| st.fergi пише: | | рахування копійок |
| st.fergi пише: | | бомжі-алкаші |
| st.fergi пише: | | пусті слова політиків |
| st.fergi пише: | | безпритульні діти |
Що дуже і дуже мені прикро...
|
|
|
Ксюшка
гість міста |
28.08.2007 22:57 |
|
|
|
Україна - це кохана Батьківщина, яку я просто обожнюю. Проте коли подивлюся новини в яких розказують, як наші політики тільки те й роблять, що розкрадають наші цінності і гризуться за шматочок влади та депутатське крісло в Парламенті, то так гірко стає на душі, що виникає бажання втекти з тієї України подальше, щоб не бачити того безладу, який в ній панує.
|
|
|
Le$y@
Лесюня ;) |
29.08.2007 09:42 |
|
|
|
Україна - це моя Батьківщина, яку я обожнюю. Я є щирою українкою та патріоткою, і попри всі проблеми, яких в нашій країні є чималенько, я вважаю шо буде і на нашій вулиці свято( тобто в країні))), головне не дотримуватися принципу "моя хата зкраю, нічого не знаю"..
|
|
|
Lucifer
гість міста |
|
|
|