Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Літні ресторани

форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста
Автор Коментар
Nag
гість міста
Золочів
Літні ресторани27.07.2007 03:24 - Літні ресторани
Для Золочева та подібних йому малих міст- явище маловідоме! Звичайно,маємо декілька пародій на літні ресторани,але,але... В кращому випадку-це незручні дерев,яні лавки та столи, як в Казанові,чи Півнику,в гіршому фірмові пивні намети з пластовими чи цими новішими дерев,яними, доречі,теж незручними столами.Самообслуговування. Асортимент-пиво,часто паскудне. Для людей,що невідали кращого і так подобається,але коли ми всі так прагнемо,щоб наш Золочів став європейським містом,думаю,прийшов час змін.
В європейських,навіть самих захудалих містечках,щойно блисне перше весняне сонечко, ресторани,бари та кафе починають готуватися до літнього сезону. В міста орендують площу на вулиці біля свого закладу, будують дєрев,яну платформу,яку вкривають,переважно, зеленим килимовим покриттям,а далі починається змагання- хто зробить найзатишніший ресторанчик. Переважно,використовують плетені крісла та столики, дехто пробував проексперементувати з кованими,але,як вияснилося,люд більш за все полюбляє зручні плетені з м,якенькими, кольоровими подушками,в які як сядеш.потім ой як важко встати
В такому ресторанчику роблять огорожу,переважно,з вазонків,а навіси - не приївшіся всім "Оболоні" і.т.п. ,а спеціальні,різних систем. Сядеш собі в один з багатьох,що тобі сподобався, а молоді соколики офіціанти чи офіціанточки,переважно студенти,в стильних чорних та довгих офіціантських фартухах тут як тут-що собі бажаєте пане? Заказ за декіька хвилин на столі. Брудна посуда,щойно ви допили,прибрана. Бажаєте ще чогось? Якби ви знали,любі друзі, скільки грошенят було залишено мною в таких от закладах..
Вже і у нас в більших містах є такі,але їх надзвичайно мало,та й чесно кажучи часто рівень не той.
З впевненістю вважаю,що таким містам як Золочів просто необхідні такі речі! Вони додають місту духа! Прикрашають його! Звичайно,багатьом особливо старшим громадянам,доведеться перебороти сором,от так сісти у всіх на очах посеред міста на тротуарі. Але,думаю,звикли би.
Наша вулиця Шашкевича повинна би бути вся в барах та ресторанах,замість незліченних банків!
А влітку мала би вкриватися літніми ресторанчиками,як це є в Європі. Тим більше,що ми туристичне місто. Та що ми з того туризму маємо??? Поляків завозять лише на замок,минають центр,отже грошенята з міста тю тю... А хіба немаємо що їм показати? Той же дім убогих, побудований їх улюбленим Собеським,чи церква,де покоїться його дружина. А між іншим і ресторанчики мали би виручку.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани27.07.2007 15:34
Nag пише:
А між іншим і ресторанчики мали би виручку.

А Равелін один певно і має виручку
Я теж проти тих навєсів ффсяких типу оболоні,і вважаю що то є гарним коли на вулиці біля бару повно квітів чи вазонів(але доглянутих а не засохших),плетені кріселка і гарні столики де можна попити пивця чи кави.Але не вважаю,що це є соромно старшим людям отак присісти і чогось випити.За кордоном таке всюди є і сидять як молоді так і старші люди.Гарна темка ця,одразу згадується мені як сиділа на таких кріслах і пила кавусю на вулиці  під парасолькою таких як я було багато і повівав вітерець...ех...
Nag
гість міста
Золочів
Літні ресторани27.07.2007 18:50
Я теж не вважаю,що старшим соромно. Це вони так вважають,нажаль. Або,скажімо,багато з них. В нас звикли,що активно та весело живуть лише молоді. Хіба ні? Де ви бачили в нас пенсіонерів,що мчать на роліках??? Декілька десятків кілометрів на захід-це звичайне явище. Пам,ятаю в Кракові зустрілася мені десь сімдесятилітня пануся,що мчала на самокаті- ну просто супер!!!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани03.08.2007 17:17
Nag пише:
Це вони так вважають,нажаль

що,прямо так і говорять тобі: мені встидно там сидіти???
старші люди( чоловіки) віддають перевагу посидіти не на вулиці а в дурацькому вонючому ЦЕЗАРІ і подібним йому забігайлівках( просто нашо деяким дідусям культурно попити пива в барі навіть під тим же навєсом,як можна назюзюкатися в тих гадушниках,а потім валятися на сонечку,і коли буде іти повз них Олег,то його серце буде за них боліти
Я не бачу нічого постидного чи поганого,коли старі відпочивають з молодими,їх же ніхто не виганяє,навпаки,молодь вважатиме таких старших людей просунутими( молодь бачитиме,що людина сама себе поважає і сидить в нормальному барі навіть з тим же маленьким бокальчиком пивка,а не заливається в брудному кабаку де бігають таракани і прочая живность і кругом все ВОНЯ)
mops
міська комісія
Золочів
Літні ресторани03.08.2007 17:31
Знаєте, не можна отак просто щось ставити на вулиці - якщо по закону, то треба заключати договір оренди земельної ділянки, а саме вулиці (асфальтове покриття) не можна здавати в оренду, вони не для того призначені.
Особисто мене нервують усякі перешкоди на дорозі - виносні реклами і т.д. В Золочеві це ще не дуже помітно, а от у Львові, на вузьких вулицях, ці штуки створюють помітні перешкоди.
І головне
Nag пише:
Наша вулиця Шашкевича повинна би бути вся в барах та ресторанах,замість незліченних банків!

Блінннн, і так весь Золочів в тих ******* кабаках! Досить бухати, скільки можна!
Банки - це гроші, а кабаки - це кава і бухло. Мені більше подобаються гроші ніж бухло, отак
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани03.08.2007 17:42
а мені
mops пише:
це кава

massimo
житель міста
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 11:44
mops пише:
Досить бухати, скільки можна

я не розумію, чому якщо кабак то зразу бухати, таке враження що як заходиш в кабак то вже мусиш набухатися
mops
міська комісія
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 11:58
Якщо горілка і пиво - це бухло (а це таки бухло), то скільки б ти не випив, 100 грам чи літр, процес цей має одну назву - бухання

massacra
житель міста
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 12:10
st.fergi пише:
де бігають таракани і прочая живность

як нащот ящірок, зміючок і жабок всяких?
Може в Мопса просто гальма не тримають і він як заходить в кабак, то обовязково мусить напитися в дим... Тому і веде війну з кабаками, бухлом і пивом...

Чому в нас Мартіні таке дороге? 84,47грн за 1 літру! воно ж коштує 6 євро!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 12:48
mops пише:
100 грам чи літр, процес цей має одну назву - бухання

Не погоджуюся,бухання-це коли сидиш і квасиш нємєрянную кількість спиртного
якщо я сиджу собі, спокійно відпочиваю зі 100 грам вина,то прошу не обзивати мій процес відпочивання буханням,то є смакування,до речі
massacra
житель міста
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 14:01
в переважної більшості українців відсутня культура пиття алкогольних напоїв...
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 17:30
massacra пише:
в переважної більшості українців відсутня культура пиття алкогольних напоїв

ну і шо,ти рахуєш що
mops пише:
100 грам чи літр, процес цей має одну назву - бухання

Nag
гість міста
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 17:34
Оце так сказанув!
mops пише:
Банки - це гроші, а кабаки - це кава і бухло

Гроші?????!! Та за декілька років більша половина оцих баночків порозорюється, та залишить людей без цих самих ГРОШЕЙ!

Що значить кабаки? Я не говорю про брудні забігайлівки, а про культурні заклади,куди нормальні люди приходять поспілкуватися за феліжанкою кави,чи бокалом вина. Якщо хтось ,"бухає" і не відрізняє 100грам від літра,то,нажаль,з таким ніц не вдієш-алкоголізм! Переважно такі не відвідую літніх ресторанів.
mops пише:
Блінннн, і так весь Золочів в тих ******* кабаках

В яких???? В нас нема жодного нормального ресторана,декілька більш меньш нормальних барів,одне кафе. Тай те, жодної фантазії- всюди однакові столи та стільці,подібний стиль.
Прийде ще час і в Золочеві повідкривають справді цікаві бари, ресторани та цукрарні, згадаєте моє слово!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 17:37
Nag пише:
цукрарні,

цукерні  в яких виготовлялися б золочівські ласощі: всякі горішки в шоколаді і тістечка..ммм
Nag
гість міста
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 18:01
Для кого цукерні,а для кого і цукрарні! Я звик на чеську назву.

А будуть продавати там пляцки, торти і морозиво. І каву,звичайно.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 18:10
Nag пише:
А будуть продавати там пляцки, торти і морозиво. І каву,звичайно

то відкривайся  рекламу вже зробив
Nag
гість міста
Золочів
Літні ресторани04.08.2007 18:17
Ні,дякую,-це не моє. Я краще буду регулярно відвідувати, коли хтось відкриє.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани05.08.2007 11:15
massacra пише:
Може в Мопса просто гальма не тримають і він як заходить в кабак, то обовязково мусить напитися в дим...

Nag пише:
це не моє.

а моє-то мати свій клуб такий,як в нікого немає,чисто оригінальний і ексклюзивний,і запатентований,щоб такого більше ніхто не мав
Alexis
житель міста
Золочів
Літні ресторани05.08.2007 12:13
Блін, народ, ви вже замахали зі своїми кабаками! І тих шо є досить.

Nag пише:
Та за декілька років більша половина оцих баночків порозорюється, та залишить людей без цих самих ГРОШЕЙ!

Точно, і тоді в нововідкритих кабаках можна буде з "утопить горе в вине"
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани05.08.2007 16:25
Алєкс,та ніхто тут не говорить про те,щоб відкривати НОВІ КАБАКИ.Можна було б з тих що є переробити шось нове,гарне і оригінальне.А то всі один на один подібні.Не мають золочівські люди, які тримають бари,свого ОСОБИСТОГО смаку.
mops
міська комісія
Золочів
Літні ресторани05.08.2007 16:28
Звичайно не мають. А навіщо? Навіщо тратити гроші на оформлення і теде і тепе. Це ж доведеться піднімати ціни "за люксовість".
massimo
житель міста
Золочів
Літні ресторани05.08.2007 16:54
mops пише:
Якщо горілка і пиво - це бухло (а це таки бухло), то скільки б ти не випив, 100 грам чи літр, процес цей має одну назву - бухання

Я так розумію, що мопс у нас 100% "трєзвєнік", він не бухає а ті хто вживають - бухарі.
Я з ним не згідний. Коли я на протязі вечора випиваю 100 - 150 грам джину або доброго коньяку, то я аж ніяк не бухаю з двох причи:
1. Я то не роблю щодня
2. Я це п"ю бо мені подобається смак джину, а не тому, що я хочу бути п"яним.
А комусь подобається горілка, вимно, пиво і т.д.
Якщо Мопс підкаже мені безалкогольний замінник джину, я також бухати не буду
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани05.08.2007 17:57
mops пише:
Навіщо тратити гроші на оформлення і теде і тепе

для того треба гроші потратити,щоб людина яка прийшла в бар побачила хороший дизайн зі смаком, непластмасові столики,необдерті крісла з яких поролон проступає,на стінах не обої совєтских врємьон і не побачила штори ше за союзу червоні бархатні як в борделі.Щоб прийшла і захотіла там залишитися на деякий час: поїсти чи випити,а потім щоб розказала іншим знайомим як атмосфера того бару впливає позитивно.
mops пише:
Це ж доведеться піднімати ціни "за люксовість".

краще заплатити гроші але відпочити в приємній оку обстановці.Кого таке не влаштовує,прошу дуже вступити до Цезаря чи Бесіди,і кожен знайде те,що хоче.
massacra
житель міста
Золочів
Літні ресторани05.08.2007 20:23
mops пише:
А навіщо? Навіщо тратити гроші на оформлення і теде і тепе

Хто на скідьки себе цінує і поважає... Може комусь і подобається сидіти в гадюшнику і заливатися смагою як свиня...

додано через 1 годину 2 хвилини 19 секунд:

Літній ресторанчик... Їх тут тисячі... і всі різні...

Хтось бачить бухарів?
mops
міська комісія
Золочів
Літні ресторани05.08.2007 22:38
Не буду сперечатись про випивон, для цього є інша тема.
А рівень презентабельності кафешок прямопропорційний середній заробітній платі в місті. В селі, де голі і босі колгоспники ніхто не буде відкривати ресторан "Прага", логічно?
massacra
житель міста
Золочів
Літні ресторани05.08.2007 22:44
Це не для бухання, а для відпочинку, для проведення вільного часу, для зустрічі, для бесіди, для сніданку... Це і показує культуру села - залитися і в люлю...
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани06.08.2007 14:30
mops пише:
А рівень презентабельності кафешок прямопропорційний середній заробітній платі в місті

той рівень презентабельності якщо і не може власник бару підняти,то нехай би спробував його просто-напросто поміняти,і я думаю,тої розмови не було б.
massacra пише:
Це не для бухання, а для відпочинку, для проведення вільного часу, для зустрічі, для бесіди, для сніданку... Це і показує культуру села - залитися і в люлю...
ППКС.
AVB
Турист
Золочів
Літні ресторани06.08.2007 14:33
massacra пише:
культуру села
і Золочіва в тому числі необхідно жорстоко стимулювати сильним держапаратом міста. Цього, нажаль, в нас немає, і напевне, так і не буде. Вибори-перевибори тут не зарадять.

А окультурити таким чином наше місто - це дуже навіть файно було би.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани06.08.2007 14:41
Я хочу зайти в чистенький і не зроблений як-небудь бар,щоб відпочити з сім"єю чи друзями.Посидіти в недорогих але гарних,підібраних зі смаком стільцях, щоб були накриті столики чистими скатертинками без дирочок від попелу,щоб був бар ДОГЛЯНУТИМ ! А не таким,що власник його зробив на скору руку, щоб відбити собі грошики чимскоріше і щоб люди просто мали де присісти а все остальне нікого не хвилювало би! Ті бари,які є(більшість) можна переробити.Саме основне щоб було бажання ДОГОДИТИ ЛЮДЯМ а не ДОГОДЖУВАТИ СОБІ!
Щоб я виходила з бару і могла сказати офіціантам чи тому ж власнику: дякую,у вас чудово! І щоб він міг сказати: дякую і вам,заходьте до нас ще!І повірте,в такий бар я прийду і не раз! Бо бар гарно виконує своє призначення а власник роботу.

додано через 12 днів 4 години 57 хвилин 50 секунд:

Хочу бар-караоке....
massacra
житель міста
Золочів
Літні ресторани14.10.2007 10:39
Ось так вони виглядають
yurnaz
гість міста
Золочів
Літні ресторани28.11.2007 20:31
класний бар колись був біля шевченківського озера "Вовча Яма". Що з нею сталося?
mops
міська комісія
Золочів
Літні ресторани28.11.2007 23:56
Ніц не сталось, зогнила. Місць шоб побухати і все інше є досить, кому та яма стала потрібна?
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 10:35
Побухати.............. А якщо б знайшлась якась людина, яка б з ями зробила пагорб, тобто підняла цей заклад на ноги, але не як бар, а як культурно розважальний заклад, невже обов'язково робити бар??? Правильно Діма каже, набухатись у нас вже є де, як то кажуть, више криши... А розважитись, культурно відпочити??? Підкажіть хоч один такий заклад (крім кінотеатру)??? ...................... Брак слів................
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 10:59
vaymut пише:
Підкажіть хоч один такий заклад

В рбк є гурток танців,спортом можна при бажанні зайнятись.Бібліотеку на крайняк ніхто не відміняв.Було би бажання!
Про шо взагалі йдеться,коли вживається словосполучення
vaymut пише:
культурно розважальний заклад

Юріг,напевно більярдна?
Nitro
житель міста
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 11:50
Васілій пише:
культурно розважальний заклад

ну може басейн якийсь, боулінг клуб, тенісний корт
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 11:51
Васілій пише:
напевно більярдна

відповім твоїми ж словами:
Васілій пише:
"Єта мєлка,Хобатав!"(с)

було б бажання, можна багато-чого придумати.

додано через 1 хвилину 25 секунд:

Nitro пише:
ну може басейн якийсь, боулінг клуб, тенісний корт

бачиш, Васілій, ідеї вже є, і не обов'язково, як ти кажеш
Васілій пише:
більярдна
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 12:54
Шо боулінг,шо більярдна-кабак.Піва і сігарєти.Шо там культурного?Теніс наскільки я знаю люди грають,і волейбол з баскетболом-БУЛО БИ БАЖАННЯ!
Басейн?Буде достатня кількість людей готових платити адекватні гроші-зразу буде басейн.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 15:09
А хто взагалі придумав таку назву специфічну "Вовча яма"?  То тіпа як туди попадаєш то фіг виходиш звідтам?  гигиги
А вообше я б хотіла шоб нарешті вже де-небудь у Золочеві відкрилася нормальна дитяча кафешка з майданчиком дитячим,де би можна було влітку прийти на морозиво під парасольками і на десертики,і діти під боком,можна було б бачити чим вони собі займаються на тих майданчиках чи площадках...і шоб в зелені все було,і шоб різнокольорово.
MUBa
Мубця
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 19:39
Васілій пише:
Шо боулінг,шо більярдна-кабак

Дик ти проти вигляду наших більярдних чи проти більярду як виду відпочинку взагалі?
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 20:07
MUBa пише:
Дик ти проти вигляду наших більярдних чи проти більярду як виду відпочинку взагалі?

Мене якраз майже все влаштовує.Просто важко більярд назвати культурно розважальним закладом.
Мене не напрягає кількість кабаків і вигляд більярдних-я на більярді не граю  А кількість завжди переходить в якість(діалектика однака)
Я хочу сказати-хто хоче культурно розважитись -навіть в Золочеві знайде можливість
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 20:09
Васілій пише:
хто хоче культурно розважитись -навіть в Золочеві знайде можливість

з такою кислою міною сказав Василько
astrolik
people
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 20:16
st.fergi пише:
сказав

написав
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 20:51
astrolik пише:
st.fergi пише:
сказав

написав

хіба шо в кіно можна сходити.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 21:12
st.fergi пише:
Mr. Green Mr. Green хіба шо в кіно можна сходити.

Ліля,а можеш по пунктах написати(ну тіпа 1-иипп 2-....)шщо тобі невистачає в плані культурно -розважальних закладів?
astrolik
people
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 21:15
мені наприклад нормальних доріг для роликів
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 21:25
Хочу театр,хочу дитяче кафе літнє,хочу дитячий майданчик типу РОШЕН у Львові,хочу часті концерти у місті,хочу щоб на озері плавали катамарани влітку,хочу щоб парк почистили де озеро Комсомольське ,де б можна було на пікнік присісти,хочу басейн і якийсь спортивний зал з фітнесом (аеробікою) для жінок і трєнажорами всякими для всіх бажаючих,хочу щоб просто були нормальні неполамані лавочки для простого відпочинку в парку,хочу щоб було Монако ненакурене,хочу щоб проводилися в місті якісь виставки,навіть просто банальних кружків всяких-я б пішла подивилася на виставки.То все шо пригадала для початку.А тепер сіла і закатала губу,а то розмріялася
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 21:44
st.fergi пише:
Хочу театр

Нууу,пристойний театр навіть у Львові проблема.
А скіко готова за це все платити в місяць?
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 21:48
Василько,то питання дуже об"ємне.Але точно скажу,шо готова всюди ходити про шо говорила.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 21:55
st.fergi пише:
Але точно скажу,шо готова всюди ходити про шо говорила.

Ну та при бажанні майже все можна занйти.Хіба крім басейна.Як не в Золочеві,то ві Львові чи Тернополі  Коли остатній раз відвідувала театр чи виставку?
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Літні ресторани29.11.2007 22:07
Васілій пише:
Ну та при бажанні майже все можна занйти

при великому бажанні я нічого не знаходжу НА МІСЦІ. А їздити в інше місто шоб розважатися потрібно мати своє авто,а це не кожні можуть собі позволити,щоб не спішити назад на маршрутку і встигнути на останню хоча б. Да і не уявляю я як їду з дитиною до Львова чи Тернополя на нормальний дитячий майданчик  Бо тоді шо виходить,якшо місто Золочів маленьке то нікому нічого не треба,бо не кожен хоче платити гроші за розваги?Ну в принципі мені шкода шо я попала в малу кількість людей,які готові платити гроші ТУТ за розваги.
форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста - Літні ресторани
Bookmark and Share