|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
26.07.2007 15:44 - Державні стандарти |
|
|
|
Колись за Радянського Союзу були ГОСТи, тобто "державні стандарти", певний товар оцінювався на наявнісь шкідливих речовин і т.д., чи будівельні стандарти. Зараз існують ІSO "міжнародні стандарти", як взнати чи є певні органи які перевіряють дотримання цих норм в нас і чи взагалі хтось контролює ЦЕ? Наприклад, при здачі житлового об"єкту комісія приймає об"єкт по цих стандартах?
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
26.07.2007 16:10 |
|
|
Олег,шо за дєцкій сад?Я ше розумію таку дурню спитав би хто з "маладьожі".
УЖАС!
|
|
|
mops
міська комісія |
26.07.2007 17:18 |
|
|
|
Стандарти в основному залишились ше старі, радянські. Причому вже давно розроблені нові, але ніяк не доходять руки їх затвердити. Але навіть ті стандарти в багатьох галузях є досить хорошими. Якби їх дотримувались ми би жили набагато краще. Але навіщо дотримуватись - дав "на лапу" кому треба і вже всі стандарти "до лампочки"
|
|
|
massacra
житель міста |
26.07.2007 19:55 |
|
|
Олег, а шо то таке ті "стандарти"? Я шось ніц не розумію, про що йде мова? ____________________________________________________________________________________________________________________________________
|
|
|
Оксанка
житель міста |
26.07.2007 20:37 |
|
|
|
Олег, в мене вже вкотре виникає підозра, що ти задаєш питання на які сам добре знаєш відповіді. Чого ГОСТи були? Вони і досі є, як і казав Mops. Але крім них є ще ДСТУ - Державні стандарти України (ті самі нові). І звичайно те все діло регулюється, створені державні комісії та комітети, які тим опікуються. А от на рахунок житлових об"єктів, то тут вже окремий випадок і я шось навіть не знаю чи розповсюджуються на це ті самі ГОСТи чи ДСТУ.
|
|
|
putryа
турист |
26.07.2007 23:29 |
|
|
|
Ти що, не знаєш, що таке стандарти? То такі закони! Для всього!
|
|
|
massimo
житель міста |
26.07.2007 23:56 |
|
|
| Олег пише: | | Наприклад, при здачі житлового об"єкту комісія приймає об"єкт по цих стандартах? | для цьогго існує ДБН -державні будівельні норми, по яких приймаються будови
|
|
|
putryа
турист |
27.07.2007 00:16 |
|
|
|
Олег напевно думає, що в нас якесь село без сільради. Але я не дурний! Я знаю, що все робиться по законах!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Олег
житель міста |
27.07.2007 12:31 |
|
|
|
Я думаю що в нас взагалі не використовуються ті стандарти, по ті причині що практично весь товар завозиться з Китаю, і наявність шкідливих речовин ніхто не перевіряє, Васілій а,ти думаєш?Я взагалі бачу те що ти просто тупо обс.. все що пишуть люди на форумі,критик ти наш! Повертаючись до стандартів хто перевіряє ввезені товари в Україну?putryа закони в нас існують тільки для тих хто має гроші, тобто може найняти хорошого дорогого юриста, який би захищав його інтереси в суді.
|
|
|
Оксанка
житель міста |
27.07.2007 22:37 |
|
|
Гоооов, Олег, стримай коні І не починай про китайські товари... ти ж хотів взнати про будівельні об"єкти, а то аж ніяк не долото з Китаю чи мішок цементу. Хотів про будівельні стандарти - маєш| massimo пише: | | ДБН -державні будівельні норми | Вот і усьо. А коли хочеш про товари говорити, то ніхто не має ніц проти, тільки ти поясни про що говоритимеш, а то за твоїми думками мозги не встигають, мої так точно )))
|
|
|