Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Реклама

форум Золочів Плюс - Все про все на будь-які теми
Автор Коментар
Navy sail
гість міста
Золочів
Реклама25.05.2007 17:45 - Реклама
Хочу підняти (як на мою думку) важливе питання реклами.Тепер у сучасному житті не ступиш і кроку,щоб не зустріти реклами.По телебаченню,по радіо,на бігбордах,усюди.Не заперечую,що реклама рухає прогрес,але коли забагато то забагато.Деколи реклама така абсурдна ,що аж страшно подумати про що ті люди думали коли створювали ту рекламу.
Alexis
житель міста
Золочів
Реклама25.05.2007 18:08
Навіть абсурдна реклама знаходить свого споживача.

Navy sail пише:
Деколи реклама така абсурдна ,що аж страшно подумати про що ті люди думали коли створювали ту рекламу.
Наприклад?
Navy sail
гість міста
Золочів
Реклама25.05.2007 18:24
Наприклад є реклама про каву.Де мужик ходить то штани шукає,то шкарпетки.То шо то за чоловік шо не знає де його штани.

додано через 2 хвилини 30 секунд:

Alexis пише:
Навіть абсурдна реклама знаходить свого споживача.
-цілком згідний але...
Alexis
житель міста
Золочів
Реклама25.05.2007 18:28
Та ти шо?
Монолог з цієї реклами вже пішов в народ! Сам чув
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Реклама26.05.2007 13:19 - Шок фор евер.
Navy sail пише:
реклама така абсурдна

Часом абсурдність має більше смислу за розумні речі. Шокова терапія все ще приміняється.
astrolik
people
Золочів
Реклама28.05.2007 00:11
Реклама і спам - найбільший ворог народу !!!
AVB
Турист
Золочів
Реклама27.06.2007 18:19
Люди!  Вчора, як взнав, півгодини падав!!
Попробуйте вголос повторити слова з відомої реклами про карти Леді-Лайф:

"...Леді-бали..."

tymofiy
житель міста
Золочів
Реклама27.06.2007 22:53
AVB пише:
"...Леді-бали..."

Ледь-ледь.
AVB
Турист
Золочів
Реклама28.06.2007 21:40
А ше скажіт мені хтось, шо то за "...сок, фрукти..." в рекламі про зубну пасту та дохторка перелічує
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Реклама28.06.2007 21:43
Побачила рекламу по орт,де показують таку картинку: сидить дівчинка маленька в машині на дитячому кріслі пристібнута і бавиться а спереді її батьки-мама мертва у лобовому склі всі в крові і татко з головою побитою теж мертвий.Суть така що вони двоє були непристібнутими пасками безпеки.І такий голос за кадром:" пристебнитесь или вас пристебнут" і показують як пристібають на трупіку шо на каталці їде пасочок.Така реклама реалістична що я тепер коли сідаю в авто то завжди першим ділом пасок через себе.Отаке.

додано через 16 днів 1 годину 10 хвилин 52 секунди:

Люблю рекламу ОБОЛОНІ.Тіпа: "це її талія, а це її характер, цей одяг вона одягає восени ,це її серце а це її душа ,а це її пиво і т.д...."

Не люблю реклами про прокладки
Альонка
Зільонка
Золочів
Реклама14.07.2007 23:01
тоже не люблю реклами про прокладки... ну яка жінка в критичні дні натягне на себе всьо біле і посне займатися художньою гімнасикою?
А найтупіша реклама - то по моєму соціальна, та шо минулого року по телевізорі шодня по 100 раз мелькала:"Мамо, чому я бобер?", "Мамо, чому я дибіл?", "Мамо, а чого я не подібний на дядю?" Ото напевно більшого тиску на дітей, які живуть з певними фізичними вадами придумати вже не можна було.
mops
міська комісія
Золочів
Реклама21.08.2007 22:54
Зараз крутять політичну рекламу. Хоч я її не бачу, але чую (телевізор в іншій кімнаті) - мене від неї нудить. Совісті в них нема...
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Реклама22.08.2007 00:43
Мда..
" Помаранчеві вожді не зробили нічого, але ми, голубі і Янукович, підняли зарплату,знизили ціни..." і т.д.
Спочатку нервувало, а тепер просто смішить...

цитата:
Люблю рекламу ОБОЛОНІ.Тіпа: "це її талія, а це її характер, цей одяг вона одягає восени ,це її серце а це її душа ,а це її пиво і т.д...."

І я люблю рекламу пива...
Rut
гість міста
Золочів
Реклама16.10.2007 16:28
мене так нервує ,коли я дивлюсь якийсь фільм і досить часто його переревають на рекламу. Якщо реклама роумна , то одне а якщо до нічого ,то просто марно забирає час.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Реклама30.11.2007 22:21
дуууже люблю рекламу про растамана,який співає" шампунь із кокосів радість для волосів"
форум Золочів Плюс - Все про все на будь-які теми - Реклама
Bookmark and Share