|
|
| Автор |
Коментар |
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
29.04.2007 21:46 - як кулінарія впливає на відносини?)) |
|
|
|
мене цікавить таке питання: шлях до серця мужчини лежить через його шлунок чи шлях до холодильника жінки лежить через її серце?
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
Ану но пiдскажи менi будьласочка: модель i роки випуску жiнок з вбудованим холодильником
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
30.04.2007 05:09 |
|
|
Я готую сам,тому скоріше шлях до холодильника Куди ж нам музчінам без холодильника
|
|
|
Олег
житель міста |
30.04.2007 09:03 |
|
|
Чим смачніше жінка готує тим більше вона хоче догодити свому чоловікові і значить вона його любить, чим смачніше тим сильніше , а якщо чесно то жінки наші і дівчата прекрасні господині і рукі їхні потрібно цілувати і шанувати.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
30.04.2007 10:11 |
|
|
| Олег пише: | | чим смачніше тим сильніше | який "придел" смачного готування? нуу,щоб знати наскільки любиш))))
виходить-якщо жінка,яка нормально готує може просто-напросто прикормити свого "майбутнього" на той час чоловіка)))
особливо,коли він з роботи голодний попадає на вечерю чи обід і так пару раз,то рахується що мужчина вже майже на гачку?))
додано через 48 секунд:
| Олег пише: | | якщо чесно то жінки наші і дівчата прекрасні господині і рукі їхні потрібно цілувати і шанувати. |
а за це тобі * глибокий реверанс *
|
|
|
massimo
житель міста |
01.05.2007 15:56 |
|
|
я залишаюся при думці, що чоловіки кращі кухарі, але жінка повинна старатися , а на відносини не впливає ніяк, хіба обід на голодну людину
|
|
|
VIA
бджілка |
04.05.2007 00:04 |
|
|
| massimo пише: | | а на відносини не впливає ніяк |
Тобто? Якщо чоловік приходить з роботи, а вечеря не приготована, зате дружина вся в новій білизні, намальована, прибрана, то нормально. І просто ну ніяк не впливає на їхні стосунки...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
04.05.2007 00:08 |
|
|
VIA то тоді приходиться мужчині вибирати, або жінка доглянута або приготовлений борщ
|
|
|
VIA
бджілка |
04.05.2007 00:13 |
|
|
Зараз почнуть філософи вигадувати, що спочатку з жінкою розберуться, а потім разом підуть борщ готувати Не вірю! Так може бути разів, ну, десять, думаю так: | st.fergi пише: | | шлях до серця мужчини лежить через його шлунок |
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
04.05.2007 00:16 |
|
|
VIA
ну так потім буде голодніший ще більше а сил не буде що в нього що в неї
|
|
|
massimo
житель міста |
04.05.2007 11:07 |
|
|
VIA значно краще коли приходиш додому а на кухні 50 котлет, 150 вареників і 3 каструлі борщу і жінка в засаленому халаті і як "чума" то всьо ставить на стіл
| VIA пише: | | дружина вся в новій білизні, намальована, прибрана | і якщо люди дійсно кохають один одного, а не живуть просто так бо привичка, то їй досить сказати чоловікові, що вона цілий день сидить і думає про нього, і так скучає що до рук нічого не береться. Особисто мені таких слів було б досить.
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
04.05.2007 11:19 |
|
|
| massimo пише: | | і якщо люди дійсно кохають один одного, а не живуть просто так бо привичка, то їй досить сказати чоловікові, що вона цілий день сидить і думає про нього, і так скучає що до рук нічого не береться. Особисто мені таких слів було б досить. |
massimo, золоті слова, після них я б сам взявся до готування нам обом вечері.
|
|
|
VIA
бджілка |
04.05.2007 11:21 |
|
|
| massimo пише: | | вона цілий день сидить і думає про нього |
| VIA пише: | | Так може бути разів, ну, десять |
А далі чоловікові надоїсть приходити додому голодним і буде він лазити по кабаках, в кращому випадку, а в гіршому - до тих жінок, які не лише одним коханням годують.
|
massimo
житель міста |
04.05.2007 11:27 |
|
|
VIA дружина в першу чергу то кохана жінка, друг і т.д., і вже в останню чергу прибиральниця і повариха, як би моя дружина займалася усілєно куховарством і прибиральництвом то летіла би з хати, аж би гай гудів, бо коли всі одружуються то мова про приготування їди не йде, а йде про спутника в цьому житті.
|
|
|
VIA
бджілка |
04.05.2007 11:42 |
|
|
| massimo пише: | | VIA дружина в першу чергу то кохана жінка, друг і т.д., |
Я теж так думаю, та на жаль не всі.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
04.05.2007 15:25 |
|
|
Я не розумію чому все так категорично:| massimo пише: | | приходиш додому а на кухні 50 котлет, 150 вареників і 3 каструлі борщу і жінка в засаленому халаті і як "чума" то всьо ставить на стіл |
Де ви бачили таких жінок????
Кожна нормальна, поважаюча себе жінка, буде вміти поєднувати і готування їжі і більш-менш нормально стежити за своїм зовнішнім виглядом, щоб було приємно і їй і чоловікові!!!
А тут за вашими словами виходить, що жінки поділяються на дві категорії: ті, що стежать за собою і ті, що їсти готують!
|
|
|
massimo
житель міста |
04.05.2007 15:30 |
|
|
| Khrystik пише: | | і більш-менш нормально стежити за своїм зовнішнім виглядом | хай краще | Khrystik пише: | | більш-менш нормально | їсти готує
|
|
|
Khrystik
житель міста |
04.05.2007 15:36 |
|
|
| massimo пише: | хай краще Khrystik пише:
більш-менш нормально
їсти готує |
Та то само собою! Я те і мала на увазі!
|
|
|
ViVi
житель міста |
28.07.2007 07:55 |
|
|
| st.fergi пише: | | шлях до серця мужчини лежить через його шлунок чи шлях до холодильника жінки лежить через її серце? |
Мені здається, що чоловіки так і не зробили висновків з помилок Адама.
| Khrystik пише: | | Кожна нормальна, поважаюча себе жінка, буде вміти поєднувати і готування їжі |
Я себе поважаю, але коли в мене після роботи є вибір між приготуванням борщу чи час з дітьми - зрозуміло, що борщу в нашому домі не було вже 4 роки (від появи першої дитини Суп - консерви, вареники - морожені. І чоловік не скаржиться, бо схуд і більше високим тиском не хворіє.
додано через 8 хвилин 48 секунд:
| VIA пише: | | Якщо чоловік приходить з роботи, а вечеря не приготована, зате дружина вся в новій білизні, намальована, прибрана, то нормально. |
А якщо з роботи приходить вона? Якщо він намальований, то в якій шафі ховається вона? Могла б вже і обід приготувати, раз прийшла
|
|
|
mops
міська комісія |
28.07.2007 08:41 |
|
|
| ViVi пише: | | Мені здається, що чоловіки так і не зробили висновків з помилок Адама. |
Це в смислі поменьше слухати жінку і не їсти те шо вона дає?
|
|
|
ViVi
житель міста |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
31.07.2007 20:18 |
|
|
Якщо чоловік керується шлунком то його легше легшого можна буде переконати в чомусь поставивши перед ним тарілку з їдою,або заговорити зуби,або надурити
|
|
|
Pangea
Inka |
31.07.2007 23:07 |
|
|
Дурні стереотипи....якшо любить значить любить! А якшо чоловіка можна "купити" за смачну вечерю, то він не чоловік, а собака!
І ще...Питання того хто повинен готувати не з тих, які маюь вирішуватись в першу чергу в подружжя...
Як обоє працюють і повертаються додому приблизно в один і той же час то чому б і не приготувати щось разом? Совмістити корисне з приємним...Це буде і швидше...і час разом проведуть...і ніхто ні на кого не буде в обіді...і навчаться працювати разом. От...
Якщо хтось приходить швидше то чому б і не зробити тому, хто більше працює приємно?Або якщо хтось дуже втомився?
А взагалі можуть ще і чергуватись...
То взагалі, як я вважаю не питання життя і смерті...
Ну на кінець як обоє такі втомлені хай підуть в якийсь ресторанчик...
Так само притримуюсь думки що чоловіки краще готують...але беруться за це вкрай рідко...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
02.08.2007 10:05 |
|
|
Угу,то як в тій рекламі: "після 15 дзвінка він зрозумів що не такий і голодний а після 19 дзвінка запросив дружину в ресторан"
|
|
|
Pangea
Inka |
|
|
Nitro
житель міста |
|
|
EMMIE
житель міста |
10.11.2007 00:55 |
|
|
|
А я не вмію готувати,і не маю такого бажання!От коли в мене буде чоловік(якщо він буде),то ми будемо їздити по ресторанчиках,їсти китайську їжу,курити кальян,пити мартіні,тусуватись на різних вечірках,одним словом,розважатись і насолоджуватись присутністю один одного.
|
|
|
Альонка
Зільонка |
10.11.2007 10:19 |
|
|
|
А мені наприклад більш подобається така історія: сидиш з чоловіком в себе вдома на кухні... і хаваєш делікатеси, які сама приготувала... ну шо ж може бути краще.... та й по ресторанах шодня їздити нецікаво....
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
10.11.2007 11:57 |
|
|
| Альонка пише: | | та й по ресторанах шодня їздити нецікаво.... |
А нашо їздити ?як можна харч і на дім до себе замовити!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.11.2007 12:20 |
|
|
| EMMIE пише: | | А я не вмію готувати,і не маю такого бажання!От коли в мене буде чоловік(якщо він буде),то ми будемо їздити по ресторанчиках,їсти китайську їжу,курити кальян,пити мартіні,тусуватись на різних вечірках,одним словом,розважатись і насолоджуватись присутністю один одного. |
в 19 років і не вміти то треба задуматися,бо сама помреш з голоду бо все життя тобі мама не готуватиме.Я розумію шо немає бажання але НЕ ВМІТИ то капєц.То є раз. А по-друге ти обговори свої куріння кальяну, їзди по ресторанах спочатку з чоловіком бо в нього можуть бути інші уподобання.Або шукай такого як ти сама.І будьте супер багаті шоб можна було собі дозволити їсти у ресторанах і пити мартіні коли того заманеться.
Така наївна.
|
|
|
EMMIE
житель міста |
10.11.2007 16:31 |
|
|
|
Ну з голоду я точно не помру,якщо біда заставить то вже щось там зготую собі поїсти,або піду в магазин і куплю.Якщо в мене з моїм чоловіком буде різноголосся щодо проведення вільного часу,то ми будемо поєднувати його і мої,так щоб нам було добре.А якщо він не буде багатий,то нічого страшного,адже це не найголовніше,я сама буду возити його по ресторанчиках....і т.д
|
|
|
Anty
О_о |
10.11.2007 17:02 |
|
|
| EMMIE пише: | | я сама буду возити його по ресторанчиках.... |
Ти що дочка міліонера? Ми ніби і однолітки ну ти таки добре наївна. Невже ти думаєш, що все в житі аж так просто? Тебе потім нерви братимуть "А чого за все я маю платити?", а в твого чоловіка, якщо він звісно не буде альфонсом, буде принижуватися гідність, що він живе за рахунок своєї жінки. І ще, повір ти довго не витримаєш з людиною в якої погляди відрізнятимуться від твоїх
| st.fergi пише: | | шукай такого як ти сама |
це найкраща порада! Бо довго терпіти гарне личко і водночас повністю протилежну тобі особистість ніхто не захоче. А готувати навіть дуже весело, бо тоді можна розслабитися, а якщо шей смачно вийде то сидіти довольною, коли хтось тебе похвалить І все ж таки то є перший крок до серця чоловіка, всі вони люблять смачно поїсти І ТО ДОМА а не по ресторанах. Краще навчися готувати.....
|
|
|
EMMIE
житель міста |
10.11.2007 18:08 |
|
|
|
Ну це ваші думки і погляди на життя,мої ж зовсім інші,тому порад не потребую.
|
|
|