|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
27.04.2007 22:06 - Про що мріють чоловіки і жінки? |
|
|
|
Про що мріють чоловіки і жінки? І чим мрії чоловічі відрізняються від жіночих?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
27.04.2007 22:17 [*1] |
|
|
|
незнаю за всіх так як всі відрізняються,то скажу за себе: мрію про мир на землі,щоб одного разу встати зранку і почути по телевізору"шановні глядачі,у нас в державі все спокійно ,чудово і стабільно",мрію побувати у всіх столицях країн світу,мрію всиновити або вдочерити дитину,мрію щоб люди стали поголовно всі хорошими,щоб всі були здорові і щасливі. банально але щиро.
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
27.04.2007 22:28 - Томас Мор і st.fergi |
|
|
утопія.........
Що за слово з трьох букв, про яке мріє кожна жінка?
Мир.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
27.04.2007 22:32 |
|
|
Кот да Винчи
замість язвити накалякай про що мрієш ти,крім молока ,сметанки ...
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
27.04.2007 22:39 |
|
|
st.fergi
Виношую концепцію всезагального добра на заміну популярним роздрібненим релігіям.
|
|
|
Олег
житель міста |
27.04.2007 22:39 |
|
|
st.fergi я зара тут вступився в знак чоловічої солідарності за Кота, він пише логічно переважно життя стає не цікавим коли в ньому зникають проблеми, або ми може вже до того привикли? Моя мрія така : щоб в житті не зникали хороші проблеми, я думаю то є гарна мрія.
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
27.04.2007 22:40 |
|
|
|
Хороші проблеми - хиба для того, щоб не розлінуватися, та бути готовим до дійсно великих проблем.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
27.04.2007 22:42 |
|
|
| Олег пише: | | життя стає не цікавим коли в ньому зникають проблеми, або ми може вже до того привикли? Моя мрія така : щоб в житті не зникали хороші проблеми, я думаю то є гарна мрія. |
згідна що можливо в когось життя стає нецікавим коли нема проблем)))
для мене воно цікаве полюбе: чи проблеми є чи їх нема( от у мене завжди якісь є )
додано через 33 секунди:
ага, щоб було добре але щоб за то нічого не було))
|
|
|
mops
міська комісія |
27.04.2007 22:46 |
|
|
| Кот да Винчи пише: | | Виношую концепцію всезагального добра |
Нічого з того не вийде, ти вже далеко не перший. Закінчиться все як завжди - концтаборами і масовими вбивствами
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
27.04.2007 23:21 - Долой.... |
|
|
Олег, давай скро ще "мозг мущіни", бо зара почнеться!!!
ps:Зізнайся, фото було ще до початку теми підготовлене?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
27.04.2007 23:23 |
|
|
| Кот да Винчи пише: | | бо зара почнеться!!! |
з моєї сторони не почнеться))
посміятися сама дуже люблю))
|
|
|
Олег
житель міста |
27.04.2007 23:31 |
|
|
|
Кот да Винчи шкода мозгів мужчини в мене немає, але на мою думку в нас мрії набагато простіші чим в наших чарівних жінок.
|
|
|
VIA
бджілка |
28.04.2007 14:28 |
|
|
| Олег пише: | | шкода мозгів мужчини в мене немає |
Цікаво знати, а які в тебе є ?
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
MUBa
Мубця |
28.04.2007 19:42 |
|
|
Мрії бувають більші і менші. Маленькі - це такі, які можна самостійно і відносно швидко здійснити. Наприклад ровер купити, чи сумку через плече, чи зимою морозива об"їстися. А великі - то вже масштабніші, які стосуються не тільки тебе, а й інших, навіть незнайомих людей. Вони потребують великих зусиль і довгої роботи. Або вони за теперішніх умов майже нездійсненні.
От моя маленька мрія - то ровер собі купити. А про велику - не скажу!
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
|
|
MUBa
Мубця |
28.04.2007 20:01 |
|
|
|
Вона здійсненна. Але треба дуже старатися і працювати, в основному над собою...
|
|
|
Khrystik
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
|
|
Khrystik
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
|
|
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
А ось я ЩИРО, мрiю про мiльярдiк $€. I як би я його витрачав I кожен раз спiлкуючись на подiбнi теми переконуюсь що я эгоiстичний мЄрзавЄц (хоч i присутнi в цiх мрiях i витрати на дит.будинки i.т.п.)
Нiколи навiть i не мрiяв про мир на всьому мирi. Ну да,i цього хотiлось би...
зато щиро
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
Khrystik
житель міста |
28.04.2007 23:25 |
|
|
Ну як що означає? Та щоб каву в ліжко приносив, гроші вмів заробити, пив по великих святах і в міру, не курив (не переношу сигаретного диму), щоб ЛЮБИВ мене і за чужими спідницями не заглядав, щоб агресивним не був, веселим і добрим, і мене щоб розумів, як каже мій дід, "з півобороту". Але це ще не весь список вимог...Таки напевно постарію вдівках...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
28.04.2007 23:28 |
|
|
| m@xxximus пише: | | мрiю про мiльярдiк $€. | уже мільярдік? в інших темках бачила лімон мамма мія,бажання ростуть як гриби після дощу
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
|
|
mops
міська комісія |
29.04.2007 10:34 |
|
|
А ти подивись на тих людей, в яких є той мільйон-мільярдик, на голівудських зірок наприклад, що з ними стає? В кращому випадку стають буддистами, в гіршому - бриють голови і лікуються від алкоголізму чи наркоманії. А деякі просто стріляються.
Завсім інша справа, якби ти ці гроші не отримав на халяву, а заробив своєю працею, як Б.Г. наприклад.
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
29.04.2007 10:46 - Мріємо про роботу |
|
|
А голлівудським зіркам що, на голову впали ті гроші?
Теж працювали, але акторська діяьність відрізняється від інших. Їх всі знають, обговорюють, їхнє життя - одні емоційні перепади, як на роботі, так і в повсякденні. А від такого роду діяльності можна і покотитися, якщо характер слабкий. Простіше ж собі сидіти за компом, і шось цикати по клавіатурі. Хоча емоційний зрив можна і тут отримати
Нормальні люди мріють про роботу, від якої вони отримуватимуть задоволення в першу чергу. А оплата праці - додатковий стимул.
|
|
|
mops
міська комісія |
29.04.2007 10:53 |
|
|
Офтоп
| Кот да Винчи пише: | | Їх всі знають, обговорюють, |
Б.Г. "обговорюють" значно частіше, при кожному глюку Вінди.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
29.04.2007 11:01 |
|
|
хіба всі люди які мали славу і погано закінчили,мали слабкий характер?
як же вони при такому характері взагалі добилися тої слави?
|
|
|
Олег
житель міста |
29.04.2007 11:08 |
|
|
| Khrystik пише: | | Таки напевно постарію вдівках... |
То точно, зараз знайти таких практично неможливо, а якщо і є то всі вже розібраніВимоги менші став і буде все добре. А то буде як ти кажеш.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
29.04.2007 11:11 |
|
|
та їй тільки 17 літ, які старі дівки? вимоги перегляне і не один раз))
|
|
|
Олег
житель міста |
29.04.2007 11:17 |
|
|
| st.fergi пише: | | та їй тільки 17 літ, які старі дівки? вимоги перегляне і не один раз) |
То чому так переживати? А впринципі так можна допереглядатися!!!!
|
|
|
AVB
Турист |
29.04.2007 15:46 |
|
|
Та не може увесь час дівчина мріяти про чоловіка. Це ж періодами... А коли минається, тут - ТРАХ-БАХ - як сніг на голову - чоловік з`явився! Всьому свій час.
|
|
|
Оксанка
житель міста |
29.04.2007 18:14 |
|
|
Khrystik, і я мрію...але не тільки про чоловіка, а про гарну міцну сім"ю, щоб всі любили одне одного і турбувалися один про одного Як на мене, гарна мрія...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
29.04.2007 18:15 |
|
|
| Оксанка пише: | | щоб всі любили одне одного і турбувалися один про одног |
як в романтичному кіно)
|
|
|
Оксанка
житель міста |
29.04.2007 18:16 |
|
|
Угу....але ж все повністю реально....чи ні? може то я ще просто життя толком не бачила і таке собі мрію
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
29.04.2007 18:29 |
|
|
Оксанка
я думаю,що твоя мрія цілком реальна і земна,так що в майбутньому може справдитися,я б того хотіла))
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
29.04.2007 21:25 |
|
|
|
виходить то в мене мрії небесні а в людей мрія от сережки гарні мати))здійсненна мрія))
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
В мене,в випадку такому-космiчнi
>st.fеrgi
\"лiмон\"-це те,чого не хватае менi для повного щастя...
а мiл\'ярдiк це мрiя
ну а кульчики,це,як на мене,просте бажання,здiйсненне. А ось недосяенi бажання i е мрiею,якi де коли збуваються
i як би був в вас мiл\'ярд,ви би не думали про кульчики i.т.п.
i до речi... i серед неголiвудських звезд е купа \"лисих наркоманiв\" ЦЕ АБСОЛЮТНО НЕ ПОКАЗНИК!
Свiтом керуе БАБЛО!
...нажаль
|
|
|
massimo
житель міста |
01.05.2007 15:10 |
|
|
|
блін, навіть не знаю чого хочу, ага, хочу щоб можна було подорожувати без візи по Європі, відкрити приватний будинок для сиріт, і комлекс для обдарованих дітей
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
>mаssimo
аж цiлих 3мрii... Якi з легкiстю збуваються за допомогою мiл\'ярдiку
|
|
|
Олег
житель міста |
02.05.2007 00:15 |
|
|
|
Я би хотів щоб була стабільність в нашій державній системі, може то не реальна тема, але я би того хотів!!!!!!!!!!
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
02.05.2007 10:10 |
|
|
|
У мене зараз мрія набагато банальніша - хочу цілий тиждень нічого не робити, їсти, спати, гуляти, знов спати, ну, ще десь поїхати, провідати давніх друзів.
|
|
|
БАРАБАШКА
гість міста |
16.02.2008 21:43 |
|
|
Гарна тема, про мрії, от я мрію подивитись на мозги пана Олега і тут детально описати що там є...наркоз обіцяю...і ще мрію жити при комунізмі..отак то...
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
16.02.2008 21:47 |
|
|
| БАРАБАШКА пише: | | от я мрію подивитись на мозги пана Олега Very Happy |
Ти,ета,давай тут палєгше!В очірідь!
|
|
|
Олег
житель міста |
16.02.2008 22:12 |
|
|
БАРАБАШКА, питань немає ти малодець, я без наркозу дамся , а взагалі ми тут маєм різні думки і різні мозги, я хочу щоб ви були здорові і щасливі.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|