|
|
| Автор |
Коментар |
vaymut
ЮРИСТ |
25.04.2007 10:46 - Вітаємо з Днем народження [*2] |
|
|
Тут будемо вітати всіх іменинників.
m@xxximus, вітаю з Днем народження, бажаю міцного здоров'я, великих прибутків, вірних безкорисливих друзів і всього самого хорошого.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
25.04.2007 10:48 [*1] |
|
|
|
Приєднуюся до vaymutових привітань,всього самого найкращого на усе життя))
|
|
|
VIA
бджілка |
25.04.2007 12:13 |
|
|
m@xxximus, вітаю тебе з Днем Народження. Бажаю: здоров`я, сімейного щастя, успіхів у всіх починаннях, сповнення всіх мрій і сподівань.
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
25.04.2007 23:35 |
|
|
Доброго здоров"ячка та успіхів у житі!
пс: та грошиків на поповнення рахунку.
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
Дякую всiм! Шкода що саме в цi днi,в мене \"захворiв\" (не розблоковувався)телефон (я мiг тiльки на дзвiнки вiдповiдати
але зато вчора начитався привiтань (в смсках i сюда дорвався
всiм вдячний
i ще приемно що тема створена саме в мiй Д/Н
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
29.04.2007 11:06 |
|
|
|
шкода m@xxximus що в тебе немає чату,а то ми 25 квітня п"янку устроїли в честь твого дня народження з тостами))
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
04.05.2007 01:14 |
|
|
Люба сестричко Khrystik вітаю з Днем народження, великого взаємного кохання, міцного здоров'ячка!
|
|
|
VIA
бджілка |
04.05.2007 11:05 |
|
|
Khrystik , вітаю з Днем Народження. Успіхів у всіх твоїх починаннях, веселого життя і довгих років буття!!!
додано через 6 хвилин 26 секунд:
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
04.05.2007 11:24 [*1] |
|
|
Вітаю Khrystik з днем народження!Бажаю щастя,здоров`я,великого кохання і здійснення мрій!
|
|
|
massimo
житель міста |
|
|
Khrystik
житель міста |
04.05.2007 15:10 |
|
|
VIA , lenhen , massimo і і особливо vaymut !!!
Мені було дуже приємно читати Ваші привітання, дякую Вам усім!
|
|
|
Альонка
Зільонка |
04.05.2007 15:45 |
|
|
Khrystik
Я бажаю від душі щастя, радості в житті
І прожити довгі роки без турбот і без мороки.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
04.05.2007 20:40 |
|
|
Khrystik ,МАЛЕНЬКИЙ АНГЕЛЕ!!!
Щиро вітаю тебе з твоїм 17-літтям!!!
Бажаю щоб ти була щаслива і жадана все своє життя,а життя твоє щоб було довгим-довгим як ріка, щоб ти була здорова як джерельна водиця, багата як матінка-земля а красива як сама весна!!!
З повагою Фергі)))
додано через 1 хвилину 31 секунду:
*простягую величезний букет із 17 кремових троянд*
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
04.05.2007 21:08 - З днем.)) |
|
|
Сьогодні свято, іменини
Цей день незвичний і тобі,
Христинко, мила симпатяго,
Я побажаю, не втримавши у собі:
"Ти, залишаючись собою
Йди до звершень знов і знов
Своєю доброю душею
Даруй і дружбу, і любов.
Хай котяться, як хвилі, роки
Ти будь все впевненіша в собі.
З посмішкою відносься до знегод
І більше долі довіряй!"
|
|
|
massimo
житель міста |
05.05.2007 03:06 |
|
|
Кот да Винчи то тобі від мене подарок, в коропці найди те чого найбільше хочеш

|
|
|
VIA
бджілка |
05.05.2007 10:06 [*1] |
|
|
Кот да Винчи, Вітаю тебе з Днем Народження. Бажаю, щоб ти був завжди веселий, білий і пухнастий.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
05.05.2007 10:31 |
|
|
Кот да Винчи,Вітаю з Днем народження, і бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю хороших друзів. Здоров'я, успіхів в особистому житті.
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
05.05.2007 10:40 |
|
|
Кот да Винчи, прийми найщиріші привітання від мене, нехай в цей день збудеться найбільша твоя мрія, бажаю також здоров'я та товстого гаманця
|
|
|
Олег
житель міста |
05.05.2007 11:03 |
|
|
Кот да Винчи щоб кишені твої віддувались і здоров"я все було! Від грощей віддувались
|
|
|
Альонка
Зільонка |
05.05.2007 12:34 |
|
|
|
Коте!!!!!!! Вітаю тебе з днем народження!!!!!!!Всього тобі всього чого тільки хочеш і в великій кількості!!!!!!
|
|
|
massacra
житель міста |
05.05.2007 12:49 [*1] |
|
|
Приєднуюся до загальних привітань Котові....
"Кот", ти знаєш всі наші тости і побажання, які всі завжди всім вітають на подібних святах, якби їх тут понаписувти, то мопс їх всіх постирав би... А так, хочу побажати "головних цінностей" - здоров'я, удачі в усіх починаннях, знайти своє щастя, ну і потім жити з тим всім...
.... ну і ще як пише п.Олег: "щоб кишені твої віддувались...... Від грощей віддувались "
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
05.05.2007 12:55 |
|
|
КОТ ДА ВИНЧИ з днем народження і здійснення всіх твоїх бажань!
Щоб все задумане збувалося а в кишені поповнялося))
|
|
|
Khrystik
житель міста |
05.05.2007 18:19 [*1] |
|
|
Котику і Фергі , щиро вдячна Вам за привітаннячка!
І також, в свою чергу, хочу привітати Кота Да Винчи із його святом та побажати побільше хороших людей на твоєму шляху, сонячних днів, безмежного кохання, здоров'я та всього самого-самого!
|
|
|
MUBa
Мубця |
05.05.2007 22:02 |
|
|
Кіт, і як тебе не привітати? Бажаю тобі справжнього котячого життя: шоб три рази на день годували, випускали гуляти, коли захочеш, а як прийдеш - не питали де був!
А якшо серйозно, то бажаю все в тебе було файно, шоб життя було завжди в таких теплих тонах, як твій блог. І шоб блохи не діставали! Нових грандіозних творчих ідей і не менш грандіозного їх втілення!
|
|
|
VIA
бджілка |
05.05.2007 22:11 [*1] |
|
|
Я від імені AVB вітаю Кота Да Винчи з Днем Народження. AVB не міг особисто привітати його так, як страшно зайнятий. Тож передаю привітання від нього з побажаннями всього найкращого!
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
06.05.2007 04:08 - Просто дякую. |
|
|
Всім дякую. Навіки ваш - Кот да Винчи.
PS:Сьогодні істину шукати не будемо.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
06.05.2007 14:30 [*1] |
|
|
| Кот да Винчи пише: | | PS:Сьогодні істину шукати не будемо. |
зря ти так... її можна знайти зовсім випадково. В пиві, наприклад...
Я теж тебе вітаю. Бажаю всіх котячих радостей
|
|
|
AVB
Турист |
06.05.2007 21:15 |
|
|
Тепер сам особисто вітаю (хоча і з запізненням) Кота да Вінчі з уродИнами! Окрім того всього файного, що тобі набажали форумчани, хочу додати ще й творчої наснаги. Чекаємо продовження "Історій ..."!
додано через 2 хвилини 54 секунди:
Також мої найщиріші привітання Khrystik з нагоди дня народження. Легкого навчання тобі і приємних клопотів!
|
|
|
VIA
бджілка |
16.05.2007 08:38 |
|
|
Pliocen, вітаю Тебе з вчорашнім Днем Народження!!!!!!!Щоб ти був завжди веселий, щасливий, мав купу грошей і кохану!!
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
20.05.2007 11:31 |
|
|
|
Вітаю ТОГО-ХТО-ШИФРУЄТЬСЯ-ХТО-ВИНУВАТИЙ-ЧЕРЕЗ-ЯКОГО-ВСЕ-СТАЛОСЯ з днем народження! Бажаю йому наснаги, творчої думки та найкращих здійснень.
|
|
|
VIA
бджілка |
20.05.2007 11:45 |
|
|
І я вітаю сьогоднішнього іменинника. Бажаю кохання, успіхів у всьому.
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
27.05.2007 00:21 - З днем. |
|
|
Оксанка, мої вітання. Приємних вечорів, спокійних фантазій, взаємних відносин, пачку президентів, безтурботної посмішки. Будь щаслива!
|
|
|
massimo
житель міста |
|
|
Оксанка
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
27.05.2007 09:56 |
|
|
Вітаю Оксанку з уродИнами! Веселої забави тобі. І щасливо здати екзамен!
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
27.05.2007 10:19 |
|
|
Оксанка,вітаю тебе з Днем Народження!Бажаю щоб життя було схоже на сонячний теплий день і лиш зрідка на очах з'являлись сльози щастя, як маленький теплий дощик. Кохання, друзів, здоров'я, грошей і досягнення усіх поставлених цілей!
|
|
|
Оксанка
житель міста |
27.05.2007 10:48 |
|
|
|
MUBa, st.fergi,Кот да Винчи,massimo,AVB,lenhen Дякую за привітання і бажаю весело провести час на святкуванні Дня міста!!!
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
27.05.2007 11:23 |
|
|
Оксанка, вітаю тебе, нехай в твому житті будуть лише сонячні, радісні дні, міцного здоров'я і статечного коханого.
|
|
|
Оксанка
житель міста |
|
|
VIA
бджілка |
27.05.2007 22:31 |
|
|
|
Оксанка, вітаю тебе з Днем Нродження. Бажаю, щоб в житті зустрічались лише хороші люди, Щоб була весела і щаслива.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
28.05.2007 00:21 |
|
|
Оксанка
Вітаю Тебе з днем народження, бажаю щоб кожен день був схожим на свято, взаємного кохання, вірних друзів та здійснення усіх задумів!
|
|
|
massimo
житель міста |
|
|
Khrystik
житель міста |
28.05.2007 01:39 |
|
|
Віа, ну щож, і у тебе сьогодні свято! Вітаю тебе і бажаю тобі багато сонця у житті, радісних днів та здійснення усіх мрій!
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
28.05.2007 01:42 - Віа і день рож. |
|
|
О! Віа сі вродила
Всього самого-самого, багацько щасливих моментів і цікавих днів!
Нехай радість оселится в твоєму серці.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
28.05.2007 08:32 |
|
|
VIA
Щиро вітаю з днем народження, зичу щастя, успіхів, любові, вірних друзів та світлих мрій! І - усього найкращого!
|
|
|
VIA
бджілка |
28.05.2007 08:59 |
|
|
massimo
Khrystik
Кот да Винчи
lenhen
Щиро дякую. Як файно: щойно пролупила вочи-а тут вже ціла купа повідомлень. УРАА!
|
|
|