|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
11.06.2007 16:08 |
|
|
"забагато тостестирону (чоловічого гормону) "
то від якого слова пішов той чоловічий гормон? Від "тоста" того що в тостері готується чи від тоста,який за столом проголошують?)))))
і то пише-МЕДИК ))))
ТЕСТОСТЕРОН
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
VIA
бджілка |
|
|
Олег
житель міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
lenhen
як Lenhen |
12.06.2007 10:32 |
|
|
| Олег пише: | | Буду вчити буквар |
Ну то тоді тобі в 1 клас,вчитись на рівні з 6-7 річними дітками ...
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
lenhen
як Lenhen |
12.06.2007 20:12 |
|
|
Вірус,однако ...
В трансліті пишу,от де-коли і буває.Особливо якщо спішу
А от і "офочевий" з чату.Тві-ій,AVB
|
|
|
AVB
Турист |
12.06.2007 20:16 |
|
|
Ту хоробу я давно за собою замітив. То тому, що я пишу пошепки, і букви часто замість дзвінких стають глухими.
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Олег
житель міста |
14.06.2007 19:25 |
|
|
VIA є такий вигляд народного мистецтва , як ренгенівса фотографія.
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Олег
житель міста |
14.06.2007 21:20 |
|
|
st.fergi ставить діагноз, оспорюванню не підлягає, шо маємо то маємо!
|
|
|
Pliocen
житель міста |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
16.06.2007 14:13 |
|
|
"ну шо там на рахунок "нашї рябої" вона хоче прийти і вписати за пісьну! Шо сважеш AVB?"
здогадайтеся хто це
|
|
|
Оксанка
житель міста |
16.06.2007 14:19 |
|
|
То неможливо.... читала книзю Оксани Робскі, так там один поважний дядько (в депутати балотувався) найняв собі викладачку сценічної мови, щоб на виступах гарно говорити. Може і ми скинемося і Олегові вчительку гарненьку наймемо , писати навчимо, бо то біда... Де ж таке бачено...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
16.06.2007 14:20 |
|
|
Має бути скликаний Собор і всі церкви мають об"єднатися, і переіменовані на одну Вселеньську Веркву. Таким чином, мають об"єднатися люди і церковні громади також, наша Україна
додано через 2 хвилини 37 секунд:
"Всі вони мають бути переіменовані в, Єдину і Непорушну церкву, назви я не знаю, то вже як придумають там. "
|
|
|
Оксанка
житель міста |
16.06.2007 14:23 |
|
|
ага...наша Україна..а також і БЮТ ...і Партія регіонів...і всі будуть до веркви разом ходити
|
|
|
Олег
житель міста |
16.06.2007 14:27 |
|
|
|
А чому ти смієшся, і в які такі я написа, що той мі пост тобі не сподобався?Чим тобто і де і ди тут бачиш, щось таке що тебе смішить?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
16.06.2007 14:29 |
|
|
| Оксанка пише: | | так там один поважний дядько (в депутати балотувався |
я не хочу шоб ше один"поважний дядько який в свої роки не навчився правильно писати був депутатом або мером,так як мер,наприклад,це "лице" міста,а якщо "лице" не вміє писати,то соррі",іди і вчися все своє подальше життя
|
|
|
Олег
житель міста |
16.06.2007 14:32 |
|
|
|
st.fergi дякую за піказку, а на мера міста я балатуватись не буду!
|
|
|
Оксанка
житель міста |
16.06.2007 14:34 |
|
|
ну ти дивися на нього...та попробуй ті пости переглядати коли відправляєш... - то дружня "піказка"
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
VIA
бджілка |
16.06.2007 23:11 |
|
|
| Олег пише: | | А чому ти смієшся, і в які такі я написа, що той мі пост тобі не сподобався?Чим тобто і де і ди тут бачиш, щось таке що тебе смішить? | . Я впала.
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
16.06.2007 23:16 - Я бил тоже хлтів більше знати. |
|
|
Чим, де і ди?
Певно очима, тут... а ди, то шось надто загадкове, та непіддатне для мого розуму та інтуіції
|
|
Олег
житель міста |
17.06.2007 12:10 |
|
|
tymofiy в Українські мові є таке слово, як ВИСТАВА, а "спектакіль" "розігрується" нашими політиками!
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
Олег
житель міста |
17.06.2007 12:27 |
|
|
Прийде час і я Вам всім поясню тут для чого я робив ті помилки.На разі можете сміятись.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
17.06.2007 12:35 |
|
|
| Олег пише: | | і я Вам всім поясню тут для чого я робив ті помилки |
Ага.Послухаєм історію,навіщо ти "спеціально"пишеш з помилками ...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
17.06.2007 12:36 |
|
|
Та ти їх робив бо ти реально не вмієш писати, можеш не пояснювати-всі і так це розуміють!
А ще пообіцяв шо перевірятимеш повідомлення перед відправкою!!!!
Встидно!!!
Обіцянки-цяцянки.....
|
|
|
massimo
житель міста |
17.06.2007 12:48 |
|
|
| Олег пише: | | Прийде час і я Вам всім поясню тут для чого я робив ті помилки | думаю проблема в хворобі
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
21.06.2007 18:19 |
|
|
ОЛЕГ : "тут я поклав багато злоров"я і ні за шо."
додано через 2 дня 22 години 1 хвилину 40 секунд:
| AVB пише: | | Але прийдеться таки довчовуватись | може довчитися буде трохи краще
|
|
|
Pangea
Inka |
25.06.2007 18:00 |
|
|
Слухайте...Шо ви то тут устроюєте? Може хватить з людини сміятись через якісь граматичні помилки...Він думку висказав от і всьо...Ви її зрозуміли загалом. НУ ТО ЧОГО ПРИДИРАТИСЬ?!
А вас, Олеже я не розумію якщо чесно...Чого ото всьо терпіти?Мені б особисто на вашому місті було б неприємно за те шо вони от так собі дозволяють поводитись..
| st.fergi пише: | Олеже, ти молодець,сам помилки робиш і сам з них смієшся
Веселий ти чоловічок такий |
Я тоже часом можу з себе посміятись разом з товаришами, але все таки десь в середині мені буде ой як неприємно...
Дорослі люди ж а поводитесь як якісь десятирічні малолітки...
"Прикольні фрази, слова форуму" - так називається тема...От шукайте ті прикольні фрази...А не перетворюйте тему в "А давайте покажемо які ми обізнані в граматиці і попинаємо когось не такого "обдарованого"
Чесне слово...от так читаєш ваші пости в тій темі і моя повага до деяких людей, кого знаю в житті, кого тільки в неті, зразу зменшується...І то так капітально...
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
25.06.2007 18:41 |
|
|
| Pangea пише: | | НУ ТО ЧОГО ПРИДИРАТИСЬ?! |
Людина ,яка претендує на роль політичного лідера не може собі дозволити бути такою безграмотною(я не тільки про граматичні помилки).
|
|
|
Pangea
Inka |
25.06.2007 18:45 |
|
|
Люди які вже є політичні лідери не більш грамотні...І вони країною керують!!!
І декілька раз цілком хватає....Не треба весь час діставати
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
25.06.2007 18:55 |
|
|
| Pangea пише: | | Люди які вже є політичні лідери не більш грамотні... |
Самі вірите в те що написали?Можна почути фамілії?
|
|
|
Олег
житель міста |
25.06.2007 21:12 |
|
|
Я ніколи не буду гніватись на те що мене тут знаважають в цій темі, тому що, я знаю що роблю! І нехай пишуть що хочуть, Pangea дякую. пОЖИТТІ Й
додано через 2 хвилини 51 секунду:
Я, ніколи не буду гніватись на те що мене тут знаважають в цій темі, тому що, я знаю що роблю! І нехай пишуть що хочуть, Pangea дякую. По житті треба йти сміючись негараздам в обличчя,які б вони не були
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Олег
житель міста |
25.06.2007 21:51 |
|
|
То вже таке , тут не в слові діло тут в тому підтексті що воно несе.. Прикалуватись з моїх помилок то, тоже десь в чомусь зневажати мене, я ж не пишу про чиїсь помилки і не осуджую других? Але би міг то зробити, для чого я не бачу сенсу кожен тут доносить свою думку посвоєму. І в правилах форуму немає вказано того що людей будуть банити за їхню граматику?
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
25.06.2007 21:56 |
|
|
| Олег пише: | | І в правилах форуму немає вказано того що людей будуть банити за їхню граматику? |
А хто ж тебе саме за граматичні помилки "жовтяком" нагороджував?Там,на скільки пам`ятаю,мова йшла про інше
|
|
|
Олег
житель міста |
25.06.2007 21:58 |
|
|
|
lenhen "ЖОВТЯК" ДЛЯ МЕНЕ НЕ ПОКАЗНИК, ЯКЩО НАГОРОДИЛИ МЕНЕ ТО ОЗНАЧАЄ ЩО ЗАСЛУЖИВ!
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
25.06.2007 21:59 |
|
|
| Олег пише: | | я ж не пишу про чиїсь помилки і не осуджую других? |
Олег,майже ніхто крім тебе на форумі стільки помилок не робить.І ти ще й пишеш,що робиш їх навмисне.Яка з тих "навмисних"помилок може бути користь?Може поясниш?
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
26.06.2007 03:56 |
|
|
| Олег пише: | | І в правилах форуму немає вказано того що людей будуть банити за їхню граматику? Wink |
А я би забанив Або нє-дозволив би писати тільки в тему" прикольні фрази..." Бо вже не смішно
|
|
|
Alexis
житель міста |
26.06.2007 12:07 |
|
|
Дужже весело...
А може давайте глянемо на це з сторони поваги до рідної мови? Далеко за негативними прикладами йти не треба - "падонкаффскій жаргон" тупих дітей-недоучок в російській мові. Дурне поширюється швидко, так шо, "любі дурузі", скоро так і самі почнете "крачати", і не тільки в інтернеті...
Молодець, Олег, "пеши ісчо"...
*пішов шукати стіну*
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|