Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Міська Рада

форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика
Автор Коментар
Олег
житель міста
Золочів
Міська Рада20.04.2007 17:53 - Міська Рада
Нині (20.04.2007 р.) заходив в Міську раду, йде повним ходом ремонт, я думаю наш мер молодець, накінець то міськрада буде мати вигляд.
massimo
житель міста
Золочів
Міська Рада20.04.2007 18:22
Богу - Боже, Кесарю - кесаряве. Подія ясно цікава, але не думаю, що заслуговує окремої теми, хоча цікаво яка організація це робить, яка сума смєти, і чого скіль запроцентовано
wuyko
гість міста
Золочів
Міська Рада28.04.2007 17:36
На днях заходив у міську раду з приводу встановлення у себе автономного опалення, і випадково підслухав репліку , що нібито організація якаа займаєтьься ремомтом міськради (неофіційно) повинна повернути 25% від суми , напевно йшлося просуму бюджету виділених на ремонт міськради. Цікаво хтоо контролює якість виконання робіт, та додерження використання коштів, бо чесно кажучи я невірю що у 20-у столітті існують така схеми.
mops
міська комісія
Золочів
Міська Рада28.04.2007 18:57
А що ви чули про ремонт приміщень районної ради в білому домі?
medvid
гість міста
Золочів
Міська Рада28.04.2007 19:41
На мою думку (про 25процентів) утка. Але мені теж цікаво хто контролює якість, та стандарти робіт чи то капітального чи поточного. За союзу були відповідні ГОСТи (хоча їх мало дотримувались) , а от за України, наприклад мені невідомо хто здійснює контроль по якості тиже будівельних робіт, впевнений, що не кожен замовник взмозі ці роботи контролювати, тойже вигляд покрашеної стіни, покладеної плитки, чи гарантії на виконані роботи.
mops
міська комісія
Золочів
Міська Рада28.04.2007 19:50
В інтересах замовника щоб ремонт був проведений якісно. Тут треба добре дивитись кого наймаєш, хоча і без лобіювання, я думаю, не обійшлось
MUBa
Мубця
Золочів
Міська Рада28.04.2007 20:19
Олег пише:
накінець то міськрада буде мати вигляд

Шо там ше ремонтувати? Вона ж поремонтована була.
Олег
житель міста
Золочів
Міська Рада28.04.2007 21:01
Я би хотів побачити б"ютжет Міської Ради на 2007 р., може в кого? Потім я думаю можна робити певні висновки.
massimo
житель міста
Золочів
Міська Рада01.05.2007 16:04
wuyko пише:
повинна повернути 25% від суми
то називається "відкат" і без нього в наші державі нічого не відбувається
форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика - Міська Рада
Bookmark and Share