|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
20.08.2006 21:12 |
|
|
|
Гарний рецепт, під який йде все...асорті..помідори огірочки, перець..7 літрів води пів літра оцету, 14 ложок солі і 28 ложок цукру, це маринад....смакота
|
|
|
mops
міська комісія |
26.08.2006 22:30 |
|
|
|
Ну товариші, ви вже зовсім того. Вам вже нема про що поговорити окрім консервацій !!!
|
|
|
yulia
житель міста |
27.08.2006 14:07 |
|
|
помираю від сміху!!! з якого то часу молоді люди чоловічої статі почали консервацією цікавитись,вам шо робити нема шо?? для того є прекрасна половина людства,але знову ж приємно коли чоловік вміє хоч трохи готувати,на жаль це рідко трапляється
|
|
|
Олег
житель міста |
27.08.2006 14:32 |
|
|
|
Я,наприклад люблю готувати,і якщо я непомиляюсь всі шеф-кухарі великих ресторанів чоловіки.Тому що який чоловік для себе погано пириготує.Жінці то неінтересно робити,тому що на їжу вона звертає мало уваги ,бо жінка переживає за фігуру.
|
|
|
mops
міська комісія |
27.08.2006 23:57 |
|
|
| yulia пише: | помираю від сміху!!! з якого то часу молоді люди чоловічої статі почали консервацією цікавитись,вам шо робити нема шо?? для того є прекрасна половина людства,але знову ж приємно коли чоловік вміє хоч трохи готувати,на жаль це рідко трапляється |
Ги-ги, шось не думав, що жінки є для того , щоб готувати Звиняй за особисте питання: а сама то ти готувати вмієш? Борщ зварити зможеш?
|
|
|
yulia
житель міста |
28.08.2006 12:55 |
|
|
|
я готувати вмію і люблю,багато чого,не лише борщ,тільки борщу видів 5 вмію
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
28.08.2006 13:00 |
|
|
| yulia пише: | | я готувати вмію і люблю,багато чого,не лише борщ,тільки борщу видів 5 вмію | хтось буде мати гарну жінку.
|
|
|
mops
міська комісія |
28.08.2006 21:44 |
|
|
| yulia пише: | | я готувати вмію і люблю,багато чого,не лише борщ,тільки борщу видів 5 вмію |
А я борщ і не дуже то люблю. Так що звиняй, нічого в нас з тобою не вийде
|
|
|
yulia
житель міста |
29.08.2006 09:57 |
|
|
а в нас по-любому нічо би не виходило,і навіть не заходило
а впринципі борщ для прикладу був,а ти хоч посуд помогаєш мити??
|
|
|
mops
міська комісія |
29.08.2006 23:23 |
|
|
| yulia пише: | а в нас по-любому нічо би не виходило,і навіть не заходило
а впринципі борщ для прикладу був,а ти хоч посуд помогаєш мити?? |
Кому? Сам собі?
|
|
|
yulia
житель міста |
|
|
mops
міська комісія |
29.08.2006 23:46 |
|
|
Вах-вах-вах, краще би борщиком пригостила, чи ще чимось смачненьким
|
|
|
yulia
житель міста |
|
|
yulia
житель міста |
30.08.2006 22:08 |
|
|
АГа Мопсику,вже борщиком пригощай,а недавно казав шо не дуже то його і любиш.....
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
marko
житель міста |
|
|
mops
міська комісія |
02.09.2006 16:09 |
|
|
| marko пише: | БОРЩ фореве, Yulia респект, Mops збоченець ... |
У кожної людини є свої кулінарні вподобання. Називати людину збоченцем тільки через те, що цій людині не подобаються певні страви - хамство.
|
|
|
yulia
житель міста |
02.09.2006 18:06 |
|
|
2Marko:дякую за визнання моїх кулінарних здібностей
2Мопс:не наганяй на людей...марко просто висловив свою думку..правда я її теж не можу обгрунтувати
|
|
|
marko
житель міста |
04.09.2006 14:37 |
|
|
| mops пише: | | marko пише: | БОРЩ фореве, Yulia респект, Mops збоченець ... |
У кожної людини є свої кулінарні вподобання. Називати людину збоченцем тільки через те, що цій людині не подобаються певні страви - хамство. |
Мопс не ображайся, я нічого поганого не мав на увазі, тут справа не в борщі просто твої вуха на пружинках... Але маєш право!!!
|
|
|
massacra
житель міста |
07.07.2007 18:36 |
|
|
|
Ну як так можна? Закинули одну з найпотрібніших тем великого темотворця... А вона є зараз актуальна...
|
|
|
AVB
Турист |
07.07.2007 19:08 |
|
|
|
Шо, справді осінь вже прийшла? Та ні. Це просто невеличкий дощик трішки затягся. Скоро минеться. Я навіть не помітив, шо там за вікном шось не те.
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
07.07.2007 19:24 - Написав рецепт - спас лісоруба! |
|
|
Більше схоже на те, що massacra сподобалась тема про закрутки на форумі. Читай перший пост Олега, AVB!
А так я про соління знаю небагато, то і писати про них нічого не буду. Окрім того, що справджується говірка - "Чим далі до лісу - тим більше закруток".
То я про те, що багатьом людям на Україні доводиться думати про виживання в зимовий період і такі речі як літні овочі та фрукти в баньочках допомагають не одній людині.
|
|
|
massacra
житель міста |
07.07.2007 21:03 |
|
|
|
Мене просто вже та жара достала... MicroWave Grill. Хочу дощу і снігу...
|
|
|
AVB
Турист |
07.07.2007 23:09 |
|
|
massacra, залізь в холодильник. Там холодно, мокро і закруток повно під боком.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
Pangea