Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Наші магазини

форум Золочів Плюс - Товари і послуги
Автор Коментар
Олег
житель міста
Золочів
Наші магазини20.08.2006 19:22 - Наші магазини
Тема: де найдешевший в Золочеві магазин??Ваші коментарі
mops
міська комісія
Золочів
Наші магазини22.08.2006 22:51
Ціни. здається, більш-менш однакові, а от якість товару та обслуговування дуже різняться. З продуктових мені подобається Люкс на вул.С. Бандери, з інших - Міленіум (дуже там класна продавщиця!)
hunter
гість міста
Золочів
Наші магазини03.09.2006 23:14
mops пише:
Ціни. здається, більш-менш однакові, а от якість товару та обслуговування дуже різняться. З продуктових мені подобається Люкс на вул.С. Бандери, з інших - Міленіум (дуже там класна продавщиця!)

Продавщиця там справды былбш-менш нормальна,але це не означає,що цей магазин найдешевший.
Олег
житель міста
Золочів
Наші магазини12.09.2006 18:59
Я недавно зустрічав свою знайому яка приїхала з Польщі ціни набагато нижчі а зарплата вища
AVB
Турист
Золочів
Наші магазини06.12.2006 20:03
Самий дешевий продуктовий магазин у Золочеві є навпроти міліціїї в дворику. Порівняно з іншими там дешевше подекуди в 1.3-1.5 раза. Він від львівської бази.
Для прівняння з Люксом:
Масло 8.80 , а в Люксі 11.0
Макарони(3кг) 6,80 , а в Люксі 9,0

А на рахунок рівня обслуговування, то конкурентів Родинній Ковбасці я в Золочеві не бачив.
kvartyrant
житель міста
Золочів
Наші магазини11.12.2006 17:29
На рахунок цін не скажу а ось той факт, що рівень обслуговування бажає кращого - факт. Ще один немаловажний фактор - продаж просторочених та зіпсованих товарів, в особливості продуктів . І де тільки дивиться пан Москаль зі своїм комітетом з захисту прав споживачів.
Pangea
Inka
Золочів
Наші магазини11.12.2006 18:04
Ну продавців тоже зрозуміти треба...Нерви в них вже здають...з всіма требе чемними бути, а покупці різні попадаються...
От наприклад недавно, коли пішла в магазин хвилин з десять об"ясняла продавцю що десятка справжня просто я її в джинсах випрала...йому бач колір не той...витягав інші купюри...порівнював...водяні знаки...все було, а він не вірив...Ще і під кінець додав, що чуть шо запам"ятав як я виглядаю...
AVB
Турист
Золочів
Наші магазини30.12.2006 16:45
Овочі-фрукти - хоча й маленька, та Европа

Напевне, багато золочів'ян вже помітили і встигли оцінити цю маленьку, але досить насичену і завжди привітну крамничку. Сам не раз переконався в раціональності асортименту і хорошому рівні обслуговування. Ось це називається "Прямувати до Европи"
Якось почув слова однієї дитини:
- А мені цей магазин подобається найбільше.
- Чому? - запитала мама
- А бо тут є навіть зимою свіжі зелені огірочки. Я їх так люблю!...
Ось так! Нашим українським дітям свої огірки-помідори смакують більше за ананаси і мандарини
AVB
Турист
Золочів
Наші магазини07.02.2007 16:30
Хтось шось чув, шо то було з тими працівниками салонів мобільного зв'язку в Золочеві? Так ніби якийсь страйк з приводу не виплати зарплатні.
Я гадав, що вже минулися ті часи, коли невиплата була всюдибічним явищем. Та, напевне, деякі фірми і далі практикують таке відверте кидання працівників, нехтуючи їх основним результатом роботи.
VIA
бджілка
Золочів
Наші магазини08.02.2007 13:37
AVB, ну а де "Родинна ковбаска"? Цей магазинчик теж вартй уваги. Уважні продавці, чистеньке приміщення, великий асортимент. Правда, ціни трошки високі, але то нічого.
persona_nihto
гість міста
Золочів
Наші магазини15.02.2007 00:42
Не люблю магазинів, де товар вартістю 25 гривень за кілограм (ковбаса тобто Smile важать на механічній вазі з стрілкою!
"Плюс - мінус" 20 грамів - це "Плюс - мінус" 50 копійок.
Це не тільки звісно ж "Родинної ковбаски" стосується.
Чи, може - там вже інші ваги? - бо давно не був
А ще одне - тут в відповідях згадували Польщу - так от - переважна більшість продавців (навіть в маленьких магазинах) БУДЬ ЧОГО в Польщі видає чек - де написано, за що і скільки людина платить.
Тут справа навіть не в сплаті податків,а в ІНФОРМОВАНОСТІ покупця.
Так само не раз зустрічався з іншою ситуацією в Золочівських продуктових магазинах - в залежності від продавця, що стоїть за прилавком (в ТОМУ Ж МАГАЗИНІ!), ціна може відрізнятися на 5...10 копійок. Ніби й"не гроші" - але факт Twisted Evil неприємний
AVB
Турист
Золочів
Наші магазини15.02.2007 12:09
А мені Смак не подобається. І це лише через продавців, якісь вони не ввічливі  .
lenhen
як Lenhen
Золочів
Наші магазини15.02.2007 12:20
А я,пам`ятається,продукти купувала завжди в "Гурмані",дуже вже там продавці були хороші
Цікаво,цей магазинчик ще існує?
AVB
Турист
Золочів
Наші магазини15.02.2007 12:58
Не пригадую, де цей Гурман.  .
Знаю малюсінький продуктовий на розі зразу навпроти автобусної, так там продавщиця дійсно старається наближатись до Европейських принципів обслуговування.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Наші магазини15.02.2007 13:13
А "Гурман"(мабуть так він називається),розташований між другою школою і поліклінікою
AVB пише:
Знаю малюсінький продуктовий на розі зразу навпроти автобусної, так там продавщиця дійсно старається наближатись до Европейських принципів обслуговування

Мені також він подобався
AVB
Турист
Золочів
Наші магазини21.02.2007 19:21
Знайшов я той "Гурман". Нічогенький такий магазинчик, яскравенький.

додано через 1 хвилину 39 секунд:

VIA, а це для тебе.  "Родинна ковбаска", що на Бандери.

lenhen
як Lenhen
Золочів
Наші магазини21.02.2007 20:05
AVB пише:
"Гурман"

Ой,так приємно його знов побачити...не змінився.А що це за магазинчик біля нього?Там здається колись пиріжки продавали
massimo
житель міста
Золочів
Наші магазини22.02.2007 14:55 [*1]
AVB пише:
А мені Смак не подобається. І це лише через продавців, якісь вони не ввічливі .

Ага, і таракани по продуктах раллі влаштовують, я там уже давно нічого не купував
lenhen пише:
продукти купувала завжди в "Гурмані",дуже вже там продавці були хороші

дійсно дуже приємні продавці, так як це сімейний бізнес і за клієнта боряться
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Наші магазини22.02.2007 18:50
"Рукавичка" форева!
tymofiy
житель міста
Золочів
Наші магазини27.03.2007 18:03
По вибору попоїсти - треба забігати в "рукавичку", і в "гурман"
По вибору побухати - "делікат" і "смак"
По вибору хапанути -  ой, шо це, куди це я???
massacra
житель міста
Золочів
Наші магазини27.03.2007 18:41
Тихо с3,14здил и ушёл - назівается нашёл. /В.Путін/
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Наші магазини28.03.2007 01:38 - Рукавичка не шкарпетка.
Магазини з самообслуговуванням бадьорять. Нехай трохи дорожче, але є хороший вибір, товар не залежується, з продавцями спілкуватись не треба. Мені подобається, попали в десятку з супермаркетом.
"Рукавичка"->reputation++;
VIA
бджілка
Золочів
Наші магазини28.03.2007 11:44
tymofiy пише:
"делікат" і "смак"

Ненавиджу! Там намахуют і продавщиці злі!
lenhen
як Lenhen
Золочів
Наші магазини28.03.2007 12:16
VIA пише:
Ненавиджу! Там намахуют і продавщиці злі!

І я ненавиджу.До того всього,там ще продають спорчені продукти
gudini_zol
гість міста
Золочів
Наші магазини28.03.2007 16:55
До речі "Рукавичка" це наступний магазин який немає перпективи довго "жити". Згадайте скільки після розвалу СССР помінялось в цій половині Універмагу, що там тільки не було, жах. Зараз хоч пристройний вигляд має, але дійсно погоджуюсь, якось там нема приємності купляти що небудь, але коли нема іншого вибору, і вже зайшов, тоді ...
Ціни в принципі ставлять нормальні.
Але це тільки моя точка зору
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Наші магазини28.03.2007 19:36 - Нє, то шось не так.
gudini_zol пише:
дійсно погоджуюсь, якось там нема приємності купляти що небудь

А з чим погоджуєшся? Ніхто на Рукавичку з Універмагу, (а тим більш з Універсаму) і не наганяв вроді би...
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Наші магазини28.03.2007 19:40
не люблю рукавичку через її охоронників,так як тупо стоять над душою і дивляться чи не крадеш ти щось,особливо напрягає в окулярах такий тіп один. І камери мають а дальше стоять . так неприємно що за тобою стежать,особисто я почуваюся не в своїй тарілці через те.
AVB
Турист
Золочів
Наші магазини28.03.2007 19:48
Та бо працюють по-совковому! І мишлення те саме залишилось.
Ви подивіться на тих касирок! Маючи таку техніку вони чергу в нещасних три чоловіки обслуговують десять хвилин!
Я розумію, це не їхня вина, вони навіть не знають, що можна працювати по інакшому. Як не знають і те, що така робота має оплачуватись так само інакше.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Наші магазини28.03.2007 19:58
а одного разу забігла по сметанку і сочок маленький,то мене просто заставляли кошик брати,я йому стою пояснюю що мені зручніше в одній руці тримати сметану і той сік,а він неприступний,коли я сказала щоб від мене відстали то він подивився на мене як на дуру і більше не домахувався. зла була.
AVB
Турист
Золочів
Наші магазини28.03.2007 20:13
Це все робиться для того, щоб привернути до себе клієнтів!
VIA
бджілка
Золочів
Наші магазини28.03.2007 22:05
st.fergi пише:
я йому стою пояснюю

Ага, до нього точно не доходить. Я теж одного разу туди зайшла за фаршем з кульочком невеличким. Хотіла в ящик заховати, а вони були всі заняті, то я пішла так, бо зовсім часу не мала. А він причепився, то я теж пояснювала, а фаршу в них не було.
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Наші магазини02.04.2007 00:38 - Ану покажи, шо в кишені... А-а-а! Ловіть злодюжку!!!
Може й не доходить, та в магазинах з такими типом обслуговування за крадіжки відповідає на 90% охорона. З таким рухом в їхньому магазині можна в кінці місяця просто віддати всю зарплатню і піти собі ні з чим.
цитата:
напрягає в окулярах такий тіп один

А до мене той окулярник не чіпляється...
Може ви, дівчата, йому сподобалися просто
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Наші магазини02.04.2007 11:14
Кот да Винчи
може,але то напрягає,чесно.Хай би вже дивилися ,та так,щоб не бачили люди,що за ними наблюдають.Відеокамери навіщо там
Aricsson
гість міста
Золочів
Наші магазини21.05.2008 01:25
[quote="VIA"]"делікат" найкращий,просто більшість вас не знає що таке важка і чесна праця. Ви б могли витерпіти хамське відношення 300 покупців за день(приблизно).Уцьому магазині продається те чого в інших і близько нема,так делікатні продукти.А взагалі інші магазини також нормальні
AVB
Турист
Золочів
Наші магазини21.05.2008 21:25
А більшості з нас це і не потрібно знати. Нам необхідне обслуговування З ПОСМІШКОЮ! і "прошу-дякую"! а не хамовита совковщина.
tymofiy
житель міста
Золочів
Наші магазини23.05.2008 13:07
Повторюсь:
 Шо то має бути?
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Наші магазини24.05.2008 12:20
Aricsson пише:
більшість вас не знає що таке важка і чесна праця

Насмішили, перенести з овочевого магазину через дорогу фрукти і поставити ціну на 2-3 гривні більшу - це ви називаєте чесною працею???
Amsterdam
гість міста
Золочів
Наші магазини11.08.2008 12:14
ви обговорюєте хороші магазини, от я і хотіла б порадити Вам один, де можна купити цифрові фотоапарати наприклад. ніколи не знаєш, що в житті потрібно буде
tymofiy
житель міста
Золочів
Наші магазини11.08.2008 15:31
Дешевше в баксах, але по курсу 5.00 не сміши
Alexis
житель міста
Золочів
Наші магазини11.08.2008 17:55
Модер, хапай спамера
Inkognito
гість міста
Золочів
Наші магазини26.03.2009 21:11
Магазин "ГУРМАН", на мою думку, один з кращих продуктових у місті, продукти свіжі і продавщиці привітні.
Gorpuna
хом'яковод
Золочів
Наші магазини30.03.2009 12:12
В Золочеві продавщиці привітні не просто так Знайома розповідала, шо в тому самому гурмані продавщиця була вся така привітна....а потім виявилось, шо вона страшна пліткарка))))))і випитувала мою знайому про її особисте життя. Обережно.Гг.

додано через 2 хвилини 3 секунди:

А "Рукавичка", на мою думку - непоганий вибір. Ну і ринок, звичайно
Alexis
житель міста
Золочів
Наші магазини30.03.2009 18:14
Gorpuna пише:
В Золочеві продавщиці привітні не просто так
Продавець = менеджер, значить привітність грає не останню роль в професійності. Пліткарство зустрічається в основному в новєньких, їм то цікаво. Продавці зі стажом підтримують розмову "на автоматі"..

Gorpuna пише:
А "Рукавичка", на мою думку - непоганий вибір
Шановна, вам НЕ ДАНО знати в якому магазині на даний момент з усмішкою реалізовують прострочений товар, наприклад. Колись Рукавичка була в цьому безперечним лідером. Чи мова все ж таки йде тільки про банальну привітність?
astrolik
people
Золочів
Наші магазини30.03.2009 19:47
Нє, на рахунок обслуговування в "Рукавичці", то повний отстой, щоб діло доходило, до того, незнаю чи власник, чи менеджер доганяв надворі дитину і при всіх власноручно провіряв кишені на предмет кражі ?!?! він або педик-збоченець, або незнаю хто
Alexis
житель міста
Золочів
Наші магазини30.03.2009 20:27
Власник? Гии.. Хотів би то бачити
Існує такий корпоративний порядок: частину недостачі в маркетах покривають з карману персоналу.
Шо, в свою чергу, чомусь викликає странну параною в останніх
astrolik
people
Золочів
Наші магазини30.03.2009 21:04
Ну навряд це власник, я як його так і власника незнаю. В нормальному магазині будь який працівник представляє як магазин, так і власника, і при подібній поведінці працівника, за порядного взасника, він би вже там не працював, а його я там деколи бачу, звідси такі висновки
Хто б це не був, всерівно про рукавичку в мене негативні думки
Inkognito
гість міста
Золочів
Наші магазини30.03.2009 21:40
Складається враження, що в нас питання престижу багатьох магазинів одне з останніх. А люди все рівно прийдуть і будуть купляти, бо нема де дітися, всюди те саме - або хамлять, або жбурляють продукти (РУКАВИЧКА  ), або не якісне підсовують.
Крім того є ще такі місця де продають хотдоги з волоссям і продавщиця нагло виправдовується: "то не я!", а з хотдога звисає довга і темна волосина, як у неї на голові...
Повний бардак і антисанітарія.
Gorpuna
хом'яковод
Золочів
Наші магазини31.03.2009 14:04
Яка біда...Нема де дітись...Та є де дітись - світ широкий, вибір завжди є.Я погоджуюсь, що обслуговування в магазинах в нас на середнячковому рівні.Але в тій самій рукавичці є хороші продавці,і так само є хороший товар.
А про хамство...Можу сказати(бо маю досвід) шо, як ти звертаєшся до людини, як ти поводишся, так і до тебе, це однозначно!
Продукти в "Рукавичці" "жбурляють" тому, що позаду тебе стоять люди (прикинь, вони не хочуть стояти півгодини!), треба не спати, а рухатись, життя-то йде вперед
Але, повторюю - ВСЮДИ Є ДОБРЕ І ПОГАНЕ.
Inkognito
гість міста
Золочів
Наші магазини31.03.2009 21:08
Gorpuna пише:
на середнячковому рівні

на "середньовіковому" рівні.
На рахунок "добре і поггане", Gorpuna - no coment  , тобто згідний  .
На рахунок РУКАВИЧКИ - там передбачено декілька кас, замість однієї, якраз для того, щоб не було великих черг, а там постійно працює тільки одна або рідко дві каси, і ще ні разу я не бачив щоб усі працювали зразу, як у центрі, так і на Львівській. Тому і черги. Жбурляти продукти бо велика черга - теж не виправдання. Часу, щоб акуратно покласти, а не кинути багато не треба, може на якихось 2-3 секунди вийде довше в цілому. Між іншим КОМІСІЙНИЙ теж цим грішить.
Gorpuna пише:
прикинь, вони не хочуть стояти півгодини!

Прикинь, я підішов до каси перший і хочу розрахуватись, спокійно порахувати здачу, щоб не помилитись, бо то погано, і я стараюсь чергу не затримувати, бо то не гарно. А нетерплячі особи хай приходять раніше...
На рахунок хамства скажу, що коли ходжу у магазин, то не маю наміру будь-кому хамити. А продавщиці - ну вони ж там головні, без них світ перестане існувати, їм усе дозволено. Звичайно не всі такі, але багато.
Alexis
житель міста
Золочів
Наші магазини31.03.2009 23:15
Inkognito пише:
на "середньовіковому" рівні
Хм.. на совковому рівні. І це нормально.

А відносно жбурляння/хамства - давно такого не зустрічав.. Скромна і культурна фраза типу "ше рас сука вякнеш, визаву санстанційу" якось непомітно згладжує всякі недорозуміння..

додано через 31 секунду:

А от шо особисто найбільше ціню в продавцях - так це шустрість
форум Золочів Плюс - Товари і послуги - Наші магазини
Bookmark and Share