додано через 53 секунди:
якщо така тема була, соррі, можете видалити

Автор | Повідомлення |
---|---|
st.fergi |
По крайній мірі більшість жінок і я в тому числі, ба, і вдома також))Так от. Дівчата, поділіться, якою косметикою користуєтеся ви. Короче, все про туші, тіні, підводки, пудри, олівчики, помади... ооооо, помади))))
![]() додано через 53 секунди: якщо така тема була, соррі, можете видалити ![]() |
lenhen |
ОК. Дивлюсь в свою косметичку. Косметика в мене троха "різношерстна". Креми, пудри, тонак, тіні-фірми "Мері Кей". До речі, що-що, але тіні цієї фірми справді хороші, не обсипаються і чемно тримаються цілий день. Підводкою ніколи не користувалась, тому про них сказати не можу нічого. Для очей використовую олівчик-"Bourjois", дуже хороший, тієї ж марки i лаки до нігтів.
Після довгих пошуків таки знайшла "свою" туш, яка б відповідала моїм потребам це "Maybelline" Volum Express. Як на мене, то досить не погана. Помадами не користуюсь, тільки блиском. На даний момент в мене L'OREAL Glam Shine, досить і досить не погана. Вроді все ![]() |
VIA |
Так. Туш в мене від AVOn. Я не задоволена. Злипається. Люблю білим перламутровим олівцем підводити очі. Маю за 1,5гр. А от чорна підводка в мене фірмова від "Maybelline" Liner Eye. Маю одну помаду тілесного кольору від AVOn Роut. Пудрою, лаком для нігтів, помадою не користуюсь.
|
st.fergi |
lenhen, я чула про туш ленінградську, тіпа вона сама офігенна, так як робить вії і об"ємними і густими і довгими сама маю від AVON туш, така нічого, не злипається. Моя знайома купила туш від МЕРІ КЕЙ, то в неї вії так почали сипатися-ужас і кашмар, чи не підійшли бо алергія чи шо...VIA, підводкою користуюся всю свою сознатєльную жизнь без неї як без рук
а помади люблю дуже-предуже і блиски. Зараз маю вишневу і риженьку, бузкового кольору і розовий блиск. пудру маю теж від AVON, кулькову порцелянову, як на мене то дуже класненька. лаки для нігтів люблю червоний(алий просто), всі темні кольори і пастельний lenhen пише: Помадами не користуюсь, тільки блиском. На даний момент в мене L'OREAL Glam Shine, досить і досить не погана. а це якого кольору і чи довго тримається? _________________ неповторна, бажана, блискуча, вродлива-дівчина із другого життя.... |
lenhen |
st.fergi пише: Блідо-рожевого кольору, дуже блистючить, і має дуже приємний запах. Тримається не довго, але мені все-одно дуже подобається ![]() А помадами ніколи не користуюсь, так як вони мені чомусь не пасують. З підводкою та-ж сама історія... st.fergi пише: Туші, чесно кажучи не пробувала. Але креми, тонаки і пудри в них не погані. Принаймі мені підходять |
st.fergi |
VIA пише: віа, ніколи не користувалася? |
VIA |
Та нє, користувалась. Та і для ніг користуюсь. А на руках злазить швидко.
![]() |
st.fergi |
VIA, тобі треба укріплювач лаку купити, він підтримує лак класно, та і нігті в порядку, не слояться, не ламаються
![]() ![]() додано через 4 хвилини 10 секунд: на рахунок парфумів, то скажу шо мої улюблені це ДОЛЬЧЕ ГАББАНА "БЛЮ ЛАЙТ", МОЧІНО, і ВЕРСАЧЕ"КРІСТАЛ"(по англійськи не пишу, так як вчила французьку) ![]() |
Муся |
А в мене туш LUMENE, нічо така...))
Більше блисків як помад... Маю тільки одну золотисту помаду... краса... "Bella" - ніби так... Олівець для підводки купила занадто мякий... малює сильно... Такщо не дуже користуюсь... Креми мені не потрібні ще))))) Люблю світлі тони, особливо світлий лак ![]() |
lenhen |
ОК. Моя любима з любимах це-Gloria CACHAREL, вона в мене завжди на першому місці
![]() На кожен день в мене такі:"MEXX",DOLCE & GABBANA "Light Blue",Spirit Antonio Banderas st.fergi пише: В мене коліжанка по-приколу купила. Так раз їй шось заманулось "сльозу пустити", казала що їй очі чуть не повилізали, так пекло ![]() |
st.fergi |
Муся пише:а якої фірми така прикольна помада? люблю золотистий колір, тому питаю ![]() ![]() ![]() ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: "По приколу", тому, що не вірила в її властивості(вроді не дорога і. т. п). До речі, вії в неї і справді від неї були довжелезні, але через не можливість просльозитись(та й просто потерти око)їй прийшлось від неї відмовитись. Тепер про маски для волосся. Я часто роблю з яєчних жовтків:2 жовтка,1ч. л. оливкової олії, пару капель лимонного соку. Змішати і втерти в волосся. Тримати 1 год. В результаті волосся як в реклямі, пухнасте і блистюче ![]() А ще з цибулевого соку дуже помічна, правда десь з тиждень "запашок" тримається, зате волосся стає дуже гарним. А взагалі-то завжди після миття голови користуюсь кондеціонером, а потім зполіскую водою з лимонним соком, в результаті волосся м'яке і слухняне. А ще поділюсь з вами своєю проблемкою. Після нарощених нігтів, в мене мої справжні почали дуже погано рости і постійно слояться, ламаються. Мо хто знає якісь ванночки, маски, щоб їх підлікувати? додано через 7 хвилин 48 секунд: st.fergi пише: Я теж ![]() ![]() |
st.fergi |
lenhen оооо, кралечко, тобі треба то шо і мені треба було. купила у нас тут(незнаю як у вас) засіб такий спеціальний для нігтів РОЗУМНА ЕМАЛЬ називається. "NAIL HARDENER". нігті, особисто мої, ростуть як на дріжджах і не слояться взагалі, я почала користуватися , перед тим підстригла нігті під корінь майже(шоб еффффект був
![]() ![]() ![]() додано через 3 хвилини 26 секунд: lenhen пише: все собі нагадую фільм "карнавал", пам"ятаєш як там Муравйова казала шо змивати макіяж милом і водою ніііззззя, бо шкіра старіє і зморшки будуть ![]() ![]() ![]() додано через 4 хвилини 51 секунду: кажуть люди і перукарі що маска САЛОН ПЛАЦЕНТА прикольна(15 грн), але не пробувала і незнаю, може хто пробував?... |
lenhen |
st.fergi пише: Спасибі. Буду шукати. А зараз в мене нігті і так "під корінь" підпилені, не ростуть ![]() Маски для волосся завжди готую сама, чомусь більше довіряю "бабусиним методам" ![]() |
st.fergi |
lenhen забула сказати, що треба пилочку мати або ТИТАНІЮ або скляну, вони не розслоюють нігті і крем для рук AFRIX(я ним користуюся-крем супер просто, на руках м"якість, і відчуття водички
![]() |
lenhen |
st.fergi пише: OK. А крем-"Нівею". Кремами для обличчя користуватись змушена, так як сам тип шкіри сухий. st.fergi пише: Мені так теж. Якось-то мої дівчата подарували комплекс "Тайм вайс" від "Мері Кей" там все для того діла. І що? Лежить. Ще замість фірмових скрабів користуюсь... кавовою гущею, після неї шкіра обличчя просто чудесна, бархатиста. А от після фірмових скрабів(а мала їх багато) відчуття якоїсь "замиленості", чи як це правельніш сказати... |
st.fergi |
lenhen ооо, ану про кавову гущу пападробнєє будь-ласка, запах кави обожнюю і навіть ради нього підпишуся на скраб в домашніх умовах
![]() додано через 1 хвилину 58 секунд: lenhen у мене тип шкіри якийсь комбінований і міняється від сезону(холєра ![]() ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: Трішечки. Просто заварюєш каву, випиваєш, а гущу, що залишається на обличчя, акуратно розтираєш. Спробуй, має сподобатись ![]() |
st.fergi |
lenhen
а скільки тримати на лиці? ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: Тримати не треба. Нанесла, троха потерла-і змиваєш ![]() |
st.fergi |
моя сестра п"є вітаміни для шкіри обличчя ВІТРУМ Б"ЮТІ
![]() ![]() ![]() ![]() |
VIA |
А шо від перхоті порадите? Пробували різні шампуні І Джонсон бебі і Маленька фея - російський, і полоскали ромашкою. Проходить 2 дні і в неї знову лупа. А ще чорні цятки з'явились на носику і на бороді. Купила скраб від Garnier 3 в 1. Ніц не помагає. Порадьте щось
![]() |
lenhen |
st.fergi пише: А в мене якась "Спіруліна". Але чи помічна, чи ні-незнаю. Щось до неї "руки не доходять". А чесно кажучи, не люблю я таблеток ![]() |
st.fergi |
VIA знаю тільки один дієвий засіб НІЗОРАЛ шампунь, тільки незнаю з якого віку підходить він, якщо малечі то треба в інеті прочитати з якого віку і сміло , якшо підходить, користуватися(він іде як лікувальний а не як косметичний шампунь)від тої серії НІЗОРАЛ є ше багато чого, наприклад від грибків зовнішніх. На рахунок чорних цяток.... гм... а як на рахунок КЛЕРАСИЛУ? за шкірою треба дивитися змалку(неважливо чи дівчинка чи хлопчик), правильно робиш що цікавишся відтепер(якщо для дитинки питаєш)
![]() |
VIA |
lenhen пише: Це гомеопатичні ліки, які допомгають від всього. Я теж не люблю таблеток і не вживаю. |
st.fergi |
lenhen
моя знайома жінка одна присадилася на ту "спіруліну", таблетки зелені і погано пахнуть, але вона привикла напевне уже і ковтає навіть не пікнувши ![]() ![]() |
VIA |
st.fergi, так для дитини питаюсь.
st.fergi пише: Можна детальніше, будь-ласка. ![]() додано через 1 хвилину 45 секунд: st.fergi пише: Ага, а потім перестане вживати і миттю всі її роки повернуться назад до неї. І всі ужаснуться. ![]() |
st.fergi |
VIAто такий не то гель(саме для молодої шкіри), там є ще і тонік в тій серії, і крем, і якась ше штучка(забула, чесно скажу не купувала а тільки бачила в аптеках), зате знаю одну дівчинку молоденьку яка мала точки чорні і їй він поміг, тільки це треба брати або всю серію або саме необхідне(наприклад, щоб для очистки а потім антибактеріально, виходить 2 тюбика)незнаю, напевне не дуже зараз чітко пояснюю, то якщо підеш в аптеку то запитайся про нього, та й навіть побачиш сама в аптеці біля делікату і рута-фарм, та, що біля піраміди
![]() додано через 4 хвилини 58 секунд: то треба почекати, може дівчатка молодші за нас зайдуть, то ше в них VIA попитаєш, може вони щось знають(всяке може бути) ![]() |
VIA |
Дякую. Я купила в тому магазині, що в центрі, біля годинникової майстерні, навпроти Крезу. Треба було дійсно іти в аптеку. А то там така пані сидить. Каже мені: " Я біля вас бігати не буду".
![]() |
st.fergi |
VIA
в тої фіфи не купую нічого, бо вона мені як людина не подобається, в її магазин раз зайшла а вона така пава ходить і премудро говорить(не люблю таких). в аптеку ходжу за лікувальними цілями, або в парфюмерний магазин(навпроти ЕДЕМУ) |
massimo |
не знаю якою косметикою вони користуються, але результат як то кажуть, на ліцо
![]() |
vaymut |
massimo пише: А про шоу "Фабрика краси" або ж "Гидке каченя" ти не чув? Так от там морище пластичних хірургів, дієтологів, тренерів по шейпінгу, візажистів, стилісті та й інших спеціалістів, роблять такі перетворення. |
massimo |
vaymut я про косметику, а не про операції
![]() |
vaymut |
А проста косметика там нічого б не зробила, ти ж доросла людина, зрівняй усі ці фотки, там не тільки з косметикою працювали.
![]() |
lenhen |
Знаєте, якщо в дівчини краса взагалі відсутня, то ніяка косметика цього не прикриє... хіба-що фотошоп
![]() |
massimo |
vaymut ти шо маленький, запитай у тьоті Ферджі що може косметика, або у тьоті Ленхен, добрий візажист і ніс задовгий приховає, і лице видовжить, ти потивися що за чудеса роблять гримери в Голівуді, на шо ті операції
![]() |
vaymut |
massimo, читай вище:
lenhen пише: |
lenhen |
massimo пише: ОК."Тьотя Лєнхен" відповідає ![]() ![]() |
Alexis |
Ничто так не красит женщину как перекись водорода
![]() |
massimo |
то шо тіпа всім акторам перед фільмом оперції роблять, чи в кожному кадрі фотошопом бавляться, людське око дуже схильне до обману, а якщо розвинути тему гра світла і т. д.
|
lenhen |
Думаю що і це
massimo пише: і друге massimo пише: ![]() |
Alexis |
Фотошоп, відповідне освітлення, кут камери і ігра нею на відстані - таких трюків в них повно.
|
vaymut |
massimo пише: Ніхто такого не казав, операції робляться лише в разі відсутності краси, або явних недоліках, раз на якийсь час, або ж навіть раз і назавжди. Ну, для прикладу, якщо комусь підрівняють ніс, невже він знову викривиться??? ![]() ![]() ![]() |
Alexis |
Якшо по ньому стукнути - викривиться
![]() ![]() |
massimo |
vaymut а де ти бачив на тих фото шо зроблені операції, які були страшні, такі і лишилися
![]() |
vaymut |
massimo пише: ото факт, спорити не буду. ![]() |
massimo |
хватіт тему тьотям засмічувати
![]() |
lenhen |
massimo пише: "Тьоть" тут не бачу, тільки дівчат. massimo пише: Найкраща думка ![]() |
st.fergi |
значить так. особисто я-згідна шо косметика може ого-го!!!
![]() ![]() ![]() додано через 24 хвилини: massimo ти такі фотки нарив ![]() ![]() ![]() кажуть що про внутрішню красу вигадали некрасиві люди ![]() ![]() додано через 13 хвилин 54 секунди: ще одне. вона під під"їздом говорила на той час, про косметику мері кей, вона більш декоративніша і прикольніша, а ейвон більш на природніх компонентах, тому ефффект від мері кей був більш швидший ![]() ![]() |
lenhen |
Ну а я все-ж залишаюся при своїй думці:де нема хоть краплі натяку на красу природню, там косметика не дуже поможе. Ну от хоть взяти Ксеню Собчак, не знаю як на ваш погляд, но на мій: як би її не красили, як би її не видівали, вона мені не гарна(м'яко кажучи) і все! А ше смішно читати, як восхваляють її красу...
|