lenhen пише:кінтавр !Ксеню Собчак
Косметика - те, без чого жінка не виходить на вулицю
Автор | Повідомлення |
---|---|
massimo |
lenhen
|
VIA |
massimo, фотку в студію
![]() |
massimo |
Собчак без макіяжу
![]() ![]() ![]() |
AVB |
Не знаю, як в кого, а в мене на екрані до фотки без шлему стоїть підпис "без макіяжу", а до фотки в тому шоломі - "з макіяжем"
![]() |
lenhen |
massimo пише: Дає. Трохи. Але "красавицой" вона все-одно не стала ![]() |
vaymut |
lenhen пише: Ой, та це ж АЛІГАТОР ![]() ![]() |
massimo |
lenhen пише:як говорили в КВН " считается красивой" |
lenhen |
vaymut пише: Мені більше коняку нагадує ![]() massimo пише: ![]() |
vaymut |
lenhen пише: Ой, справді, а я не додивився, і грива є і зуби скалить коли рже, 100% кобила. ![]() |
mops |
![]() |
vaymut |
mops, 5 балів.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
massacra |
Знайди хоть 1 відмінність...
![]() ![]() (Відповідь: буквів нема...) |
AVB |
А тепер кобила в русі!
![]() ![]() |
massacra |
![]() ![]() |
VIA |
Нє, ну ти даєш! АВБ
![]() |
Alexis |
Від косметики до коней - один крок???
![]() |
massimo |
Мопс, ти бачиш, що ти зробив з теми?
|
Муся |
Повертаємось до теми...
Чи користуєтесь ви тональним кремом і як ви приховуєте деякі проблеми шкіри обличчя? |
st.fergi |
Муся колись користувалася, в школі, але в ті часи то був такий ужасний тонак що прийшлося перестати ним користуватися. але мені здається, що пудра може приховати проблеми(але прищі треба видушувати
![]() ![]() додано через 1 хвилину 32 секунди: P.S. переборщили ви уже з тою Собчак в темі, пацани ![]() додано через 18 хвилин 21 секунду: Муся а ти як приховуєш? ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: А я навпаки чула, що прищі видушувати не можна(може попасти інфекція і. т. д)бо буде ще гірше. А треба їх запікати. Муся пише: Користуюсь. Правда це не зовсім тоналка, а основа під пудру ![]() |
st.fergi |
lenhen
припікати(не спорю), я мала на увазі щоб не ходити з білими прищами по вулиці ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: Повністю згідна. Як говорила моя одна подруга:ліпше вже нахай буде видно тоналку, чим прищ ![]() |
st.fergi |
lenhen
незнаю на рахунок моди в Україні. напишу, в чому ходжу я: голубі джинси актуальні завжди(бедровки маю), всякі-превсякі топіки з декольте, на бретельках, різнокольорові такі ![]() ![]() ![]() |
vaymut |
st.fergi пише: не знаю, як lenhen, а я точно розумію. ![]() ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: Афшеш ![]() |
st.fergi |
lenhen
плаття на джинси думаю-так, а ше спіднички короткі також на джинси(бачила в магазині Львова таке на днях), а ще точно знаю що є в продажі великі ситцеві сорочки з широким рукавом(без ліфчика носяться вони) ![]() додано через 3 хвилини 18 секунд: ті сорочки" під народняк" шиті і розшиті всякими квітками або тупо узор якийсь там(мені більш змахує на слов"янське шось) |
AVB |
st.fergi пише:так, так. От звідси попрошу по-докладніше! ![]() |
vaymut |
AVB пише: AVB, хтось тут у нас, здається, жанатий... ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: Тут це було минулого літа модно. Я мала на увазі довгі футболки, з прінтами. Дуже модньо, коли та футболка, а під грудьми пояс і джинси(прямі, без кишень). І шортики або капрі джинсові, а під ними лосіни(легінси) і модні мокасіни, переважно золото-срібних кольорів, або з прінтом(щось під дитячий стиль:цяточки, вишеньки і. т. п)А яке взуття в нас носять? |
st.fergi |
vaymut пише:а АВБ, виявляється шалунішка ше той! ![]() ![]() ![]() lenhen то ясно, що у нас те модно, що на заході минулого літа було ![]() ![]() взуття питаєш? взуття незнаю, тут воно на любий смак, повно всякого, і макасіни, і відкриті босоніжки з камушками, і на каблуку, і шльопанці різні, короче, взуття різне і всі у різному ходять ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: Тут теж ![]() st.fergi пише: А тут ходять навіть досить старші жіночки ![]() ![]() ![]() |
st.fergi |
ленхен, а які прикраси там носять, і яким віддаєш перевагу ти сама?
це питання і до остальних наших дівчат ![]() |
Муся |
st.fergi пише: А в мене таких дуже помітних проблем немає... Я так... на всякий випадок спитала))))))) |
AVB |
Я звичайно звиняюсь, шо не в свій город, але збоку це все нагадує якийсь ремонт.
![]() Усунення пошкоджень, грунтовки, стартові шпатлівки, фінішні, тонове покриття, лаки-фарби, укріплювачі. ![]() Не ображайтесь, будь-ласка, але дійсно кумедно. ![]() |
st.fergi |
авб, невже тобі подобаються жінки з первісно-общинного ладу
![]() ![]() |
AVB |
Ну от, не зрозуміла.
![]() Я ж казав про сам процес зі сторони, а не про результат. ![]() ![]() |
st.fergi |
st.fergi пише: все я вірно зрозуміла. ![]() AVB пише:думав спригнути? ![]() AVB як ти доглядаєш за нігтями? 1. ти їх гризеш(відкушуєш), 2. користуєшся ножицями,3. чи ходиш з довгими нігтями поки не буде дуже замітно а потім 1,2? ![]() |
AVB |
А от і не вгадала!
![]() ![]() |
st.fergi |
AVB так старалася вгадати, що помітила, що слово варіянт без букви однієї звучить як варіят
![]() |
BEAUTY |
Тільки косметику для тіла!!!!!! А з декору у моїй косметичці лише туш від Мері Кей (просто СУПЕР!!!!!!), блиск LUMENE, і гігієнічна помада NIVEA.
|
Муся |
ой.. сьогодні так красиво актор в виставі " Валентин і Валентина" про жінок сказав... і я забула, що саме...)))
Но пам"ятаю як він обернувся до мене і спитав " правда ж?" Хи... |
lenhen |
st.fergi пише: Носять біжутерію. Майже всі. Ніяких золот. Але, як це не дивно, вона дуже дорога. Якісь там нещасні бусіки в середньому від 10є. Що я ношу? Біжутерії у вухах носити на жаль не можу, алергія. Маю перли, справжні, крупненькі, подарунок на 25 річчя. На шиї люблю носити довгі(по пару раз замотані) коралики. На руках-браслетики(біжутерія). додано через 10 хвилин 23 секунди: Взагалі то я люблю молодіжний стиль, майже завжди так і одягаюсь. А який стиль у вас, дівчата? |
AVB |
Цікаво. А цигани більше золота полюбляють. Просто обвішуються ним, але то більше чоловіків стосується. А коралі там то взагалі щось супершикарне.
|
lenhen |
AVB пише: Не тільки там, а й тут. Мода ![]() AVB пише: І турки, і мароканці... і українці з росіянами. Знаєте, росіян зразу видно "неозброєним оком" бо обвішані золотом, в шкірянках і в взутті на шпильках(дами). І "чіста масковскій акцент" чути чуть не на кожному кроці... |
st.fergi |
біжутерію люблю більше за золото, благо, вушка приймають любий метал
![]() ![]() ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: Ах сумочкииииии! Моя біда... теж їх таак люблю ![]() st.fergi пише: Я теж, хіба що ше в шкільні часи, на фіз-ру ![]() st.fergi пише: Ну це само-собою. Жарко ж ![]() |
st.fergi |
lenhen сумочки то моя слабість, а ще хождєніє по магазимнах одягу
![]() ![]() ![]() lenhen, що для тебе шопінг? ![]() |
lenhen |
st.fergi пише: О-о-о! Тут для мене справжній рай! Тут стільки магазинів! Величезна торгова вулиця і там-всьо шо душа забажа,"до вибору до кольору"! Просто величезний вибір! st.fergi пише: Велика слабість! Зняття стресу! Подолання поганого настрою! ![]() |
st.fergi |
ленхен, чи ти щось чула про цю кисневу косметику ФАБЕРЛІК? і розкажи будь-ласка про нарощені нігті, їх тривалість скажем так, і чи то завжди так з нігтями робиться проблемка, після нарощування? тоді який кайф в тому, якщо потім лікувати їх треба? дякую.
![]() додано через 38 секунд: чи нарощував хтось волосся? |
Оксанка |
Хм... про кисневу косметику Faberlic чула я... і чула досить таки багато. Був час трохи навіть її розповсюджувала. Спробую розказати в двох словах... Косметака Faberlic має один чудодійний складник АКВАФТЕМ. Людськими словами - косметичний інгрідієнт, яки
додано через 12 хвилин 21 секунду: сорі... який переносить кисень з самого засобу косметичного прямо в шкіру. В Росії патент на використання цього компоненту має, по-моєму, лише одна компанія Faberlic. Так як сам аквафтем має велику молекулярну масу, то в шкіру не проинкає, а просто віддає їй кисень при "контакті", а сам випаровується. Пару слів про властивості аквафтему: 1. Покращує засвоєння клітинами шкіри біологічно активних речовин. 2. Стимулює обмін речовин в клітинах шкіри. 3. Має омолоджувальну дію. 4. Загоює рани. 5. Діє як протизапальний та протиалергічний засіб. 6. Сприяє загоєнню опіків. Крім аквафтему в косметичних засобах є ще і інші компоненти... масла різні, протеїни пшениці та молока, екстракти, біла глина і т. д і т. п. Не знаю як тепер але, роки два тому асортимент був в них нормальний такий... Ну і тепер бачила каталоги, правда ціни підросли вдвічі. Мені сподобалися креми для рук, дитяча серія була досить непогана, парфуми класні, шампунем сестра користувалася - їй не підійшов. Знаю багато нових серій з"явилося... хто знає, кажуть - косметика натуральна... Може й краща від Ейвонів і всього решта, але то як кому... Зараз нею не користуююся. ![]() |