|
|
| Автор |
Коментар |
massimo
житель міста |
|
|
VIA
бджілка |
|
|
massimo
житель міста |
13.04.2007 11:45 |
|
|
Собчак без макіяжу і Собчак з макіяжем , все таке косметика щось таки дає
|
|
|
AVB
Турист |
13.04.2007 12:07 |
|
|
Не знаю, як в кого, а в мене на екрані до фотки без шлему стоїть підпис "без макіяжу", а до фотки в тому шоломі - "з макіяжем" . Таки дійсно, є різниця! :ROFOL:
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
13.04.2007 12:08 |
|
|
| massimo пише: | | таке косметика щось таки дає |
Дає.Трохи.Але "красавицой" вона все-одно не стала
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
|
|
massimo
житель міста |
13.04.2007 12:12 |
|
|
| lenhen пише: | | "красавицой" вона все-одно не стала | як говорили в КВН " считается красивой"
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
13.04.2007 12:36 |
|
|
| vaymut пише: | | Ой, та це ж АЛІГАТОР |
Мені більше коняку нагадує
| massimo пише: | | як говорили в КВН " считается красивой |
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
13.04.2007 12:49 |
|
|
| lenhen пише: | | Мені більше коняку нагадує |
Ой, справді, а я не додивився, і грива є і зуби скалить коли рже, 100% кобила.
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
|
|
massacra
житель міста |
13.04.2007 19:44 |
|
|
Знайди хоть 1 відмінність...
......
(Відповідь: буквів нема...)
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
massacra
житель міста |
|
|
VIA
бджілка |
|
|
Alexis
житель міста |
|
|
massimo
житель міста |
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
14.04.2007 01:43 |
|
|
Повертаємось до теми...
Чи користуєтесь ви тональним кремом і як ви приховуєте деякі проблеми шкіри обличчя?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.04.2007 09:08 |
|
|
Муся колись користувалася,в школі,але в ті часи то був такий ужасний тонак що прийшлося перестати ним користуватися. але мені здається,що пудра може приховати проблеми(але прищі треба видушувати )а потім гримувати.хоч в мене прищиків немає дааавним-давно,пудра для мене актуальна через свій ефект легенького сяйва на обличчі
додано через 1 хвилину 32 секунди:
P.S. переборщили ви уже з тою Собчак в темі,пацани
додано через 18 хвилин 21 секунду:
Муся а ти як приховуєш?
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
14.04.2007 09:56 |
|
|
| st.fergi пише: | | але прищі треба видушувати |
А я навпаки чула,що прищі видушувати не можна(може попасти інфекція і.т.д)бо буде ще гірше.А треба їх запікати.| Муся пише: | | Чи користуєтесь ви тональним кремом |
Користуюсь.Правда це не зовсім тоналка,а основа під пудру .
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.04.2007 10:03 |
|
|
lenhen
припікати(не спорю),я мала на увазі щоб не ходити з білими прищами по вулиці
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
14.04.2007 10:19 |
|
|
| st.fergi пише: | | щоб не ходити з білими прищами по вулиці |
Повністю згідна.Як говорила моя одна подруга:ліпше вже нахай буде видно тоналку,чим прищ .І ще одне(відступаю трохи від теми) просвітіть мене в плані моди в нас на Україні.Що зараз в нас модно?Що носять?А я потім напишу що модно тут
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.04.2007 10:31 |
|
|
lenhen
незнаю на рахунок моди в Україні. напишу,в чому ходжу я: голубі джинси актуальні завжди(бедровки маю),всякі-превсякі топіки з декольте,на бретельках,різнокольорові такі це якщо на літо планую прикупити пару сарафанчиків легких(щоб на вітру роздувались,надіюся розумієш)коротких і довгих
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
14.04.2007 10:45 |
|
|
| st.fergi пише: | | планую прикупити пару сарафанчиків легких(щоб на вітру роздувались,надіюся розумієш)коротких і довгих |
не знаю, як lenhen, а я точно розумію.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
14.04.2007 10:46 |
|
|
| st.fergi пише: | | щоб на вітру роздувались,надіюся розумієш |
Афшеш .А як на рахунок легінсів в дома?І гардеробу "а-ля бабусіна скриня"?А широкі пояси-корсети?А довжелезні футболки?А плаття на джинси?Це актуально?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.04.2007 10:50 |
|
|
lenhen
плаття на джинси думаю-так,а ше спіднички короткі також на джинси(бачила в магазині Львова таке на днях),а ще точно знаю що є в продажі великі ситцеві сорочки з широким рукавом(без ліфчика носяться вони)
додано через 3 хвилини 18 секунд:
ті сорочки" під народняк" шиті і розшиті всякими квітками або тупо узор якийсь там(мені більш змахує на слов"янське шось)
|
|
|
AVB
Турист |
14.04.2007 10:56 |
|
|
| st.fergi пише: | | (без ліфчика носяться вони) | так,так. От звідси попрошу по-докладніше!
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
14.04.2007 11:00 |
|
|
| AVB пише: | так,так. От звідси попрошу по-докладніше! |
AVB, хтось тут у нас, здається, жанатий...
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
14.04.2007 11:08 |
|
|
| st.fergi пише: | | ті сорочки" під народняк" шиті і розшиті всякими квітками або тупо узор якийсь там(мені більш змахує на слов"янське шось) |
Тут це було минулого літа модно.Я мала на увазі довгі футболки,з прінтами.Дуже модньо,коли та футболка,а під грудьми пояс і джинси(прямі,без кишень).І шортики або капрі джинсові,а під ними лосіни(легінси) і модні мокасіни,переважно золото-срібних кольорів,або з прінтом(щось під дитячий стиль:цяточки,вишеньки і.т.п)А яке взуття в нас носять?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.04.2007 11:20 |
|
|
| vaymut пише: | | AVB, хтось тут у нас, здається, жанатий... | а АВБ,виявляється шалунішка ше той!
lenhen то ясно,що у нас те модно,що на заході минулого літа було ,так як ти описала напевно будуть дівчаточка 15-річні ходити(в лосінах),особисто я-віддаю перевагу одягу відкритому(жарко),а от на рахунок золотого і срібних кольорів то скажу що тут таких багато
взуття питаєш?
взуття незнаю,тут воно на любий смак,повно всякого,і макасіни,і відкриті босоніжки з камушками,і на каблуку,і шльопанці різні,короче,взуття різне і всі у різному ходять
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
14.04.2007 11:25 |
|
|
| st.fergi пише: | | і всі у різному ходять |
Тут теж .Одну і ту ж шматинку на двох людях можна дуже рідко побачити| st.fergi пише: | | так як ти описала напевно будуть дівчаточка 15-річні ходити(в лосінах) |
А тут ходять навіть досить старші жіночки . Без комплексів
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.04.2007 11:38 |
|
|
ленхен,а які прикраси там носять,і яким віддаєш перевагу ти сама?
це питання і до остальних наших дівчат
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
14.04.2007 15:04 |
|
|
| st.fergi пише: | | Муся а ти як приховуєш? |
А в мене таких дуже помітних проблем немає...
Я так... на всякий випадок спитала)))))))
|
|
|
AVB
Турист |
14.04.2007 17:30 |
|
|
Я звичайно звиняюсь, шо не в свій город, але збоку це все нагадує якийсь ремонт.
Усунення пошкоджень, грунтовки, стартові шпатлівки, фінішні, тонове покриття, лаки-фарби, укріплювачі.
Не ображайтесь, будь-ласка, але дійсно кумедно.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.04.2007 17:36 |
|
|
авб,невже тобі подобаються жінки з первісно-общинного ладу ?які не користуються "ремонтом"? а сучасні жінки то кумедно?
|
|
|
AVB
Турист |
14.04.2007 17:40 |
|
|
Ну от, не зрозуміла.
Я ж казав про сам процес зі сторони, а не про результат. Жінка це не кумедно, а гарно. А тим більше з чудовим "ремонтом".
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.04.2007 17:47 |
|
|
| st.fergi пише: | | Я ж казав про сам процес зі сторони |
все я вірно зрозуміла.
| AVB пише: | | А тим більше з чудовим "ремонтом". | думав спригнути?
AVB як ти доглядаєш за нігтями? 1.ти їх гризеш(відкушуєш), 2.користуєшся ножицями,3.чи ходиш з довгими нігтями поки не буде дуже замітно а потім 1,2?
|
|
|
AVB
Турист |
14.04.2007 17:50 |
|
|
А от і не вгадала! Варіянт 4 - користуюся досить зручними міні-кусачками, ножиці ненавиджу.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.04.2007 17:57 |
|
|
AVB так старалася вгадати, що помітила, що слово варіянт без букви однієї звучить як варіят
|
|
|
BEAUTY
гість міста |
14.04.2007 18:47 |
|
|
|
Тільки косметику для тіла!!!!!! А з декору у моїй косметичці лише туш від Мері Кей (просто СУПЕР!!!!!!),блиск LUMENE,і гігієнічна помада NIVEA.
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
14.04.2007 21:52 |
|
|
ой.. сьогодні так красиво актор в виставі " Валентин і Валентина" про жінок сказав... і я забула, що саме...)))
Но пам"ятаю як він обернувся до мене і спитав " правда ж?" Хи...
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
14.04.2007 22:01 |
|
|
| st.fergi пише: | | ленхен,а які прикраси там носять,і яким віддаєш перевагу ти сама? |
Носять біжутерію.Майже всі.Ніяких золот.Але,як це не дивно,вона дуже дорога.Якісь там нещасні бусіки в середньому від 10є.Що я ношу?Біжутерії у вухах носити на жаль не можу,алергія.Маю перли,справжні,крупненькі,подарунок на 25 річчя.На шиї люблю носити довгі(по пару раз замотані) коралики.На руках-браслетики(біжутерія).
додано через 10 хвилин 23 секунди:
Взагалі то я люблю молодіжний стиль,майже завжди так і одягаюсь.А який стиль у вас,дівчата?
|
|
|
AVB
Турист |
15.04.2007 10:39 |
|
|
|
Цікаво. А цигани більше золота полюбляють. Просто обвішуються ним, але то більше чоловіків стосується. А коралі там то взагалі щось супершикарне.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
15.04.2007 10:55 |
|
|
| AVB пише: | | А коралі там то взагалі щось супершикарне. |
Не тільки там,а й тут.Мода | AVB пише: | | А цигани більше золота полюбляють |
І турки,і мароканці...і українці з росіянами.Знаєте,росіян зразу видно "неозброєним оком" бо обвішані золотом,в шкірянках і в взутті на шпильках(дами).І "чіста масковскій акцент" чути чуть не на кожному кроці...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
15.04.2007 11:38 |
|
|
біжутерію люблю більше за золото,благо,вушка приймають любий метал стиль більш спортивний(якщо можна назвати джинси і кросовки і топіки спортивним стилем),в костюмах спортивних ніколи не ходила на літо віддаю перевагу стилю більш жіночнішому: спіднички і плаття,каблучки і всякі-превсякі сумочки
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
15.04.2007 11:46 |
|
|
| st.fergi пише: | | всякі-превсякі сумочки |
Ах сумочкииииии!Моя біда...теж їх таак люблю .В кросівках хожу рідко,хоч в мене їх троха є...| st.fergi пише: | | в костюмах спортивних ніколи не ходила |
Я теж,хіба що ше в шкільні часи,на фіз-ру
| st.fergi пише: | | спіднички і плаття,каблучки |
Ну це само-собою.Жарко ж
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
15.04.2007 11:51 |
|
|
lenhen сумочки то моя слабість,а ще хождєніє по магазимнах одягу ,обожнюю просто всякі мєлочі жіночі,тіпа часта зміна поясів на штанах,аксесуари різні то теж моя слабість а ще люблю міняти блиск і помаду для губ і під такий же колір одягатися
lenhen,що для тебе шопінг?
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
15.04.2007 11:59 |
|
|
| st.fergi пише: | | а ще хождєніє по магазимнах одягу |
О-о-о!Тут для мене справжній рай!Тут стільки магазинів!Величезна торгова вулиця і там-всьо шо душа забажа,"до вибору до кольору"!Просто величезний вибір!| st.fergi пише: | | що для тебе шопінг? |
Велика слабість!Зняття стресу!Подолання поганого настрою!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
15.04.2007 12:20 |
|
|
ленхен, чи ти щось чула про цю кисневу косметику ФАБЕРЛІК? і розкажи будь-ласка про нарощені нігті,їх тривалість скажем так, і чи то завжди так з нігтями робиться проблемка,після нарощування? тоді який кайф в тому,якщо потім лікувати їх треба?дякую.
додано через 38 секунд:
чи нарощував хтось волосся?
|
|
|
Оксанка
житель міста |
15.04.2007 19:57 |
|
|
Хм...про кисневу косметику Faberlic чула я...і чула досить таки багато. Був час трохи навіть її розповсюджувала. Спробую розказати в двох словах... Косметака Faberlic має один чудодійний складник АКВАФТЕМ. Людськими словами - косметичний інгрідієнт, яки
додано через 12 хвилин 21 секунду:
сорі... який переносить кисень з самого засобу косметичного прямо в шкіру. В Росії патент на використання цього компоненту має, по-моєму, лише одна компанія Faberlic. Так як сам аквафтем має велику молекулярну масу, то в шкіру не проинкає, а просто віддає їй кисень при "контакті", а сам випаровується.
Пару слів про властивості аквафтему:
1. Покращує засвоєння клітинами шкіри біологічно активних речовин.
2. Стимулює обмін речовин в клітинах шкіри.
3. Має омолоджувальну дію.
4. Загоює рани.
5. Діє як протизапальний та протиалергічний засіб.
6. Сприяє загоєнню опіків.
Крім аквафтему в косметичних засобах є ще і інші компоненти...масла різні, протеїни пшениці та молока, екстракти, біла глина і т.д і т.п.
Не знаю як тепер але, роки два тому асортимент був в них нормальний такий... Ну і тепер бачила каталоги, правда ціни підросли вдвічі. Мені сподобалися креми для рук, дитяча серія була досить непогана, парфуми класні, шампунем сестра користувалася - їй не підійшов. Знаю багато нових серій з"явилося...хто знає, кажуть - косметика натуральна...Може й краща від Ейвонів і всього решта, але то як кому... Зараз нею не користуююся.
|
|
|