Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Майдан - 2007

форум Золочів Плюс - Економіка і політика

Ваші політичні настрої:
Я хочу змінити парламент
53%
 53%  [ 8 ]
Я хочу змін на краще при існуючій владі
6%
 6%  [ 1 ]
Я не хочу нічого міняти
0%
 0%  [ 0 ]
Мені байдуже, що там буде
40%
 40%  [ 6 ]
Не визначився
0%
 0%  [ 0 ]
Всього голосів : 15

Автор Коментар
narod
житель міста
Золочів
Майдан - 200714.05.2007 14:29
Та все класно відбулося, людям казали те що вони хочуть почути і в ці чутки люди вірили, але не так сталося як гадалося, в помаранчевій бригаді бардак, нема авторитета, а Ющенко це просто популярний логін під яким на виборах всі піарились, закінчились вибори і що, всі почали тягти як рак, щука та лебідь, з першу киданули Мороза, на виборах обіцяли що він спікер, а після виборів хотіли перепросити і кума зробити спікером, звісно хлопець і зіскочив та й на любого тут присутнього якби вам комусь пообіцяли Бумер (наприклад, розцінки значно вищі) а врешті решт підсунули б/у ровер, хто незіскочив би? І нетреба говорити про патріотизм, про патріотизм поговоріть про це з мером, або пенсіонерами, а в ПР все поставлено "канкретно", є авторитет якби в такій ситуації Мороз зіскочив від Януковича, то річницю поминок за ним ми вже давно справилиб, що неможна сказати про Ющенка "пластиліновий" він наш.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Майдан - 200714.05.2007 14:37
Якби Юлька тоді при помаранчевій революції знала що народ за нею піде,то вона б Ющенка не підтримувала.))
форум Золочів Плюс - Економіка і політика - Майдан - 2007
Bookmark and Share