|
|
| Ваші політичні настрої: |
| Я хочу змінити парламент |
|
53% |
[ 8 ] |
| Я хочу змін на краще при існуючій владі |
|
6% |
[ 1 ] |
| Я не хочу нічого міняти |
|
0% |
[ 0 ] |
| Мені байдуже, що там буде |
|
40% |
[ 6 ] |
| Не визначився |
|
0% |
[ 0 ] |
|
| Всього голосів : 15 |
|
| Автор |
Коментар |
narod
житель міста |
14.05.2007 14:29 |
|
|
Та все класно відбулося, людям казали те що вони хочуть почути і в ці чутки люди вірили, але не так сталося як гадалося, в помаранчевій бригаді бардак, нема авторитета, а Ющенко це просто популярний логін під яким на виборах всі піарились, закінчились вибори і що, всі почали тягти як рак, щука та лебідь, з першу киданули Мороза, на виборах обіцяли що він спікер, а після виборів хотіли перепросити і кума зробити спікером, звісно хлопець і зіскочив та й на любого тут присутнього якби вам комусь пообіцяли Бумер (наприклад, розцінки значно вищі) а врешті решт підсунули б/у ровер, хто незіскочив би? І нетреба говорити про патріотизм, про патріотизм поговоріть про це з мером, або пенсіонерами, а в ПР все поставлено "канкретно", є авторитет якби в такій ситуації Мороз зіскочив від Януковича, то річницю поминок за ним ми вже давно справилиб, що неможна сказати про Ющенка "пластиліновий" він наш.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
14.05.2007 14:37 |
|
|
|
Якби Юлька тоді при помаранчевій революції знала що народ за нею піде,то вона б Ющенка не підтримувала.))
|
|
|
|