|
|
| Автор |
Коментар |
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 20:47 - Що жінкам не подобається в мужчинах? |
|
|
Давайте,мої красунечки,поділимся,що вам в мужчинах не подобається ,хто за що їх сварить,хто за що критикує,хто за що пробачає...і так, виставляємо карти....
додано через 8 хвилин 34 секунди:
вже якщо я почала тему то скажу за себе.
мені в мужчині не подобається його самовпевненість насамперед,якщо мужик черезчур показує що він капєц як в собі впевнений-то переважно насправді,то є гиблий номер,і від такого краще втікати одразу. не подобається ужасно,коли мужчина сидить в барі наприклад,і закидає ногу на ногу як це робить жінка(надіюсь ви мене поняли),про перегар ранковий нема що і казати,про дим сигаретний також,сварити можу за водку(ну не можу я дивитися як мужчина п"є горілку),нехай краще коньяк))))критикувати можу за нетримання слова яке дав,пробачити можу шкоду за подарований мені дикий і шалений секс))))(ну що є то є)) подумаю то накатаю ще))
додано через 4 хвилини 47 секунд:
а коли бачу такого "крутого" мужика а він має мешти і спортивний костюм в полоску на штанах,і шкіряну куртку і шапку норкову,то вмираю зі сміху
|
|
|
Альонка
Зільонка |
22.03.2007 21:25 |
|
|
|
а я дуже не люблю, коли хлопець при своїх дружбанчиках починає розказувати як і коли він кого побив. А як прийдеться до діла, то дівчина сама всьо розгрібає і то не кулаками, а як завжди словами, а він десь раптово щезає, ну тіпа мама подзвонила....
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 21:30 |
|
|
Альонка
ага,тіпа він такий "дєлок",а до діла то шукай вітра в полі
|
|
|
Альонка
Зільонка |
22.03.2007 21:36 |
|
|
|
точно. А ше буває шо наодинці нормальна людина. А перед кимось - з тебе навіть поприкалуватися може. То в таких випадках рекомендую зразу по зубах
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 21:41 |
|
|
знаю таких... а ти стоїш,хвилину назад такая любімая а зараз обіс...на тоже того не люблю,а коли має гроші(батьків)то такий кент крутий,вимахується,а коли немає то ходить і стріляє сигарети(сам для заробітку їх нічого не робить)
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
>st.frg
тебе би мало порвати-ото як би оцей що в \"норiку\"... в спортивки,куртку заправив
-п\'ю водку
-вiдповiдно перегар
ну але це на вихiдних,i то не кож.раз
-не боец,але щоб моя дiвчина щось розрулювала... ЗАГРИЗ би нах!
-i з ЛЕГКОСТЮ \"випрошую\" пробачення
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Альонка
Зільонка |
22.03.2007 21:44 |
|
|
|
А ще дуже погано, коли хлопець пліткує за спиною дівчини про таке, чого взагалі не було. А як приходиться до розгрібання, то він, так якби, ні при чому
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 21:45 |
|
|
| m@xxximus пише: | | -i з ЛЕГКОСТЮ \"випрошую\" пробачення |
ти вмієш гарно підрозказати?чи може є інші методи ,щоб тобі легко пробачили?
додано через 57 секунд:
Альонка
ти маєш на увазі,шо плете навіть про то,що переспав з тобою,а такого вообще не було
|
|
|
Альонка
Зільонка |
22.03.2007 21:48 |
|
|
|
Навіть і про таке. Тож він не розуміє, шо тим опуститься нижче плінтуса, як все випливе.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 21:52 |
|
|
А ось що мені не подобається:
Понти,типа я такий крутий і як мене всі знають і бояться.
Як вже казала,не люблю,коли стрижуться під 0.Коли під пагністями болото.Коли мешти розношені і не чищені.Коли не акуратний.Коли думає,що він все на світі знає,тобто зарозумілий.Ненавиджу коли п`є-курить,особливо коноплю!!!
Ще згадаю,доповню
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 21:55 |
|
|
lenhen божееее,розношені нечищені меееееештиии,ааааааааааааааа................замість чорних стали вже сііііріііі мамма мія.....а я ще скажу,що комусь не іде під нуль,а комусь лисина навіть прикольно))))люблю щоб мужчина мав кульчик у вусі,але щоб він йому йшов))))
|
|
|
Альонка
Зільонка |
22.03.2007 21:55 |
|
|
|
От і то правда. Не люблю нашого дорогого "села". Тобто коли сорочка в різнокольорову клітку, штани такі зелені і ше й запрвлені в розтоптаний 48 розмір страшних коричневих черевиків.
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
>st.frg
мля! Та той самий про який ти писала
не вмiю \"пiдрозказувати\"
але оточуючi не все роздiляють мою думку
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 21:58 |
|
|
m@xxximus
я її розділяю на всі 100%
додано через 1 хвилину 37 секунд:
Альонка
а може бачила,як пацан має розстібнуту сорочку,а там така цепочка золота на буйному волоссі на грудях,фууууу люблю,щоб волосатість була на грудях в міру
|
|
|
massacra
житель міста |
22.03.2007 22:03 |
|
|
| st.fergi пише: | | а коли бачу такого "крутого" мужика а він має мешти і спортивний костюм в полоску на штанах,і шкіряну куртку і шапку норкову,то вмираю зі сміху | ... а на лобі ультрафіолетом світиться ЛОХ ЗВИЧАЙНИЙ.... Ржунімаґу....
| st.fergi пише: | | ну не можу я дивитися як мужчина п"є горілку |
у-у-у-у! Якщо водка класна, то її не хочеться пити просто так, а нею хочеться смакувати!!! Спитай в Кота про фігурне пиття водки...
Правду пишете, є такі екземпляри... але для чого такі примітивні панти?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:04 |
|
|
| massacra пише: | | але для чого такі примітивні панти? |
то для нас то примітивні панти а для них крутизнаааа
додано через 1 хвилину 6 секунд:
| massacra пише: | | у-у-у-у! Якщо водка класна | люблю коли мужчина смакує коньяк
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:07 |
|
|
|
Я не люблю волосатих (на грудях). Не люблю, коли мужик багато плете. Коли матюкається, коли свистить, коли руки в кишенях, згорблений. Не люблю грубих. Живіт наставить, руки в кишені.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:07 |
|
|
Фееееееееее!
додано через 47 секунд:
А ше є такі, що плюються. Феее.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:09 |
|
|
| st.fergi пише: | | комусь лисина навіть прикольно))) |
Мені не подобаєься і фсьо,як би воно там не було прикольно  | st.fergi пише: | | цепочка золота |
О-о,цепочка золота,чим грубша тим файніша...а ше обов`язково золота печатка...красота
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:09 |
|
|
VIA
а сережка подобається?(якщо пасує)то про молодих а не про 40-річних
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
>st.frg
роздiляеш думку про то що я НЕвмiю росказаты? Чи...? Запутався
а ще в мене в вусi кульчик дваааа i в язикуууу i виии...
Не,ще нема
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
massacra
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:12 |
|
|
А мені сережка в вусі подобається...і волохатість...вміру
Не люблю страшно вусиків,особливо коли ріденькі
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:12 |
|
|
massacra
а тоооо
додано через 1 хвилину 28 секунд:
| lenhen пише: | | Не люблю страшно вусиків |
вусики давно були в моді навіть))))я теж не люблю вусиків)))а от борідку прикольну люблю(не цапову)коли бакенбарди і борідкаааа
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:15 |
|
|
|
А ше, коли весь такиййййй : в костюмчику, з краваткою і в напастованих мештах і з печаткою .....а смердить потом. Ненавиджу, коли від мужчини смердиь потом. Невже він сам не чує цього????
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:15 |
|
|
| m@xxximus пише: | | а ще в мене в вусi кульчик дваааа | бооомба розділяю думку шо конфлікти залагоджуєш методом,який мені по душі і по тілу
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:16 |
|
|
| st.fergi пише: | | а от борідку прикольну люблю(не цапову)коли бакенбарди і борідкаааа |
Це я і сама люблю
А ще пухнасті волосся на голові
|
|
|
massacra
житель міста |
22.03.2007 22:24 |
|
|
| VIA пише: | | Невже він сам не чує цього???? |
Може він бик і привит сиердіти пажизні?
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
Тема пiд стать st.frg всi могли ii вiдкрити,але вiдкрила саме вона,i ще нi одноi настiльки популярноi теми я не бачив з тел. Не встигаю читати
але,е притензii...
Менi тоже неподобаються баби з засаленим вим\'ям,лузгающi семошки,i подовгу немитi
ви щось реальнiше пишiть,тiпа про лисину,про печатку,балабольство.
Продовжуйте...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:27 |
|
|
m@xxximus
відкривай тему шо не подобається в жінках)))))))))))))
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:28 |
|
|
Ше люблю як він стильно одягається,чесно кажучи більш люблю молодіжний стиль.А-а якщо вже діловий,то дорогий,щоб він пасував до всього.Ой,це мабуть більше в другу тему ...
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
|
Дійсно, зовнішній вигляд впадає в око, але це все відкориговується. Найбільше я не люблю, коли мужчина не хоче признавати свою вину. Нашкодив і в кущі.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
m@xxximus
реальнішого ніж коли смердять носки ,коли в гостях,вже нема ніде
|
|
|
massacra
житель міста |
22.03.2007 22:29 |
|
|
|
5 людей і всі в одній темі сидять! Оце популярна тема!!! 5 балів!!!
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:29 |
|
|
Ненавиджу, коли вони брешуть.
додано через 59 секунд:
Коли вихваляються:"Моя машина, моя робота, я найкращий....."
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:30 |
|
|
VIA
lenhen, ага,коли напилася свиня і стоїть і доказує: киииця,та я не п"яний! ну хіба ж я п"яний? я шо падаю? і тут,бумц-і впав
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:32 |
|
|
| VIA пише: | | Коли вихваляються:"Моя машина, моя робота, я найкращий.... |
а на самом дєлє,тьоща гроші передала на машину,хе-хе-хе
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:34 |
|
|
| st.fergi пише: | | ага,коли напилася свиня і стоїть і доказує: киииця,та я не п"яний! ну хіба ж я п"яний? я шо падаю? і тут,бумц-і впав Laughing | , ага, точно, а ше : я не перший почав, то він винуватий. Козлом мене обізвав(Стоїть з набитою мордою)
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:35 |
|
|
| VIA пише: | | Найбільше я не люблю, коли мужчина не хоче признавати свою вину |
І я не люблю
А ще не люблю коли "присідають на вуха",а ще коли "бавиться в Отелло",тобто ревнує занадто,а ше не люблю чоловіків з "трудовими мозолями",тобто з животами
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:36 |
|
|
| VIA пише: | | Козлом мене обізвав(Стоїть з набитою мордою) |
але я йому так віддав здачі,що торбааааа!! (а самого його в реанімацію пора класти вже)))
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
| st.fergi пише: | | lenhen, ага,коли напилася свиня і стоїть і доказує: киииця,та я не п"яний! ну хіба ж я п"яний? я шо падаю? і тут,бумц-і впав |
Ой бліннннн,забила б за таке!
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
|
А ше та я не встиг, був зайнятий на роботі, а насправді бухав з колегами
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:37 |
|
|
| lenhen пише: | | тобто з животами |
вони то називають:комок нєрвов))))))))
додано через 58 секунд:
не люблю коли ноги миють раз в тиждень! в суботу! і труси тоді ж міняють!
|
|
|