|
|
| Автор |
Коментар |
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:39 |
|
|
| VIA пише: | | А ше та я не встиг, був зайнятий на роботі, а насправді бухав з колегами |
Ну а на рахунок цього,то взагалі копець/Ну не розумію я нашо брехати?Можна подумати ми б не пустили,як би вони сказали
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:39 |
|
|
|
Не люблю, коли мужчина ніц не вміє зробити: білити, плитку класти, праску відремонтувати, ц в я х а забити . Ужас просто! То вже не мужик!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:40 |
|
|
не люблю,коли літо і впав дощ,а пацани виходять на вулицю в шкіряниииих куртках
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:41 |
|
|
А ше нервує таке:"та я на роботі випив но одне пиво"...а сам "ледво теплий"
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:43 |
|
|
| st.fergi пише: | | не люблю,коли літо і впав дощ,а пацани виходять на вулицю в шкіряниииих куртках Wink | Не розумію
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:43 |
|
|
|
lenhenабо спирають все на то,що п"яний бо голодний був!!!!ха-ха-ха-ха!!!!
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:45 |
|
|
| st.fergi пише: | | або спирають все на то,що п"яний бо голодний був!!!!ха-ха-ха-ха!!!! |
Ага,або "врікли"
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:45 |
|
|
| lenhen пише: | | А ше нервує таке:"та я на роботі випив но одне пиво"...а сам "ледво теплий | ага, а ше і штани мокрі: тіпа вітер сиьний був! хі -хі - хі
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:46 |
|
|
дівчата раз таке бачила: то літом було, стоїть один такий парєнь і руки догори підняв і ніби розгинається,так от: там такі кудрі під пахвами а на них рексона якась засохша" сіній іній"блін,фууууу,чуть не стошнило краще користуватися прозорими антиперспірантами і підбривати ті кудрі,в кого лишнє волосся
додано через 52 секунди:
| VIA пише: | | ага, а ше і штани мокрі: тіпа вітер сиьний був! хі -хі - хі |
|
|
|
massacra
житель міста |
22.03.2007 22:47 |
|
|
| st.fergi пише: | | реальнішого ніж коли смердять носки ,коли в гостях,вже нема ніде |
фубля! а кіко тої зими....
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:48 |
|
|
|
А ще ненавиджу як хлопи "мочаться" під стінами і тіпа ніхто не бачить(це як в нас,за старою автобусною)
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:48 |
|
|
а один на озері став і почав роздягатися шоб купатися. роззувся - а там такі манікюриииии таке враження шо коли напевне ходить вдома босим то ті манікюри на ногах прям цокають по підлозі
додано через 32 секунди:
lenhenага,або навпроти мого дому
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:49 |
|
|
Ну, тут ніц не поробиш. Треба до мера йти, або в іншу тему
додано через 38 секунд:
Не встиглаlenhen
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:51 |
|
|
| st.fergi пише: | | таке враження шо коли напевне ходить вдома босим то ті манікюри на ногах прям цокають по підлозі |
Ага,a когті як в орла .А чого тільки варті шкарпета з дзюрами на п`яті....
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:52 |
|
|
не люблю коли мужики відпускають дехто на мізинчику довгий ніготь то для того щоб у вусі колупатися чи де?
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:52 |
|
|
| lenhen пише: | | Ага,a когті як в орла Laughing .А чого тільки варті шкарпета з дзюрами на п`яті.... | Це вже жінка винна
додано через 38 секунд:
| st.fergi пише: | | не люблю коли мужики відпускають дехто на мізинчику довгий ніготь | Ой, я теж ненавиджу.
|
|
|
massacra
житель міста |
22.03.2007 22:53 |
|
|
| VIA пише: | | Коли вихваляються:"Моя машина, моя робота, я найкращий....." |
з таким пряма дорога до putrya! 100% співпадіння - пальці веером...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:54 |
|
|
| VIA пише: | | Це вже жінка винна | нічого подібного,тут жінка не винна, тут треба купити нові носки але як до такого допустити шоб п"ятки в дирках були то вообще....аааа,на п"ятках мозолі,от вони і роблять дзюрки
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:54 |
|
|
| VIA пише: | | Це вже жінка винна |
Не завжди,жінка-не нянька.А в сирниках з дзюрами ходять і "вільні як вітер" чоловіки
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:55 |
|
|
| st.fergi пише: | | тут треба купити нові носки Wink | В жінки гроші і вона повинна купити.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 22:56 |
|
|
| lenhen пише: | | на п"ятках мозолі,от вони і роблять дзюрки |
А на пальцях "орлині" кохті
|
|
|
VIA
бджілка |
22.03.2007 22:59 |
|
|
Шо не кажіть, дівчата, а жінка повинна дивитись за чоловіком (шкарпетками теж), Щоб був попрасований, чистий, не подертий. Бо, як гроші брати, то жінка є, а як шкарпетки нові купити,то| st.fergi пише: | | жінка-не нянька. |
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 22:59 |
|
|
віа, я вважаю ,що якщо чоловік гідний сам себе,то має або купити сам,або хоча б сказати жінці щоб купила,а то ж буває дійсно,жінка помічає сама аж в гостях що той її неотесаний оказивається благовірний в дзюрках
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:03 |
|
|
| VIA пише: | | Шо не кажіть, дівчата, а жінка повинна дивитись за чоловіком (шкарпетками теж), Щоб був попрасований, чистий, не подертий. Бо, як гроші брати, то жінка є, а як шкарпетки нові купити |
і так би й відповіла,st.fergi випередила| st.fergi пише: | | віа, я вважаю ,що якщо чоловік гідний сам себе,то має або купити сам,або хоча б сказати жінці щоб купила |
І взагалі,чоловік не мале дитя,щоб за ним дивитись
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:04 |
|
|
|
гроші спільні мають бути і не важливо хто їх заробив. не люблю коли мужик каже до колєг: а жінка для того,шоб їсти варила,шоб прасувала,шоб все прибирала і прочєє,уууууу-замочила б за таке!!! жінка для того щоб її любиииили,от тоді вона і сама буде це все виконувати.)))))з любов"ю саме головне буде робити))))
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:05 |
|
|
|
Чесно,дуже люблю самостійних чоловіків,щоб могли все самі зробити
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:07 |
|
|
в мене малий синок,от за ним я і дивлюся,чи нагодований,чи не в порваному ходить,а мужчина-це доросла людина,і якщо я бачу неохайного чоловіка,то просто розумію його жінку,бо тут наглядай-не наглядай-результату ноль!!! то вже мамочка його так навчила-от де проблєма,сюсюкала і пильнувала,а воно і виросло таким,шо сам за собою не прибере)))))
додано через 3 хвилини 55 секунд:
в моєї знайомої-чоловік,то тяжолий случай. сам навіть їсти собі не візьме,навіть якщо все готове і на плиті гаряче,так його навчила його мама,що жінка має обійти його як худобу в стайні,ноги миє раз в тиждень, спати лягає немитим,зуби чистить по великих святах,то торба дівчатка
|
|
|
massacra
житель міста |
22.03.2007 23:11 |
|
|
| st.fergi пише: | | вони то називають:комок нєрвов)))))))) |
| st.fergi пише: | не люблю коли ноги миють раз в тиждень! в суботу! і труси тоді ж міняють!
|
| st.fergi пише: | | так от: там такі кудрі під пахвами а на них рексона якась засохша" сіній іній"блін,фууууу,чуть не стошнило |
| VIA пише: | | ага, а ше і штани мокрі: тіпа вітер сиьний був! хі -хі - хі |
| st.fergi пише: | | а там такі манікюриииии |
| lenhen пише: | | А на пальцях "орлині" кохті |
в мене вже живіт болить ржати! тут сусіди шок получать!
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:12 |
|
|
| st.fergi пише: | | розумію його жінку,бо тут наглядай-не наглядай-результату ноль |
Права на 100%| st.fergi пише: | | мужчина-це доросла людина |
Згідна і вважаю що в "дєтство " йому впадати(ну,жінка-друга мама) дозволяти ні в якому разі не можна!!!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:14 |
|
|
| st.fergi пише: | | сам навіть їсти собі не візьме,навіть якщо все готове і на плиті гаряче,так його навчила його мама,що жінка має обійти |
О!І я знаю такий приклад!І до сих пір не перестану йому дивуватись
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:14 |
|
|
massacraну от скажи мені,щоб ти зараз робив в свою снєжную бурю,якби не посміявся файно
додано через 3 хвилини 21 секунду:
мені далеко не треба йти: у мого дєда з моєю бабою такі ж самі отношенія дєд мій всегда прав, і баба знає,що даже як мій дєд не прав то він все одно прав
додано через 3 хвилини 44 секунди:
не люблю,коли бачу,іде пара додому,ВОНА волочить на собі ЙОГО. А він,огризається там до неї,матами криє, шо вона десь там потанцювала з Петром.
додано через 2 хвилини 29 секунд:
про п"янки можна багато говорити. от знаю випадки,коли в мужика "крітічєскіє дні настали",і він відмовляється від сексу,одна жіночка до мужа і в чулочках,і в комбінашці прикольній ,а він каже : я не хочу ,а ще говорять,що то у жінок "переважно голова болить"
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:24 |
|
|
|
Страшно нервує в чоловіках те,що вони не бачуть те,що лежить у них під носом.А ще дивна боязнь когось спитати,приміром,як пройти на таку-то вулицю...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:28 |
|
|
lenhen
ага,як в тій рекламі: Люба,ти не бачила мої штанів? а носки? люююба??? або в анекдоті: і взагалі куда ти переставила кухню
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:28 |
|
|
| st.fergi пише: | | а ще говорять,що то у жінок "переважно голова болить" |
От-от,брехня 100%
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:30 |
|
|
то стосується і дівчат,але не люблю коли мужчина має прищики на лиці НЕВИДУШЕНІІІ УЖАС І КАШМААААР БІЛІ І ПРОТИВНІ!!!!!
додано через 2 хвилини 37 секунд:
А ше не люблю,коли мужик ростом малий,одів джинси в обтяжку майже блін і шкари такі з носком довгим і задертииииимм
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:33 |
|
|
| st.fergi пише: | | ага,як в тій рекламі: Люба,ти не бачила мої штанів? а носки? люююба??? або в анекдоті: і взагалі куда ти переставила кухню |
| lenhen пише: | | А ще дивна боязнь когось спитати,приміром,як пройти на таку-то вулицю... |
Сміх-сміхом,а ми раз так годину кружляли в пошуках "тієї" вулиці
Мдяа,досталось сьогодні хлопчикам,мають що читати
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:35 |
|
|
lenhen
надіюся щиро,що наші хлопчики не такі і такими не будуть
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:37 |
|
|
| st.fergi пише: | | коли мужик ростом малий |
А ше кєпку нап`яле,то взагалі "улет",або як хлопча сухеньке,а маєчу в обтяжечку натяне(а ше й прозору)бе-е
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:39 |
|
|
| massacra пише: | VIA пише:Коли вихваляються:"Моя машина, моя робота, я найкращий....."
з таким пряма дорога до putrya! 100% співпадіння - пальці веером... |
от я і кажу,що самовпевненість...вона до одного місця
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:39 |
|
|
| massacra пише: | | продовження буде? чи то вже по всьому? |
Не надійся,продовження буде,тут ще говорити і говорити
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:40 |
|
|
| lenhen пише: | | А ше кєпку нап`яле,то взагалі "улет",або як хлопча сухеньке,а маєчу в обтяжечку натяне(а ше й прозору)бе-е |
підтримую на всі 256%як каже массакра,і такі сосочки торчать бо замерзло біднятко і вітер ним колише,бо худе як тріска а фраааайяра строїть
додано через 1 хвилину 36 секунд:
не люблю,коли от мужчина підстрижений і з часом ззаду на затилку трошки нижче заростає,подібний стає на драконааа фууууууу
додано через 1 хвилину 2 секунди:
або коли ті ж нігті не ПІДСТРИЖЕНІ а ПОГРИЗАНІ і так кривоооо
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:44 |
|
|
| st.fergi пише: | | бо замерзло біднятко і вітер ним колише,бо худе як тріска |
Ага,а ручечки як сірнички...а ще як ноженьки кривенькі і воно худеньке в джинсах в обліпку, зразу в мене думка про те,як воно недоїда,бідака
додано через 1 хвилину 59 секунд:
| st.fergi пише: | | або коли ті ж нігті не ПІДСТРИЖЕНІ а ПОГРИЗАНІ і так кривоооо |
І "заусениці" в всі боки торчать...а під нігтями "траурна лента" б-р-р
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:47 |
|
|
а коли ноги криві,волосаті і в шортах широких розшивають по центру влітку.....ага,забула,а ше шльопанці за 20 грн на босу ногу , а ще шмаркання не в хустинку а на вулиці на сторонуууу капєц кароче
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:50 |
|
|
| st.fergi пише: | | а коли ноги криві,волосаті і в шортах широких розшивають по центру влітку |
5 з плюсом
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
22.03.2007 23:51 |
|
|
на рахунок( повернуся ще назад)чи має жінка так за мужиком пильнувати. мені шось таке здається що то в місті таке буває само собою,але кажись то більше по селах так "заведено",то там більше прийнято,шоб до церкви в костюмах ходили як до офісу,щоб жінки костюми носили також по вулицях(чого я не переварюю,так як вважаю,що костюм як чоловічий так і жіночий є сугубо діловим одягом),щоб жінки пильнували чи має хлоп чисту сорочку,і прочєє...
додано через 3 хвилини 4 секунди:
а массакра присів тихенько і мотає все на вус
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.03.2007 23:56 |
|
|
| st.fergi пише: | | а массакра присів тихенько і мотає все на вус |
Він мабуть в шоці і не тільки він...самі напросились...
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
|