Золочів Плюс
Форум міста Золочів

Найсмачніші страви. Рецепти і рекомендації

Автор Повідомлення
Муха V Далі пише:
Не верьте неправдивым слухам!!! Я люблю МЁД!

...
І я люблю... з горішками... вмочую їх в мед і їм... як малою була то дуже те діло любила...
Pangea пише:
як малою була то дуже те діло любила

А сейчас что мешает?
Нічого... я і зараз люблю... але чогось вже рідше
А орехи какие?
Та звичайні грецькі горіхи...
А ще лісові дууууже люблю... але їх їм вже без всього іншого...
Знал когда-то места. Тоже фундук очень люблю...
Pangea пише:
А ще лісові дууууже люблю... але їх їм вже без всього іншого...

Роздільне харчування...
ПІНА КОЛЛАДА (МІЙ УЛЮБЛЕНИЙ КОКТЕЙЛЬ)
Правильная коллада(кстати она не "Пина", а скорее Пинья, как говорят сами кубинцы)
Рецепт оригинальный:

Посуда: Кокосовый орех со срезанной верхушкой или бокал Гоблет, или Харикейн(типичный бокал для экзотических коктейлей)
Метод: бленд (то есть при помощи блендера (только никакой аналогии с бытовыми миксерами!!!))
Состав:
1. Кокосовая мякоть 80 гр(или две столовых ложки)
2. Кокосовое молоко 100 гр
3. Ром светлый (Гавана клаб, Капитан Морган, Варадеро, Бакарди и т. д.) 50 гр
4. Ликер Мангороссо Батидо де Кокко (или Малибу, или Кокосовый ликер) 25 гр
5. Ананасовый сок(фреш с мякотью, ессесно) 100 гр.

Комментарии: Рецепт ориджинале, приготовить в условиях суровой российской действительности невозможно, так как кокосовые орехи приходящие к нам на родину нужно раскалывать как минимум с бригадой подрядчиков(наиболее удачный вариант это использование, теперь внимание, лобзика по металлу), поэтому, рецепт упрощаем до варианта отечественных баров:
1. Не нужен,
2. Молоко может быть обычным, но тогда лучше приобрести Кокосовый сироп (например, Монин) и добавить 20 гр.
3. Ром - есть ром, но вспомни как молодо выглядел Джимми Хопкинс в "Острове сокровищ", ну, не употреблял парень...
4. Здесь, могут быть споры, но, да, да, да! Мангороссо Батидо Де Кокко имеено он (не Малибу) был первым законодателем, если не найдешь пакупай смело ликер Коконат Мари Бризар или Малибу
5. Если сильно бьет по бюджету ананас натурале, есть "Жо-7","Рио Гранде", "Я", "Ты", "Мы" и т. д.
Не покупать и не использовать для Коллады никода:

1. Кокосовую мякоть в банках, консервах --- Будет каша с ромом
2. Кокосовую стружку в составе - застревает в зубах, забивает коктейльную трубочку, вообще не перемалывается, к тому же химия.

Финал: В блендер влить ингридиенты, взбивать несколько секунд, чтобы состав не расслаивался, процедить и -Н-А-С-Л-А-Ж-Д-А-Т-Ь-С-Я-
Так файно розписано, аж захотілось попробувати
На тобі ще

Голубая Лагуна

- 2,5 части водки Smirnoff
- 1 часть ликера Blue Curacao
- 1 часть персикового ликера
- 4 части ананасового сока
- 4 части апельсинового сока
- лед
- Sprite

Водку, ликер и сок перемешать со льдом в миксере и осторожно влить в бокал для бренди наполненный Blue Curacao.

Легенда: изобретение великого художника Поля Гогена после того, как врачи запретили ему пить абсент и посоветовали ехать на Таити.
Но после трех "лагун" на Таити уже можно и не ехать.
Прикольно
Ліниві голубці

Береш фарш висипаєш в казанок, туди треш морковочку, ріжеш цибульку, даєш спеції фсякі і олійку, накриваєш і тушиш.
З капусточки знімаєш листя і кожне розрізаєш на 4 половинки.
Коли фарш буде готовий то кидаєш туди капусточку і трошки водички додаєш. Нехай то собі усьо тушиться, перемішуєш час від часу канечна то всьо.
Потім рис всипаєш, і заливаєш водою на 2 пальчики більше висоти рису, солиш, і на сильний газ. Коли закипить то газ скрутити до мінімуму і накрити кришкою нехай собі вариться.
Капусточку розраховувати так, шоб було її багатенько, більше трохи чим рису)))
Тоді смак буде відчутний)))
Коли усе звариться то великою ложкою все гарно перемішати.
Лілюсь, спасибі тобі
Анемазашо

додано через 1 день 2 години 14 хвилин 29 секунд:

Лєн, до речі капусту запариш трошки шоб вона не була гіркою (забула сказати раніше)
Спецом для Лільки
Риба під польським соусом
Береш будь-яку морожену рибу без кісток, розморожуєш, кладеш в форму для запікання, солиш-перчиш і обприскуєш лимонним соком. Зверху на рибу кладеш тоненькі дольки лимона і ставиш в духовку десь на хвилин 10-15.
Соус:зварити вкруту 3-4 яйця, почистити, дрібно порізати. Підтопити добрий кусок масла і змішати з порізаними яйцями, посолити-поперчити.
На тарілку викладаєш рибу, а зверху на неї-соус.
Як роблю я лазанью, писала вже на початку теми
А, ше можна зробити пиріжки з шпротами.
Листкове тісто порізати на квадратики. На кожен квадратик покласти по шпротику і четвертинці яйця. Звернути конвертиками, змастити яйцем і-в духовку
Ше шось згадаю, допишу
Лєнусь дякую я пізніше викладу теж пару салатиків.