|
|
| Діяльність якої молодіжної організації вам найбільше імпонує? |
| Молодий Народний Рух |
|
30% |
[ 6 ] |
| Конгрес Українських Націоналістів |
|
0% |
[ 0 ] |
| Свобода |
|
15% |
[ 3 ] |
| Молода Просвіта |
|
10% |
[ 2 ] |
| щось інше |
|
45% |
[ 9 ] |
|
| Всього голосів : 20 |
|
| Автор |
Коментар |
Kristinochka_b
гість міста |
18.03.2007 20:29 - Молодіжні громадські організації Золочева |
|
|
Наскільки мені відомо, то в Золочеві є досить немало молодіжок, але таких що існують не тільки на паперах, а й реально працюють.
Отож, дорога молодь золочівщини, яка на вашу думку МГО є найактивніща, яка набільш українська та патріотична і взагалі, що ви думаєте про молодіжні організації?
|
|
|
Morientes
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
18.03.2007 21:42 |
|
|
Люди! Та які там ше рухи???
Золочів+ - реальна молодіжна громадська організація, що найбільше відповідає поняттям "українська" і "патріотична". І не на папері!
|
|
|
Альонка
Зільонка |
18.03.2007 23:05 |
|
|
|
Молодий Народний Рух - думаю, ті шо мене знають, знають чого так.
|
|
|
tymofiy
житель міста |
18.03.2007 23:58 |
|
|
А пункт "шось інше" тут саме до ладу...
у нас йрго ніби й немало.
Але гадаю так: молодіжні організації має організовувати молодь, а не дядьки й тьотьки пенсійного віку, як це часто маємо...
|
|
|
Kristinochka_b
гість міста |
19.03.2007 00:12 |
|
|
| tymofiy пише: | А пункт "шось інше" тут саме до ладу...
у нас йрго ніби й немало. |
Кажеш немало, а назви ще якісь дієві, крім тих що тут є і ще Молодіжний Союз НСНУ
|
|
|
tymofiy
житель міста |
19.03.2007 01:39 |
|
|
Kristinochka_b
Тому й до ладу. Все решта можна назвати "шось інше". І його не мало.
А толку...
|
|
|
medvid
гість міста |
20.03.2007 23:45 |
|
|
|
Молодіжні громадські організації - приєднуйтесь до ГО "Народна самооборона"
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
Калина
гість міста |
26.03.2007 15:59 |
|
|
А я останнім часом частіше чую про діяльність Молодої Просвіти, Свободи, КУНу і, навіть, молоді з Української Народної Партії, але найактивніша МГО мабуть таки Молода Просвіта
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
26.03.2007 18:06 |
|
|
| tymofiy пише: | | а не дядьки й тьотьки пенсійного віку |
Перепрошую, але не всі такі. Не буду агітувати, а просто скажу, що сам я підтримую Свободу. І в нас голова Золочівської "філії" лідина, яка ще далеко не стара - Леськів Андрій, багато хто з вас чув це імя. А на рахунок управлінняння скажу таке, керувати потрібно і молодим і старшим людям, для того щоб максимально ефективно поєднувати досвід та ентузеазм, велику практику та нові ідеї .....
|
|
|
AVB
Турист |
28.03.2007 16:06 |
|
|
Може я далекий від політики, не сперечатимусь. Але ні про які перелічені молодіжні організації я навіть не чув. Тим більше про їх керівників. Але це й не дивно. Адже ЩО ВОНИ РОБЛЯТЬ?
Натомість, я знаю, як це не гірко, що молодь зараз зосереджується довкола таких "організацій", як "Монако" і інших кабаків. І їхню діяльність дуже добре видно. Бо працюють вони в першу чергу на себе, зовсім не переймаючись про добробут своїх "клієнтів".
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
29.03.2007 22:18 |
|
|
|
Ну не такі вже кабаки і погані, як їх малюють. Просто є така штука, що один піде в кабак, випє, потім ще випє і потім ще пивком доправиться і йде на танцпол відриватися поки аж ноги не відкажуть, а під кінець двіжухи ще пів годинки посидить, попє пивко і додому, а є такі - що прийде за пів години навалиться(якщо не сказати більше) до поросячого визку і починає всім демонструвати який він рєальний пацан і як він все вміє рішати. Добре що зараз такі заклади як Монако стоять "на кнопці" і вразі чого приїжджають хлопці, які вже не говорять ні слова, а приймають конкретні дії. Заперечувати не буду, частина вини може бути і кабака, але основна вина лягає на відвідувачів, адже в кінцевому результаті вони самі знаходять собі пригоди на задницю. А взагалі ця тема досить таки дискутивна, тому пропоную не розкручувати її далі, заради уникнення сварок і прямих образ одне одного.
|
|
|
mops
міська комісія |
29.03.2007 22:53 |
|
|
Особисто я погано поінформований щодо діяльності Молодого Народного Руху, було би цікаво дізнатись більше про нього і його справи - що вони конкретно зробили. Про Молоду Просвіту дещо знаю, але вважаю, що це все одно трохи не те.
Яка взагалі суть і ціль молодіжних організацій, навіщо вони створюються? Щоб на ентузіазмі молоді добитись певних цілей, вигідних окремим особам чи партіям? Чи все ж мета молодіжних організацій об"єднати молодь заради розвитку цієї самої молоді? Ті молоді люди, які мають конкретні цілі і хочуть їх досягти, роблять це самотужки, або ж у складі певної організації, віддаючи цій самій організації вели частину своєї енергії і рухаючи "баласт" - старих бюрократів.
|
|
|
AVB
Турист |
30.03.2007 11:26 |
|
|
Безперечно, vj.Aver правий. Проблема в першу чергу в бездіяльності самих молодіжних організацій. А звинувачувати громадські розважальні заклади в їх же прямій діяльності, це валити з хворої голови на здорову, так би мовити. Діло в тому, що основне, чим зараз займаються МГО, це, як сказав mops, "рухання баласту". А замість того, вони мали би стукатись в усі двері, в садочки, школи, ліцеї, відділи освіти, намагаючись всюдибічно запроваджувати популяризацію своїх ідей і діяльності, навчати ще змалку основних суспільних цінностей. Нажаль, цього зараз НЕМАЄ, і, як наслідок, молодь не вміє культурно організувати своє дозвілля, обмежуючись "відриванням" в кабаках (ще раз кажу, що їх вини немає).
Проблема ще в тому, що згадана "кнопка" не має "довгих дротів", тобто абсолютно не працюють соціальні служби у справах неповнолітніх, скажімо як в США. Але це проблема вже зовсім іншої теми...
|
|
|
Олег
житель міста |
08.04.2007 00:23 |
|
|
|
Я хотів би спитати в Вас, які громадські молодіжні організації працюють дійсно, а не папері, тобто створюють умови для відпочинку та іделогічного виховання молоді? Що зроблено, чи буде зроблено ними для нашої молоді?
|
|
|
Альонка
Зільонка |
08.04.2007 08:23 |
|
|
|
Олег, можу запевнити, що Молодий Народний Рух таки дійсно працює, а якшо це не всі знають, то ми не повинні ходити по центрі і розказувати... "О, а ви знаєте, я є членом МНР. Ви про таке чули???"
|
|
|
AVB
Турист |
08.04.2007 11:12 |
|
|
А даремно. Люди повинні впізнавати організацію по справах її. Адже для блага людей створюються вони, а не для самих членів. Бо інакше це ні до чого.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.04.2007 14:27 |
|
|
|
чесно скажу. я,на жаль,не чула про жодну з вищеперечислених організацій. можливо тому,шо сама не поцікавлюся :а чи може в Золочеві є хтось,хто працює на благо народу,а можливо тому,що справ їх не видно. Конгрес Українських Націоналістів-така гучна назва,скажіть,просвітіть мене хтось, чим вони займаються і що встигли зробити,буду вдячна.
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
Morientes
житель міста |
08.04.2007 20:54 |
|
|
Наприклад мені аболютно безкоштовно минулого року завдяки МНР повезло побувати 3 дні в Карпатах, 2 дні в Нагуєвичах ( на святкуванні 150 річчя з дня народження Франка) , в Зашкові (2 дні) на святкуванні ювілею з дня народження Євгена Коновальця..а ше було багато поїздок на які просто не вийшло зїздити - по замках, гора Маківка, Київ, Шляхами бойової слави (Бродівський р-н) ,Підлисся , Севастополь (14 днів). І то тільки 2006 рік...
Умови для відпочинку і ідеологічного виховання створені ,основне мати бажання десь висунутися і чимось поцікавитися
|
|
|
wuyko
гість міста |
20.05.2007 23:24 |
|
|
| vj.Aver пише: | | підтримую Свободу |
| AVB пише: | | таких "організацій", як "Монако" |
Ціккаво -це одна і таж гром.організація
|
|
|
Олег
житель міста |
07.06.2007 21:17 |
|
|
|
Я впринципі не підтримую тих молодіжних осередків патій, то є апендицити для відмивання грошей, то так на мою думку. Почитаю ваші заперечення? От сьогодні посадили пацанчика і сказли йому, все ти наш колега, однопартієць. Завтра скажуть пацан ти шо не поняв?Ми тебе чого тут посдали га? Процент де? І зроблять нормально хлопця "пуцером" і буде він на всіх "чотирьох" гонив там де йому скажуть і лизав то що йому не гоже. Я буду поважати тих людей що хоть щось зробили для України і так само партії.
|
|
|
AVB
Турист |
09.06.2007 21:17 |
|
|
| wuyko пише: | | це одна і таж гром.організація |
З чого ти таке взяв?
| Свобода пише: | | Ми будемо розбудовувати місцеві осередки за ідеологічним принципом, створимо цілу низку громадських організацій сателітів, молодіжних, жіночих, дитячих і будемо працювати на розвій нашої партії та ідеології українського націоналізму. |
А про Монако люди кажуть наступне:
| Richard пише: | | Так само і в Монако. Просять зробити якесь паті, зарплата чисто символічна, людина то робить тому що дістає від того задоволення, а не за тих пару рублів чи заради міста(98% якого навіть не буде знати про це). |
або
| Lonsdale пише: | | Монако рулить....особливо коли там проходить трансова вечірка....транс то є майбутнє клубної музики!!! |
То після цього я не розумію, як можна розвивати ідеологію українського націоналізму через впровадження іноземної клубної музики в прокурених приміщеннях?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.06.2007 23:47 |
|
|
| AVB пише: | | То після цього я не розумію, як можна розвивати ідеологію українського націоналізму через впровадження іноземної клубної музики в прокурених приміщеннях? |
тоді давай відмовимся від всього,що зв"язує нас із "закордоном":
-від макдональдса і його гамбургерів,які перебивають молоді наші національні страви,
-від джинсів,які ти сам і носиш,які от вже скільки років не дають нам повернутися до нашого національного одягу ,
-від стажування наших кваліфікованих працівників і студентів за кордоном,бо нахапаються і надивляться всякого такого непотребу який непритаманний нашій культурі,
-виключимо всі закордонні фільми і мультфільми з наших телеканалів(залишимо тільки ут-1),для чого нашим дітям дивитися якісь там шреки якщо в нас є фільм про їжачка..
-відмовимся від закордонних машин і будемо їздити на наших део,для чого нам хороші машини ЇХНІ якщо в нас є трохи гірше НАШЕ..
список можна продовжувати.
АВБ, справа не в іноземній музиці)))))
| AVB пише: | | розвивати ідеологію українського націоналізму |
треба починати з дому людини а не з організацій.
Навіть коли слухають в тому ж Монако транс,значить тим людям більше подобається цей стиль,а не стиль ПІДУ ВТОПЛЮСЯ У РІЧЦІ ГЛИБОКІЙ(образно) і значить він для них кращий за наші деякі музичні твори,а як відомо людина завжди прагне того що для неї краще,навіть якщо не всі то і розуміють.
|
|
|
Pangea
Inka |
09.06.2007 23:54 |
|
|
| AVB пише: | | як можна розвивати ідеологію українського націоналізму через впровадження іноземної клубної музики в прокурених приміщеннях? |
Ну так...Звичайно! Краще закриємося в нашій країні і ніякої іноземної музики, технологій, видів спорту, літератури, фото і картин! Бо то всьо заважає розвитку нашого націоналізму...А прокурені приміщення...так то тоже всьо іноземці винні! От наш народ такого ніколи не знав...Ше самі козаки ніяких люльок не курили і горілки не пили...А взагалі вони були дуже культурними людьми і танцями бальними з класичною музикою займались!
Ха!
|
|
|
Олег
житель міста |
10.06.2007 08:11 |
|
|
Ну я може трохи не стого боку "втикнувся", але я думаю нашій людини треба знайти своє "Я", то насивається НАЦІОНАЛЬНА ГІДНІСТЬ, і нехайбуде все тоді все і макдональдси і "транс", але нехай то все не впливає наше "Я". І кожен знас має в собі знайти то. І тоді буде трошки інкше.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.06.2007 09:26 |
|
|
Національна гідність-це коли "і чужому научайтесь,і свого не цурайтесь".
Пошук свого "я"-то до психологів треба звернутися,або до психіатрів.
Людина народжується уже з своїм "Я" ,Олеже.
Інакше буде ще тоді,коли я побачу на прилавках магазинів УКРАЇНОМОВНИЙ ЖУРНАЛ ДЛЯ ЖІНОК(ЧОЛОВІКІВ),якого так і не знайшла.,нехай собі ті російськомовні НАТАЛІ лежать,але я б хотіла бачити і своє,рідне.
|
|
|
Олег
житель міста |
10.06.2007 09:58 |
|
|
То трошки не так, "Я" то коли наприклад людина тут розмовляє російською мовою і все життя тут прожила і не навчилась розмовляти українською, а деякі люди переходять на російську мову з такою людиною знаючи що живуть в своїй державі. От він той що розмовляє російською мовою має своє "Я", а той що переходить на російську, розмовляючи з ним, не має. На рахунок психіатрії і психології, я можу посперечатись з тобою, тому що там дещо знаю. І все буду сприймати критику, якою б вона не була.
| st.fergi пише: | | "і чужому научайтесь,і свого не цурайтесь" |
в мому пості такого не було написано, що потрібно себе чимось обмежувати в знаннях, наоборот потрібно знати чужу культуру і мову, але мати себе за людину своєї держави.
А нарахунок того коли людина народжується то в людини не має ще свої самовсідомості і все приходить з часом.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.06.2007 10:11 |
|
|
Олеже,не маю наміру з тобою спорити бо то до нічого не приведе.
Я не сказала що себе в чомусь треба обмежувати і що це було написано в твоєму пості.додано через 4 хвилини 50 секунд:
| Олег пише: | | То трошки не так, "Я" то коли наприклад людина тут розмовляє російською мовою і все життя тут прожила і не навчилась розмовляти українською, а деякі люди переходять на російську мову з такою людиною знаючи що живуть в своїй державі. От він той що розмовляє російською мовою має своє "Я", а той що переходить на російську, розмовляючи з ним, не має |
оце і є НАЦІОНАЛЬНА ГІДНІСТЬ того росіянина,а ти мені розказуєш що не так)))
додано через 2 хвилини 34 секунди:
| Олег пише: | А нарахунок того коли людина народжується то в людини не має ще свої самовсідомості і все приходить з часом.
_________________ |
правда, але навіть коли дитина кричить-то це і є її "я",тим самим вона показує що вона Є,і що на неї треба звертати увагу.
ВСЕ. Тема педіатрії закрита.
|
|
|
Олег
житель міста |
10.06.2007 10:26 |
|
|
|
Тоді, де НАЦІОНАЛЬНА ГІДНІСТЬ того українця, що в своїй державі і нав своїй землі забув свою мову?? ГА?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.06.2007 10:40 |
|
|
|
А чого ти в мене питаєш??? я звідки знаю чого йому змалку не прищепили ту національну гідність!)))
|
|
|
Олег
житель міста |
10.06.2007 10:50 |
|
|
|
А її ніколи не пізно прищепити, її треба просто усвідомити і все!! Тепер Повернемось до молодіжних організацій, ті молодіжні лідери, які читають ці пости мають зрозуміти що вони є люди які мають мати свою національну самосвідомість, а не бути "прихвостнями" деяких чиновників.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.06.2007 11:13 |
|
|
Якщо людині ЗМАЛКУ прищепити і на протязі певного часу(наприклад до 15 років) прищеплювати то вона людина буде рости з нею і бачити що кругом твориться,і тим паче не буде відмовлятися від свого.
А дорослу людину важко в чомусь переконати,якщо вона вважає що говорити на тій же рос.мові з росіянином-це показ поліглота,то ти хоч трісни тут-нічого не поробиш.
Дивно-але китайці або грузини в Росії говорять на рос.мові а не на китайській чи грузинській( виняток між своїми ).
А щодо організацій-я б не хотіла належати до жодної з них.
Так як вони БУДУТЬ прихвостнями деяких чиновників,хто їх розвиватиме матеріально і морально.
|
|
|
Олег
житель міста |
10.06.2007 11:17 |
|
|
|
Тут ше є один нюанс, то інтелектуальний розвиток людини. І від того багато чого залежить.
|
|
|
AVB
Турист |
10.06.2007 11:21 |
|
|
| st.fergi пише: | | тоді давай відмовимся від всього,що зв"язує нас із "закордоном": ... |
Дуже шкода, що ти і Pangea зробили такий висновок з мною наведених протиріч. Тут було наведено паралелі між двома, на мою думку зовсім різними організаціями. От я і вибрав висловлювання і твердження як самих організацій, так і тих, хто контактує з ними. Я зовсім не закликав схилятись на той чи інший бік, і тим більше в такий радикальний спосіб, відхиляючи все, що стосується протилежного боку.
Тепер МОЯ ОСОБИСТА ДУМКА стосовно цих двох угрупувань. Я за відстоювання української національної ідеї. Я за популяризацію закордонної культури. Ви тут самі дійшли висновку, що одне другому не заважає, якщо основи розуміння свого "Я" стоять на своїх місцях.
А зачіпка була зовсім не в інтересах національних чи молодіжних.
Справа в тому, якими шляхами це все провадиться і якою ціною. От де починається цирк української політики на місцях!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.06.2007 11:29 |
|
|
Все вірно,справа в тому,яким чином все впроваджується.
Був наведений мною приклад про журнали.
Якщо ми зробили такий висновок то значить щось недосказано було з твоєї сторони ТОДІ а досказано уже зараз.
Якщо "я" стоїть на своєму місці,то неважливо яким чином запроваджуватиметься закордонна культура, як то кажуть: стоятимемо на своєму,але якщо молоді паралельно що робиться,паралельно (візьму ще раз приклад музики для образу),Білик,Повалій,Лорак, які запєлі на русскам язикє! хто оплачує українській молоді розваги той і править балом.
Наша держава не хоче цього робити, а видатні люди України,з яких легше всього молодим людям брати приклад відцуралися від нас.
додано через 3 хвилини 23 секунди:
| AVB пише: | | От де починається цирк української політики на місцях! |
українській політиці наплювати на інтереси УКРАЇНСЬКОЇ молоді(не всім звичайно,чиновникам але більшості),всіх молодих під одну гребінку.
|
|
|
Олег
житель міста |
10.06.2007 11:40 |
|
|
|
Я би не сказав що в рядах наших політиків і державних діячів не має людей які не думають про молодь. Є трошки інакша справа. Є люди яким вигідно щоб тут був збут алкоголю, тютюнуу і наркотиків. І ми молоді люди і люди середнього віку повинні усвідомити те що то все є правда, якою б вона не була.
|
|
|
VIA
бджілка |
10.06.2007 12:30 |
|
|
| Олег пише: | | Я би не сказав що в рядах наших політиків і державних діячів не має людей які не думають про молодь. |
Невже є? І як побачити, що вони думають про молодь? По-моєму всі вони думають лише про себе і більш за нікого.
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
VIA
бджілка |
|
|
Олег
житель міста |
12.06.2007 00:27 |
|
|
|
Я тут, не можу вказувати на тих людей які дійсно стоять за якісь ідеали в суспільстві, але час все розтавить на свої місця. Ті люди є люди не комуністичної "закалки", хоть з тої системи можна взяти багато чого для себе, то є наприклад: дисципліна і порядок в ідеологічні роботі, вони вміли проводити таку роботу серед людей. Саме головне в ситемі КГБ було посіяти в людях злобу один на одного і тоді все працювало, а в певний момент ту злобу знімати.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
12.06.2007 09:31 |
|
|
Олег а чого ж ти не розкажеш і не назвеш імена | Олег пише: | | тих людей які дійсно стоять за якісь ідеали в суспільстві |
а говориш тільки ті імена,які суспільству шкодять?
Давай,розкажи нам про добродіїв а то тільки про шкідників та шкідників
І вірно | Олег пише: | | час все розтавить на свої місця |
зате люди уже знатимуть хто їм допомагає ,і коли час все на свої місця розставить то і висновки з твоїх слів ТЕПЕРІШНІХ люди зроблять,обманув ти чи ні,розумієш?
[/b]
|
|
|
master
гість міста |
14.07.2007 15:14 |
|
|
| mops пише: | | Особисто я погано поінформований щодо діяльності Молодого Народного Руху, було би цікаво дізнатись більше про нього |
Якшо цікавитись роботою всіх організацій - то можна скоро і постаріти, треба робити цим всім органзаціям , а не говорити і тоді люди обовязково це помітять. В нас на жаль вони тільки кричать
|
|
|
mops
міська комісія |
01.08.2007 23:20 |
|
|
Хай не ображаються молодорухівці, але у мене склалось враження, що крім махання прапорами і організації виїздів "на природу" МНР більше нічим не цікавляться
|
|
|
Lilia
гість міста |
21.08.2007 17:35 |
|
|
|
Привіт.Я тільки-що перечитала Ваші повідомлення-думки. І я цілком згідна із AVB. І ще скажу, що я чула про таку о-цію як МНР, але я не розумію, для чого агітувати людей через інтернет. На скільки мені відомо, ця молодіжка не користується великим авторитетом, хіба що тим, що туди беруть людей, які попало І ВСЕ.
|
|
|
Альонка
Зільонка |
|
|
Lilia
гість міста |
|
|
Альонка
Зільонка |
21.08.2007 18:26 |
|
|
|
та просто... те шо ти сказала шо туда набирають людей, які попало,кого попало - то алкоголіків, наріків, а туда нормальних людей набирають, які мають відповідний хист.
|
|
|
President
гість міста |
21.08.2007 18:49 |
|
|
МНР це не є серйозна організація, це чергова група людей, які що не зроблять то зразу біжать у Народне слово піаритись. Вони реально нічого не зробили для міста. Усе що вони уміють це їздити на фестивалі які організовують інші.
А те що туди беруть кого попало то це трохи різко сказано але доля правди в цьому є, оскільки в них немає ніякого конкурсу.
|
|
|
|