|
|
| Автор |
Коментар |
lenhen
як Lenhen |
17.01.2007 23:54 |
|
|
|
О,дуже захоплююсь Акуніним,я прочитала майже всі його твори,дуже легко читається і відірватись,поки не прочитаєш все,просто не можливо
|
|
|
MUBa
Мубця |
17.01.2007 23:59 |
|
|
lenhen
А що найбільше сподобалося? Як буде час, то може на канікулах прочитаю. В мене в хаті ше десь був "Азазель" і "Турецкий гамбит".
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
18.01.2007 19:40 |
|
|
Можеш почитати "Пелагею и черний монах"-навіть трохи страшнувато."Азазель" мені не дуже сподобалось,а ось "Турецкий Гамбит" навіть дуже.А ще "Алмазная колесница" дуже вразила,там ще дуже хороші "хоку".А взагалі-то всі його твори мені дуже подобаються
А твори Акуніна(і не тільки) можеш знайти тут http://litportal.ru/
|
|
|
Pangea
Inka |
20.01.2007 02:18 |
|
|
Я люблю читати...Одні з моїх улюблених авторів
Стівен Кінг читала багато і все мені сподобалось...і фільми за мотивами його книжок досить хороші
Булгаков само собою прекрасний письменник
Люблю фентезі і Толкіна з його чудовим світом
А ше недавно прочитала книжку Любка Дереша "Культ". Просто супер! Досить нестандартно...Почитайте обов"язково.
|
|
|
jakson
гість міста |
|
|
Pangea
Inka |
|
|
MUBa
Мубця |
20.01.2007 23:41 |
|
|
|
З Дерешових книжок найбільше подобається перша - "Поклоніння ящірці". Фантастики нема взагалі. Місцями важка річ, але сильна.
|
|
|
Pangea
Inka |
20.01.2007 23:59 |
|
|
|
Та я знаю що нема...Він взагалі класно пише. Мені подобається його стиль. Він недавно переклав книжку Кінга на українську. Треба буде почитати...
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
lenhen
як Lenhen |
22.01.2007 21:06 |
|
|
|
І мені твори Дереша дуже сподобались,особливо "Поклоніння ящірці" і "Культ".Дуже хотілось б прочитати "Архе" тільки щось ніде не можу його знайти
|
|
|
MUBa
Мубця |
22.01.2007 21:10 [*1] |
|
|
|
Я Архе до кінця не дочитала. Не моє... А от "Намір" читається легше, правда, коли дочитуєш до кінця, то думаєш - ОТ БЛІН!!! В кінці ТАКОГО тексту - таке закінчення?? І ВСЕ???
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
Pangea
Inka |
23.01.2007 15:35 |
|
|
|
Поки не читала...Але в мене знайома любить такі книжки...І мене забезпечує ними, за що я їй дуже вдячна...
|
|
|
Альонка
Зільонка |
24.01.2007 18:01 |
|
|
|
Я от подивилася, хто шо читає, і чуть не заплакала. Через те, що я маю писати творчу роботу з історії - всі книги які я буду бачити на протязі ше одного місяця про творчість, життя і становлення Маркіяна Шашкевича
|
|
|
AVB
Турист |
24.01.2007 20:17 |
|
|
Співчуваю . Але і то треба . Хтіла вчитися - як то мовиться, - люби і саночки повозити. Але нічого страшного в тому нема. Класика ніби на користь розвиває...
|
|
|
ajrina
гість міста |
|
|
Kedova
гість міста |
12.02.2007 10:32 |
|
|
|
Наразі читаю "Р. Аппінастезі - Фройд за 90 хвилин." невеличка книженця для тих, хто лінивий але бажає бути обізнаним в біографічних особливостях геніального психоаналітика. От :о)
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
massimo
житель міста |
22.02.2007 10:55 |
|
|
|
Я завжди читав класиків, аж тут думаю дай щось сучасне попробую, взяв Муракамі - Кафка на пляжі. Або я не в"їхав в усі тонкощі сучасної літератури, або Муракамі псих, для підтвердження або заперечення цього взяв ще одну книжку Муракамі - Норвежський ліс.
|
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
massimo
житель міста |
22.02.2007 15:37 |
|
|
|
То не що, а хто. Муракамі сучасний відомий японьський письменник, але як на мене то Кафку на пляжі краще не читати, можу коротко описати зміст
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
27.02.2007 00:54 |
|
|
Прочитав Культ Дереша, а він (амп), - грав Мандри всі 2:53...
Колись зачитувався Кінгом, якісь такі паралелі цікаві до Дереша можна провести.
Майже божевільний письмей. Пєлєвін такий ж. Люблю їх.
Курт Воннегут - 'Бойня Nr5, або хрестовий похід дітей' - рекомендую, сильна і цікава річ!!!
В Лемі його чисто польська комедіозність подобається.
|
|
|
Альонка
Зільонка |
27.02.2007 11:27 |
|
|
|
А я прочитала книжку "Майстер і Маргарита", тепер читаю "Віхи священної історії" Ю.М.Канигіна
|
|
|
VIA
бджілка |
27.02.2007 21:09 |
|
|
|
А ви "Анастасію читали?" У 8 книжках Правда-це маленькі книжки, не такі як "Тихий Дон" рекомендую. Ця книжка поміняла мій світогляд на деякі речі. До речі "Тихий Дон" я теж прочитала в свій час. Сподобався. Правда ті моменти, де були описані бої я упускала.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Pliocen
житель міста |
06.03.2007 20:03 |
|
|
|
Читав дві книги Бориса Акуніна! супер! дістав ше одну але нема часу читати!
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
tymofiy
житель міста |
15.03.2007 02:34 |
|
|
"Культ" Дереша пройдений. Корій завжди живий.
Перебіг агітаційну літературу "Свідків Єгови". Хто б моє випустив на такій поліграфії?
додано через 5 днів 18 годин 48 хвилин 17 секунд:
Спромігся прочитати перші три Євангелії...
Тре перекурити і подумати. Там шось зовсім не те написано, шо нам казали...
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
mops
міська комісія |
24.04.2007 23:27 |
|
|
|
Прочитав Ломачинського "Автономный Аппендицит". Описується випадок, коли людина вирізала сама собі апендикс. Як ви думаєте, таке можливо?
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
24.04.2007 23:50 - Автолоботомія - фантазії чи реальність? |
|
|
Філіппінські хілери щось таке мутять схоже, але щоб сам собі... Хоча, при нашій безкоштовній медицині - наше майбутнє в наших руках
|
|
|
massacra
житель міста |
25.04.2007 19:14 |
|
|
Не знаю як апендицит, а от лісового кліща сам собі вирізав... Зажило як на собаці...
...і нічего, і нічего...
|
|
|
VIA
бджілка |
25.04.2007 19:42 |
|
|
massacra, ну нічого собі. А я не можу. Нє, руку на себе не в силі підняти.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
26.04.2007 11:41 |
|
|
|
КОЭЛЬО Пауло "АЛХІМІК" прочитала на "одному подиху".Дуже і дуже сподобалось,саме "по-між рядків" там можна вичитати дуже багато цікавого для себе.Ше дуже сподобались всі твори Сідні Шелдона.Зарас читаю Сен-Жермен "Курс Алхімії"
|
|
|
VIA
бджілка |
26.04.2007 11:43 |
|
|
| lenhen пише: | | КОЭЛЬО Пауло "АЛХІМІК" |
А зсилочку, будь - ласка, можна?
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
tymofiy
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
|
|
tymofiy
житель міста |
03.05.2007 23:22 |
|
|
| Олег пише: | | Зенон Косідовський, "Біблійні оповіді" |
1)шо за звір?
2)нашо заново придумувати велосипед? Біблія дрібним шрифтом - більше 1500 сторінок, є де розігнатись, аби розумів
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
MUBa
Мубця |
26.05.2007 18:40 |
|
|
Осилюю сербський постмодерн в особі Павіча
додано через 7 днів 20 годин 10 хвилин 23 секунди:
Кльова таки штука - екзамен. Стільки нової інформації за одну ніч! Особливо, коли здаєш укрліт за 60-80-і рр ХХ ст.
Взяла в нашій бібліотеці 10 книжок з тскать, великою і малою прозою, і вечірком за неї засіла. Перший до рук потрапив Шевчук. Тепер мій улюблений! Всі решта відпочивали до наступного ранку )))
|
|
|
LIFE
житель міста |
04.06.2007 21:22 |
|
|
|
Я от читала файну книжечку - Аманда Лір - "Сальвадор Дали глазами А.Л."...та сталася халепа...загубилася у дорозі...Як хто знає link , де то чудо літератури можна взяти, будь-ласочка скиньте!!!
|
|
|
MUBa
Мубця |
|
|
LIFE
житель міста |
20.06.2007 19:00 |
|
|
так і не можу ніде надибати Аманди із її творінням...жаль...
читаю зара Бернард Вербер - Муравьи
|
|
|
mops
міська комісія |
01.07.2007 21:50 |
|
|
|
Останнє, шо читав - "Проектування систем керування на однокристальних мікро-ЕОМ". Зачитаєшся...
|
|
|
astrolik
people |
01.07.2007 22:23 |
|
|
почав читати
Тьюринг А. "Могут ли машины мыслить?",
Уоссермен Ф. "Нейрокомпьютерная техника: теория и практика".
Зачитався...
|
|
|
AVB
Турист |
01.07.2007 23:34 |
|
|
| mops пише: | | на однокристальних мікро-ЕОМ | О, це я проходив . Навіть диплом мав на цьому (частково)
Це напевне найпоширеніші чіпи в побуті, від "плакучої" ляльки до холодильника. Структура однакова, а керувати може будь чим (простеньким таким )
|
|
|
Pangea
Inka |
02.07.2007 00:11 |
|
|
| mops пише: | | Останнє, шо читав - "Проектування систем керування на однокристальних мікро-ЕОМ". Зачитаєшся... |
Ну і як сюжет...?
|
|
|
tymofiy
житель міста |
|
|