|
|
| Автор |
Коментар |
free_soul
житель міста |
10.03.2007 01:14 |
|
|
| st.fergi пише: | | все треба вміти але не все робити)))) особисто від мене: якщо відчуваєш що ХОЧЕШ ПОПРОБУВАТИ -то вперед! Я не закликаю тебе до чогось такого,чого ти сам не хочеш!!!!!! але якщо хочеш........то май на увазі що можеш опинитися в списку тих,кого пацани хочуть забомбити в темі про нетрадиціоналів))) |
Ну, нічо!!! Я все одно когось нарисую в нашому місті з нетрадиціоналів!!! Треба культуру піднімати і пора вчитися розуміти інших а не тільки себе!!!!
НАРОД! ВСІ ХТО ЗНАЄ, ШОСЬ ПРО ТАКИХ ЛЮДЕЙ, РОЗКАЖІТЬ МЕНІ!!!! БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ!!!!!
НАПЕРЕД СПАСИБІ!!!!
БУДУ ЗАВТРА!!! ЧЕКАЮ НА ВАШІ ПОРАДИ!
додано через 1 хвилину 25 секунд:
ВСІМ СПАСИБІ ЗА ПОРАДИ!!!
ТІЛЬКИ ШЕ ПІДКАЖІТЬ ЯК ТУТ ПЛЮСІКИ СТАВИТИ....
|
|
|
mops
міська комісія |
10.03.2007 01:24 |
|
|
| free_soul пише: | | Треба культуру піднімати |
Вибач, але це ніяка не культура. Це збочення, хоч чомусь називають "орієнтацією".
І ше. Усі пости із іменами, прізвищами і прізвиськами золочівських педерастів будуть видалені.
|
|
|
Richard
турист |
10.03.2007 01:25 |
|
|
Полнейший брєд, перечитав тільки половину першої сторінки. Я здивований що ця тема стільки відповідей получила за такий короткий час...напевно людям немає, що робити, головне язиком почисати і розрулити "романтичну" ситуацію голубого друга і бісексуала Питання життя і смерті...ту бі о нот ту бі? Занепад Золочева продовжується... шкода.
P.S.
Як би до мене, мій друг подібне сказав в тверезому стані, я би одразу всю його "любов" до мене, вибив чимось тяжким, по хребті і спині...
|
|
|
massimo
житель міста |
10.03.2007 01:29 |
|
|
|
якщо він не закликає тебе до сексу то може не так все і страшно, можливо в нього коплекс якийсь на рахунок дівчат. Я не знаю мав він дівчину чи ні, але думаю,що секс з класною дівчиною багато може допомогти. Як варіант пропоную секс в трьох з дівчиною. Його зрозуміти також можна, з дівчиною потрібно знайомитися, " крутити " її, а тут є ти, він про тебе все знає, знає що ти хочеш, і не треба напрягатися. Колись З. Фрейд сказав, що при певному рівні збудження різниця між статтями зникає, тобто коли ти дуже збуджений то тобі фіолетово чи то секс з жінкою, чи з мужчиною. Незнаю точно чи то так, бо на собі не пробував.
|
|
|
ViVi
житель міста |
10.03.2007 09:42 |
|
|
| Richard пише: | | вибив чимось тяжким, по хребті і спині... |
Ну навіщо так жорстоко.. Ну кохають тебе, неперевершеного і бажанного, наліво і направо - так від того в тюрмі рятуватись?
Тебе тоді на форумі взагалі не буде..
|
|
|
Morientes
житель міста |
10.03.2007 10:36 |
|
|
| free_soul пише: | Ну, нічо!!! Я все одно когось нарисую в нашому місті з нетрадиціоналів!!! Треба культуру піднімати і пора вчитися розуміти інших а не тільки себе!!!!
НАРОД! ВСІ ХТО ЗНАЄ, ШОСЬ ПРО ТАКИХ ЛЮДЕЙ, РОЗКАЖІТЬ МЕНІ!!!! БУДУ ДУЖЕ ВДЯЧНИЙ!!!!!
НАПЕРЕД СПАСИБІ!!!!
БУДУ ЗАВТРА!!! ЧЕКАЮ НА ВАШІ ПОРАДИ! |
Чесно,в мене після цього посту склалося враження що ти і є той друг ,який кохає хлопців.......
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
10.03.2007 10:39 [*1] |
|
|
Спробуй йому знайти (нехай навіть лише на один вечір чи на одну ніч) дівчину, яка б йому показалу усе, що він може втратити, яка б показала йому такий секс, шо після нього він слова б не зміг сказати! Головне знайди, а з голою жінкою, як вже раніше говорилось, і справді не поспортш!
От тоді побачиш, чи буде він продовжувати тобі на шию вішатись, повір, шо НЕ буде!!!
|
|
|
free_soul
житель міста |
10.03.2007 10:46 |
|
|
| Morientes пише: | | Чесно,в мене після цього посту склалося враження що ти і є той друг ,який кохає хлопців....... |
Довго думав шоб таке написати?????????
додано через 1 хвилину 45 секунд:
| vaymut пише: | Спробуй йому знайти (нехай навіть лише на один вечір чи на одну ніч) дівчину, яка б йому показалу усе, що він може втратити, яка б показала йому такий секс, шо після нього він слова б не зміг сказати! Головне знайди, а з голою жінкою, як вже раніше говорилось, і справді не поспортш!
От тоді побачиш, чи буде він продовжувати тобі на шию вішатись, повір, шо НЕ буде!!! |
А це вприниципі ідея!
Треба буде замість хлопця йому дівчину знайти!!!!!!
|
|
|
Morientes
житель міста |
10.03.2007 10:51 |
|
|
В мене була знайома дівчина ,яка кохала дівчат і постійно твердила , шо вона завжди буде такою . Все закінчилося тим , шо вона одного разу майже в примусовому порядку переспала з хлопцем, тепер зі дівчат вона навіть не згадує
|
|
|
free_soul
житель міста |
10.03.2007 10:55 |
|
|
| Morientes пише: | | В мене була знайома дівчина ,яка кохала дівчат і постійно твердила , шо вона завжди буде такою . Все закінчилося тим , шо вона одного разу майже в примусовому порядку переспала з хлопцем, тепер зі дівчат вона навіть не згадує |
Появляється нове питання? Як примусити його переспати з дівчиною???????
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
10.03.2007 11:01 |
|
|
| free_soul пише: | | Як примусити його переспати з дівчиною??????? |
Ти знайди таку дівчину, яка погодиться, організуй їм інтимну обстановку, а далі... нехай тебе це питання не хвилює! Дівчата вміють спокушати, а він не дерев"яний, не встоїть!
|
|
|
free_soul
житель міста |
10.03.2007 11:11 |
|
|
| vaymut пише: | | Ти знайди таку дівчину, яка погодиться, організуй їм інтимну обстановку, а далі... нехай тебе це питання не хвилює! Дівчата вміють спокушати, а він не дерев"яний, не встоїть! |
АГА! "... З голою жінкою важко спорити..."
|
|
|
massimo
житель міста |
10.03.2007 11:54 |
|
|
free_soul там Віві шукала коханця, можна одним камнем двох зайців, я думаю будь яка дівчина загориться азартом звабити хлопця гея
|
|
|
free_soul
житель міста |
|
|
ViVi
житель міста |
10.03.2007 12:25 |
|
|
Ну це вже ви палку перегнули! Мені коханець потрібен, мачо, тестостерон замість крові - а ви що підсовуєте?
А ліпше ви, вільна душа з Массімо, йому навпаки покажіть - як воно з чоловіком погано!
|
|
|
free_soul
житель міста |
10.03.2007 12:30 |
|
|
ViVi, ну я йому вже повсякому пояснював шо з дівчатами набагато ліпше!!!
Но тут скоріш потрібна добра дівчина а не друг!!! Тут лише дівчина зможе його переконати!!!!!!
| ViVi пише: | | а ви що підсовуєте? |
Ну, ми не підсовуємо! Ми пропонуємо!!!!
|
|
|
ViVi
житель міста |
10.03.2007 12:46 |
|
|
А ти не пояснюй, Ломоносов, ти йому покажи!
А не відпечишся від мене, я тобі такого покажу - сам в геї подашся!
|
|
|
free_soul
житель міста |
10.03.2007 12:51 |
|
|
| ViVi пише: | | А не відпечишся від мене, я тобі такого покажу - сам в геї подашся! |
Я??? В ГЕЇ?????? Ну ти насмішила!!!!!!
Скільки живу ше такого смішного не чув!!!! :ROLF:
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
А хтось писав що \"дружба дороща за все\" i \"зробить все заради друга\"
перед lеnhеn на колiна! i просити хай проб\'е вам вiзи.Там i в парадах будете участь брати,вiн так i називаеться ДРУГпарад!
I не треба переживати за секс... теоретично...,це як в туалет \"по великому\" сходити,але навпаки. А ще кажуть \"раз не 3.14да...\" не друг, я хотiв сказати,ну тоб то не рахуеться.Думай! Бо на вибiр путiвка в Гренландiю.
Тепер кожного ранку буду Богу дякувати,що помилував мене вiд таких друзяк!
та й вiд друзяк взагали
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
free_soul
житель міста |
10.03.2007 13:19 |
|
|
| m@xxximus пише: | | А хтось писав що \"дружба дороща за все\" i \"зробить все заради друга\" |
Так і є! Але якщо щось робити, то робити правильно!!! А не будь-що!
Для чого робити дурні помилки???
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
А ще вам точно не свiтить одруження по зальоту,потреба в запобiжних заходах,i в оральному сексi ви на рiвних!
i всi новоi теми будуть вiд вас чекати - як ви ставитесь до а/с з кращим другом?
Нi! Орiгiнальнiше! Лучше нет влагалища,чем очко товарища?
mаssimо
я щось замiтив твою зацiкавленiсть.
Ти тверезий? дув щось?
|
|
|
free_soul
житель міста |
10.03.2007 13:34 |
|
|
| m@xxximus пише: | я щось замiтив твою зацiкавленiсть.
Ти тверезий? дув щось? |
Я зрозумів, що в нашому місті кожен сам за себе!
Моя хата з краю, я нічого не знаю...
Ми з таким розкладом, ой як далеко заїдем...
А ще в Євросоюз рвемся....
|
|
|
Morientes
житель міста |
10.03.2007 13:48 |
|
|
| free_soul пише: | Я зрозумів, що в нашому місті кожен сам за себе!
Моя хата з краю, я нічого не знаю...
Ми з таким розкладом, ой як далеко заїдем...
А ще в Євросоюз рвемся.... |
Чоловіче , та в Європі панує повна демократія , всім та тебе на...и,якраз там хтось тобі б дав підсказку шо робити.Шо б хто не пропонував вирішувати все одно тобі
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
Я лише висловив свою думку.
не виплiтай в европi ой як КОЖЕН САМ ЗА СЕБЕ!
Дружнi тiльки цигани,i мусульмани
я пiдтримую Рiчарда.
ЛОМАКОЮ ПО ХРЕБТI ТАКОГО ДРУГА.
Ну не розумiю я цього,вибачуха.
|
|
|
massimo
житель міста |
10.03.2007 14:31 |
|
|
| m@xxximus пише: | я щось замiтив твою зацiкавленiсть.
Ти тверезий? дув щось? |
ну нагрузити пацана легше всього, а ти прикинь реальність такої ситуації Володимир Степанович каже Андрію Романовичу що він його любить, як бути Андрію Романовичу. От стараюся ситуацію розрулити
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
Ну я думааю нiхто би не вiдрадив би Андрiя... i сАлений був би пристрелиний (я навiть знаю з чого
тим паче що е де закопати... або зкормити кому (шкода що неможу фотки викласти)
а скiльки би було задоволених циею ситуацiею!
|
|
|
AVB
Турист |
10.03.2007 15:21 |
|
|
Люди, МОПС правильно казав. Не варто списки золочівських "друзів" тут викладати. Ви їх мені в приват скиньте. А там "видно буде"!
|
|
|
free_soul
житель міста |
10.03.2007 15:47 [*1] |
|
|
Ви так і нічого не зрозуміли!!!!!!
Одні садисти зібралися!
Ну в перед! Стріляйте, винищуйте!!!!!! Тільки ви і те в мієте робити!!!!!
Вам би гітлера в батьки! Ото ви би були довольні!!!!!!
Но не забувайте:
"Чим воюєш, від того і загинеш!!!!"
А якшо людина хороша, то не має значення її орієнтація!
| massimo пише: | даремно ти то тут написав, не зрозуміють, надають дурних порад і т.д., а відповідь потрібно шукати у серці а не в голові
то продовження теми про нетрадиційні відносини, чи дійсно правда?
додано через 2 хвилини 35 секунд:
Взагалі справжня дружба то і є кохання тільки без сексу |
Ти був правий!!!!!
|
|
|
Efim Shyfrim
гість міста |
10.03.2007 16:06 |
|
|
|
Та ясно шо правий, синку! (чи доцю? чи шо воно там ти таке є? Зорієнтуєшся - даш знати!)
|
|
|
Pliocen
житель міста |
16.03.2007 12:19 |
|
|
|
Як би симпатична подруга сказала шо мене любить і полізла там до мене, коли ми на одинці спочатку би поміг а потім якось заспокояв, ну тіпа світ великий а нас багато найдеш когось не переживай! і таке подібне!
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
16.03.2007 12:24 |
|
|
| Pliocen пише: | | Як би симпатична подруга сказала шо мене любить |
Перепрошую шановний, ти трошки НЕ УВАЖНИЙ, тема звучить:| free_soul пише: | | Друг сказав: Я тебе люблю! |
А free_soul, ЧОЛОВІК і так до нього сказав його друг, ТАКОЖ ЧОЛОВІК!!!
|
|
|
Pliocen
житель міста |
16.03.2007 12:31 |
|
|
|
А! тоді скажу сорі Майкл! шукай когось зі своїх ашо травмувати людину краще зразу сказати!
|
|
|
free_soul
житель міста |
17.03.2007 22:10 |
|
|
Всім привіт!!!!
Вам цікаво почуити розвязку цієї історії???
Ну так ось: Це виявляється в нас так дружбу перевіряють!!!!
І виявляється я пройшов перевірку!!!!!! Но ще,б трохи і я зірвався б!!!!
Оце він, вчора до мене зі своєю дівчиною зайшов, вирішив нас познайомити!!! (а дівчина клааааааааааааааасна!!!)
І до речі це вона йому таку ідею підкинула!!!
Я короче був в шоці цілий день!!!!!
М-да! Прикаліст однако....
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
Мда,прiкалiст.
А вiн не боявся втратити друга!? Це добре що ты також в нього закоханий. А то получив би пiдсрачникiв (так би потупила бiльшiсть) i дружбi кiнець.
Бовдур вiн,а не прiколiст.
|
|
|
free_soul
житель міста |
17.03.2007 22:36 |
|
|
| m@xxximus пише: | А вiн не боявся втратити друга!? Це добре що ты також в нього закоханий. А то получив би пiдсрачникiв (так би потупила бiльшiсть) i дружбi кiнець.
Бовдур вiн,а не прiколiст. |
Ну по перше, як виявилося, це була ідея його дівчини!!!!
По друге, я в нього аж ніяк не закоханий!!!!
По третє, друзів в біді не кидають, які б вони не були!!!!!
А по четверте, я нарешті зрозумів, де він весь час пропадав, коли казав шо зайнятий!!!!
|
|
|
Khrystik
житель міста |
17.03.2007 23:08 |
|
|
| free_soul пише: | Це виявляється в нас так дружбу перевіряють!!!!
І виявляється я пройшов перевірку!!!!!! |
Після стількох років дружби ще її перевіряти????Не розумію цього, по-моєму все вже давно перевірено!
|
|
|
free_soul
житель міста |
17.03.2007 23:22 |
|
|
| Khrystik пише: | | Після стількох років дружби ще її перевіряти????Не розумію цього, по-моєму все вже давно перевірено! |
Вот і я задаю собі це питання!
Це йому потрібно було перевіряти? чи це просто він виконував захцянку своєї дівчини?????
|
|
|
Khrystik
житель міста |
17.03.2007 23:30 |
|
|
| free_soul пише: | | Це йому потрібно було перевіряти? чи це просто він виконував захцянку своєї дівчини????? |
Скоріше всього дурь в голову вдарила, не знали чого вчепитись от і придумали такий прикол для різноманітності.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
17.03.2007 23:32 |
|
|
|
Чесно кажучи,я б такого "друга " б послала...подальше...що таким методом перевіряє дружбу...
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
Нарахунок закоханостi твоеi,це шютка. Не ображайся.
Але те що ви собi гоните,трое-ФАКТ.
А знаеш чому втрачають друзiв? Тому що люди мiняються,перестають знаходити спiльну мову i.т.п. або за ось такi прiколи...
Як би вiн трахнув дiвчину твою? Ти б теж пробачив? Вiн ж ДРУГ!
Щось ти здаеться ще не вирiс.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
17.03.2007 23:42 |
|
|
|
як можна ТАКИМ СПОСОБОМ перевіряти дружбу? то ж треба актором бути і ролі вміти грати перед другом. на мою думку- якщо друг грає ролі перед другом-то не є друг. неважливо які ролі. то не щиро-значить єхидно.фу... а взагалі-то незрозуміла та ситуація якась,странно все дуже,на гон подібне. дівчина є,друг перевіряв...гм...
|
|
|
free_soul
житель міста |
18.03.2007 00:06 |
|
|
| m@xxximus пише: | Як би вiн трахнув дiвчину твою? Ти б теж пробачив? Вiн ж ДРУГ!
Щось ти здаеться ще не вирiс. |
Цікаво!!! Тоді виникає питання чи він мені друг? і чи вона мені дівчина????
додано через 6 хвилин 36 секунд:
| st.fergi пише: | | як можна ТАКИМ СПОСОБОМ перевіряти дружбу? то ж треба актором бути і ролі вміти грати перед другом. на мою думку- якщо друг грає ролі перед другом-то не є друг. неважливо які ролі. то не щиро-значить єхидно.фу... а взагалі-то незрозуміла та ситуація якась,странно все дуже,на гон подібне. дівчина є,друг перевіряв...гм... |
Про дівчину я дізнався лише вчора! Хто і кому це було потрібно я незнаю! Просто, я залишився в дурнях!
А в принципі мені зараз не до того! Я згадую сьогоднішню поїздку... І виникає питання: НУ ЧОГО ЗНОВУ ПРОЛЬОТ???????
додано через 1 хвилину 40 секунд:
| lenhen пише: | | Чесно кажучи,я б такого "друга " б послала...подальше...що таким методом перевіряє дружбу... |
А зможеш прокоментувати чому саме?
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
А чому не виникае в тебе питання \"чи вiн тобi друг?\" пiсля цього рАзводу.
шкода менi тебе
|
|
|
AVB
Турист |
18.03.2007 00:24 [*1] |
|
|
free_soul, а ти йому таку "перевірку" влаштуй! Скажи, шо любиш... його...... і ше його кобіту!
|
|
|
massimo
житель міста |
18.03.2007 00:25 |
|
|
я то шось не до кінця розумію ту дружбу, друг пішов на поводу у чергової дівчини і замутив такий фарс, якщо в дружбу між мужиками влізла жінка, то хай би він краще був небесного кольору, я так думаю.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
18.03.2007 00:30 |
|
|
| free_soul пише: | | А зможеш прокоментувати чому саме? |
Можу.Ось за це:
| st.fergi пише: | | як можна ТАКИМ СПОСОБОМ перевіряти дружбу |
і за це
| free_soul пише: | | Просто, я залишився в дурнях! |
| free_soul пише: | | просто він виконував захцянку своєї дівчини |
А саме більше за це:
| Khrystik пише: | | Після стількох років дружби ще її перевіряти |
І саме цікавіше:
| m@xxximus пише: | | А чому не виникае в тебе питання \"чи вiн тобi друг?\" пiсля цього рАзводу |
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
18.03.2007 00:36 - Ото вже не до приколів було б... :) [*1] |
|
|
| st.fergi пише: | | на гон подібне |
Вся наша жизнь - игра!!!
А якшо правда, то негоже так друзяка поступив, негоже...
Могли ж однодумці підстерегти в кущах і ...
|
|
|
massimo
житель міста |
18.03.2007 00:40 |
|
|
free_soul нічого особистого, але мені здається що ти забагато куриш, життя в тебе видно дуже веселе, то друг псевдогей з ненормальною дівчиною, який спочатку вішався тобі на шию, і ти не знав як реагувати на його ніжність, то в тобі хтось живе і управляє тобою, ти реально гониш, а може в тебе роздвоєння особистості і ти сам до себе приставав , пора тему починати : екзорцизм! як би моя дівчина сказала щоб я пішов до свого друга і таке замутив, все з цього моменту вона собі шукає нового хлопця!!! Якщо то все правда що ти написав - то твій "друг оказался вдруг......" , напевно тобі потрібна
|
|
|
EMMIE
житель міста |
18.03.2007 16:59 |
|
|
|
Я в шоці!!!!Дурнішого ще не читала!!!!!!!!!!!!!!!!!!Це напевно,якийсь прікол, і тобі срочно потрібна ДОПОМОГА на вулиці КУЛЬПАРКІВСЬКІЙ.
|
|
|
free_soul
житель міста |
21.03.2007 10:58 |
|
|
| AVB пише: | | free_soul, а ти йому таку "перевірку" влаштуй! Скажи, шо любиш... його...... і ше його кобіту! |
А це хороша ідея! Візьму до уваги!!!!!
додано через 2 хвилини 25 секунд:
| Кот да Винчи пише: | Вся наша жизнь - игра!!!
А якшо правда, то негоже так друзяка поступив, негоже...
Могли ж однодумці підстерегти в кущах і ... |
Істину кажеш!!!
All life is game!!!!!
додано через 4 хвилини 42 секунди:
| massimo пише: | | free_soul нічого особистого, але мені здається що ти забагато куриш, життя в тебе видно дуже веселе, то друг псевдогей з ненормальною дівчиною, який спочатку вішався тобі на шию, і ти не знав як реагувати на його ніжність, то в тобі хтось живе і управляє тобою, ти реально гониш, а може в тебе роздвоєння особистості і ти сам до себе приставав , пора тему починати : екзорцизм! як би моя дівчина сказала щоб я пішов до свого друга і таке замутив, все з цього моменту вона собі шукає нового хлопця!!! Якщо то все правда що ти написав - то твій "друг оказался вдруг......" , напевно тобі потрібна |
Тихая, тихая ночь,
Долгая, долгая дорога!
Дикая, дикая ложъ,
Всех нас убёт по немногу...
Алая,алая нить, перерубила на части
Наше желание жить с нашим желанием счастья!
Кто не со мной, тот не поймет...
додано через 1 хвилину 40 секунд:
| EMMIE пише: | | Я в шоці!!!!Дурнішого ще не читала!!!!!!!!!!!!!!!!!!Це напевно,якийсь прікол, і тобі срочно потрібна ДОПОМОГА на вулиці КУЛЬПАРКІВСЬКІЙ. |
Кто не любил, тот не поймет!!!!!!!!
|
|
|