|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
19.08.2006 12:25 - Телебачення в Золочеві |
|
|
|
Зараз наша влада хоче зробити в Золочеві комунальне телебачення.Тобто за гроші бютжету.То ідея п.Золотника
|
|
|
Олег
житель міста |
20.08.2006 11:39 |
|
|
|
Вони потім проект розвалять і телебачення приватизують ,а потім шо схочуть то і зроблять,але саме головне що вони тут будуть знімати.Я думаю ту ідею шо знімати треба підкинути вам,на рахунок шо знімат!!!
|
|
|
mops
міська комісія |
20.08.2006 11:47 |
|
|
Зняти репортаж про Фелестина, або про Андрюшку, а ще краще про Миколу з Бенева. Оце справді люди, яки ВИДІЛЯЮТЬСЯ з юрби.
|
|
|
Олег
житель міста |
20.08.2006 13:53 |
|
|
|
Найліпший репортаж про те що робиться біля гастроному, чому люди спиваються так?Хіба меможна в поліклініку привозити лікаря з центру Довженка.Але кому то вигідно??
|
|
|
ІНКОГНІТО
житель міста |
20.08.2006 15:12 |
|
|
|
Тут потрібен психолог, досвідчений..а ще краще володіючий гіпнозом...багатьом просто лікар вже не поможе..а нація вироджується, спивається, то факт, і це проблема багатьох
|
|
|
AVB
Турист |
11.10.2006 13:08 |
|
|
Всеж таки про телебачення...
Є ідея: запустити хочаби через наше кабельне в ефір скажімо 12-го каналу чи НТА цілодобову біжучу строку з цитатами з нашого форуму. Можна в перемішку з рекламою. Тоді значно більше людей отримають альтернативну від Народного Слова інформацію і коментарі про нашу владу. І це вже не буде `одна баба іншій сказала`, а ніби всегромадські звернення.
Крім того ту ж строку можна встановити десь у центрі.
Я розумію, шо такі заходи будуть усіляко гальмуватись і оскаржуватись владою, але це реальні дієві вчинки.
|
|
|
mops
міська комісія |
11.10.2006 13:43 |
|
|
|
Коли журналіст щось пише у газеті, то під тим "щось" стоїть його прізвище. Це означає, що за достовірність викладеної інформації він готовий поручитись власним ім"ям і готовий повністю відповідати за написане. Тут же майже повна анонімність - пиши що хочеш і ні за що не відповідаєш - у разі чого хто буде відповідати за брехню і наклеп, може ти? Так що ця ідея не варта нічого.
|
|
|
AVB
Турист |
11.10.2006 14:19 |
|
|
Я не розумію, чому треба буде відповідати. Адже за те, що робиться тут на форумі, ніхто не відповідає. Для цього і створені ніки і анонімність. А джерела і засоби масової інформації і комунікації мають однакову цензуру.
І не треба казати, що ідея не варта нічого, бо тоді і цей форум ні до чого!
|
|
|
mops
міська комісія |
11.10.2006 20:37 |
|
|
Не треба змішувати форум і телебачення, у них різна мета.
Форум призначений для спілкуання, телебачення - для інформування.
| AVB пише: | | Адже за те, що робиться тут на форумі, ніхто не відповідає | Відповідають. Відповідаю я, відповідають інші модератори, відповідає адмін. У разу порушень правил хосту сайт можуть закрити. Це тільки здається, що все відбувається само по собі. Насправді це не так.
|
|
|
massimo
житель міста |
28.11.2006 16:03 |
|
|
телебачення Золочівщини таке ж реальне як і будівництво космодрому в Золочеві, смішно . Я взагалі дивуюся багатьом новаторським діям нашої влади. Хай ще покерують поки моє покоління дозріє, а там відправимо їх на заслужений відпочинок, подякуємо, відкланяємося і до роботи, шкода що таке місто пропадає
|
|
|
kvartyrant
житель міста |
01.12.2006 09:31 |
|
|
| massimo пише: | телебачення Золочівщини таке ж реальне як і будівництво космодрому в Золочеві, смішно . Я взагалі дивуюся багатьом новаторським діям нашої влади. Хай ще покерують поки моє покоління дозріє, а там відправимо їх на заслужений відпочинок, подякуємо, відкланяємося і до роботи, шкода що таке місто пропадає  |
Смішно не сам факт існування телебачення - воно буде . Смішно те, що люди, які прагнуть керувати не розуміються на елементарних речах.
|
|
|
mops
міська комісія |
01.12.2006 11:43 |
|
|
| massimo пише: | | телебачення Золочівщини таке ж реальне як і будівництво космодрому в Золочеві |
Кабельне телебачення в Золочеві УЖЕ давно є, репертуар - 16 каналів
| massimo пише: | | Я взагалі дивуюся багатьом новаторським діям нашої влади |
А влада тут зовсім ні до чого. Це справа рук приватних підприємців| massimo пише: | | Хай ще покерують поки моє покоління дозріє, а там відправимо їх на заслужений.. |
І що далі, будете відразу цілим поколінням керувати, чи як?
|
|
|
Esperanza
турист |
|
|
AVB
Турист |
|
|
Міша
гість міста |
07.11.2008 13:28 |
|
|
|
телебачення - дл ядодаткового зомбування суспільства і дл яреклами ( теж зомбування)
|
|
|