|
|
| Автор |
Коментар |
Pliocen
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
|
|
Pliocen
житель міста |
07.03.2007 19:06 |
|
|
|
Класно відповів! Не знаю не був одружений але в світі всяке буває!
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 22:29 |
|
|
Мені було б неприємно дізнатись, що у мого чоловіка є ще хтось на стороні...
|
|
|
Олег
житель міста |
07.03.2007 22:44 |
|
|
| Khrystik пише: | | Мені було б неприємно дізнатись, що у мого чоловіка є ще хтось на стороні... |
А хто в тому винуватий? Що чоловік шукає щось на стороні?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 22:47 |
|
|
| Олег пише: | | А хто в тому винуватий? Що чоловік шукає щось на стороні? |
Це я можу вас запитати.
|
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
07.03.2007 23:12 - І спереду, і ззаду. |
|
|
|
Негативно, я однолюб. Одна справа поглядати ласо за перехожими та фліртувати, а трахатись направо та наліво - зовсім інше. До речі,Khrystik, шо б було гірше, коли б коханий переспав з кимось, чи закохався в іншу?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 23:15 |
|
|
| Кот да Винчи пише: | | шо б було гірше, коли б коханий переспав з кимось, чи закохався в іншу? |
Ну звичайно ж, другий варіант гірший, але погодьтеся, перший також не тішить. Хоча ще питання де, з ким і за яких умов.
|
|
|
massacra
житель міста |
07.03.2007 23:18 |
|
|
| Khrystik пише: | | Хоча ще питання де, з ким і за яких умов. |
Значить процент всеж таки є...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 23:18 |
|
|
| Khrystik пише: | | Хоча ще питання де, з ким і за яких умов |
значить це має велике значення?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 23:20 |
|
|
Ну звичайно ж має, є ситуація, коли людина не керує своїми діями, робить щось несвідомо, тоді можна зрозуміти, хоча все одно буде боляче.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 23:23 |
|
|
|
людина не керує своїми діями тільки тоді коли її зв"яжуть))))все інше не рахується золотко)))несвідомо-то коли спить))))от скажи мені будь-ласка шо ти мала на увазі З КИМ? і приклад пліііз)))
|
|
|
Олег
житель міста |
07.03.2007 23:28 |
|
|
| Khrystik пише: | Олег пише:А хто в тому винуватий? Що чоловік шукає щось на стороні?
Це я можу вас запитати. |
Стаєте не інтересними. І хто винен в тому?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 23:29 |
|
|
| st.fergi пише: | | шо ти мала на увазі З КИМ? і приклад пліііз))) |
Якщо з якоюсь шалавою, то думаю що буде не так страшно, ніж зі звичайною майже порядною дівчиною, гріє хочаби та думка, шо в другому випадку скоріше всього чоловікові доведеться її вмовляти на секс, а в першому - сама полізе, а чоловіки, як відомо особи слабодухі...на жаль...(хоча є і вийнятки).
Але знову ж таки повторюсь: в будь-якому випадку мені, наприклад, було би боляче дізнатись про таку вихідку свого чоловіка.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Кот да Винчи
житель міста |
07.03.2007 23:30 - Ніц страшного, хойці ту. |
|
|
| Khrystik пише: | | де, з ким і за яких умов |
Мда, необачна Khrystik, репліка, як ж ти викрутишся...
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 23:31 |
|
|
|
що означає майже порядна дівчина і чим вона відрізняється від шалави? адже і та,і та можуть на шию повішатися як раз плюнути)
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 23:36 |
|
|
| Олег пише: | | Стаєте не інтересними |
Ок, якщо чоловік буде в змозі заробити на те, що б найняти хатнюробітницю, яка все буде робити в той час як жінка буде підтримувати свою красу, буде ходити на різні заходи, буде мати час читати різну літературу, проводити більше часу зі своїм чоловіком і т.д. і т.п, то напевно буде цікавішою для свого чоловіка, аніж та, яка не вилазить з кухні, і цілими днями сидить вдома, бо треба дітей виховувати.
Такщо давайте спочатку створіть такі умови для жінки і напевно все буде ОК!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 23:38 |
|
|
| st.fergi пише: | | може і залишаєшся цікавою,але знаходять кращу за тебе |
То що виходить що немає сенсу одружуватись, бо потім чоловік все одно знайде для себе цікавішу жінку???
|
|
|
Олег
житель міста |
07.03.2007 23:40 |
|
|
| Khrystik пише: | | аніж та, яка не вилазить з кухні, і цілими днями сидить вдома, бо треба дітей виховувати. |
Я жінки різні, є такі що сидять на кухні і все в них акуратно, а є наоборот, таке тоже потрібно врахувати!!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 23:41 |
|
|
чому це ВСЕ ОДНО??? може і не знайде підтримуй свою красу вдома,не ходи в брудному халаті,причешися,накрась нігті,звари зранку їсти(день у тебе вільний виходить),включи телевізор,дітей в обід спати і займаєшся повністю собою))))жінка якщо того захоче-буде гарно виглядати при любих обставинах(якщо їй не буде ЛІНЬ)
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 23:42 |
|
|
| st.fergi пише: | | що означає майже порядна дівчина і чим вона відрізняється від шалави? |
В майже порядної дівчини за спиною один-два "нещасні випадки", а от для шалави, піти на таку справу - раз плюнути.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 23:43 |
|
|
|
хіба вони відрізняються цифрами? щоб ти знала ,є шалави порядніші за твоїх порядних дівчат)))
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 23:44 |
|
|
| Олег пише: | | Я жінки різні, є такі що сидять на кухні і все в них акуратно, а є наоборот, таке тоже потрібно врахувати!! |
Звичайно є, але чи не забагато в теперішні часи вимагають від жінки??? Тепер вона повинна всюди встигати. некожна таке витримує.
|
|
|
Олег
житель міста |
07.03.2007 23:44 |
|
|
| st.fergi пише: | | )жінка якщо того захоче-буде гарно виглядати при любих обставинах(якщо їй не буде ЛІНЬ) |
Я погоджуюсь!!!!
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 23:45 |
|
|
| st.fergi пише: | | щоб ти знала ,є шалави порядніші за твоїх порядних дівчат)) |
В кожного свої моральні принципи, і ніхто не має права нікого осуджувати.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 23:47 |
|
|
а хіба ти вище не осудила шалаву? хоча,я з тобою тут згідна звичайно про осуд))
|
|
|
Khrystik
житель міста |
07.03.2007 23:49 |
|
|
| st.fergi пише: | | а хіба ти вище не осудила шалаву? |
не осудила, ти просила пояснити свою позицію - я так і зробила.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 23:51 |
|
|
| Khrystik пише: | | Звичайно є, але чи не забагато в теперішні часи вимагають від жінки??? Тепер вона повинна всюди встигати. некожна таке витримує._________________ |
жінки самі себе так поставили,що тепер з них вимагають)))захотіли бути бізнес-леді от і попали у жорстокий світ чоловічого бізнесу тут я мовчу про те,що якщо нема за що їсти то приходиться працювати,але справа в тому що на сьогоднішній день жінки працюють у своє задоволення(щоб менше вдома сидіти),хоча самі і знають що робота вдома їх все одно чекає. жінки самі собі створили лишній груз так сказати)))
|
|
|
Khrystik
житель міста |
08.03.2007 00:03 |
|
|
| st.fergi пише: | | але справа в тому що на сьогоднішній день жінки працюють у своє задоволення |
На жаль в даний час я не спостерігала таких ситуацій, переважно жінки немають можливості робити те, що хочуть - життя заставляє і мусять йти працювати.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Khrystik
житель міста |
08.03.2007 00:08 |
|
|
| st.fergi пише: | | я не сказала що працювати то є погано))) |
Не погано, але часто це доводиться робити всупереч своїх бажань і вподобань, бо в такі умови нам ставить наше життя.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 00:09 |
|
|
тобто так,якщо ти вся сидиш вдома, або вся в роботі ,і твій чоловік(коханий хлопець) через твої "немаю часу" знаходить іншу(яка час має),то ти будеш переживати і думати: во,кАзЬОл,я гарую а він собі гуляє?
додано через 1 хвилину 48 секунд:
| Khrystik пише: | | Не погано, але часто це доводиться робити всупереч своїх бажань і вподобань, бо в такі умови нам ставить наше життя. |
"не мы такие-жизнь такая?", а якщо встряхнутися і нюні не розпускати(не бери на свій рахунок то слово),і помінятися?
додано через 1 хвилину 36 секунд:
автора темки немає, може би щось порозсуждав тут з нами......))))
|
|
|
Khrystik
житель міста |
08.03.2007 00:13 |
|
|
| st.fergi пише: | | а якщо встряхнутися і нюні не розпускати(не бери на свій рахунок то слово),і помінятися? |
а поки жінка буде мінятися, діти на які $ їсти будуть? (якщо ще й чоловік безробітній)
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 00:16 |
|
|
чоловік має заробляти полюбе! а жінка може мінятися паралельно почати з внутрішнього щоб потім не плакати що пішов до іншої(інша думаєш не працює як вона?)
|
|
|
Khrystik
житель міста |
08.03.2007 00:17 |
|
|
| st.fergi пише: | | чоловік має заробляти полюбе! |
В нашій країні не створені для цього умови.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 00:18 |
|
|
про шо ти говориш? чоловік як захоче то роботу знайде,але то вже не по темі.
додано через 1 хвилину 3 секунди:
в нашій країні і для жінок не створені умови,і взагалі нема умов,але той хто хоче-дають собі раду,повір!))все,флуд нафіг))
додано через 49 секунд:
Khrystik,питання особисте: щоб ти зробила для того,щоб твій коханий не хотів інших?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
08.03.2007 00:23 |
|
|
| st.fergi пише: | | чоловік як захоче то роботу знайде,але то вже не по темі. |
Та робота, яка пропонується, часто може йому бути не по душі. Наслідок: приходить з роботи злий, вдома починаються сварки, ....., зрада, розлучення. Не кожен має змогу реалізовувати себе так як він цього хоче, на жаль.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 00:24 |
|
|
|
Khrystik,хіба зраджують бо нема роботи? чи тому,що робота не по душі?)))))))))))))))))))))))))))))))
|
|
|
Khrystik
житель міста |
08.03.2007 00:26 |
|
|
| st.fergi пише: | | хіба зраджують бо нема роботи? чи тому,що робота не по душі? |
Це був один з випадків.
| st.fergi пише: | | питання особисте: щоб ти зробила для того,щоб твій коханий не хотів інших? |
| st.fergi пише: | | підтримуй свою красу вдома,не ходи в брудному халаті,причешися,накрась нігті,звари зранку їсти(день у тебе вільний виходить),включи телевізор,дітей в обід спати і займаєшся повністю собою))))жінка якщо того захоче-буде гарно виглядати при любих обставинах(якщо їй не буде ЛІНЬ) |
Дякую за пораду.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Олег
житель міста |
08.03.2007 00:27 |
|
|
| Khrystik пише: | | Та робота, яка пропонується, часто може йому бути не по душі. Наслідок: приходить з роботи злий, вдома починаються сварки, ....., зрада, розлучення. Не кожен має змогу реалізовувати себе так як він цього хоче, на жаль |
Khrystik на Вашу думку чому чоловік зраджуює дружині?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Khrystik
житель міста |
08.03.2007 00:32 |
|
|
| Олег пише: | | на Вашу думку чому чоловік зраджуює дружині? |
про це вже писалося вище, почитайте, а ще є тема "чому виникають зради" - там також багато корисної інформації, я нічого нового не скажу, на жаль ще бракує досвіду.
| st.fergi пише: | | нема за що,але мене цікавить не моя думка а твоя))) |
Моя від твоєї суттєво не відрізняється, а флудити на форумі не бачу сенсу.
|
|
|
Pliocen
житель міста |
08.03.2007 01:32 |
|
|
Як застану набю морду і піду до коханки!
додано через 43 секунди:
Остаточно!
додано через 3 хвилини 20 секунд:
Шо ви зразу чоловіки зраджують як би ви тоже цього не робили то в світі був би мир і спокій! з святом всіх!
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
Почали \"за здравiе\" закiнчили \"за упокой\"
Коханка це добре...
...але погано
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 12:15 |
|
|
| m@xxximus пише: | | Коханка це добре.. |
коли нема дружини))))
додано через 1 хвилину 49 секунд:
| Pliocen пише: | | Шо ви зразу чоловіки зраджують як би ви тоже цього не робили то в світі був би мир і спокій |
ми не говорили шо ТІЛЬКИ чоловіки мають коханок))))в світі був би мир і спокій коли б всі спали)))
|
|
|
Pliocen
житель міста |
08.03.2007 12:20 |
|
|
Та шо ви напрягаєтесь! сходив раз і вернувся, хіба ви його достали! за то би вас більше уважав!
додано через 1 хвилину 16 секунд:
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 12:23 |
|
|
| Pliocen пише: | | а то би вас більше уважав! |
та ніхто не напрягається і за щоб більше уважав? а якщо побачив краще,то зауважав би коханку)))
|
|
|