Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця

форум Золочів Плюс - Знайомства
Автор Коментар
Pliocen
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця08.03.2007 12:28
Може ітак нес порю, всяке буває! але не треба себе чимсь напрягати треба насолоджуватися життям!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця08.03.2007 12:29
Pliocen пише:
Може ітак нес порю, всяке буває! але не треба себе чимсь напрягати треба насолоджуватися життям!

насолоджуватися 100%,але не виходити за рамки насолод))
Pliocen
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця08.03.2007 12:42
Постараюсь! Але кожна насолода по своєму солодка! не спорю шо можуть виникнути різні наслідки, та шось нове не попробувати молодому якось тупо!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця08.03.2007 12:44
Pliocen пише:
шось нове не попробувати молодому якось тупо!

казала мама,сину вчися,а ти все 2 і 2)))
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця08.03.2007 12:44
Одночасно як і пробувати все нове!

додано через 30 секунд:

Тут потрібно ЗОЛОТА серединка!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця08.03.2007 12:45
AVB пише:
Тут потрібно ЗОЛОТА серединка!

тут потрібні мозги
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця08.03.2007 12:53
Але ж тема зайшла за молодого!  І тут окрім гормонального вибуху ніц не помічається.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця08.03.2007 12:57
так, мозги б здалися,а той молодий тут зі своїми гормонами))))))
m@xxximus
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця01.01.1970 03:00
>st.fеrgi
нема дружини-нема коханки,а ту яку... ну, спиш з нею,якось вона iнакше називаеться
...в свiтi був би мир i спокiй коли б всi спали)))...
Разом,-ти хотiла додати?

Posted from a Nokia mobile phone
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця08.03.2007 21:23
m@xxximus пише:
Разом,-ти хотiла додати?

ти сам це додав))))

додано через 2 години 12 хвилин 52 секунди:

а взагалі,якщо дати відповідь на питання теми Pliocen,то скажу,якщо б появилася коханка в мужчини КРАСИВА,то я б сама не проти мати таку коханку
massimo
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 02:36
st.fergi пише:
жінки самі себе так поставили,що тепер з них вимагають)))захотіли бути бізнес-леді от і попали у жорстокий світ чоловічого бізнесу тут я мовчу про те,що якщо нема за що їсти то приходиться працювати,але справа в тому що на сьогоднішній день жінки працюють у своє задоволення(щоб менше вдома сидіти),хоча самі і знають що робота вдома їх все одно чекає. жінки самі собі створили лишній груз так сказати)))

але звідки то може знати Khrystik в свої 16, ох і я б не хотів того знати, хочу 16
VIA
бджілка
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 13:33
Перечитала всі ваші пости. Я, звичайно, проти коханки і проти коханця. Це просто страшно. Руйнується життя, надії. Фактично - це кінець життю. (Для одружених).

додано через 2 хвилини 13 секунд:

Мені навіть страшно уявити, що ті руки, губи, які торкаються мене, можуть коли-небудь торкатись іншої. Вбила б!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 14:05
для одних пар-кінець сімейному життю,а для інших людей-початок зовсім іншого,нового життя(з коханцями чи без) і не виключено,що воно буде набагато кращим)))деколи буває і так,що якби в житті пари не стався переворот,то і невідкрилися нові можливості і нові перспективи. деякі люди тоді стають навіть вдячними "зрадникам",за предоставлені зміни
VIA
бджілка
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 14:23
Звичайно, що життя так чи інакше повинно продовжуватись.  Але як жити без такої коханої і дорогої людини?
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 15:43
VIA пише:
Звичайно, що життя так чи інакше повинно продовжуватись. Але як жити без такої коханої і дорогої людини?

життя не "повинно продовжуватися" ,життя ПРОДОВЖУЄТЬСЯ хочеш ти того,чи не хочеш. Нормально можна жити,цілком нормально  тому що,та дорога і кохана людина може враз стати і зовсім недорогою, то подумай собі чи зможеш ти вижити без НЕДОРОГОЇ ЛЮДИНИ. я впевнена ,що ЗМОЖЕШ.
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 16:34
st.fergi пише:
для інших людей-початок зовсім іншого

Можу собі уявити яким фальшивим "сімейним" життям така пара жила до цієї струски.
massimo
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 16:56
AVB пише:
st.fergi пише:для інших людей-початок зовсім іншого

Можу собі уявити яким фальшивим "сімейним" життям така пара жила до цієї струски.

але таких випадків я особисто знаю багато, таких шлюбів 80 % " по зальоту ", як це нне сумно але відсоток розлучень в Укр. дуже високий.

додано через 1 хвилину 22 секунди:

VIA пише:
Мені навіть страшно уявити, що ті руки, губи, які торкаються мене, можуть коли-небудь торкатись іншої. Вбила б!

А якщо ти цього не знаєш то все нормально?
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 17:09
VIA пише:
Але як жити без такої коханої і дорогої людини?

Так само, як і до неї! Чому на тому повинно життя закінчуватись? Продовжуй жити своїм життям, бо життя жорстоке і тільки чекає, шоб когось зламати і зжерти... Потрібно показати такій людині, що ти можеш прекрасно обходитись і без нього, а він як гуляв, так нехай гуляє і далі.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 17:33
vaymut пише:
Продовжуй жити своїм життям

Це практично неможливо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 17:41
Васілій пише:

Чому це не можливо? Не можна зациклюватись на одній проблемі! Життя не зупиняється і люуації не потрібно зупинятись!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 17:53 [*1]
Васілій пише:

В ТОМУ ЖИТТІ МОЖЛИВО ВСЕ!!!!!!! час проходить, і навіть якщо він і не виліковує повністю-зате ЗАліковує. А коли ти зустрічаєш на своєму одинокому вже шляху(після зради) нову жінку чи нового мужчину і у вас все виходить,то тоді ти вже не подумаєш "мене зрадили",а думаєш "як мені повезло",бо з тою новою КОХАНОЮ ЛЮДИНОЮ ви ж могли ніколи в житті і не зустрітись! коли ти чогось позбуваєшся-то отримуєш щось інше,ось питання чи ти ЗАХОЧЕШ ЩОСЬ ОТРИМАТИ(бо якщо зациклишся на старому........) кохайте і будьте коханими,і неважливо скільки раз!!!
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 18:10
st.fergi пише:
А коли ти зустрічаєш на своєму одинокому вже шляху(після зради) нову жінку чи нового мужчину і у вас все виходить,то тоді ти вже не подумаєш "мене зрадили",а думаєш "як мені повезло",бо з тою новою КОХАНОЮ ЛЮДИНОЮ ви ж могли ніколи в житті і не зустрітись!

Погоджуюсь з тобою цілком і повністю, в такому випадку потрібно задуматись над тим, що якщо б не сімейна зрада наштовхнула на ролучення, людина ніколи б не зустріла свого нового кохання, Можливо саме ця НОВА кохана людина і є тією половинко, з якою варто прожити все своє життя.
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 18:12
Перепрошую, але кохання не важливо скільки раз (багато) - це хвороба, а називається це розпуста. Ти пропагуєш розпусту?
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 18:32
AVB пише:
Перепрошую, але кохання не важливо скільки раз (багато) - це хвороба, а називається це розпуста. Ти пропагуєш розпусту?

Я розпусти не пропагую, але що робити людині, яка розлучилась з чоловіком/дружиною, закритись в чотирьх стінах і сказати, що кінець, на тому моє життя закінчилось?
Я говорю про той випадок, коли люди РОЗЛУЧИЛИСЬ, можливо вони поспішили зі шлюбом, і правдива друга половинка десь блукає і чекає.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 19:10
Перепрошую, але кохання не важливо скільки раз (багато) - це хвороба, а називається це розпуста. Ти пропагуєш розпусту?[/quote]

кохання може і хвороба від якої не хочеш лікуватися (коли ти з ОДНІЄЮ людиною!!!) але вже точно не розпуста!!!розпуста-то коли ти сьогодні з одним а завтра з другим,післязавтра з третім ,четвертим і т.д(і де мови про любов навіть не іде,а тупо один секс)

або коли ти з однією людиною,ідеш до другої,третьої але обманюєш всіх разом взятих говорячи кожній з них що ТИ МОЯ ЄДИНА І НЕПОВТОРНА. от де розпуста!!!
ViVi
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 19:15
VIA пише:
triniti Але як жити без такої коханої і дорогої людини?

Якщо дійсно його любиш то відпустиш і ще допоможеш. Кохати - це бажати щастя коханому, з тобою чи без тебе.

А смайлик твій сподобався: це я на стрільбищі.

AVB пише:
Ти пропагуєш розпусту?

Це ви до чи після теми про контрацепцію надумали? Сам пропагуєш то й иншим не заважай.
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 19:31
vaymut, про пропагування розпусти я питав у st.fergi
Згоден повнісю, що замикатись після розлучення - мінімум неправильно!
st.fergi, і не треба перекручувати. Я і сам знаю, що кохання - це "солодка хвороба"  . Я говорив за інше. От як, наприклад, ти собі уявляєш закохуватися багато разів? По-твому, це нормально? На мою думку, це якесь відхилення. Можна мати в життю одне-два, ну три.... гаразд, хай навіть п`ять "кохань до гробу". Але якшо людина кожного року має нову любов, ато й дві!, то я думаю, шо в тої людини не все гаразд з правильним розумінням що таке кохання.

додано через 1 хвилину 52 секунди:

ViVi, а я хіба десь хоч пів-словом обмовився, що таку практику треба застосовувати з усіма підряд???
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 19:33
st.fergi пише:
В ТОМУ ЖИТТІ МОЖЛИВО ВСЕ!!!!!!!

Теоритично-так.В теорії наркомана теж можна вилікувати.Ніколи не змошеш жити так,як до "цього".А якщо зможеш,то тобі пощастило-це не було кохання
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 19:35
AVB пише:
Але якшо людина кожного року має нову любов, ато й дві!, то я думаю, шо в тої людини не все гаразд з правильним розумінням що таке кохання.

ШАНОВНИЙ ,ПРОЦИТУЙТЕ МЕНІ БУДЬ-ЛАСКА МОЇ Ж СЛОВА,ДЕ Я ГОВОРИЛА ПРО ТЕ,ЩО КОЖНОГО РОКУ ТРЕБА МАТИ ЛЮБОВ?

додано через 3 хвилини 29 секунд:

Васілій пише:
.Ніколи не змошеш жити так,як до "цього"

для чого тобі жити ТАК ЯК ДО ТОГО? живи краще! зроби собі сам краще! а не сиди і не розпускай нюні,мол,МЕНЕ ПРОМІНЯЛИ НА КОХАНЦЯ(КУ). Робися кращим кожен день,міняйся тільки в кращу сторону і повір, все буде ще ого-го!

додано через 3 хвилини 19 секунд:

Васілій пише:
це не було кохання

це БУЛО КОХАННЯ  адже ти віддавався повністю(ну появився коханець,значить ТА людина,якій ти віддавався захотіла інших відчуттів,на які можливо ти і не йшов  але ж НІХТО ТОГО НЕ ВИЗНАЄ  )бо краще за все загноїти ту пропащу блудницю-твою жінку,яка проміняла тебе СУПЕРЧОЛОВІКА на когось іншого
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 19:47
st.fergi, я це подав як власний приклад, а не цитуючи! І потім, а наскільки відрізняється зміст поданої тобою пропозиції
st.fergi пише:
і неважливо скільки раз!!!
від наведеного мною прикладу?
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 19:47
st.fergi пише:
Робися кращим кожен день,міняйся тільки в кращу сторону і повір, все буде ще ого-го!

Я якраз в цьому не сумніваюсь  Але й сказати,що можна все забути-примітивно.Треба знати -буде дуже важко!!!!!!!!!!А ще важче буде не "скурвитись"
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 20:27
AVB пише:
а наскільки відрізняється зміст поданої тобою пропозиції

відрізняється він якраз дуже важливим  я не подавала ніяких цифр тут

додано через 2 хвилини 8 секунд:

AVB,чи ти може вважаєш, що любоффффф має бути одна-єдина,і якщо ти її позбувся,то все життя твоє стало кінчене-перекінчене і тобі одна дорога - або закінчити життя самогубством або ненавидіти всіх жінок?

додано через 1 хвилину 35 секунд:

Васілій пише:
Але й сказати,що можна все забути-примітивно

хто ж тобі казав забувати??? пам"ятатимеш все 100%, але не кожен день і то,як сон ПРИМІТИВНИЙ
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 20:47
st.fergi пише:
хто ж тобі казав забувати???

Нє,не мені  Почитай,переважає думка-забудь,плюнь і живи собі
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 20:51
Васілій,перечитала всі свої пости і ніде не побачила слова ЗАБУДЬ.
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 21:31
st.fergi, я не вважаю, що після кохання не має бути іншого. Я вважаю, що якщо розлучення відбулось не з третіх причин, то винуваті в цьому лише двоє. Наприклад, вигадали собі якусь там "любофь" і вже одружились. Ясно, що такі стосунки є неповноцінними, і зовсім не дивно, що з`являється коханка(нець).
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 21:32
AVB
ти сам собі перечиш
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 22:14
st.fergi пише:
AVB, ти сам собі перечиш
А можна вказати де і в чому?
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 22:26
кохання не важливо скільки раз (багато) - це хвороба, а називається це розпуста.

що кохання - це "солодка хвороба"От як, наприклад, ти собі уявляєш закохуватися багато разів? По-твому, це нормально? На мою думку, це якесь відхилення.

(я вже мовчу про слово БАГАТО_воно твоє а не моє)

додано через 31 секунду:

я не вважаю, що після кохання не має бути іншого.
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 22:47
Ну і де я тут в наведеному сам собі заперечив?
free_soul
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 22:55
Ну якщо зраджувати, то так щоб ніхто не знав!!!!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця09.03.2007 23:33
AVB пише:
Ну і де я тут в наведеному сам собі заперечив?

якщо ти цього не помітив то я нічого не можу зробити. ми напевне говоримо на різних мовах)))
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 05:39
st.fergi пише:
Васілій,перечитала всі свої пости і ніде не побачила слова ЗАБУДЬ. Exclamation Wink

А не мав на увазі лише Ваші пости,непевно не чітко висловився.Я говорив про загальний напрямок обговорення.
Вас я зацитував тому,що мені в даній темі Ваш хід думок найбільше довподоби
ViVi
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 09:59
А я шукаю коханця!
Ніхто не підкаже, де знайти?
Morientes
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 10:28
ViVi пише:
А я шукаю коханця!

Ніхто не підкаже, де знайти?

Бажаючих стати твоїм коханцем думаю пів форуму шо мінімум згодиться.
mops
міська комісія
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 10:39
Morientes пише:
умаю пів форуму шо мінімум згодиться.

Навряд чи. Тут зібрались досить хороші люди.
ViVi
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 12:14
Мопсику, а я і хорошими не бриджу
mops
міська комісія
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 12:19
А навіщо тобі коханець? Що це тобі дасть?
ViVi
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 13:00
Замість одного чоловіка мене буде кохати 2.
m@xxximus
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця01.01.1970 03:00
>ViVi
не зупиняйся на 2ох
менi все бiльше подобаеться НАШ форум

Posted from a Nokia mobile phone
massimo
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 14:33