|
|
| Автор |
Коментар |
Pliocen
житель міста |
08.03.2007 12:28 |
|
|
|
Може ітак нес порю, всяке буває! але не треба себе чимсь напрягати треба насолоджуватися життям!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 12:29 |
|
|
| Pliocen пише: | | Може ітак нес порю, всяке буває! але не треба себе чимсь напрягати треба насолоджуватися життям! |
насолоджуватися 100%,але не виходити за рамки насолод))
|
|
|
Pliocen
житель міста |
08.03.2007 12:42 |
|
|
|
Постараюсь! Але кожна насолода по своєму солодка! не спорю шо можуть виникнути різні наслідки, та шось нове не попробувати молодому якось тупо!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 12:44 |
|
|
| Pliocen пише: | | шось нове не попробувати молодому якось тупо! |
казала мама,сину вчися,а ти все 2 і 2)))
|
|
|
AVB
Турист |
08.03.2007 12:44 |
|
|
Одночасно як і пробувати все нове!
додано через 30 секунд:
Тут потрібно ЗОЛОТА серединка!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
AVB
Турист |
08.03.2007 12:53 |
|
|
Але ж тема зайшла за молодого! І тут окрім гормонального вибуху ніц не помічається.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 12:57 |
|
|
|
так, мозги б здалися,а той молодий тут зі своїми гормонами))))))
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
01.01.1970 03:00 |
|
|
>st.fеrgi
нема дружини-нема коханки,а ту яку... ну, спиш з нею,якось вона iнакше називаеться
...в свiтi був би мир i спокiй коли б всi спали)))...
Разом,-ти хотiла додати?
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 21:23 |
|
|
| m@xxximus пише: | | Разом,-ти хотiла додати? |
ти сам це додав))))
додано через 2 години 12 хвилин 52 секунди:
а взагалі,якщо дати відповідь на питання теми Pliocen,то скажу,якщо б появилася коханка в мужчини КРАСИВА,то я б сама не проти мати таку коханку
|
|
|
massimo
житель міста |
09.03.2007 02:36 |
|
|
| st.fergi пише: | | жінки самі себе так поставили,що тепер з них вимагають)))захотіли бути бізнес-леді от і попали у жорстокий світ чоловічого бізнесу тут я мовчу про те,що якщо нема за що їсти то приходиться працювати,але справа в тому що на сьогоднішній день жінки працюють у своє задоволення(щоб менше вдома сидіти),хоча самі і знають що робота вдома їх все одно чекає. жінки самі собі створили лишній груз так сказати))) |
але звідки то може знати Khrystik в свої 16, ох і я б не хотів того знати, хочу 16
|
|
|
VIA
бджілка |
09.03.2007 13:33 |
|
|
Перечитала всі ваші пости. Я, звичайно, проти коханки і проти коханця. Це просто страшно. Руйнується життя, надії. Фактично - це кінець життю. (Для одружених).
додано через 2 хвилини 13 секунд:
Мені навіть страшно уявити, що ті руки, губи, які торкаються мене, можуть коли-небудь торкатись іншої. Вбила б!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.03.2007 14:05 |
|
|
для одних пар-кінець сімейному життю,а для інших людей-початок зовсім іншого,нового життя(з коханцями чи без) і не виключено,що воно буде набагато кращим)))деколи буває і так,що якби в житті пари не стався переворот,то і невідкрилися нові можливості і нові перспективи. деякі люди тоді стають навіть вдячними "зрадникам",за предоставлені зміни
|
|
|
VIA
бджілка |
09.03.2007 14:23 |
|
|
Звичайно, що життя так чи інакше повинно продовжуватись. Але як жити без такої коханої і дорогої людини?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.03.2007 15:43 |
|
|
| VIA пише: | | Звичайно, що життя так чи інакше повинно продовжуватись. Але як жити без такої коханої і дорогої людини? |
життя не "повинно продовжуватися" ,життя ПРОДОВЖУЄТЬСЯ хочеш ти того,чи не хочеш. Нормально можна жити,цілком нормально тому що,та дорога і кохана людина може враз стати і зовсім недорогою, то подумай собі чи зможеш ти вижити без НЕДОРОГОЇ ЛЮДИНИ. я впевнена ,що ЗМОЖЕШ.
|
|
|
AVB
Турист |
09.03.2007 16:34 |
|
|
| st.fergi пише: | | для інших людей-початок зовсім іншого |
Можу собі уявити яким фальшивим "сімейним" життям така пара жила до цієї струски.
|
|
|
massimo
житель міста |
09.03.2007 16:56 |
|
|
| AVB пише: | st.fergi пише:для інших людей-початок зовсім іншого
Можу собі уявити яким фальшивим "сімейним" життям така пара жила до цієї струски. |
але таких випадків я особисто знаю багато, таких шлюбів 80 % " по зальоту ", як це нне сумно але відсоток розлучень в Укр. дуже високий.
додано через 1 хвилину 22 секунди:
| VIA пише: | | Мені навіть страшно уявити, що ті руки, губи, які торкаються мене, можуть коли-небудь торкатись іншої. Вбила б! |
А якщо ти цього не знаєш то все нормально?
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
09.03.2007 17:09 |
|
|
| VIA пише: | | Але як жити без такої коханої і дорогої людини? |
Так само, як і до неї! Чому на тому повинно життя закінчуватись? Продовжуй жити своїм життям, бо життя жорстоке і тільки чекає, шоб когось зламати і зжерти... Потрібно показати такій людині, що ти можеш прекрасно обходитись і без нього, а він як гуляв, так нехай гуляє і далі.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
09.03.2007 17:33 |
|
|
| vaymut пише: | | Продовжуй жити своїм життям |
Це практично неможливо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
09.03.2007 17:41 |
|
|
| Васілій пише: | | Це практично неможливо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Чому це не можливо? Не можна зациклюватись на одній проблемі! Життя не зупиняється і люуації не потрібно зупинятись!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.03.2007 17:53 [*1] |
|
|
| Васілій пише: | | Це практично неможливо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
В ТОМУ ЖИТТІ МОЖЛИВО ВСЕ!!!!!!! час проходить, і навіть якщо він і не виліковує повністю-зате ЗАліковує. А коли ти зустрічаєш на своєму одинокому вже шляху(після зради) нову жінку чи нового мужчину і у вас все виходить,то тоді ти вже не подумаєш "мене зрадили",а думаєш "як мені повезло",бо з тою новою КОХАНОЮ ЛЮДИНОЮ ви ж могли ніколи в житті і не зустрітись! коли ти чогось позбуваєшся-то отримуєш щось інше,ось питання чи ти ЗАХОЧЕШ ЩОСЬ ОТРИМАТИ(бо якщо зациклишся на старому........) кохайте і будьте коханими,і неважливо скільки раз!!!
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
09.03.2007 18:10 |
|
|
| st.fergi пише: | | А коли ти зустрічаєш на своєму одинокому вже шляху(після зради) нову жінку чи нового мужчину і у вас все виходить,то тоді ти вже не подумаєш "мене зрадили",а думаєш "як мені повезло",бо з тою новою КОХАНОЮ ЛЮДИНОЮ ви ж могли ніколи в житті і не зустрітись! |
Погоджуюсь з тобою цілком і повністю, в такому випадку потрібно задуматись над тим, що якщо б не сімейна зрада наштовхнула на ролучення, людина ніколи б не зустріла свого нового кохання, Можливо саме ця НОВА кохана людина і є тією половинко, з якою варто прожити все своє життя.
|
|
|
AVB
Турист |
09.03.2007 18:12 |
|
|
|
Перепрошую, але кохання не важливо скільки раз (багато) - це хвороба, а називається це розпуста. Ти пропагуєш розпусту?
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
09.03.2007 18:32 |
|
|
| AVB пише: | | Перепрошую, але кохання не важливо скільки раз (багато) - це хвороба, а називається це розпуста. Ти пропагуєш розпусту? |
Я розпусти не пропагую, але що робити людині, яка розлучилась з чоловіком/дружиною, закритись в чотирьх стінах і сказати, що кінець, на тому моє життя закінчилось?
Я говорю про той випадок, коли люди РОЗЛУЧИЛИСЬ, можливо вони поспішили зі шлюбом, і правдива друга половинка десь блукає і чекає.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.03.2007 19:10 |
|
|
Перепрошую, але кохання не важливо скільки раз (багато) - це хвороба, а називається це розпуста. Ти пропагуєш розпусту?[/quote]
кохання може і хвороба від якої не хочеш лікуватися (коли ти з ОДНІЄЮ людиною!!!) але вже точно не розпуста!!!розпуста-то коли ти сьогодні з одним а завтра з другим,післязавтра з третім ,четвертим і т.д(і де мови про любов навіть не іде,а тупо один секс)
або коли ти з однією людиною,ідеш до другої,третьої але обманюєш всіх разом взятих говорячи кожній з них що ТИ МОЯ ЄДИНА І НЕПОВТОРНА. от де розпуста!!!
|
|
|
ViVi
житель міста |
09.03.2007 19:15 |
|
|
| VIA пише: | | triniti Але як жити без такої коханої і дорогої людини? |
Якщо дійсно його любиш то відпустиш і ще допоможеш. Кохати - це бажати щастя коханому, з тобою чи без тебе.
А смайлик твій сподобався: це я на стрільбищі.
| AVB пише: | | Ти пропагуєш розпусту? |
Це ви до чи після теми про контрацепцію надумали? Сам пропагуєш то й иншим не заважай.
|
|
|
AVB
Турист |
09.03.2007 19:31 |
|
|
vaymut, про пропагування розпусти я питав у st.fergi
Згоден повнісю, що замикатись після розлучення - мінімум неправильно!
st.fergi, і не треба перекручувати. Я і сам знаю, що кохання - це "солодка хвороба" . Я говорив за інше. От як, наприклад, ти собі уявляєш закохуватися багато разів? По-твому, це нормально? На мою думку, це якесь відхилення. Можна мати в життю одне-два, ну три.... гаразд, хай навіть п`ять "кохань до гробу". Але якшо людина кожного року має нову любов, ато й дві!, то я думаю, шо в тої людини не все гаразд з правильним розумінням що таке кохання.
додано через 1 хвилину 52 секунди:
ViVi, а я хіба десь хоч пів-словом обмовився, що таку практику треба застосовувати з усіма підряд???
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
09.03.2007 19:33 |
|
|
| st.fergi пише: | | В ТОМУ ЖИТТІ МОЖЛИВО ВСЕ!!!!!!! |
Теоритично-так.В теорії наркомана теж можна вилікувати.Ніколи не змошеш жити так,як до "цього".А якщо зможеш,то тобі пощастило-це не було кохання
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.03.2007 19:35 |
|
|
| AVB пише: | | Але якшо людина кожного року має нову любов, ато й дві!, то я думаю, шо в тої людини не все гаразд з правильним розумінням що таке кохання. |
ШАНОВНИЙ ,ПРОЦИТУЙТЕ МЕНІ БУДЬ-ЛАСКА МОЇ Ж СЛОВА,ДЕ Я ГОВОРИЛА ПРО ТЕ,ЩО КОЖНОГО РОКУ ТРЕБА МАТИ ЛЮБОВ?
додано через 3 хвилини 29 секунд:
| Васілій пише: | | .Ніколи не змошеш жити так,як до "цього" |
для чого тобі жити ТАК ЯК ДО ТОГО? живи краще! зроби собі сам краще! а не сиди і не розпускай нюні,мол,МЕНЕ ПРОМІНЯЛИ НА КОХАНЦЯ(КУ). Робися кращим кожен день,міняйся тільки в кращу сторону і повір, все буде ще ого-го!
додано через 3 хвилини 19 секунд:
| Васілій пише: | | це не було кохання |
це БУЛО КОХАННЯ адже ти віддавався повністю(ну появився коханець,значить ТА людина,якій ти віддавався захотіла інших відчуттів,на які можливо ти і не йшов але ж НІХТО ТОГО НЕ ВИЗНАЄ )бо краще за все загноїти ту пропащу блудницю-твою жінку,яка проміняла тебе СУПЕРЧОЛОВІКА на когось іншого
|
|
|
AVB
Турист |
09.03.2007 19:47 |
|
|
st.fergi, я це подав як власний приклад, а не цитуючи! І потім, а наскільки відрізняється зміст поданої тобою пропозиції | st.fergi пише: | | і неважливо скільки раз!!! | від наведеного мною прикладу?
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
09.03.2007 19:47 |
|
|
| st.fergi пише: | | Робися кращим кожен день,міняйся тільки в кращу сторону і повір, все буде ще ого-го! |
Я якраз в цьому не сумніваюсь Але й сказати,що можна все забути-примітивно.Треба знати -буде дуже важко!!!!!!!!!!А ще важче буде не "скурвитись"
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.03.2007 20:27 |
|
|
| AVB пише: | | а наскільки відрізняється зміст поданої тобою пропозиції |
відрізняється він якраз дуже важливим я не подавала ніяких цифр тут
додано через 2 хвилини 8 секунд:
AVB,чи ти може вважаєш, що любоффффф має бути одна-єдина,і якщо ти її позбувся,то все життя твоє стало кінчене-перекінчене і тобі одна дорога - або закінчити життя самогубством або ненавидіти всіх жінок?
додано через 1 хвилину 35 секунд:
| Васілій пише: | | Але й сказати,що можна все забути-примітивно |
хто ж тобі казав забувати??? пам"ятатимеш все 100%, але не кожен день і то,як сон ПРИМІТИВНИЙ
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
09.03.2007 20:47 |
|
|
| st.fergi пише: | | хто ж тобі казав забувати??? |
Нє,не мені Почитай,переважає думка-забудь,плюнь і живи собі
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.03.2007 20:51 |
|
|
Васілій,перечитала всі свої пости і ніде не побачила слова ЗАБУДЬ.
|
|
|
AVB
Турист |
09.03.2007 21:31 |
|
|
|
st.fergi, я не вважаю, що після кохання не має бути іншого. Я вважаю, що якщо розлучення відбулось не з третіх причин, то винуваті в цьому лише двоє. Наприклад, вигадали собі якусь там "любофь" і вже одружились. Ясно, що такі стосунки є неповноцінними, і зовсім не дивно, що з`являється коханка(нець).
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
AVB
Турист |
09.03.2007 22:14 |
|
|
| st.fergi пише: | | AVB, ти сам собі перечиш | А можна вказати де і в чому?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.03.2007 22:26 |
|
|
кохання не важливо скільки раз (багато) - це хвороба, а називається це розпуста.
що кохання - це "солодка хвороба"От як, наприклад, ти собі уявляєш закохуватися багато разів? По-твому, це нормально? На мою думку, це якесь відхилення.
(я вже мовчу про слово БАГАТО_воно твоє а не моє)
додано через 31 секунду:
я не вважаю, що після кохання не має бути іншого.
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
free_soul
житель міста |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
09.03.2007 23:33 |
|
|
| AVB пише: | | Ну і де я тут в наведеному сам собі заперечив? |
якщо ти цього не помітив то я нічого не можу зробити. ми напевне говоримо на різних мовах)))
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
10.03.2007 05:39 |
|
|
| st.fergi пише: | | Васілій,перечитала всі свої пости і ніде не побачила слова ЗАБУДЬ. Exclamation Wink |
А не мав на увазі лише Ваші пости,непевно не чітко висловився.Я говорив про загальний напрямок обговорення.
Вас я зацитував тому,що мені в даній темі Ваш хід думок найбільше довподоби
|
|
|
ViVi
житель міста |
|
|
Morientes
житель міста |
10.03.2007 10:28 |
|
|
| ViVi пише: | А я шукаю коханця!
Ніхто не підкаже, де знайти? |
Бажаючих стати твоїм коханцем думаю пів форуму шо мінімум згодиться.
|
|
|
mops
міська комісія |
10.03.2007 10:39 |
|
|
| Morientes пише: | | умаю пів форуму шо мінімум згодиться. |
Навряд чи. Тут зібрались досить хороші люди.
|
|
|
ViVi
житель міста |
|
|
mops
міська комісія |
|
|
ViVi