|
|
| Автор |
Коментар |
Efim Shyfrim
гість міста |
10.03.2007 16:19 |
|
|
ViVi а перед тим за телицю свого чл... перепрошую, серся вони би влаштовували поєдинок рогами?
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.03.2007 19:31 |
|
|
| mops пише: | | досить хороші люди. |
гм...а хіба коханцями стають погані люди??
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.03.2007 19:48 |
|
|
| mops пише: | | Хіба хороші чоловіки зраджують своїм жінкам? |
хороші чоловіки не зраджують тільки ХОРОШИМ ЖІНКАМ!!!
|
|
|
Альонка
Зільонка |
10.03.2007 19:55 |
|
|
|
Ядумаю, що дійсно mops правий. Чоловіки, чи жінки, які кохають по-справжньому свою половинку, ніколи і не будуть задумуватися про те, щоб зрадити їм. Не судіть строго, бо це лише моя думка.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.03.2007 19:59 |
|
|
Альонка
,все правильно киця,якщо ти любиш людину то не підеш зраджувати))))все вірно))) АЛЕ Є АЛЕ)) якщо ти любиш-то зробиш ВСЕ-ВСЕ для задоволення своєї половинки і ТАК як ВОНА ТОГО ХОЧЕ люди ж зраджують тоді,коли їм не хватає чогось,коли та людина яку кохаєш,НЕ РОБИТЬ ЯКИХОСЬ РЕЧЕЙ(незважаючи на то,що сама любить )
|
|
|
Альонка
Зільонка |
10.03.2007 20:53 |
|
|
|
В такому випадку просто треба натякнути людині, яка не робить того, чого хоче її половинка, що хочеться чогось нового.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.03.2007 20:54 [*1] |
|
|
Альонка,умнічка))))) але ж якщо не хоче робити? ти хоч розумієш,що тут натякай не натякай-заставити не зможеш
|
|
|
Альонка
Зільонка |
10.03.2007 20:56 |
|
|
ну..... значить доля така, в людини з бурними фантазіями - не получити того, чого вона так прагне
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.03.2007 20:59 |
|
|
|
Альонка,от і маєш коханку чи коханця))), люди ж коли зустрічаються,або одружуються то відповідно ж знають на що ідуть(знають другу половинку) і її захцянки,але надіється що можна буде попустити ті "таємні" бажання партнера (партнерки). хтось попускається а хтось має коханків)))
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.03.2007 21:04 |
|
|
| AVB пише: | | на курвівському збіговиську ? |
щоб ти знав шановний,що нікого я ТУТ не розтлінюю,оскільки не бігаю з прапором що МОЇ ПЕРЕКОНАННЯ КРАЩІ ЗА ЧИЇСЬ,то по-перше. а по-друге,зовсім неважливо на якому форумі я була чи є моя думка залишається МОЄЮ незважаючи на то, чи правильна вона для тебе чи ні. свободу слова НІХТО І НІДЕ НЕ ВІДМІНЯВ
додано через 3 хвилини 34 секунди:
| AVB пише: | | на свій ниций досвід! | от на особистості немає чого переходити
|
|
|
mops
міська комісія |
10.03.2007 21:15 |
|
|
| st.fergi пише: | | люди ж зраджують тоді,коли їм не хватає чогось,коли та людина яку кохаєш |
Людина просто вишукує виправдання своїй зраді і вона його обов"язково знайде.
|
|
|
AVB
Турист |
10.03.2007 21:17 |
|
|
Чому не можна? Бо це порядний форум? Значити я був правий, назвавши то збіговисько КУРВІВСЬКИМ!, бо саме там ти виклала ВЕСЬ СВІЙ НИЦИЙ ДОСВІД!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
10.03.2007 21:25 [*1] |
|
|
AVB,якщо ти прочитаєш вище попередні мої пости,то побачиш що я навпаки ЗА то,щоб жінка робила ВСЕ МОЖЛИВЕ,щоб чоловік НЕ ЗРАДЖУВАВ а не викладала "ВЕСЬ СВІЙ НИЦИЙ ДОСВІД",а про твій досвід я скажу,що видно,що ти САМ займаєшся НИЦІСТЮ,вишукуючи НЕ ПРОДОВЖЕННЯ РОЗМОВИ зі мною(так як реально не можеш мені нічого відповісти),і знаєш,мені шкода твоєї жінки,правда.
|
|
|
AVB
Турист |
10.03.2007 21:48 |
|
|
| st.fergi пише: | | що я навпаки ЗА то | А хіба хтось казав, що ти ПРОТИ? Я стверджую, що ти пропагуєш фальшиві ідеали кохання. Але це не є предметом теми, тому, якшо ваша ласка, не тре флудити...
|
|
|
massimo
житель міста |
10.03.2007 22:38 [*1] |
|
|
| AVB пише: | | ВЕСЬ СВІЙ НИЦИЙ ДОСВІД | як то розуміти, я шось таких слів не розумію, в школі погано вчився.
AVB
Коментар: - Подивимся хто реально залишиться тут в розмові, а кому бракне слів.
Не розумію до кінця зміст повідомлення і глибину думки так за що -, я так розумію за те, що в тебе більший запас слів, чи як , Все таки я думаю, що то не по джентельменськи, ти все ж таки чоловік, а то все ж таки жінка, та ти і старший, мені б було стидно А то що людина має свою думку, то тепер то вже рахуєть поганим, значить так. Я давно прослідкував твої радикальні погляди, але в теперішньому світі тонкої дипломатії радикальними мірами нічого не змінеш, не хочеш вести розмову не веди, а то сам її підтримуєш а потім - ставиш крім того подивись на інші теми st.fergi користується повагою серед інших учасників форуму чоловічої статі. Побільше б таких жінок то може не було б у нас такої кількості осіб нетрадиційної орієнтації серед чоловіків.
|
|
|
MUBa
Мубця |
11.03.2007 01:43 |
|
|
Зрада - то не шо інше, як самий звичайний ЕГОЇЗМ. Хочеш всіх і зразу (або знаєш, шо захочеш) - то не йди в загс.
(звертання в 2 особі однини не приписувати якійсь конкретній особі, це узагальнення)
А розмова взагалі-то дурнувата. Ви шо, не вшарюєте, шо про такі речі загально (абстрактно) говорити не можливо, бо на будь-який аргумент можна знайти конр-аргумент "із досвіду" ітд. за вийнятком таких пунктів:
де справжня любов, там нема коханців
краще одне справжнє кохання, ніж купа сумнівних.
Решта, по-моєму, (я тільки висловлюю думку )- просто відмазки тих, хто поняття не має про любов або хто не вмів її втримати.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
11.03.2007 11:28 |
|
|
MUBa, коли я САМА НОРМАЛЬНО ПИСАЛА ,що треба жінці підтримувати себе щоб чоловік не зрадив і коли зрадив,то все було добре і чудово. А одна фраза,що якщо коханка мого чоловіка красуня-то і я б не проти такої красуні визвала шок! Хто хоче,той зрадить,і неважливо чи він читав щось на тому форумі чи ні
|
|
|
MUBa
Мубця |
11.03.2007 12:46 |
|
|
Я тобі можу сказати, чому твоя заявка викликала шок Просто розумієш, як би це сказати, у людей загалом ВСЕ ДОБРЕ . А якшо в людей все добре, то для них такі перверсійні дії є як мінімум дивними. І для мене, чесно кажучи, теж. І шок на форумі - це тільки доказ того, шо в наших тут ВСЕ ДОБРЕ! А шоб було добре - то твої пости про те, | st.fergi пише: | | що треба жінці підтримувати себе щоб чоловік не зрадив |
- дуже доречні, і за це мій тобі респект. На разі, тільки за це.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
11.03.2007 12:53 |
|
|
MUBa,я дуже тішуся що у ВАШИХ ТУТ ВСЕ ДОБРЕ. Але це не давало ніякого права осуджувати мої погляди. А погляди мої щодо коханців очевидні: все робити для того,щоб коханців не було,а коли вже таке сталося-то не іти вішатися а подивитися на ситуацію з другої сторони ТУ СТОРОНУ" що треба дальше продовжувати своє життя"( а то вже як продовжувати кожен САМ ВИБИРАЄ СОБІ САМ )я вважаю що виклала цілком правильно.
додано через 4 хвилини 38 секунд:
MUBa,до речі у мене самої теж ВСЕ ДОБРЕ,навіть більше тобі скажу-моє сімейне життя саме найкраще за ваші всі разом взяті.І те,що якщо мої погляди не співпали з іншими-це не означає що в мене ВСЕ ПОГАНО І САМЕ ТОМУ Я ТАК ДУМАЮ
|
|
|
MUBa
Мубця |
11.03.2007 15:06 |
|
|
| st.fergi пише: | | моє сімейне життя саме найкраще за ваші всі разом взяті. |
та дай Боже А наїзди припиняй, воно тобі послуги не робить.
|
|
|
Альонка
Зільонка |
11.03.2007 15:20 |
|
|
| MUBa пише: | | А наїзди припиняй, воно тобі послуги не робить. |
Чиста правда. На словах всі сильні, так шо нема чого наїжджати на людей.
|
|
|
AVB
Турист |
11.03.2007 15:54 |
|
|
| st.fergi пише: | | Хто хоче,той зрадить |
А ти впевнена, що це чиста правда?
Звичайно, якщо розглядати будь-який спосіб (фізичний, духомний, натуральний, подумки,.....) то ти маєж рацію. Якщо ж лише натуральний (конкретно, звиняйте, трах..сь на стороні), то ти таки ПОМИЛЯЄШСЯ. Бо сама ж казала "...хіба зв`язаний...".
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Pliocen
житель міста |
16.03.2007 12:01 |
|
|
|
Всім привіт! нарешті я вдома а тоцілий тиждень петляв по світі і по коханках, радий знову з вами пообщатися!
|
|
|
[BS]Incognito
житель міста |
|
|
voshkaniridze
Administrator |
26.08.2008 16:34 [*1] |
|
|
| [BS]Incognito пише: | | Як мінімум три коханки!І міняти їх частіше! щоб не привикати! |
Щоб відповісти на це питання правильно і точно, треба думати не так: "Чи погано як я зраджу коханого(кохану)", а так: "Чи погано мені буде дізнатись що кохана(коханий) зрадив мені". Ось тоді і можна відповісти на питання.
|
|
|
Мамука Злой
житель міста |
02.11.2009 22:36 |
|
|
|
а я вважаю, що коханки і коханці це негатив для всіх, за вийнятком звичайно свінгерів, любителів груповухи та інших збочинців, яким це подобається. тому що це підло, навіть якщо людина, якій зраджують, нічого не знає...
|
|
|
містер ІКС
житель міста |
|
|
|