Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця

форум Золочів Плюс - Знайомства
Автор Коментар
Efim Shyfrim
гість міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 16:19
ViVi а перед тим за телицю свого чл... перепрошую, серся вони би влаштовували поєдинок рогами?
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 19:31
mops пише:
досить хороші люди.

гм...а хіба коханцями стають погані люди??
mops
міська комісія
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 19:46
А що, хороші? Хіба хороші чоловіки зраджують своїм жінкам?
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 19:48
mops пише:
Хіба хороші чоловіки зраджують своїм жінкам?

хороші чоловіки не зраджують тільки ХОРОШИМ ЖІНКАМ!!!
Альонка
Зільонка
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 19:55
Ядумаю, що дійсно mops правий. Чоловіки, чи жінки, які кохають по-справжньому свою половинку, ніколи і не будуть задумуватися про те, щоб зрадити їм. Не судіть строго, бо це лише моя думка.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 19:59
Альонка
,все правильно киця,якщо ти любиш людину то не підеш зраджувати))))все вірно))) АЛЕ Є АЛЕ)) якщо ти любиш-то зробиш ВСЕ-ВСЕ для задоволення своєї половинки і ТАК як ВОНА ТОГО ХОЧЕ  люди ж зраджують тоді,коли їм не хватає чогось,коли та людина яку кохаєш,НЕ РОБИТЬ ЯКИХОСЬ РЕЧЕЙ(незважаючи на то,що сама любить  )
Альонка
Зільонка
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 20:53
В такому випадку просто треба натякнути людині, яка не робить того, чого хоче її половинка, що хочеться чогось нового.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 20:54 [*1]
Альонка,умнічка))))) але ж якщо не хоче робити? ти хоч розумієш,що тут натякай не натякай-заставити не зможеш
Альонка
Зільонка
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 20:56
ну..... значить доля така, в людини з бурними фантазіями - не получити того, чого вона так прагне
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 20:59
Альонка,от і маєш коханку чи коханця))), люди ж коли зустрічаються,або одружуються то відповідно ж знають на що ідуть(знають другу половинку) і її захцянки,але надіється що можна буде попустити ті "таємні" бажання партнера (партнерки). хтось попускається а хтось має коханків)))
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 21:04
AVB пише:
на курвівському збіговиську ?

щоб ти знав шановний,що нікого я ТУТ не розтлінюю,оскільки не бігаю з прапором що МОЇ ПЕРЕКОНАННЯ КРАЩІ ЗА ЧИЇСЬ,то по-перше. а по-друге,зовсім неважливо на якому форумі я була чи є  моя думка залишається МОЄЮ незважаючи на то, чи правильна вона для тебе чи ні. свободу слова НІХТО І НІДЕ НЕ ВІДМІНЯВ

додано через 3 хвилини 34 секунди:

AVB пише:
на свій ниций досвід!
от на особистості немає чого переходити
mops
міська комісія
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 21:15
st.fergi пише:
люди ж зраджують тоді,коли їм не хватає чогось,коли та людина яку кохаєш

Людина просто вишукує виправдання своїй зраді і вона його обов"язково знайде.
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 21:17
Чому не можна? Бо це порядний форум? Значити я був правий, назвавши то збіговисько КУРВІВСЬКИМ!, бо саме там ти виклала ВЕСЬ СВІЙ НИЦИЙ ДОСВІД!
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 21:25 [*1]
AVB,якщо ти прочитаєш вище попередні мої пости,то побачиш що я навпаки ЗА то,щоб жінка робила ВСЕ МОЖЛИВЕ,щоб чоловік НЕ ЗРАДЖУВАВ  а не викладала "ВЕСЬ СВІЙ НИЦИЙ ДОСВІД",а про твій досвід я скажу,що видно,що ти САМ займаєшся НИЦІСТЮ,вишукуючи НЕ ПРОДОВЖЕННЯ РОЗМОВИ зі мною(так як реально не можеш мені нічого відповісти),і знаєш,мені шкода твоєї жінки,правда.
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 21:48
st.fergi пише:
що я навпаки ЗА то
А хіба хтось казав, що ти ПРОТИ?  Я стверджую, що ти пропагуєш фальшиві ідеали кохання. Але це не є предметом теми, тому, якшо ваша ласка, не тре флудити...
massimo
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця10.03.2007 22:38 [*1]
AVB пише:
ВЕСЬ СВІЙ НИЦИЙ ДОСВІД
як то розуміти, я шось таких слів не розумію, в школі погано вчився.
AVB
Коментар: - Подивимся хто реально залишиться тут в розмові, а кому бракне слів.

Не розумію до кінця зміст повідомлення і глибину думки так за що -, я так розумію за те, що в тебе більший запас слів, чи як  , Все таки я думаю, що то не по джентельменськи, ти все ж таки чоловік, а то все ж таки жінка, та ти і старший, мені б було стидно  А то що людина має свою думку, то тепер то вже рахуєть поганим, значить так. Я давно прослідкував твої радикальні погляди, але в теперішньому світі тонкої дипломатії радикальними мірами нічого не змінеш, не хочеш вести розмову не веди, а то сам її підтримуєш а потім - ставиш  крім того подивись на інші теми st.fergi користується повагою серед інших учасників форуму чоловічої статі. Побільше б таких жінок то може не було б у нас такої кількості осіб нетрадиційної орієнтації серед чоловіків.
MUBa
Мубця
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця11.03.2007 01:43
Зрада - то не шо інше, як самий звичайний ЕГОЇЗМ. Хочеш всіх і зразу (або знаєш, шо захочеш) - то не йди в загс.
(звертання в 2 особі однини не приписувати якійсь конкретній особі, це узагальнення)
А розмова взагалі-то дурнувата. Ви шо, не вшарюєте, шо про такі речі загально (абстрактно) говорити не можливо, бо на будь-який аргумент можна знайти конр-аргумент "із досвіду" ітд. за вийнятком таких пунктів:
де справжня любов, там нема коханців
краще одне справжнє кохання, ніж купа сумнівних.

Решта, по-моєму, (я тільки висловлюю думку  )- просто відмазки тих, хто поняття не має про любов або хто не вмів її втримати.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця11.03.2007 11:28
MUBa, коли я САМА НОРМАЛЬНО ПИСАЛА ,що треба жінці підтримувати себе щоб чоловік не зрадив і коли зрадив,то все було добре і чудово. А одна фраза,що якщо коханка мого чоловіка красуня-то і я б не проти такої красуні визвала шок! Хто хоче,той зрадить,і неважливо чи він читав щось на тому форумі чи ні
MUBa
Мубця
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця11.03.2007 12:46
Я тобі можу сказати, чому твоя заявка викликала шок  Просто розумієш, як би це сказати, у людей загалом ВСЕ ДОБРЕ  . А якшо в людей все добре, то для них такі перверсійні дії є як мінімум дивними. І для мене, чесно кажучи, теж. І шок на форумі - це тільки доказ того, шо в наших тут ВСЕ ДОБРЕ! А шоб було добре - то твої пости про те,
st.fergi пише:
що треба жінці підтримувати себе щоб чоловік не зрадив

- дуже доречні, і за це мій тобі респект. На разі, тільки за це.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця11.03.2007 12:53
MUBa,я дуже тішуся що у ВАШИХ ТУТ ВСЕ ДОБРЕ. Але це не давало ніякого права осуджувати мої погляди. А погляди мої щодо коханців очевидні: все робити для того,щоб коханців не було,а коли вже таке сталося-то не іти вішатися а подивитися на ситуацію з другої сторони  ТУ СТОРОНУ" що треба дальше продовжувати своє життя"( а то вже як продовжувати кожен САМ ВИБИРАЄ СОБІ САМ  )я вважаю що виклала цілком правильно.

додано через 4 хвилини 38 секунд:

MUBa,до речі у мене самої теж ВСЕ ДОБРЕ,навіть більше тобі скажу-моє сімейне життя саме найкраще за ваші всі разом взяті.І те,що якщо мої погляди не співпали з іншими-це не означає що в мене ВСЕ ПОГАНО І САМЕ ТОМУ Я ТАК ДУМАЮ
MUBa
Мубця
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця11.03.2007 15:06
st.fergi пише:
моє сімейне життя саме найкраще за ваші всі разом взяті.

та дай Боже  А наїзди припиняй, воно тобі послуги не робить.
Альонка
Зільонка
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця11.03.2007 15:20
MUBa пише:
А наїзди припиняй, воно тобі послуги не робить.

Чиста правда. На словах всі сильні, так шо нема чого наїжджати на людей.
AVB
Турист
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця11.03.2007 15:54
st.fergi пише:
Хто хоче,той зрадить

А ти впевнена, що це чиста правда?
Звичайно, якщо розглядати будь-який спосіб (фізичний, духомний, натуральний, подумки,.....) то ти маєж рацію. Якщо ж лише натуральний (конкретно, звиняйте, трах..сь на стороні), то ти таки ПОМИЛЯЄШСЯ. Бо сама ж казала "...хіба зв`язаний...".
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця11.03.2007 16:07
AVB
чого ж ти одразу таке не спитав?
Pliocen
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця16.03.2007 12:01
Всім привіт! нарешті я вдома а тоцілий тиждень петляв по світі і по коханках, радий знову з вами пообщатися!
[BS]Incognito
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця07.04.2007 00:19
Як мінімум три коханки!І міняти їх частіше! щоб не привикати!
voshkaniridze
Administrator
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця26.08.2008 16:34 [*1]
[BS]Incognito пише:
Як мінімум три коханки!І міняти їх частіше! щоб не привикати!

Щоб відповісти на це питання правильно і точно, треба думати не так: "Чи погано як я зраджу коханого(кохану)", а так: "Чи погано мені буде дізнатись що кохана(коханий) зрадив мені". Ось тоді і можна відповісти на питання.
Мамука Злой
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця02.11.2009 22:36
а я вважаю, що коханки і коханці це негатив для всіх, за вийнятком звичайно свінгерів, любителів груповухи та інших збочинців, яким це подобається. тому що це підло, навіть якщо людина, якій зраджують, нічого не знає...
містер ІКС
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця05.07.2010 00:12
 Дійсно мужчина ЗЛОЙ
форум Золочів Плюс - Знайомства - Як ви ставитеся на рахунок Коханки чи Коханця
Bookmark and Share