Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Як ви ставитеся до орального сексу?

форум Золочів Плюс - Знайомства

Як ви ставитеся до орального сексу???
Оральний секс? Це огидно!
12%
 12%  [ 7 ]
Оо! Це дуже класно!
44%
 44%  [ 26 ]
Це залежить з ким, і при яких обставинах!
41%
 41%  [ 24 ]
Я взагалі проти сексу!
1%
 1%  [ 1 ]
Всього голосів : 58

Автор Коментар
chypakabra
гість міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?09.11.2009 23:27 [*1]
i ja za!v poljakiv je takuj vusliv,ale bojys6 wob vid njogo nepo4ervonilu vid study vawi muwku iklaviatyrku!....."bez lizanija nema je....anija!!"tak wo smak i zapaxzdorovogo tila til6ku tak vid4yjew!
містер ІКС
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?05.07.2010 00:02
 Андре правильно підмітив
Томас
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?11.07.2010 21:10
 Тут так сильно коментують оральні моменти в сексі .А може випустіть посібник з орального сексу для золочівських , на базарі можна роздавати або в кабаках?!
LUBA995
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?05.08.2010 14:10
Мені також. Приносити насолоду коханій людині- подвійна насолода!!
Eton
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?13.08.2010 17:18
А в нашій країні принято такі теми не говорити...а потім дивуются чого це діти в 9 класі...
да, я такая
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?24.10.2010 13:10
LUBA995
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?06.11.2010 16:28
Шкода, що ця тема привертає зараз мало уваги. вона важливіша за всі політику разом узяту, за всі вибори. Адже напряму повязана зі щастям двох близьких людей. Пам"ятаю очі свого коханого після оральних ласк, він мабуть і забув, коли таким щасливим і задоволеним був: зіниці розширені, погляд ніжної дитини, такий вражений. А я почувала себе щасливою подвійно.
На інших форумах цю тему обговорують детально, можна почерпнути корисну для себе інформацію. Як зручно влатуватись, яким діям надати перевагу. Любіть своїх коханих по-різному, насолоджуйтесь одне одним не обмежень. Більше позитиву і радості. А чергові видбори однаково відбудуться.
JUSTICE
гість міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?08.11.2010 20:19
А мені здається, що такі теми не слід виносити на форум маленького міста. Тим паче, що ця тема здебільшого цікавить чоловічу половину цього форуму.
LUBA995
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?09.11.2010 18:35
JUSTICE пише:
А мені здається, що такі теми не слід виносити на форум маленького міста. Тим паче, що ця тема здебільшого цікавить чоловічу половину цього форуму.

JUSTICE, жителі і великих мегаполісів і маленьких містечок хочуть бути щасливими. Однією з важливих складових шастя є оральний секс. Швидше за все, у вас мало досвіду у таких стосунках (без образ). Коли є людина, яку ви щиро кохаєте, і вона вас кохає, то оральні ласки стають невід"ємною частиною вашого інтим. життя. Так було у мене: у 18-яць не приділяла уваги сексу як-такому, тим більше оральному. МЧ був дуже ніжний, уважним зі мною. І мені було добре з ним, дуже добре. Коли я вперше цілувала його Гідність, це була тільки вдячність за принесене задоволення, що було безмежним. Потім виявилось, що мені це подобається. Коли ж зрозуміла, наскільки це Йому подобається і важливо для Нього, то всі "предрассудки" остаточно розвіялись. З МЧ стосунки у мене не склалися, але ті неймовірні почуття і насолода пам"ятається, хоч часу пройшло вже немало. Радості вам істинної, JUSTICE.
Бути людиною
гість міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?29.05.2011 11:08
Оральний секс є нормальним, якщо він є прилюдією до справжнього сексу. Він може бути лише частиною пестощів. Але головний момент повинен бути в справжньому сексі(статеві органи), які є призначнні для сім*явилитя.
Олег
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?30.05.2011 14:43
Бути людиною пише:
Але головний момент повинен бути в справжньому сексі(статеві органи), які є призначнні для сім*явилитя.

Але головне щоб зуби були полічені, щоб карієсу не було.
andry
міська комісія
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?30.05.2011 17:02
Олег пише:
головне щоб зуби були полічені

Ну і протези не дуже гострі
LUBA995
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?05.06.2011 18:01
Олег пише:
щоб зуби були полічені

Чому зосереджуєте увагу тільки на фізіологічних моментах. Чому не розповідаєте, чи буває у вас той самий оральний секс і яку чуттєву насолоду приносить. Чи таке не відоме, наприклад, вам, Олег. Розкажіть як чоловік, а не лікар. І без "приколів", як відчуваєте!!
Олег
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?05.06.2011 19:33
LUBA995, ти мене вганяш в краску, все дуже класно, але класніше коли це робиш любимі людині.В цій справі багато індивідуального, і все тут має значення.
LUBA995
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?05.06.2011 19:59
Олег, чи давно вам минуло 18-ять. Звичайно, розглядатимемо варіант, що двое кохають одне одного. Ви ж свою дружину кохаєте? В інших темах ви такий красномовний! І, будь-ласка, не ховайтесь за загальними фразами.
Олег
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?05.06.2011 20:31
LUBA995, задай питань, я не буду давати урок як то робити?
LUBA995
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?05.06.2011 21:09
Олег, для вас ця тема надто особиста, щоб так відкрито її обговорювати.
Прошу вибачити мою прямолінійність.
Олег
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?06.06.2011 09:08
LUBA995 пише:
Швидше за все, у вас мало досвіду у таких стосунках (без образ)

А скільки в тебе досвіду?
LUBA995
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?06.06.2011 11:15
Олег, не до вас зверталась в цитованому вами пості.
Олег
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?06.06.2011 17:08
Мужчинам він приносить насолоду, а таке запитання а вам жінки яку насолоду приносить, коли ви ласкаєте партнера?
LUBA995
житель міста
Золочів
Як ви ставитеся до орального сексу?07.06.2011 14:05
Олег, ви також ставите прямолінійні питання!
форум Золочів Плюс - Знайомства - Як ви ставитеся до орального сексу?
Bookmark and Share