Золочів Плюс
Форум міста Золочів

Що ми їмо?

Автор Повідомлення
Що ми їмо?
Дивився по СТБ документальний фільм "Правила життя. Смертоносна їжа", тепер не знаю чи щось купляти в наших магазинах? Колись був в Польщі, і моя тітка казала що вони ніколи не купляють того фаршу і масла в магазині, вони дивувалися, як ми їмо ту маргарину яку виробляють в них. То просто жах що твориться. Маю знайомого в Штатах казав що спеціально тримав яйце на сонці, яйце висохло, але запаху не було?!!! Я думаю теж саме з бананами, апельсинами, лимонами і т. д.
Пропоную тему розширити, і відповісти на питання, що я не їм, і що ніколи їсти не буду
А я слухаю слухаю ті розповіді про їжу... покривлюсь трохи, ну перестану на якийсь час то їсти, ну а потім всьо вертається на свої місця... Їсти шось ж треба... А я перебірлива в їжі...
По-перше, більш-менш здорові продукти - в бабок на базарі, а не в маркетах!
Масло я купую тільки вагове, ніякі "Фінеї". Молоко - тільки базарне, пакетне - ні. Яйця Тоцького. Перепрошую, В Тоцького! Хліб житній, з висівками; білий практично не їм. М'ясо-ковбасні вироби - "Родинна ковбаска", перевірені мясні лавки. Рибу - НА БАЗАРІ - НІКОЛИ!
Ну і потім. Оті всі чупа-кола-снікерси гадаю здоровому організму - тільки на шкоду. Часом як побачу деколи на вулиці як молода "зелена" мамаша напуває дитину, шо може ше не ходить добре, якимось спрайтом, а з боку ше й на додачу "турботливі" дідусь з бабусею нашпиговуют "солоденького онучка" "Трикольними Прикутниками" і три-диетил-хлорат-бета-гліколь-мета-діонітро-чупсом - чесне слово, аж верне від того!
AVB пише:
три-диетил-хлорат-бета-гліколь-мета-діонітро-чупсом

Ееее! А Нітро за шо???
AVB пише:
М'ясо-ковбасні вироби - "Родинна ковбаска"


Далеко не натуральний продукт, особисто знайомий з поставщиками різних хімічних компонентів для їхніх виробів з Іспанії і Польщі, хоча ці добавки є якісними набагато кращими від іннших виробників. Також якісні компоненти використовує Тернопільський м"ясокомбінат, марка " Доброслав ".

КРАЩЕ М"ЯСА ТІЛЬКИ М"ЯСО
massimo якщо чесно я нікому не вірю, тепер заради наживи люди зроблять все!!
Червоне вино і швейцарський сир.
Червоне вино і шоколад.

А щоденно - дієта. І взагалі - ЯК Золочівські femme утримують такі фантастичні фігури?
а я ВСЬО iм(бо хочеться),i глюко-бензо-нiтро,i \"пластмассу\" з Мк. Дон-с.
Богу дякувати, живий поки що.

Posted from a Nokia mobile phone
m@xxximus пише:
а я ВСЬО iм(бо хочеться),i глюко-бензо-нiтро,i \"пластмассу\" з Мк. Дон-с.

Богу дякувати, живий поки що.

я також... Жива і не маю таких проблем з шлунком
>Муся
таких, це яких?

Posted from a Nokia mobile phone
Поширених... Ну ви розумієте...
AVB пише:
Яйця Тоцького


Смакують охолодженими?

Я теж пакую все що мені смакує і ніяких проблем зі шлунком.
Правда, стараюся вже дуже наглої хімії не жерти.
А, взагалі-то, можна все життя берегтися від чогось одного, а потім "здохнути" від зовсім іншого - чи є смисл якось особливо берегтися?
Зараз переважно їм натур продукт, бо тут з цим строго.

Тут м'ясні вироби можна "бачити" в процесі виробництва прям в магазині. На замовлення, свіжі і з нормального м'яса.