|
|
| Автор |
Коментар |
lenhen
як Lenhen |
15.02.2007 11:12 - Що не робиться, робиться на краще? |
|
|
Як на вашу думку,чи завжди це так?
З однієї сторони,в житті назад не повернешся,іншим шляхом не підеш,щоб глянути чи краще там би було.
А з другої сторони,може ця версія для слабодухих?
Просто люди звикли себе цим заспокоювати,від розуміння власного безсилля змінити ситуацію?
|
|
|
mops
міська комісія |
15.02.2007 11:20 |
|
|
Мені здається, що сама фраза побудована трохи неправильно. Виходить, якщо я зараз піду і пристукну когось - це що, теж на краще?
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
mops
міська комісія |
15.02.2007 11:27 |
|
|
Ну наприклад "Немає безвихідних ситуацій" або, як співають Мед Хедс "Надія є"
|
|
|
AVB
Турист |
15.02.2007 12:32 |
|
|
А для мене це працює. Пояснюю. Я не звертаю уваги на цей принцип, роблю все те, що вважаю піде на користь, тобто, на краще (як напевне і всі люди). Виходить воно чи добре чи могло бути ше краще, судити не можу, бо правильно підмічено двома варіантами не йдеш тому і порівняти не можливо. Отже методом виключення приходимо до того, шо все РОБИТЬСЯ на краще, а НЕ РОБИТЬСЯ - на гірше! От і получається, шо принцип таки працює.
додано через 28 днів 26 хвилин 55 секунд:
| mops пише: | | пристукну когось - це що, теж на краще? | А звідки ми можемо знати? Це ж не очевидно. А насправді, може й дійсно це на краще! Тільки постає питання "Для кого? Чи для чого?"
|
|
|
VIA
бджілка |
16.04.2007 19:19 |
|
|
Так, стукати нікого не тре. Заповідь каже: Не убий!! Тема в нас інша. І чого це:| AVB пише: | | двома варіантами не йдеш тому і порівняти не можливо. |
А фантазія нащо? По-моєму, перш, ніж щось робити кожен з нас думає, і прикидає не тільки два, я думаю, що й більше варіантів: чи це буде добре, чи вийде щось з того. І таким чином обирає той шлях, який вважає правильним.
додано через 2 хвилини 7 секунд:
А, отже, робить краще. І все, що не робиться, робиться на краще!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
17.04.2007 19:07 |
|
|
|
все що не робиться,хочеться щоб робилося на краще,хоча не завжди так буває що на краще вийде те,що зроблено. на жаль.
|
|
|
AVB
Турист |
17.04.2007 19:37 |
|
|
Егеж. Шо зроблено, вже пішло, не повернеш. Але деколи ТАК ВСЕ МОЖНА ПЕРЕКРУТИТИ!
|
|
|
Pangea
Inka |
17.04.2007 20:16 |
|
|
| цитата: | | Що не робиться,робиться на краще |
Це фраза справжнього оптиміста!!!Тому, що тільки він може в будь якій ситуації знайти плюси...і то їх буде набагато більше ніж мінусів...
|
|
|
massimo
житель міста |
17.04.2007 22:57 |
|
|
| mops пише: | | я зараз піду і пристукну когось - це що, теж на краще? | так може бути на краще.
1. Той що ти його "пристукнеш" може виявитися дуже поганою людиною і він заслужив "пристукнення"
2.Той що "пристукував" також може виявитися страшною людиною його за це піймають і кинуть у темницю(а якби не кинули то міг би "пристукнути" не одного а наприклад 20)
3. Той що "пристукував" вже точно знає, що може когось пристукнути.
В принципі будь - якому вчинку можна знайти добре виправдання
|
|
|
Andrew
гість міста |
20.04.2007 15:47 |
|
|
| цитата: | | я зараз піду і пристукну когось - це що, теж на краще? |
А може правильніше не "Що не зробиш....", а "Що не робиться..."
|
|
|
Олег
житель міста |
20.04.2007 16:54 |
|
|
|
Я думаю коли людина оправує сама себе ,вона шукає виправдання перед самим собою, якщо тобі щось не вдалося і кажеш що в тому хтось винуватий, ти знаходиш причину для того щоб себе оправдати і припинити свої дії, але коли ти проаналізуєш свою помилку і підеш другим шляхом до свої мети, то є зовсім інакше, саме головне, як кажуть "Не падати духом" і все буде ок.
|
|
|
massimo
житель міста |
20.04.2007 17:07 |
|
|
| Олег пише: | | проаналізуєш свою помилку | так власне що про те і йдеться, що помилка насправді зовсім не помилка
|
|
|
AVB
Турист |
21.04.2007 15:26 |
|
|
|
От-от, будь-що можна перекрутити на будь-який лад. Помилка - не помилка, зло - це певною мірою добро, гріх - кому як... Так що, "на краще" - треба розглядати в плані "кому на краще".
|
|
|
astrolik
people |
27.05.2007 20:19 |
|
|
Моїм девізом в житті є: "Все що гірше, те на краще"
принаймі в мене так часто буває.
|
|