|
|
| Чи потрібні нам Шкільні Європейські Клуби? |
| так |
|
87% |
[ 14 ] |
| ні |
|
12% |
[ 2 ] |
|
| Всього голосів : 16 |
|
| Автор |
Коментар |
Magister
житель міста |
08.02.2007 19:24 - Золочівський Євроклуб "Єдність" [*1] |
|
|
|
Я радо відповім на всі питання, які стосуются Євроклубу.
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Magister
житель міста |
08.02.2007 19:37 [*1] |
|
|
так,нас запросили вже на 9 травня до Кракова.а в червні до Шонінгена
додано через 1 годину 15 хвилин 52 секунди:
Шкільний Європейський Клуб.
Шкільний Європейський Клуб - це форма співпраці вчителів і учнів, яка охоплює різноманітні сфери, займаючись , як і говорить сама назва, вченням про Європу, європейську інтеграцію країн, історію, географію, культуру, мистецтво, науку. Європейські клуби поширюють дану інформацію серед установ і організацій, а також членів клубу, учнів шкіл, знайомих, мешканців міста чи регіону. В клубах молодь вчиться активності, толерантності, шани і зацікавленості до інших народів. Отримана інформація, набуті знання та досвід допоможуть у навчанні як в школі, так і у вузі, а в майбутньому - обрати потрібну професію.
Історія створення Шкільних Європейських Клубів.
В Європі їх число постійно зростає. Перші шкільні європейські клуби були засновані в Португалії. Саме звідти ця ідея поширилась по усій Європі. В Польщі перші клуби почали створюватися на поч. 90- х років, тобто діють уже понад 10 років.
У чому полягає діяльність Шкільного Європейського Клубу?
Головною метою діяльності є знайомство з Євросоюзом і з Європою в цілому. Кожний європейський клуб обирає власні методи й шляхи роботи, в залежності від зацікавлень, знань, можливостей його членів.
|
|
|
Саніто
житель міста |
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
09.02.2007 12:19 [*1] |
|
|
| Саніто пише: | | Євро клуб - це клуб фанатів Євро? |
А спробуй почитати попередній пост, там чітко розписано шо це за клуб, і з якою метою він створений.
|
|
|
AVB
Турист |
09.02.2007 19:12 |
|
|
Я теж мав би бажання поїхати до Шонінгену, але я не можу бути в Евроклюбі . Поїду "дикуном"
|
|
|
Magister
житель міста |
|
|
Pangea
Inka |
|
|
Magister
житель міста |
|
|
Муся
BlueEyedGirl |
|
|
Magister
житель міста |
14.02.2007 01:20 |
|
|
У Євроклубі відкриваються безплатні курси ПОЛЬСЬКОЇ МОВИ для учнів 9-11 класів!Ви також маєте змогу безплатно вивчати німецьку та французьку
|
|
|
AVB
Турист |
14.02.2007 12:54 |
|
|
| Magister пише: | | Ви також маєте змогу... | - це знов стосується лише членів клубу?
|
|
|
Magister
житель міста |
|
|
VeLiKaN
гість міста |
|
|