Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Нова територіальна реформа

форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика
Автор Коментар
putrya
гість міста
Золочів
Нова територіальна реформа29.01.2007 18:11 - Нова територіальна реформа
Ходять чутки про об'єднання, чи перенесення пошти в село Буськ. Довідково: населення 7,5 тис. чол, без такого вислову як центр.
Я людина бізнесово зайнята, тому наводив справки. виявляється, що проводиться об'єднавча реформа державних соціальних об'єктів, таких як пошта, воєнкомат, МРЕО. Тобто знаходять місто яке знаходиться в центрі інших районних центрів, і туди переносять всі вище вказані об'єкти. Так Буськ об'єднує Золочів,Броди, Перемишляни, Кам.-Буська, Жовква...Це просто якийсь жах, і це не припустимо, що з нашого рідного Золочева забирали такі об'єкти. Тому закликаю усіх патріотів нашого Золочева, усіма силами не допустити такого злочинства. Зробимо все що в наших силах, вплоть до пікету, бо сила в НАРОДІ. А наше керівництво - лохи, коли теке хочуть допустити. Будьмо вірні нашому рідному містечку, бо воно в нас єдине!!!
Richard
турист
Нова територіальна реформа29.01.2007 20:42
Про це треба було говорити, а не про міфічних дітей вулиці
Чесно кажучи я трошки в шоці від такої новини. Давно чув шо центром мали бути Броди, але то все було на рівні чуток. Але Буськ???? То тількі в такій країні як Україна таке можливо, з села робити центр, а з міста село.
Mене таке питання хвилює, а що буде з людьми які працюють на почті, в пенсійному, воєнкоматі? Вони лишуться без роботи, чи наша славна держава за все подбає?
AVB
Турист
Золочів
Нова територіальна реформа29.01.2007 21:44
putrya, які там чутки! Пошта ВЖЕ працює через Буськ. Отримуючи листа, бачу штемпель їхнього відділення, дата якого раніше за дату золочівського штемпеля на 3 дні! То тепер лист з Европи буде йти 4 дні до "Пупа всєя землі" і потім ше три дні до нашого міста!
Про нотаріусів я вже писав.

Такщо, чутками це було два роки тому. І закликати треба змінити цей дурдом, а не недопускати.
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Нова територіальна реформа16.02.2007 16:44 [*1]
Деребан району продовжується!!!
Нашу газову і ЖЕК також збираються переносити до Буська.
tymofiy
житель міста
Золочів
Нова територіальна реформа14.03.2007 14:26
AVB пише:
putrya, які там чутки! Пошта ВЖЕ працює через Буськ. Отримуючи листа, бачу штемпель їхнього відділення, дата якого раніше за дату золочівського штемпеля на 3 дні! То тепер лист з Европи буде йти 4 дні до "Пупа всєя землі" і потім ше три дні до нашого міста!
Про нотаріусів я вже писав.

Ходять сміховинні чутки, шо директором там тітка з Бродів, бо ніхто з буських не міг роздуплитися по Бродівському району.

додано через 7 хвилин 2 секунди:

vaymut пише:
Нашу газову і ЖЕК також збираються переносити до Буська

А давайте виступимо за приєднання Львова до Вороняків!
А шо? Виглядає логічно...

додано через 6 хвилин 41 секунду:

putrya пише:
Ходять чутки про об'єднання, чи перенесення пошти в село Буськ.

Дядьку, не чмиріть інших, і вони не віддячать вам тим же.
Не дивлячись на мінімальність цього містечка, воно сміливо розвивається, а про периферію я взагалі не говорю, чого я на жаль не помічаю в рідному місті...
Там до речі давно є справжній маркет (шось в дусі Барвінка).
m@xxximus
житель міста
Золочів
Нова територіальна реформа01.01.1970 03:00
 i як це змiнити?
Коли страйк?
Чи флешмоб з ковриками?

Posted from a Nokia mobile phone
AVB
Турист
Золочів
Нова територіальна реформа14.03.2007 15:36
Краще з кефіром і яйцями!
m@xxximus
житель міста
Золочів
Нова територіальна реформа01.01.1970 03:00
...тухлими...

Posted from a Nokia mobile phone
tymofiy
житель міста
Золочів
Нова територіальна реформа15.03.2007 01:10
Ну всяко буває, але я хтів би глянути на того варята, який то все задумав. Так сказать, заглянути йому в чесні очі

додано через 40 секунд:

На біса та реформа?
Муха V Далі
supahfly
Золочів
Нова територіальна реформа17.03.2007 19:52
tymofiy пише:
На біса та реформа?

наверху порешали
одной деревней больше..... одной меньше..........
panigor
гість міста
Золочів
Нова територіальна реформа26.03.2007 10:18
Люди, активніше!
Коли почнети за кожною справочкою їздити в Буськ  - буде вже пізно!
AVB
Турист
Золочів
Нова територіальна реформа26.03.2007 14:54
Я собі уявляю: Хай навіть 1 % золочів`ян одного дня ше й з іншими мешканцями інших обділених міст приїдуть до Буська ЗА ДОВІДКАМИ! Бідний Буськ!!! Та ми його в момент задусим з то рехвормою!
Олег
житель міста
Золочів
Нова територіальна реформа08.06.2007 08:12
Форумчани, а може тут причина є дуже проста?Просто земля і нерухумість СМТ буде дешевшою чим то все буде районове? ГА? Саме головне то:що кому то з наших чиновників вигідно Золотнику чи Фенчаку???А може обом? Ну а потім зроблять знов район коли все розідруть.

Шо коштує ар землі у Львові, шо в Золочеві є ж різниця?
Pliocen
житель міста
Золочів
Нова територіальна реформа03.02.2008 21:03
Та Мисто яке мае историчну циннисть, проминяти на гроши, треба доброго шпака мати в голови! А ще як ти в ньому народывся, до чого люды опускаються.
форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика - Нова територіальна реформа
Bookmark and Share