|
|
| Автор |
Коментар |
Олег
житель міста |
27.01.2007 22:35 - Як привернути його увагу? |
|
|
|
Як привернути його увагу? Якими способами і хитрощами?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
27.01.2007 22:42 |
|
|
Йой...А Ви впевнені, що хочете привернути саме
Може все таки "Її увагу"
|
|
|
Richard
турист |
27.01.2007 22:42 |
|
|
| Олег пише: | | Як привернути його увагу? Якими способами і хитрощами? |
Олег, я для чого тобі привертати його увагу? Жінки надоїли, хочеться нових відчуттів?
|
|
|
AVB
Турист |
27.01.2007 23:53 |
|
|
Та заждіт, народ, глумитися з хлопа! Може він про Зубара говорить і проблеми жителів міста!
|
|
|
Олег
житель міста |
28.01.2007 00:04 |
|
|
Зараз я питаю в дівчат , а потім можна спитати і хлопців теж саме? Те повідомлення стоїть в розжілі знайомст. і запитання до дівчат?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
28.01.2007 00:26 |
|
|
Khrystik ну чому зразу так "секрети", а як трохи повидаєте свої секрети то нічого страшного не станеться?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
28.01.2007 00:32 |
|
|
Олег
Ну а як на рахунок того, що дівчина повинна бути загадкою і таке інше...
|
|
|
AVB
Турист |
28.01.2007 00:44 |
|
|
Так-так! Загадкою. А ше книжкою. Але дуже зле коли вона привертає увагу маркою обгорткою, а зміст має сірий.
|
|
|
Олег
житель міста |
28.01.2007 00:53 |
|
|
Khrystik ну наприклад він Вам подобається і в нього є дівчина яка байдуже ставиться до нього і Ви то бачите, як Вам діяти в тому випадку? Чи показати йому що Ви не байдужі йому чи наоборот не вішатися на шию?Чи інакший метод почати вивчати його смаки і те чим він живе і показувати йому що ваші інтереси в дечому співпадають? І так завоювати його!? (завойовниці ви наші)
|
|
|
Khrystik
житель міста |
28.01.2007 01:31 |
|
|
У даному випадку я дивилась би на те як я ставлюсь до тієї дівчини. Якщо вона - моя подруга, то я, напевно, не буду нічого робити. Пошукаю собі інше захоплення.
А якщо його дівчина викликає в мене негатив, то буду старатись зробити так, щоб того хлопця зацікавити собою, але точно не буду | Олег пише: | | вішатися на шию | Це заняття не гідне поважаючої себе дівчини. Як не клюне, то сам винен. Йому ж гірше.
Як співає Сашко Положинський: "Бо таких як я багато, а така як ти - ЄДИНА!"
|
|
|
Олег
житель міста |
28.01.2007 01:36 |
|
|
| Khrystik пише: | | Це заняття не гідне поважаючої себе дівчини. Як не клюне, то сам винен. Йому ж гірше | А деколи серцю не прикажеш? І що робити?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
28.01.2007 01:45 |
|
|
|
я вже тут десь писала, що не вірю в ту всю беліберду про вічне кохання і так далі, все в житті проходить. І та симпатія пройде...з часом...Треба буде трошки помучитись і почекати. Якщо я в того хлопця не викликаю жодного інтересу то для чого бігати за ним? Не думаю що він того вартий!
|
|
|
Альонка
Зільонка |
28.01.2007 12:32 |
|
|
|
Я на 100% згідна з Khrystik. Вічне кохання - це добре відома всім баєчка, якою можна заколисувати на ніч дітей.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
28.01.2007 14:06 |
|
|
Ага, розказуючи як принц з принцесою жили довго і щасливо, і померли в один день!
|
|
|
Олег
житель міста |
28.01.2007 14:22 |
|
|
| Khrystik пише: | | У даному випадку я дивилась би на те як я ставлюсь до тієї дівчини. Якщо вона - моя подруга, то я, напевно, не буду нічого робити. Пошукаю собі інше захоплення. | А якщо не зможеш найти нове захоплення тоді що будеш робити?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
28.01.2007 15:18 |
|
|
| Khrystik пише: | | Почну краще шукати! | Питання : а які способи будеш використовівати в пошуку?
|
|
|
AVB
Турист |
28.01.2007 15:20 |
|
|
|
Нє, ну ж вірно кажут: Кіко вовка не годуй, а гірше баби звіра не має! От звідки ви взяли таке шо кохання не існує??? А що існує, привернена увага?
|
|
|
Олег
житель міста |
28.01.2007 15:22 |
|
|
|
Якщо жінка захочить когось то вона добється його любими способами, то є дійсно "звір" в тому плані!!!!!
|
|
|
Esperanza
турист |
28.01.2007 21:55 |
|
|
AVB
правда в мене був гарний вірш на ту тему в фотографіях?там є відповіді на всі тутешні запитання, можна його сюда?
|
|
|
VIA
бджілка |
28.01.2007 22:05 |
|
|
| Альонка пише: | | Вічне кохання - це добре відома всім баєчка, якою можна заколисувати на ніч дітей. |
Шкода мені вас, дівчатка. Бо як себе налаштуєте, так воно і в життю буде. Обережно зі словами. Думка матеріальна.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
28.01.2007 22:12 |
|
|
| VIA пише: | | Бо як себе налаштуєте, так воно і в життю буде |
Ніхто ні на що себе не налаштовує! Просто варто дивитись на такі речі тверезими очима, щоб потім не було великих розчарувань! Давайте будемо реалістами...
|
|
|
Richard
турист |
28.01.2007 22:30 |
|
|
Вічного кохання напевно нема, хоча я в нього вірю Просто після весілля і народження дитини, кохання відходить на другий план. Появляються нові проблеми, життя міняється, стосунки також, як правило в таких випадках кохання гасне і хтось з молодих починає ходити налєво або принаймі дуже бажати сходити налєво. Подружнє життя продовжується для дитини...
|
|
|
Khrystik
житель міста |
28.01.2007 22:37 |
|
|
| Richard пише: | | Просто після весілля і народження дитини, кохання відходить на другий план. Появляються нові проблеми, життя міняється, стосунки також, як правило в таких випадках кохання гасне і хтось з молодих починає ходити налєво або принаймі дуже бажати сходити налєво. Подружнє життя продовжується для дитини... |
От-от...і я про те ж. Але ми трішки відхилились від теми.
|
|
|
VIA
бджілка |
28.01.2007 22:45 |
|
|
|
Шо за чорні картини майбутнього подружнього життя? Я думаю, що нічого в стосунках не міняється і не гасне, а навпаки, розгоряється, з'являється бажання жити. І не просто як-небудь, а є мета-для цієї маленької істоти, що так схожа на обох.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
28.01.2007 22:48 |
|
|
Бажаю тобі, щоб у твоєму подружньому житті все було саме так як ти описала!
|
|
|
VIA
бджілка |
28.01.2007 22:48 [*1] |
|
|
| Richard пише: | | Good girls go to heaven, bad girls go to my house. Richard |
ВАУ!!
|
|
|
Cypress_girl
житель міста |
31.01.2007 16:46 |
|
|
Ну хочу сказати, що я все-таки у вічне кохання ВІРЮ... але тема не про це..
Секретів думаю ніхто не схоче видавати, адже хлопці тоді не поведуться, все будуть знати.. далі
Думаю в кожної дівчини ці способи свої особисті, і в кожної не менш оригінальні. І навіть, якщо хотіла б поділитись цими секретами не можу зараз нічо написати, бо ці методи якось завжди самі випливають по ходу ситуації! А наперед сидіти і планувати зроблю, то, то і т.д. т.п. не люблю
|
|
|
Pliocen
житель міста |
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 20:05 |
|
|
ХЕ-ХЕ-ХЕ та ніякі спідниці задирати не треба)))),привертаєш увагу своєю наявністю з ним в одному місці)))
|
|
|
Pliocen
житель міста |
|
|
Олег
житель міста |
07.03.2007 23:36 |
|
|
| Pliocen пише: | | Шоб привернути увагу треба: Задерти спідницю! |
І чим вище тим ліпше , чесно кажучи ще є розум, вміння знайти тему для розмови, саме головне щоб ваші характери подобалисся один одному, і все буде в нормі.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
07.03.2007 23:46 |
|
|
|
я думаю,якщо вона задре спідницю ЧИМ ВИЩЕ(до самих цицьок),то буде вже смішно виглядати)))і потім можна тому пацану сміятисяяяяя))))
|
|
|
Олег
житель міста |
08.03.2007 00:01 |
|
|
| st.fergi пише: | | я думаю,якщо вона задре спідницю ЧИМ ВИЩЕ(до самих цицьок),то буде вже смішно виглядати))) | То ще все залежить від цицьок
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
mops
міська комісія |
08.03.2007 00:12 |
|
|
| st.fergi пише: | | я думаю,якщо вона задре спідницю ЧИМ ВИЩЕ |
На яке місце ловитиме, на те місце пригоди і отримає.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 00:14 |
|
|
| mops пише: | | На яке місце ловитиме, на те місце пригоди і отримає. |
з фразою про спідницю вам до Pliocen)))))
|
|
|
mops
міська комісія |
08.03.2007 00:24 |
|
|
|
Взагаліто це для дівчат - хлопці спідниці не носять. Люди взагалі дивні істоти, не розуміють простих речей: на що ловиш - те і спіймаєш. Якщо мужик хизується перед жінками своїми грошима, то таку він і дістане - грошолюбку.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
08.03.2007 00:26 |
|
|
| mops пише: | | Взагаліто це для дівчат - хлопці спідниці не носять |
а ти прочитав попередні пости?)))хіба тут хтось вважає,що хлопці носять спіднички?
|
|
|
Pliocen
житель міста |
08.03.2007 01:23 |
|
|
|
Якшо казав про спідницю то мав на увазі дівчат! коротше з святом весни вас і всього вам найкрщого!
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
|
|
Pliocen
житель міста |
|
|
free_soul
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
|
|
free_soul
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
09.03.2007 22:17 |
|
|
Він тобі може пізно ввечері відповість, або іншого дня, бо зара, напевне, до Львова на Луценка поїхав.
|
|
|
Олег
житель міста |
17.05.2007 18:16 |
|
|
|
Знаєте яка мрія кожної дівчини? То коли вона оділа би бікіні на пляжі і коли вона би йшла, то всі мужчини би обертали голови за нею !!!!!!
|
|
|
massimo
житель міста |
17.05.2007 18:50 |
|
|
Олег бікіні зараз не в моді, зараз модно танга і стрінги, ну а як гірше - міні бікіні.
| Олег пише: | | мрія кожної дівчини |
то не мрія то реальність, на пляжі на дівчат не дивляться хіба сліпі, ну і може пудуарди
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
17.05.2007 19:37 |
|
|
| Олег пише: | | Знаєте яка мрія кожної дівчини? То коли вона оділа би бікіні на пляжі і коли вона би йшла, то всі мужчини би обертали голови за нею !!!!!! |
Таке "шо-нібуть" Ти,Олеже,де-коли як шось "видаш"
Олег,це навіть не мрія,а майже потребність кожної жінки,щоб її помічали,щоб комусь подобатись, щоб бути коханою. I бікіні тут ні до чого
|
|
|