Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Асвальтування доріг

форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика
Автор Коментар
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг17.08.2006 13:12 - Асвальтування доріг
Треба ститати яким аскальтом асвальтуються наші дороги?Тому що є два види асвальту ЧОРНИЙ та СІРИЙ.Чорний асвальт не є екологічно чистий асвальт і ним асвальтують тількі віддалені дороги а сірий асвальт є більш екологічно чистим,тобто ним мають асвальтувати місто.І скіль списується грошей на асвальтування доріг.Тобто їх "ЗАКАТУЮТЬ"в асвальт а ми ЛЮДИ міста Золочева мовчимо.Я думаю пора спитати п.Золотника доки такий "Бардак" під його керівництвом буде творитися в місті?7!!
andry
міська комісія
Золочів
Асвальтування доріг17.08.2006 16:56
На багатьох вулицях НІЯКОГО асфальту взагалі немає... Таких жахливих доріг в місті з таким населенням я більше ніде не зустрічав! На стрийщині в містах з населенням 10-15 тис заасфальтовані навіть бічні вулички.
Ще одне питання - якість покриття. Ремонтують часто, але ЩО ЦЕ ЗА РЕМОНТ?!!! Присиплять і прикатають? І так щороку! Замість того щоб зняти старий асфальт, накласти армування і покрити якісно - "ямковий" ремонт, що тримається відсили 2-3 місяці...
Якщо треба якісного відновлення покриття викристовують таку схему: Наймається серйозна фірма і їй виплачується належна сума. В контракті умова: Дефекти покриття та поточний ремонт на протязі, скажімо, 5 років ЗА РАХУНОК цієї фірми. Усі це знають, але ТАК важко ВКРАСТИ. Відкат, звичайно буде - але ж це мізер, якихось 10-20% в кишеню. А звичним нашим способом - більше половини.
Отож, платіть люди податки, їх вміють гарно тринькати...
vj.Aver
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг17.08.2006 20:25
Перед тим як асфальтувати дорогу потрібно спочатку привести до ладу усі системи комунікацій, що йдуть під нею, а не так як у нас спочатку поклали потім зірвали і стало ше гірше ніж було
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг18.08.2006 21:30
Нарешті я читаю розумну думку людей.
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг19.08.2006 04:17
ВЗАГАЛІ ФОРУМ ГАРНИЙ..Я НЕ РОЗУМІЮ, ЧОГО ТАКИЙ ПІШОВ НАЇЗД НА НЬОГО..АЛЕ ВЖЕ БОЮСЬ ВИСЛОВИТИ СОЮ ДУМКУ...МОЖЕ І ЗВІДСИ ПОПРУТЬ
WESTik
турист
Асвальтування доріг19.08.2006 08:04
cenzored
Місько Калушка
турист
Асвальтування доріг20.08.2006 10:57
Задайте собі питання: Чому весь час влада стоїть і дивиться як йде асфальтування? Що вони там щось розуміють? Чи допомагають фізично? Чому не найняти професійну фірму, де є люди які за всім слідкують?
Вони напевно прикидають скільки заасфальтовано і скільки можна офіційно показати грошей, затрачених на це асфальтування. І напевно ж ця сума буде більша за реальні витрати.
mops
міська комісія
Золочів
Асвальтування доріг20.08.2006 11:13
І шо, накапати на них в КРУ?
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг21.08.2006 16:07
WESTik пише:
Форум - стандартний пхп бб2. От то шо є такі люди які сбе модераторами називають, а власник форуму написав шо спілкування без обмежень. А ти тепер пишеш шо боїшся свою думку висловлювати!!!!Пиши шо хочеш - спілкування без обмежень
нематюкайся
WESTik
турист
Асвальтування доріг21.08.2006 16:14
cenzored
zoen
гість міста
Золочів
Асвальтування доріг21.08.2006 19:29
"Задайте собі питання: Чому весь час влада стоїть і дивиться як йде асфальтування? Що вони там щось розуміють? Чи допомагають фізично? Чому не найняти професійну фірму, де є люди які за всім слідкують?
Вони напевно прикидають скільки заасфальтовано і скільки можна офіційно показати грошей, затрачених на це асфальтування. І напевно ж ця сума буде більша за реальні витрати."

Ну просто не можу не погодитися з написаним. Особисто в мене, коли в Золочеві починають раптово асфальтувати дороги, в голові виникає тільки одне питання - скільки грошей нашій владі треба десь списати, або я починаю пригадувати собі, чи бува не наближається якесь свято,до якого хоч трішки потрібно візуально відобразити ілюзією покладеного асфальту ті кошти, котрі на цей асфальт було виділено. Ось така в мене думка, бо в нашому місті просто так ніколи нічого не робиться.
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг21.08.2006 22:09
День незалежності.Асвальтують все підряд сьогодні йшов в 22 00 ще асвали, позїжджалися всі начальники .
Maria
гість міста
Золочів
Асвальтування доріг27.08.2006 12:33
Критикувати ми усі уміємо. А хіба погано, що дороги стали трішки кращими?
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг27.08.2006 12:45
Тут неділо в критиці, аділо в тому що влада має змінитися ,тобто інтереси суспільства мають бути важнішими за особисті інтереси ,а ми люди вже змінилися тому що ми хочемо кращої долі для нашої Держави і для наших дітей.Зараз на таких форумах формується думка молоді.Імолоді люди зрозуміли те :тля того щоб шось зробити треба обєднатися.
mops
міська комісія
Золочів
Асвальтування доріг27.08.2006 23:50
Олег пише:
Тут неділо в критиці, аділо в тому що влада має змінитися ,тобто інтереси суспільства мають бути важнішими за особисті інтереси ,а ми люди вже змінилися тому що ми хочемо кращої долі для нашої Держави і для наших дітей.Зараз на таких форумах формується думка молоді.Імолоді люди зрозуміли те :тля того щоб шось зробити треба обєднатися.

Ну раз так, та давайте підходити до справи конкретно - давай кошторис, давай фінансовий аналіз проведених робіт і на основі цих документів формуйте свої звинувачення і пропозиції. Марія має рацію, критикувати простіше всього. Хто з учасників форуму може хоча б подати приблизний кошторис на асфальтування 100 метрів вулиці шириною 12 метрів без заміни існуючого покриття? Шо хлопці, облом? Ну то не треба ля-ля тополя, "наша влада краде, просто так нічого не робиться " і т.д.
Maria
гість міста
Золочів
Асвальтування доріг28.08.2006 23:32
mops пише:
Олег пише:

Ну раз так, та давайте підходити до справи конкретно - давай кошторис, давай фінансовий аналіз проведених робіт і на основі цих документів формуйте свої звинувачення і пропозиції. Марія має рацію, критикувати простіше всього. Хто з учасників форуму може хоча б подати приблизний кошторис на асфальтування 100 метрів вулиці шириною 12 метрів без заміни існуючого покриття? Шо хлопці, облом? Ну то не треба ля-ля тополя, "наша влада краде, просто так нічого не робиться " і т.д.

Згідна на сто відсотків
yulia
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг29.08.2006 08:48
Я згідна з Олегом
2Мопс: а для чого нам давати коштореси,для чого нам то знати???то проблеми влади,а наше діло заплатити податки.А податки в нас солідні,і на шо вони йдуть???
П.С. До мене приїжав знайомий з Бельгії,так він взахваті від міста,але за дороги....при вїзді в місто на першій ямі втулку вибив.
Але надії на прокращення чи то дороги чи то влади я не маю,хіба що мої внуки будуть насолоджуватись рівними дорогами і чистим містом.А так....ну шо ж РЕСПЕКТ владі....всі гребуть в свою кишеню.ИМХО
mops
міська комісія
Золочів
Асвальтування доріг29.08.2006 23:11
yulia пише:
Я згідна з Олегом
2Мопс: а для чого нам давати коштореси,для чого нам то знати???то проблеми влади,а наше діло заплатити податки.А податки в нас солідні,і на шо вони йдуть???
П.С. До мене приїжав знайомий з Бельгії,так він взахваті від міста,але за дороги....при вїзді в місто на першій ямі втулку вибив.
Але надії на прокращення чи то дороги чи то влади я не маю,хіба що мої внуки будуть насолоджуватись рівними дорогами і чистим містом.А так....ну шо ж РЕСПЕКТ владі....всі гребуть в свою кишеню.ИМХО

А у тебе є конкретні докази того, що хтось з чиновників привласнив певну суму з бюджету? Нема! Тому я і писав про кошторис - без хоч якихось реальних даних всі ваші закиди владу не дуже хвилюватимуть - це просто пусті слова
Richard
турист
Асвальтування доріг30.08.2006 05:46
mops пише:
yulia пише:
Я згідна з Олегом

А у тебе є конкретні докази того, що хтось з чиновників привласнив певну суму з бюджету? Нема! Тому я і писав про кошторис - без хоч якихось реальних даних всі ваші закиди владу не дуже хвилюватимуть - це просто пусті слова

Не треба ні-яких доказів в цьому випадку. То як всі начальники крутились біля цих робіт говорить все за себе. Чи ви думаєте шо вони для народу так старались і слідкували як то всьо робиться? Вони в тому такі самі специ як ми з вами всіма, просто робили як попало, а лишнє бабло собі в кишеню. В цьому нічого дивного немає, так було і так буде...
mops
міська комісія
Золочів
Асвальтування доріг30.08.2006 23:40
2Richard: З таким підходом і за 100 років нічого не зміниться... Поки ми будемо немов сварливі баби плюватись в бік влади, доти вони нас не боятимуться.
bravissimo
гість міста
Золочів
Асвальтування доріг31.08.2006 17:15
які люди - така влада, яка влада - такі дороги!!!
І нема чого на зеркало нарікати, якщо морда крива!
mops
міська комісія
Золочів
Асвальтування доріг31.08.2006 18:44
bravissimo пише:
які люди - така влада, яка влада - такі дороги!!!
І нема чого на зеркало нарікати, якщо морда крива!

Угу...
yulia
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг31.08.2006 19:28
2Мопс: а угу то тіпа шо ти на зеркало не нарікаєш??
mops
міська комісія
Золочів
Асвальтування доріг31.08.2006 20:24
yulia пише:
2Мопс: а угу то тіпа шо ти на зеркало не нарікаєш??

Ні, бо я точно знаю, за кого я НЕ голосував.
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг02.09.2006 19:16
В нас просто нема грамотного адвоката, підвернув ногу на такій дорозі, і подав в суд..і відсудив круглу суму..я б навіть все віддала адвокату, лиш би він виграв справу
mops
міська комісія
Золочів
Асвальтування доріг02.09.2006 23:35
Ау, прокинся! Ти не в Америці, ти в Україні!
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Асвальтування доріг05.09.2006 10:52
Шо ж тут скажеш, зовсім недавно заасфальтували вулицю Шашкевича (від міліції до колишньої "КАЗКИ"), а вчора там прорвало трубу, знов з'явились гейзери посеред вулиці... Знову будуть переривати вулицю, підривати асфальт, шо залатати (не поміняти) труби водопроводу. То як Ви думаєте, чи після так-званого ремонту хтось заасфальтує перериту дорогу і чи довго протримається ця вулиця без ям?
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг05.09.2006 13:53
По правильному то робиться так :спочатку ремонтуються підземні комунікації тобто міняються старі труби,каналізаційні споруду а потім кладуть асфаль.Має бути комплексна бригада яка має ремонтувати такі неполадки від А до Я,але гроші мабудь списалися на ремонт каналізації та водяних труб.І де ті гроші пішли ви добре знаєте?
marko
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг12.09.2006 16:33
Олег пише:
По правильному то робиться так :спочатку ремонтуються підземні комунікації.....І де ті гроші пішли ви добре знаєте?

А хто тобі сказав що ті гроші були??? Дали на асфальт трохи, закатали шо змогли і бувай здоровий. І хто тобі сказав що існує така комплексна бригада, що все робить від А до Я, це абсурд. Кожен робить свою справу. Якщо наприклад водоканал розрив дорогу бо лопнула труба, то повинні за свої гроші відремонтувати дорогу бо це їхня вина. Треба вчасно дивитися за станом труб. Так є у всьому світі. У нас просто нема порядку, і нема кому перед ким відповідати бо всі родичі або знайомі.
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Асвальтування доріг18.09.2006 14:47
Ага, "КУМИ" і "ЛЮБІ ДРУЗІ"...
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг18.09.2006 20:24
Наскільки я знаю закордоном справді існують такі бригади.Просто в нас немає органів які би контролювали бюджетні кошти , а так можна красти як хочеш.
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг18.09.2006 23:15
АГА..ПРОПОНУЮ РЕАЛЬНУ ДІЮ, ЗБЕРІТЬСЯ ВСІМ СКОПОМ І ВИСТУПІТЬ ПРОТИ ЗАРПЛАТ ДЕРЖЧИНОВНИКІВ..В ДЕЯКИХ ВОНА ПЕРЕВИЩУЄ 5 000 ГРИВЕНЬ В МІСЯЦЬ..І ТО В НАС В МІСТІ...Я НЕ КАЖУ ПРО ВИЩЕСТОЯЩІ ІНСТАНЦІЇ..ВОНИ І ТАК ЗАЙМАЮТЬСЯ МАХІНАЦІЯМИ..
mops
міська комісія
Золочів
Асвальтування доріг18.09.2006 23:22
Що значить "зберіться"? А ти що робитемеш?
ІНКОГНІТО
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг18.09.2006 23:31
я буду керувати і в перших рядах..повір..дурості мені хватить...але не факт що довго пожити дадуть
Morientes
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг22.09.2006 15:40
На разунок асвальтування, то в нас були позитивні зрушення на краще в томук плані вплоть до дня незалежності, надіюся що не тимчасові.А ще більше надіюся що дорогу робитимуть весною ,а не напередодні зими....
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг26.09.2006 22:36
Які то були позитивні зрушення я знаю ,але діло в тому що гроші виділли на ремонт бюджетні,і їх далі крадуть.Якби не ївраї які приїжжають сюда молитися то довго ще би зрушень небуло.
AVB
Турист
Золочів
Асвальтування доріг28.09.2006 21:57
А мені сподобався останній трюк-прікол з малюванням дорожньої розмітки просто по ямах, ще й засипаних брудом. Всістися можна!
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг09.12.2006 00:03
Інтересно які кошти йдуть щоб знайти заасфальтований каналізаційний люк?Спочатку асфальтують, потім відшукують, а зрештою то може і добре, менше люків вкрадуть.
AVB
Турист
Золочів
Асвальтування доріг09.12.2006 02:14
Гадаю, тепер нам асфальтування в Золочеві не побачити ше років з три.  Якшо таки пройде новий бюджет, то усі наші податки потечуть на збагачення магнатів.
І що ж можна вдіяти? Та просто кожен повинен піти і запитати: На що пішли мої податки, коли я досі провалююсь в незаасфальтовані ями на дорогах? Кожен повинен або відстоювати доцільне використання своїх податків, або взагалі відмовитись платити тим, хто нічого не робить, а навіть подекуди погіршує наше становище!
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг23.12.2006 00:29
Наскільки ви знаєте що дорога яка коло замку є виложена бруківкою,але вона заасвальтована чи кіривництво району погоджувало укладання асвальту на бруківку?То все мало погоджуватися в Києві в Управлінні збереження історичних цінностей. а той асфальт мав би положитися наприклад по вул.Іванв франка,хто робить закатування і відкатування асфальту?І скільки наприклад коштує прорив води в такому місті (ремонт труби і викладення асфальтом), а що буде коштувати така справа коли там би була бруківка?Зняти бруківку і переставити буде менше коштувати як покладення асфальту.
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Асвальтування доріг13.03.2007 13:06
Зараз згадується давня поговірка: "весна покаже, хто де с.@.в", і це після того, як проїхався по наших основних вулицях, про бічні я взагалі мовчу, якшо не розрито водоканалом, то вибоїни на пів дороги, і знову нас чекає "ямковий ремонт", якого хватить максимум на один сезон... Аж серце болить, чого у нас все робиться через задній прохід???
Олег
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг13.03.2007 15:51
vaymut пише:
знову нас чекає "ямковий ремонт"
А гроші куда будуть списувати?
massacra
житель міста
Золочів
Асвальтування доріг13.03.2007 20:26
Так хай той долбаний водоканал і латає дзюри! Якого х... труби так рвуться часто? Бо дуже нові і водоканал іх вчасно замінює! За шо тому водоканалу люди гроші платять? За повітря і файні вочі? Будуть рити - будуть і латати. І за шо платять автомобілісти? За дороги, по яких їздять? Так це танкодром де-не-де.
AVB
Турист
Золочів
Асвальтування доріг13.03.2007 22:00
А взагалі нема чого платити! А автомобілістам - особливо! За що?
Кожен може порахувати, скільки він особисто викинув грошей податками, і скільки йому би знадобилось, щоб особисто навесли лад довкола своєї оселі.Але просто ше в людей совкові поняття - "То не моє, най держава робить..."
VIA
бджілка
Золочів
Асвальтування доріг14.03.2007 11:40
З дорогами в нас біда. А з тротуарами ще гірше. Ви подивіться на тротуар біля `Родинної ковбаски` - суцільна каша. А біля джерела, що вічно б`є біля магазину `Гранд`... Там болото по коліна. І всім до лампочки.
форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика - Асвальтування доріг
Bookmark and Share