Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Пластичні операції

форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста

Чи зробили би ви собі пластичну операцію?
так!
18%
 18%  [ 3 ]
ні!!!
18%
 18%  [ 3 ]
в крайньому випадку
56%
 56%  [ 9 ]
вже зробила/в
6%
 6%  [ 1 ]
Всього голосів : 16

Автор Коментар
Khrystik
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 14:33 - Пластичні операції
Зараз я розповім Вам про пластичні операції...Одна жінка приходить до косметичного хірурга і говорить:
Зробіть мені пластичну операцію.... ну щоб лице підтягнуте було зморшок не було і ін...
А хірург їй говорить:
Пластичні операциі- це кам'яне століття... Є новітня технологія - давайте я Вам гвинтик спеціальний в потилицю вмонтую, Ви його будете по півміліметра в рік по-часовій стрілці підкручувати, і у Вас завжди все буде підтягнуто і акуратненько і красиво.
Жінка погодилася. Хірург зробив цю операцію і жінка пішла.
Через місяць Вона знову приходить до цього хірурга, вся в сльозах і говорить:
Доктор ! Подивіться ! У мене після Вашої операції тепер мішки під очима !!!
Доктор подивився і говорить:
У-у-у кране ! Це не мішки - це ваші груди !
А будете так старанно і далі крутити - у Вас ще і борода виросте !!!

Ваша думка про пластичні операції.
Олег
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 14:46 [*1]
Я не робив би пластичної операції, наскільки мені відомо то до нічого доброго не приводи по відношенню до здоров"я, в деяких випадках така операція знімає комплекси переважно в жіночої статі, а так я думаю що людину потрібно любити за її духовне відношення до оточуючих і до чоловіка чи наоброт. Наскільки мені відомо що збільшення грудей в дівчат (жінок) за допомогою силіконових імплантантів приводить до раку молочної залози і до серцозних наслідків після такого втручання. То я думаю без потреби, наші дівчата і так найгарніші в світі і без того ми їх любимо.
Khrystik
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 14:47
Декілька раз дивилась передачі про те як із звичайних жінок роблять супер моделей...Результат звичайно непоганий, а от сам процес - просто жах!!!Гидко дивитись як вони там молоточком якусь фігню в ніс забивають і т.д. і т.п...
І питання до хлопців: чи змогли б ви зустрічатись з дівчиною, знаючи, що колись вона була далеко не така як зараз і що вона зробила таку операцію...
Khrystik
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 14:53
Олег пише:
То я думаю без потреби, наші дівчата і так найгарніші в світі і без того ми їх любимо.

приємно, що ви так вважаєте, але є і такі унікали, що закохають у себе дівчину, а потім починають давити їй на мозги постійними доріканнями: а тут в тебе то не так, а тут то завелике, а то - замаленьке...Думаю, що під таким моральним тиском більшість жінок дійсно повірять у ці слова, не витримають і одразу підуть пластичну операцію робити, тільки-но з'явиться така можливість.
Олег
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 15:19
Тоді виходить так що не варта закохуватися в таких унікумів, але деколи серцю не вкажеш і я розумію Вас в тому плані. Жінка повинна знати як "купити" чооловіка і закохати його в себе і чим добитися того де би то не було чи в ліжку чи в сім"ї.
Khrystik
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 15:33
Олег пише:
Жінка повинна знати як "купити" чооловіка і закохати його в себе і чим добитися того де би то не було чи в ліжку чи в сім"ї.

На жаль, не всі жінки - сильні характером...
mops
міська комісія
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 15:56 [*1]
Я за пластичні операції тільки в тому випадку, коли така операція справді потрібна - шрам на пів обличчя чи "заяча губа". А в інших випадках проти - не натурально це якось, і якщо людина комплексує через певні свої фізичні параметри, то спочатку треба позбавитись цих комлексів, а тим дивись і операція вже не потрібна!
Олег
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 15:57
За хактер я не ручаюсь жіночий, але в деяких випадках хитріші та розумніші ніж чоловіки і на то потрібно потрібно звернути увагу Khrystik.
Олег
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 16:01
Доречі на рахунок своїх комплексів відносно лишніх жирових відкладень  , є спорт, дієта і тим потрібно скористатись і не обовязково робити операцію, просто мати трошки сильнішу силу волі, такщо робіть висновки наші гарні дівчата.
Олег
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 16:07
Khrystik якщо Ви будете любима для когось то ніякий мужчина який Вас полюбить ніколи не буде звертати увагу на Вашу зовнішність, а буде любити Вас за Ваш характер і душу, бажаю Вам знайти такого хлопця і прошу Вас шанувати його і також любити.
MUBa
Мубця
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 16:10
mops пише:
Я за пластичні операції тільки в тому випадку, коли така операція справді потрібна - шрам на пів обличчя чи "заяча губа". А в інших випадках проти - не натурально це якось, і якщо людина комплексує через певні свої фізичні параметри, то спочатку треба позбавитись цих комлексів, а тим дивись і операція вже не потрібна!

Згідна на 100%!
Олег
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 16:14
MUBa пише:
mops пише:Я за пластичні операції тільки в тому випадку, коли така операція справді потрібна - шрам на пів обличчя чи "заяча губа". А в інших випадках проти - не натурально це якось, і якщо людина комплексує через певні свої фізичні параметри, то спочатку треба позбавитись цих комлексів, а тим дивись і операція вже не потрібна!

Згідна на 100%!
На рахкунок того я теж згоден на всі 100%.
Khrystik
житель міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 16:29
Олег пише:
Khrystik якщо Ви будете любима для когось то ніякий мужчина який Вас полюбить ніколи не буде звертати увагу на Вашу зовнішність, а буде любити Вас за Ваш характер і душу, бажаю Вам знайти такого хлопця і прошу Вас шанувати його і також любити.

Дякую, але я пластичну операцію робити і не думала  Мені просто цікава думка інших стосовно цього.
MUBa
Мубця
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 16:31
Мені цікаво, скільки така операція кошує? Просто так. Від і... Хммм, мабуть верхня планка в ціні необнежена.
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 18:35
Ціни та ще багато інформації про можливості пластичної хірургії можна подивитись тут: http://www.certus.com.ua/index.cgi?r=1&id=6&lng=1
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 18:43
Або ж багато інформації про нашу медицину можна знайти ось тут
AVB
Турист
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 18:45
Я не дуже схвалюю. Крайній випадок - так.
Pangea
Inka
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 19:03
Зовнішність...Навіть не знаю...Собі б я точно не зробили б операції...Хоча мені не подобається мій ніс, бо завеликий...і очі постійно ніби сумні...але в кінці кінців то моє таке лице...а як зроблю операцію і подивлюсь на своє відображення а там зовсім інша людина...
І не хочеться розвалюватись на кусоки як Джексон...
jakson
гість міста
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 19:54
Я думаю:,,зовнішність не головне,але її треба/
lenhen
як Lenhen
Золочів
Пластичні операції19.01.2007 19:58
І я б в життю не зробила пластичної операції...яка вже є,така є...
Хіба б ім`я змінила...тільки пізно вже
Nitro
житель міста
Золочів
Пластичні операції20.01.2007 00:36
Пластичну операцію...ну хіба вже на дууууже крайній випадок...
Khrystik пише:
Декілька раз дивилась передачі про те як із звичайних жінок роблять супер моделей

і ті всі жінки були вже одружені або готувались до весілля... і для чого їм ті пластичні операції???? Їх полюбили за то якими вони були до операції...а ті всі розмови як вони змінилися після операцій і траляля..то все повна фігня!!!
m@xxximus
житель міста
Золочів
Пластичні операції20.01.2007 01:03
А я за  I абсолютно без комплексiв мацав би сiлiконовi цицьки
що поганого як що людина прагне бути гарнiйшою (звiсно без фанатизму,як Джексон)
от хто скаже вставити порцеляновi зуби-збочення? Нiхто. А гарно,i тiшуться всi.
Головне щоб дiйсно не розсипалась,як Джексон
а вам дiвчата я так розумiю до 30 ще далеко... ну то про яку пластику рiч...
З першого посту цiеi теми нагадав анiк.(див. Анекдоти)

Posted from a Nokia mobile phone
Nitro
житель міста
Золочів
Пластичні операції20.01.2007 01:10
m@xxximus пише:
I абсолютно без комплексiв мацав би сiлiконовi цицьки
- то ще фігня..а цілував би накачані губки? (саме губи, а не про то що всі подумали  )...що не природно то вже зовсім інша історія...
m@xxximus
житель міста
Золочів
Пластичні операції20.01.2007 01:24
А хлопцi мают погодитись,що майже всi (губи,груди,сiдницi,звiсно жiночi) рiзнi на дотик... не факт як що не знати,викриеш пiдлог. А груди як натуральнi 100% i оку приемно

VIA
бджілка
Золочів
Пластичні операції27.01.2007 12:46
А я би зробила пластичну операцію. Ніс трохи підрізала, задовгий. Я не жартую. І груди на 1-2розміри збільшила. Тільки нікому не кажіть, відкрила секрет вам.
Олег
житель міста
Золочів
Пластичні операції27.01.2007 12:52
VIA пише:
А я би зробила пластичну операцію. Ніс трохи підрізала, задовгий
О як то би класно було якби язики підрізали?  І ноги би довшими робили.
VIA
бджілка
Золочів
Пластичні операції27.01.2007 13:44
2Олег:"Розмечтался!- кажуть наші сусіди.
Олег
житель міста
Золочів
Пластичні операції27.01.2007 14:28
VIA пише:
Олег:"Розмечтался!- кажуть наші сусіди.
А чого, размечталса?  Скільки то би зараз було клієнтів?Особливо чоловічої статі, по підрізанню язичків жінкам?
VIA
бджілка
Золочів
Пластичні операції27.01.2007 15:32
Олег
Ти,напевно був би перший на черзі,
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Пластичні операції26.02.2007 19:17
А я мислю, шо нічого в тому поганого для жінок нема. А чоловікам тоді доведеться шрамами розмальовуватись. Така послуга вже тоже є.
Е-х-х. Дуріють люди...
Sanya)
гість міста
Золочів
Пластичні операції27.02.2007 17:23
Я особисто в пластичних операціях нічого поганого не бачу. Був в мене випадок, коли після бійки мій ніс став кривим. Після цього зробили операцію і все стало добре, я одним словом задоволений. Саме головне, це щоб не попасти на операцію до халатного лікаря, тому перед згодою на операцію потрібно якомога більше взнавати про лікаря в людей, яких він колись обслуговував
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Пластичні операції28.02.2007 23:46
Якшо б вже дуже страшно було...то зробила - б.. Але знову ж таки в КРАЙНЬОМУ ВИПАДКУ... А ще багато важать гроші...
Зовнішність, на мою думку, все таки не останнє...

додано через 40 секунд:

за що переживають
Олег
житель міста
Золочів
Пластичні операції28.02.2007 23:55
Sanya) пише:
Був в мене випадок, коли після бійки мій ніс став кривим

Тут я з такою операцією згоден.
Муся пише:
Зовнішність, на мою думку, все таки не останнє.

На рахунок зовнішнього вигду, я не зовсім згоден, що має буте твоє то і буде?Хто має Вас полюбити, то полюбить і таку. А накачуватися силіконом, то не варто
Муся
BlueEyedGirl
Золочів
Пластичні операції01.03.2007 00:04
Блін, я не мала на увазі силікон!... немає слів...
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Пластичні операції04.03.2007 03:23
Олег заговорив про силікон. Таки-так, силікон - то вже надто неприродньо. Краще натюр намбе ван, ніж мертві груди а'ля Вєрка Сердючка.

Ан в тему:
- На черговому музрандеву Вєрка Сєрдючка надягнула таку коротку спідничку, шо аж було видно трохи Андрія Данилко...
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Пластичні операції13.03.2007 23:03
не робила б пластичну операцію. задоволена собою на всі 100%,люблю себе такою як є. але в загальному ставлюся абсолютно нормально. хто хоче нехай собі робить
m@xxximus
житель міста
Золочів
Пластичні операції01.01.1970 03:00
В життi (в даному випадку в i-nеt) перший раз зустрiчаю жiнку на 100% задоволену собою!
нi одного лишнього %ика?

AVB
Турист
Золочів
Пластичні операції14.03.2007 15:22
Егеж, деколи пластична операція вирішує все. Навіть робить з 99%-вої жінки 100%-ву!  Тоді вона вже повністю стає собою задоволена.
m@xxximus
житель міста
Золочів
Ну рiзницю в 1% можна \"шлiфанути\" зачiскою,одягом,штукатуркою,горiлкою... i.т.п.

st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Пластичні операції14.03.2007 17:05
плетіть язиками плетіть  а я себе і без пластики люблю попри ваше плетіння))) кстаті,мужики на сьогоднішній день теж пластикою переймаються,не меше як більшість жінок  жири з животів позабирати не проти  шось відрізати а шось доштукувати  кожен на своїй хвилі
m@xxximus
житель міста
Золочів
Э не ображайся! Я ж серьйозно не зустрiчав повнiстю задоволених собою людеи. Я б сам парочку шрамiв прибрав,i вухо одне клаповухе  це якщо придиратись
а ось вiдтинати нiчого не треба! Та i пришивати...

Alexis
житель міста
Золочів
Пластичні операції14.03.2007 23:10
Консультація в психолога не помішає. А то не завжди такі операції приносять бажане задоволення. Деколи це просто тимчасова дурість.
mops
міська комісія
Золочів
Пластичні операції27.04.2007 22:07
Сьогодні почув, що і хлопам зашивають силіконові м"язи під шкіру. Бе-бе-бе!
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Пластичні операції28.04.2007 00:34
Фу, бридота!!!
Кот да Винчи
житель міста
Золочів
Пластичні операції28.04.2007 00:53 - Бе-е-е.
Ага. Спочатку буде все так як зліва, а потім так як справа
Khrystik
житель міста
Золочів
Пластичні операції28.04.2007 16:02
Кот да Винчи пише:
Ага. Спочатку буде все так як зліва, а потім так як справа

Це що справжні фотки??????    Чи все таки фотошоп?
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Пластичні операції15.08.2007 12:13
То вам про вчорашню розмову про збільшення цицьок  http://fishki.net/comment.php?id=24615
Nephilim
житель міста
Золочів
Пластичні операції15.08.2007 12:26
Pangea пише:
хочеться розвалюватись на кусоки як Джексон

Я чув що він зараз в труні спить, бо там є якісь ферменти які дозволяють цому не розклеїтись  ..... ГОТИЧНЕНЬКО
lenhen пише:
ім`я змінила...тільки

В нас в державі можна змінити фсе що хочеш, ... а на яке?
vaymut пише:
Фу, бридота!!!

погоджуюсь
lenhen
як Lenhen
Золочів
Пластичні операції15.08.2007 13:11
Nephilim пише:
а на яке?

Ше-м не придумала  .Але хочеться якогось іншого
Lucifer
гість міста
Золочів
Пластичні операції09.03.2008 18:44
Пластика тіла виправдана перед природою лише в одному випадку:коли,боронь боже,ваше ідеально вибудоване природою тіло під керівництвом головного архітектора-вашої спадковості-ДНК,під впливом зовнішних чинників зазнало зовнішних спотворень чи руйнувань .
Нема ніякого обману в тому,що людина реставрує свое порване в автоаварії обличчя,чи обгоріле в пожежі тіло.Дай Бог їм успіху.
Але коли дівка виправляє генетично горбатий ніс щоб збільшити шанс вдало вийти заміж,хоча причина що її ніхто не хоче не в носі баби-яги, а в характері баби-яги,-я категорично проти[b]
[/b]
форум Золочів Плюс - Інфраструктура міста - Пластичні операції
Bookmark and Share