Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Равелін біля Золочівського замку

форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика
Автор Коментар
Олег
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку18.01.2007 21:17 - Равелін біля Золочівського замку
23 січня відбудеться відкриття "Равеліну", біля Золочівського замку.
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку18.01.2007 21:22
Давно там не був. Цікаво, як там з дорогою (під`їздом)? Чи можна буде спокійно пройти до замку, не перелазячи через кучугури болота?
lenhen
як Lenhen
Золочів
Равелін біля Золочівського замку18.01.2007 21:28 [*1]
А "Равелін" то очередний кабак?
MUBa
Мубця
Золочів
Равелін біля Золочівського замку18.01.2007 21:35 [*1]
Нє, то споруда, яка стоїть перед входом з замком і з"єднана з ним мостом. І пишеться, між іншим, без лапок, бо то загальна назва. Там мали бути полюдські туалети, може якась кав"ярня і магазинчик з сувенірами. Подивимся...
lenhen
як Lenhen
Золочів
Равелін біля Золочівського замку18.01.2007 21:37
Ой,так би поглянула,може хто фотку зробить?
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку18.01.2007 21:38 [*1]
А Писарчук буде?
kvartyrant
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку19.01.2007 11:58 [*2]
Олег пише:
23 січня відбудеться відкриття "Равеліну", біля Золочівського замку.

Наскільки мені відомо відкриття має бути в неділю 21 січня.
AVB пише:
Давно там не був. Цікаво, як там з дорогою (під`їздом)? Чи можна буде спокійно пройти до замку, не перелазячи через кучугури болота?

Вхід в замок буде через браму равеліна і по мосту .
lenhen пише:

В першу чергу равелін це черговий етап реконстуркції замку. Так там буде затишне кафе а не кабак. Звідки ж Ви такого набрались?
AVB пише:
А Писарчук буде?

Дурне запитання,чесно кажучи.  Думаю буде.
MUBa
Мубця
Золочів
Равелін біля Золочівського замку19.01.2007 13:19 [*1]
kvartyrant пише:
ця непристойність не властива відомому лікарю та громадському діячу до якого Ви маєте відношення

По моєму, вкрай непристойно на форумі, де люди бажають зберігати свою анонімність (а особливо гостро це відчувається в малому місті) вказувати хто до кого має відношення. А запитання Lenhen видається мені цілком закономірним. Кому ні - той хіба що з Марсу...
kvartyrant
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку19.01.2007 13:20
MUBa пише:
По моєму, вкрай непристойно на форумі, де люди бажають зберігати свою анонімність (а особливо гостро це відчувається в малому місті) вказувати хто до кого має відношення.

Перепрошую - зірвався.  Просто на цьому форумі це вже не перший випадок , коли ще не встигло щось пристойне відкритись як його одразу ж змішують з болотом. Не хочеться щоб так було і цього разу. Форуму це плюсів не додає.
MUBa
Мубця
Золочів
Равелін біля Золочівського замку19.01.2007 13:26
А хто ж змішує? Я такого не помітила. Людина поставила запитання і отримала відповідь. Це інформативність, тобто плюс. І я, і ви, і всі інші учасники потроху забезпечують її  Резолюції ніхто не виносив.
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку19.01.2007 14:05
kvartyrant пише:
Дурне запитання

Я зовсім далека від політики людина. Мені нецікаві місцеві інтриги гілок влади і бізнесу. Дійсно, що мені цікаво і чим я хочу перейматись (звичайно в свій власний спосіб), це розвиток Золочева. Я десь колись чув, шо фінансування даного проекту здійснював Писарчук. Логічно, що було би цікаво знати, чи на відкритті будуть присутні реальні помічники справи, а не набридлі знайомі фізіономії тих, шо тільки палки в колеса ставлять, самі ніц не ініціюють, а на тепленьке злітаються, як зелені мухи на (мед).
kvartyrant
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку19.01.2007 14:28
AVB пише:
Я зовсім далека від політики людина. Мені нецікаві місцеві інтриги гілок влади і бізнесу. Дійсно, що мені цікаво і чим я хочу перейматись (звичайно в свій власний спосіб), це розвиток Золочева. Я десь колись чув, шо фінансування даного проекту здійснював Писарчук. Логічно, що було би цікаво знати, чи на відкритті будуть присутні реальні помічники справи, а не набридлі знайомі фізіономії тих, шо тільки палки в колеса ставлять, самі ніц не ініціюють, а на тепленьке злітаються, як зелені мухи на (мед).

Наскільки мені відомо - Писарчук справді фінансував відновлення равеліну. Щодо його присутності , точно не скажу. Але за тою інформацією, якою володію планувалось цікаве свято з рицарським турніром і театром "Возкресіння", виставкою художників і т.д. Мав бути Олійник, Возницький і ще багато VIP персон. Чи буде все це - не знаю.
Олег
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку19.01.2007 15:33
Я перепрошую шановних форумчан за не точну іформацію , відкриття "Равеліну" відбудеться в неділю 21 січня в 16,30 год.
lenhen
як Lenhen
Золочів
Равелін біля Золочівського замку19.01.2007 19:39
MUBa пише:
По моєму, вкрай непристойно на форумі, де люди бажають зберігати свою анонімність (а особливо гостро це відчувається в малому місті) вказувати хто до кого має відношення. А запитання Lenhen видається мені цілком закономірним. Кому ні - той хіба що з Марсу...

Мубця,респект!!!А вам пане...(я вас теж впізнала)тільки на відміну від вас не стану вас викривати,скажу що нічого змішувати з брудом я не збиралася,просто інфа в мене була саме така,тому і поцікавилась,чи вона правдива!І все!!!!!!!!!!!!!!!
kvartyrant
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку20.01.2007 11:43 [*1]
Олег пише:
Я перепрошую шановних форумчан за не точну іформацію , відкриття "Равеліну" відбудеться в неділю 21 січня в 16,30 год.

Все, що я писав про Лицарський турнір та театр "Воскресіння" також підтвердилось.
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку21.01.2007 23:13
Був. Бачив. Видовищно.
Дивіться фотки:
http://forum.zl.lviv.ua/album_personal.php?user_id=72
kvartyrant
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку22.01.2007 11:22
AVB пише:
Був. Бачив. Видовищно.

Я, на жаль, не мав змоги бути присутнім на відкритті. Тому велике прохання до тих хто був поділитись враженням від цього дійства.
До речі, шановний AVB , Писарчук був?
Morientes
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку22.01.2007 11:38
kvartyrant пише:
До речі, шановний AVB , Писарчук був?

Писарчук був і народ дуже позитивно сприйняв його просутність,мені вдалося прийти вже блище до кінця тому бачив тільки виступ "Восресіння". Сподобалось + крутий феєрверк!
Олег
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку22.01.2007 14:17
Мені сподобалось відносно Золочева то круте відкриття такого ресторіну, особливи мені сподобалося вогняне шоу театру "Відродження" зі Львова, а також феєрверк.
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку28.01.2007 15:30
Фото з відкриття Равеліну на Золочівському замку можна переглянути тут:
http://avb-fotoforum.ho.com.ua/Ravelin/
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку28.01.2007 21:37 [*1]
Переглядав шераз фотки з відкриття равеліну як раптом... Ось погляньте, що потрапило в об`єктив.

Спочатку я подумав шо то якась пилинка пролітала перед фотіком. Хоча мені зразу видалось дуже дивним таке незвичне сяйво довкола цієї "пилинки". Але дещо покращивши і збільшивши зображення, я наштовхнувся на якісь моторошні риси в середині цього мерехтливого ореолу.

Далі я застосував усі свої програмні потужності щоб виділити на збільшеному зображенні ті ледь вловимі риси, що нагадували якесь спотворене людське обличча. Від отриманого результату волосся почало ставати дибки, а в свідомість почали проникати думки про потойбічних мешканців, які проникають в наш світ з певними цілями...

Якщо це привид, то чий? Хто міг з`явитись вночі при натовпі і шумному дійстві з вогнями під дивнозворушливу мелодію давнини, напівказковими велетнями і лицарями, що показували своє одвічне мистецтво? А може це сам Ян Собеський вирішив помилувати око давно забутими картинами, що, мов у казці, раптово постали перед входом в його старовинний замок?

Може якраз це дійство розбудило давнього володаря і оживило спогади кривавого середньовічча?

Та можливо це усе лише припущення. І насправді це ми прийшли до нього в гості, а він як завжди споглядає на своїх горожан крізь марево віків...

Просто жах якийсь, ці очі...!
Khrystik
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку28.01.2007 22:20
Правдоподібно...Але...чомусь я в це не вірю...
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку28.01.2007 22:24
Оригінальні кадри є в Олега в камері. Він може підтвердити, що я ніц туди не добавив. Я тільки покращив зображення... ну і довигадував історійку.
Khrystik
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку28.01.2007 22:29
AVB пише:
довигадував історійку

от з цього і треба було починати...
А якщо серйозно, то мало шо там могло пролітати...Чому зразу привид?
VIA
бджілка
Золочів
Равелін біля Золочівського замку28.01.2007 22:57
Нє ну історія може і придумана, але фото таки справжні. Я повірила.
Олег
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку28.01.2007 23:38
Також кажуть ті сторожі що дежурать на замку, що бачуть час від часу постаті які виходять на валу.
Олег
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку28.01.2007 23:52
В мене доречі ще попадається на одні фотографії таке.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Равелін біля Золочівського замку29.01.2007 01:59
Олег пише:
Також кажуть ті сторожі що дежурать на замку, що бачуть час від часу постаті які виходять на валу.

Спитайте де ганжубас беруть
Олег
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку29.01.2007 02:05
Васілій пише:
Спитайте де ганжубас беруть
На рахунок ганжубасу не знаю де беруть, а про такі події які відбувалися на території замку чув неодноразово і я думаю з такими речами як потайбічний світ не варта жартувати!
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Равелін біля Золочівського замку29.01.2007 23:24 [*1]
А я чомусь вірю, і мені моторошно робиться, коли на цю красу дивлюсь...
massacra
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку16.02.2007 02:34
lenhen пише:

kvartyrant пише:
Так там буде затишне кафе а не кабак. Звідки ж Ви такого набрались?

Дійсно, звідки в людей беруться такі означення речей?
Може через те, що в Золочеві куди не плюнь - тільки і є, що "кабаки", аптеки, банки і церкви?

Ось вже і "кабак", тобто "затишне кафе" св'ятять. (тільки щось фужери не кафешні, і пляшки з напоями теж. - А, це в них морозиво і фруктові соки... Думаю, що і ціни теж будуть (є) не кафешні) Комусь це вигідно, або легальне закопування надлишкових коштів.

І тут церква! Знецінення церкви! Що забагато - то нездорово! Скоро кожен новий туалет будуть св'ятити! Або пару нових черевиків (на всяк випадок)

Ну і інтер'єр біднувато зробили. Чи це частина рекламного трюка? -Після кожного UPGRADEа заманювати новий приток клієнтів?

На ракунок культурної програми - то класно! Такі дійства не часті в нашому місті. Хоть дітвора потішилася.

А от де справжній кабак - так це "Вовча Яма". 5 з плюсом.

P.S. Це лише мої думки...
Олег
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку03.03.2007 10:54
Нині сидів в неті на натрапив на таке http://www.democracy.com.ua/ua/deputy/96/ , порівняйте плями які є вище???Досить інтересно??
Альонка
Зільонка
Золочів
Равелін біля Золочівського замку03.03.2007 11:07
Знаєте, боюся шось казати, але та "пилинка" в замку, і та яка розміщена по ссилці - напевно сестри. Вони ж просто ідентичні...
VIA
бджілка
Золочів
Равелін біля Золочівського замку03.03.2007 11:14
Дійсно, просто клони! Олег, ти прбував звязатись з тим Михайлом? Бо він порушує авторські права без твоєї згоди. А може я помиляюсь, і це якісь окремі дослідження.
vaymut
ЮРИСТ
Золочів
Равелін біля Золочівського замку03.03.2007 11:46
Так, дійсно, це називається ПЛАГІАТ:
Оце фото розміщено вище на нашому форумі
А цей аватарчик з форуму, за вказаною п. Олегом адресою
Коментарі тут зайві, потрібно звязатись з тією особою і попросити її не використовувати це фото у якості аватара.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 16:49
обхвалили того писарчука і що далі? бізнес зроблено ,шоу на один день,феєрверки,все коштує гроші а така масивна споруда як замок залишається дальше без уваги. була там неодноразово,з горем пополам підмазують його , а люди бізнес роблять....

додано через 3 хвилини 28 секунд:

на рахунок привидів замку золочівського і прочих.....скажу одне, от чому рідко де в якій квартирі живе привид,а от в замках(де є скупчення величезних кількостей туристів)завжди хтось живе? такі розмови про привидів,я вважаю є простою заманухою,щоб туристам інтересніше було,бо показувати самі руїни(оскільки нема грошей на реставрації)погодьтеся не дуже інтересно,а от під шумок послухати історію ужасну що є привид,а ще дати одному дядькові п"ятку чи десятку,щоб ше розказав як бачив!!! ото вже буде нормально тоді.)))сенсації)))
VIA
бджілка
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 16:59
st.fergi пише:
обхвалили того писарчука
, бо то єдина людина, яка таки дійсно щось зробила для Золочева. Дала гроші, а тут вже на місці трятять їх як хочуть.
st.fergi пише:
привидів замку
Золочівського я нічого не чула
А от на знимках бачила. Я сама свідок цього дослідження. Знимки не сфабриковані.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 17:03
VIA пише:
Дала грош

,може він і нормальний-не спорю,але то що гроші не цільово використали то недобре.

в містику і полтергейсти вірю,але в тому випадку все трохи перебільшено. було б набагато простіше ПОВІРИТИ В ЦЕ,коли сам безпосередньо бачиш того привида замку(неважливо якого).
VIA
бджілка
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 17:07
Справа в тому, що в натурі нічого не було - ніяких цяток, чи кругів, а от на знимках вони проявились.
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 17:11
VIA
,я тобі скажу що, підняли б трохи пам"ятки архітектури то б появилося більше туристів(а то кабак зробили,нема нічого в тому поганого,бо біля замку гарне місце,але підняли б перше сам замок,а потім би вже наживалися),а коли більше туристів то місто б потрохи піднімалося,бо все-таки господаря з великої букви в ньому немає.
massimo
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 18:29
колись я чув що якщо даси 1000 баксів, то при вході в замок з правої сторони положать цеглу з твоїм іменем, цікаво чи ще таке є ?
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 18:41
massimo, ти мене своїм запитанням наштовхнув на ідею створення інтернет-порталу Золочівського Замку. Якраз таку і всю решту інформації про замок і його роботу можна би було там розмістити. Заодно це ще один спосіб створення "скриньки пожертв" на потреби розбудови туристичної сфери на замку і не тільки, а й інших історичних пам`ятках Золочева.
Можливо треба запропонувати адміністрації нашого ресурсу занятись цим разом з львівськими "галерейниками".
massimo
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 18:48
AVB
то все теорія, думаю, що на практиці з того нічого не вийшло. Більш реальною пропозицією є проведення в золочівському замку, або біля нього 2-3 денного фестивалю наприклад молодих рок чи поп колективів, якщо правильно підійти до питання, то за років 5 про Золочів знали б усі, одні + реклама місту, розвиток інфраструктури і т.д
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 19:04
І то класно.
Та знову ж таки є проблеми з місцем для влаштування фестивалю. РБК - то троха не те. На дворі це має бути...
І потім. Чи здатен Золочів зараз забезпечити в першу чергу готелями і ресторанами, скажімо, 5000 гостей на приблизно тиждень?
Я думаю, при строгій постановці цього питання в Золочівській адміністрації як пріоритетного на наступні 5 років, цілком можливо влаштувати цей задум.
massimo
житель міста
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 19:07
massimo пише:
5000 гостей
та їх відразу стільки не буде, звісно що фестиваль має бути на вулиці, на то він і фестиваль, для молодих і перспективних можна влаштувати наметове містечко і т.д., алде на то все потрібна владна рука.
AVB
Турист
Золочів
Равелін біля Золочівського замку11.03.2007 19:13
Покишо маємо "руку" не владну, а ... ліниву!
форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика - Равелін біля Золочівського замку
Bookmark and Share