|
|
| Автор |
Коментар |
radioivan05
гість міста |
15.08.2006 18:27 - Все про таксі |
|
|
|
Золочівська служба радіотаксі. Коментарі, зауваження, пропозиції відносно роботи таксі приймаються тут.
|
|
|
mops
міська комісія |
15.08.2006 23:23 |
|
|
|
Коли бачу, що наближається таксі, дорогу не переходжу, бо переїде і не оглянеться. А так ніби нічого, нормально
|
|
|
Alice
гість міста |
29.08.2006 22:57 |
|
|
|
Жизненно необходимая вещь! Здорово выручает когда очень спешишь или опаздываешь.
|
|
|
marko
житель міста |
01.09.2006 14:10 |
|
|
|
Краще ходити пішки і здорово і дешево і надійно. Таксі добра штука коли вигрібаєш в 24:00 з бару і так неохота додому пішки йти..
|
|
|
radioivan05
гість міста |
|
|
Richard
турист |
01.10.2006 06:18 |
|
|
| radioivan05 пише: | Я думаю що таксі- це життєво необхідна річ. А ти як думаєш? |
Ваня, знаєш хто то пише? Ти мені ліпше скажи відповідь на одне питання, чому ціна на таксі в кожного різна? Це в першу чергу визнак дружби і поваги, чи шось інше? Одні беруть менше, другі більше. Нікому не розходиться в тій гривні, але все рівно, цікаво чому одні беруть більше, другі більше? Може то від машини залежить?
|
|
|
wap87
житель міста |
01.10.2006 09:53 |
|
|
|
Коли Я приїзджаю на поїзді, то на вашому радіо-таксі їду до с.Гончарівка за 25 грн. Жах
|
|
|
radioivan05
гість міста |
01.10.2006 23:42 |
|
|
Привіт Richard! Відповідь проста-виклик радіотаксі в день з 8,00до22,00 години коштує 8 гривень, незалежно чи тебе везуть 100 метрів чи в кінець міста. В ночі з 22,00 до 6,00 таксі коштує 10 гривень. Таку форму оплати запроваджено в Дрогобичу,Стрию, Трускавцю. Ми просто взяли з них приклад. По району 2 гривні за 1 кілометр. Від Золочева до Гончарівки до зупинки 12 кілометрів- отже 24гривні,але як правило везуть до центру села-тому і виходить 25гривень. На рахунок хто бере більше,хто менше, я незнаю що сказати!? може в когось крутіша тачка, тому він собі позволяє брати більше. Особисто моя Славута не жере багато бензини, тому в мене що в день, що в ночі ціна одна й та сама-7-8 грвень по місту.
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
15.01.2007 20:13 |
|
|
Iван классний мужик! Настоящий таксист!
(як що це зелена славута \"седан\"
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
massimo
житель міста |
21.02.2007 22:37 |
|
|
| radioivan05 пише: | | Привіт Richard! Відповідь проста-виклик радіотаксі в день з 8,00до22,00 години коштує 8 гривень, незалежно чи тебе везуть 100 метрів чи в кінець міста. В ночі з 22,00 до 6,00 таксі коштує 10 гривень. Таку форму оплати запроваджено в Дрогобичу,Стрию, Трускавцю. Ми просто взяли з них приклад. По району 2 гривні за 1 кілометр. Від Золочева до Гончарівки до зупинки 12 кілометрів- отже 24гривні,але як правило везуть до центру села-тому і виходить 25гривень. На рахунок хто бере більше,хто менше, я незнаю що сказати!? може в когось крутіша тачка, тому він собі позволяє брати більше. Особисто моя Славута не жере багато бензини, тому в мене що в день, що в ночі ціна одна й та сама-7-8 грвень по місту. |
Гоп - стоп Іване. пів року живу в Дрогобичі , а пів в Золочеві, і так уже 6 років. В Дрогобичі таксі завжди було і є дешевшим ніж в Золочеві. Такса по місту 5 грн, хоча місто значно більше за Золочів, за виклик ніхто грошей додатково не бере, і не має значення яка година доби. А все тому, що існує велика конкуренція, я нарахував 8 фірм радіо таксі, з прямими номерами типу 060, 050, 052. Є фірма де їздять лише добрі іномарки, в яких комфортно їхати. Коротше за Дрогобич нетреба ля - ля
|
|
|
Magister
житель міста |
22.02.2007 00:06 |
|
|
|
Скажіть будь ласка, а скільки в нашому місті таксістів?Мені здається, що їх забагато.Повинно бути одне таксі на 1000 нас.чим більший дохід буде, тим менша ціна за проїзд.Виграє клієнт
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
15.03.2007 15:58 |
|
|
|
то,що вони беруть за виклик гроші-то вони собі круто женуть.і ціни сумашедші взагалі-то.
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
15.03.2007 19:21 |
|
|
| st.fergi пише: | | беруть за виклик гроші |
Ого !А відколи це таке нововведення?Раніше такого не було...
А взагалі-то таксі класна штука,виручало мене не раз...
|
|
|
EMMIE
житель міста |
16.03.2007 15:46 |
|
|
Таксі-це зручно,але,наприклад,у Львові воно іто дешевше ніж в нас.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
16.03.2007 17:10 |
|
|
EMMIE
все вірно,бо у львові якщо таксі ВИЗИВАЄШ,то вони беруть за кілометри(а їдеш в чудовій машині),є правда,тоже водії,які на своїх жигулях 83 року випуску беруть 25 гривень за проїзд таксі(000)15. хоча,згідна-таксі то дуууууже зручно,тому і переплачуємо ЇМ бо НАМ треба)
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
16.03.2007 17:15 |
|
|
Дуже часто користуюсь таксі, але маю вже сталих таксістів, які беруть з мене не 7-8 грн., а 5-6, залежно від ситуації, іноді навіть безкоштовно.
|
|
|
AVB
Турист |
16.03.2007 18:26 |
|
|
vaymut, якшо часто користуєшся, то чи не краще мати свою машину?
Я таксі скористався два рази в життю. і задоволений, що не користуюсь частіше.
|
|
|
vaymut
ЮРИСТ |
16.03.2007 19:10 |
|
|
Є своє авто, але не завжди під рукою і на своєму авто не скористаєшся такою послугою, як "автопілот".
|
|
|
massimo
житель міста |
17.03.2007 02:26 |
|
|
| AVB пише: | | Я таксі скористався два рази в життю. і задоволений, що не користуюсь частіше. | , звідки така радість , що тут поганого в користуванні таксі, я наприклад маю авто, але регулярно користуюся послугами таксі, так як це зручно. AVB та ти певно і машини не маєш!
|
|
|
AVB
Турист |
17.03.2007 11:04 |
|
|
Та чого ж не маю? А хто створив тему про машини? Та я вже й писав про свою тачку, "Україна" називається. (жартую)
Я не користуюсь, бо мені самому подобається керувати, і нічо з цим не можу зробити.
додано через 3 години 17 хвилин 7 секунд:
Та в тій країні і за недотримання дрес-коду на вулиці теж розстріл. Але ми ж не прямуємо до Африки. Скажу за Португалію, бо знаю. Там штраф за керування в нетверезому стані 750 Евро при мін.зарплаті 400. Влада пішла на такі кроки через найбільшу в Европі смертність на дорогах. Це при тому при всьому, шо водії там мають культуру поведінки на дорозі і шей високого рівня, на відміну від України, де, здається її взагалі нема. Але шо дивуватись, коли через безробіття кожен третій "шофер" хоче бути "таксистом" і ганяється по місту за грошима, незважаючи на жодні правила і тим більше сміхотворні "десятки-двадцятки" даїшникам. Не раз сам бачив, як вночі вони відвозять людей з поїзда в місто і стрімголов летять наввипередки нічними вуличками назад на станцію за наступними клієнтами, а там стоять, і шоб не мерзнути, "обігріваються".
В мене таких проблем нема, я керую для задоволення. Крім того маю виробленою високу відповідальність за людські життя, бо довго працював на такій роботі. І покишо я за собою не зауважував якихось небезпечних "п`яних опусів".
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
17.03.2007 15:49 |
|
|
Та в тій країні і за недотримання дрес-коду на вулиці теж розстріл. Але ми ж не прямуємо до Африки.
поясніть до чого тут африка?плізз
|
|
|
massacra
житель міста |
|
|
massimo
житель міста |
04.04.2007 15:22 |
|
|
| massacra пише: | | Не позавидуєш | мало того що номер 666 то ще і 13 маршрут
|
|
|
astrolik
people |
|
|
Мастер
гість міста |
25.12.2007 19:45 |
|
|
|
Ви ніколи не задумувались над тим хто вас везе чи є в ціеЇ людини(таксиста) відповідні документи на перевезення чи має право він таксувати.Як бувший таксист можу сказати що ліваків не бракує Їх набагато більше ніж ті що мають відповідні документи.
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
25.12.2007 19:51 |
|
|
|
Як на мене ну і шо,шо лівак? Головне шоб людина була хороша і щоб вмів водити авто,а таксі то чи ні,мені все одно.
|
|
|
Мастер
гість міста |
25.12.2007 20:06 |
|
|
|
st.fergi ти знаєш що там є такі що руль тримати невміють і де хто і сотню хильне.
|
|
|
kalef_f
житель міста |
25.12.2007 20:15 |
|
|
| Мастер пише: | | st.fergi ти знаєш що там є такі що руль тримати невміють і де хто і сотню хильне. |
так може вони просто не знають, як дверцята відкриваються - вийти не можуть -- тому і їздять. Мені їх шкода
|
|
|
st.fergi
НЕПОВТОРНА |
25.12.2007 20:20 |
|
|
| Мастер пише: | | st.fergi ти знаєш що там є такі що руль тримати невміють і де хто і сотню хильне. |
| st.fergi пише: | | Головне шоб людина була хороша і щоб вмів водити авто |
|
|
|
Мастер
гість міста |
|
|