Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Одруження "по зальоту"

форум Золочів Плюс - Знайомства

Ваші дії, якщо попадете у таку ситуацію?
Звичайно ж одружуватись, адже у цих стосунках була і крапля кохання
46%
 46%  [ 13 ]
Одружуватись, хоча ми не любимо один одного, але якось то воно буде, бо дитина повинна мати хоч якихось батьків
14%
 14%  [ 4 ]
Будем виховувати дитину без штампу в паспорті
28%
 28%  [ 8 ]
Однозначно аборт!!!Дитина у мої плани не входила!
10%
 10%  [ 3 ]
Всього голосів : 28

Автор Коментар
lenhen
як Lenhen
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 19:04
VIA пише:
це ми з тобою, дівки, так вибрали і вирішили, а тих "татків", можливо, і на шнурку не затягнеш під вінець.

А я і не збираюсь нікого нікуда тягнути...і примушувати до чогось...
і взагалі все треба робити з розумом
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 19:09
lenhen
От-от, буде розум -все буде добре, і не треба буде щось вибирати,а чимось жертвувати.
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 21:28
lenhen пише:
і взагалі все треба робити з розумом

Золоті слова...
AVB
Турист
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 21:54
Головне, шоб той розум був в голові, а не в штанях.
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 22:58
AVB Казав хтось колись мудрий, що "Бог дав чоловікові 2 голови, але не зробмв так, щоб вони думали одночасно". Не сприймайте, хлопці, за образу - то слова не мої.
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:08 [*1]
Оксанка
ну чому ж лише хлопець повинен думати? Дівчина також повинна мати голову на плечах і користуватись нею, коли у хлопця починає думати якраз і не та голова, що є продовженням шиї
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:13
Khrystik Дав би Бог, шоб то всі дівчата були такі мудрі як ото ми з тобою  . Але по статистиці таких мало виявляється, бо РАГСи то і роблять, що шлюбують неповнолітніх (ну чи навіть повнолітніх), яких відсутність "всіз голов зразу" привела туди.
AVB
Турист
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:13
Оксанка пише:
Не сприймайте, хлопці, за образу
За правду не ображаються, а за мудрість дякують.
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:17
AVB
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:18
Оксанка пише:
відсутність "всіз голов зразу"
- якби так було, яка б тоді причина була йти до того РАГСу?
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:22
Nitro
А така причина, як кохання двох свідомих дорослих людей, які тверезо оцінюють свої можливості і бажання і можуть дати все своїм дітям, яких будуть мати після одруження. От так я думаю...
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:22
І взагалі..чого зразу винними роблять хлопців...А дівчата чим думають коли.. (!censored!)
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:25
Nitro Та різні дівчата є... Які думають, а які не думають. І причин не думати в них тоже є трохи
AVB
Турист
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:27
Ну гаразд-гаразд. Хлопців ніхто ПОВНІСТЮ винними не робить. Вина в цьому питанні є обидвох.

А от є інше питання. Наприклад, залетіли. Дівчина хоче поступити як в п.1, а хлопець, скажімо, п. 3 а той гірше п.4? (або навпаки) Шо тоді?
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:28
Оксанка, хлопці також різні є...
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:30
AVB пише:
залетіли. Дівчина хоче поступити як в п.1, а хлопець, скажімо, п. 3 а той гірше п.4? (або навпаки) Шо тоді?

думаю, якщо хлопцеві на дитину наплювати і він обирає аборт, то дівчина не має звертати на нього увагу і знову ж таки думати СВОЄЮ головою!
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:33
AVB пише:
Дівчина хоче поступити як в п.1, а хлопець, скажімо, п. 3 а той гірше п.4? (або навпаки) Шо тоді?
... А тоді вже це залежить від обох...Хоча тут компромісу по ідеї важко буде досягти...От в таких випадках часто з’являються матері-одиночки!!
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:33
AVB
і ще думаю, що найкращим виходом у цій ситуації буде п.3, оскільки навіть якщо дівчина і хоче одруження, то треба зважати і на те, що хлопець цього не хоче! Що ж його тоді, як тут вже говорилося, на мотузку вести до церкви???Думаю, що тоді зтого нічого доброго не вийде...
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:36
Khrystik пише:
і ще думаю, що найкращим виходом у цій ситуації буде п.3

Тут ще не ясно, чи пара взагалі хоче бути разом...
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:37
та до чого тут бути разом???П.3 говорить про те, щоб не одружуватись, жити своїм життям, але разом з тим прийняти дитину і брати участь у її житті, у її вихованні.
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:42
Khrystik пише:
і ще думаю, що найкращим виходом у цій ситуації буде п.3, оскільки навіть якщо дівчина і хоче одруження, то треба зважати і на те, що хлопець цього не хоче! Що ж його тоді, як тут вже говорилося, на мотузку вести до церкви???Думаю, що тоді зтого нічого доброго не вийде...

І я так думаю теж. Про шо і писала вище, коли говорила про матерів і неповні сім"ї. А.. і ще не рахунок причин: всяке буває - дівчина може дуууже сильно хотіти бути з конкретним хлопцем і не бачить іншого способу втілення свого бажання. Або ж так його кохає, що може погодитися на все (тим більше на "небезпечний" секс). Або ж ще щось інше, чого я не знаю...
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:45
Khrystik пише:
та до чого тут бути разом???П.3 говорить про те, щоб не одружуватись, жити своїм життям, але разом з тим прийняти дитину і брати участь у її житті, у її вихованні.

Ага...Одружитися з кимось іншим, потім з’являться свої діти...Хіба то нормально?
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:46 [*1]
Оксанка пише:
дівчина може дуууже сильно хотіти бути з конкретним хлопцем і не бачить іншого способу втілення свого бажання. Або ж так його кохає, що може погодитися на все (тим більше на "небезпечний" секс). Або ж ще щось інше, чого я не знаю...

тобто ти хочеш сказати, що вагітністю дівчина хоче втримати біля себе певного хлопця?
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:50
Nitro пише:
Ага...Одружитися з кимось іншим, потім з’являться свої діти...Хіба то нормально?

а нормально, коли одружених хлопця і дівчину поєднує лише дитина???Коли вони не люблять один одного, коли не розуміють один одного?Що з такої сім"ї вийде, якщо інколи у ситуації, коли є і кохання і все решта, одну людину біля себе важко терпіти протягом всього життя і люди розлучаються, а тут у тій ситуації, я думаю, що розлучення у подальшому не уникнути, то навіщо ж тоді одружуватись???Для показухи???
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:50
Khrystik
Повір, і таке буває, часто досить.
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:51
Оксанка пише:
Повір, і таке буває, часто досить.

буває, звичайно ж, не спорю, але якто каже стара добра приказка - "насильно мил не будешь"!!!
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:54
Khrystik, от ти і сама характеризуєш другий варіант опитування (майже). Таким дівчатам не треба бути милими, в них, можна сказати, щось на зразок маніїї - я мушу бути з ним!
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:56
Khrystik пише:
вагітністю дівчина хоче втримати біля себе певного хлопця

Якщо хлопець її не хоче, то вона ніяким способом його не втримає...Вагітність - то явище тимчасове  . Рано чи пізно він всеодно піде...
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"12.01.2007 23:57 [*1]
Nitro
от і я про те ж
Khrystik пише:
"насильно мил не будешь"!!!
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:00
Khrystik пише:
а нормально, коли одружених хлопця і дівчину поєднує лише дитина???Коли вони не люблять один одного, коли не розуміють один одного?Що з такої сім"ї вийде, якщо інколи у ситуації, коли є і кохання і все решта, одну людину біля себе важко терпіти протягом всього життя і люди розлучаються, а тут у тій ситуації, я думаю, що розлучення у подальшому не уникнути, то навіщо ж тоді одружуватись???Для показухи???

Ну тоді однозначно - АБОРТ
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:01 [*1]
Шось ми закрутилися сильно. Всі про одне і те саме, а один одного не дуже то і розуміємо. Видно сторінок вже забагато
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:02
Nitro пише:

ти здатний погодитись на вбивство своєї дитини
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:04 [*1]
Khrystik пише:
Ну він, певно, не здатний. Розумний він в нас... А є ж такі, які не усвідомлюють, що та дитинка ще в мами в животику має душу і хоче жити так само як і всі ми.
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:07
Khrystik пише:

Ні в якому разі...Сподіваюсь що в цьому і не буде необхідності НІКОЛИ
Я просто шукав вирішення проблеми, яку ти описала в тому повідомлені, і іншого логічного виходу не знайшов.
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:10
наскільки мені відомо, у момент зачаття зароджується нове життя, я вважаю, що безголовість матері і тата дитини не дає їм права вбивати дитинку, позбавляти її життя. Що ж, ще не народилась, а вже виявляється нашкодила? Дитина на світ не просилася!
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:12
Оксанка пише:
Ну він, певно, не здатний. Розумний він в нас...

Нема слів...
AVB
Турист
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:15 [*1]
Nitro пише:

Та не зовсім. Можна "вийти заміж за візу". Там подбають і про дитину і про молоду маму.
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:15
Khrystik пише:
безголовість матері і тата дитини не дає їм права вбивати дитинку, позбавляти її життя
Навпаки тій дитинці, якщо вона вже за збігом обставин буде виховуватися в сім"ї, де батьки разом лише через неї або , що ще гірше, одною матір"ю, портібно дати все найкраще, огорнути її теплом, опікою, любов"ю. Навіть коли вона ще зовсім малюсінька, бо ж діти це дуже добре відчувають.
А життя ми відбирати права не маємо і ніколи не мали.
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:19
Оксанка
Якби всі так поступали як ти написала, то зараз не було би потреби обговорювати дану тему!
Nitro
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:19
Khrystik пише:
безголовість матері і тата дитини не дає їм права вбивати дитинку, позбавляти її життя

Звичайно, що ні. Але то право ніде не записане, і ти нічого не зробиш щоб було інакше...Аборти в нас, здається, не заборонені.
Оксанка
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:20
Khrystik
Добре, що це хоча би хтось знає і розуміє (маю на увазі те, що я написала)
lenhen
як Lenhen
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:23
Але що не кажіть,але якщо б не "зальоти",то б кількість одружень в нас значно поменшала
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:23
Nitro пише:
Звичайно, що ні. Але то право ніде не записане, і ти нічого не зробиш щоб було інакше...Аборти в нас, здається, не заборонені.

Те, що вони не заборонені ще не означає, що ними варто користуватись, адже, якщо вже не зважати на християнську мораль, у багатьох випадках внаслідок аборту багато жінок потім не можуть більше завагітніти
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:24
lenhen пише:
Але що не кажіть,але якщо б не "зальоти",то б кількість одружень в нас значно поменшала

Та кількість розлучень в нас також не дуже відстає...
lenhen
як Lenhen
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:29
Khrystik пише:
Та кількість розлучень в нас також не дуже відстає...

Так...так що виходить найкраще жити в "громадянському шлюбі",де ніхто нікому нічого не винен...щось це вже не весело...
Олег
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:29
Приклад:Хоче дівчина вийти заміж, хлопець їй подобається?Що робити в тому випадку?То означає потрібно "женити" його на собі, тобто "залетіти", мужчини вони як все дурніші в тому плані, а дівчата хитріші, дівчина вичисляє свої"зальотні" дні темпемпературним методом (який є найточніший) і відповідно займається з хлопцем сексом без призерватива, тобто старається щоб він "зійшов на вокзалі",пацан за 2 місяці взнає що він "приїхав" і мусить жинитися. Ми мужчини думаєм, що ми в перепрошую аудиторію,"трахнули" дівчину, але то все наоборот, від того дівчина теж получила задоволення і неаби яке, тому що в жінки є більше ерогенних зон чим в чоловіка і також більше оргазмів. я наприклад знаю їх два, зараз я говорю медичною мовою: то такі оргазми кліторальний і вагінальний.То просто хлопця оженила на собі дівчина, а він дурачок не зрозумів що з ним сталося   . Може хтось не згоден зі мною то прошу відписати, я думаю що проти мене зараз "підніметься" найбільше жіноча аудиторія форуму. тому що я написав правду?!!!Я тут трохи не влився в розмову, за те теж перепрошую!!!
Khrystik
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 00:56
Олег
Все таки я проти одружень лише з причини "зальоту"...Якщо хлопець - чоловік, а не тряпка, то він не дозволить себе оженити навіть таким методом, а дитину, звичайно ж, прийме і буде допомагати її виховувати, якщо дівчина, зрозумівши, що у даному випадку програла, не зробить аборт! Така моя думка!
Олег
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 01:09
Khrystikя також,я за те щоб Ваша дочка (майбутня) не вираховувала коли Ви вийшли заміж (якогочисла і місяця і року).а потім Вам не втикала тим, а щоб все було в номі і дитина в сім"ї була бажаною!!!!
Олег
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 01:26
Мені інтересно, хто тут з жіночої аудиторії, яка замужем признається в тому що вона "залетіла"??
Morientes
житель міста
Золочів
Одруження "по зальоту"13.01.2007 01:41
А хто тут замужем?
форум Золочів Плюс - Знайомства - Одруження "по зальоту"
Bookmark and Share