|
|
| Ваші дії, якщо попадете у таку ситуацію? |
| Звичайно ж одружуватись, адже у цих стосунках була і крапля кохання |
|
46% |
[ 13 ] |
| Одружуватись, хоча ми не любимо один одного, але якось то воно буде, бо дитина повинна мати хоч якихось батьків |
|
14% |
[ 4 ] |
| Будем виховувати дитину без штампу в паспорті |
|
28% |
[ 8 ] |
| Однозначно аборт!!!Дитина у мої плани не входила! |
|
10% |
[ 3 ] |
|
| Всього голосів : 28 |
|
| Автор |
Коментар |
lenhen
як Lenhen |
12.01.2007 19:04 |
|
|
| VIA пише: | | це ми з тобою, дівки, так вибрали і вирішили, а тих "татків", можливо, і на шнурку не затягнеш під вінець. |
А я і не збираюсь нікого нікуда тягнути...і примушувати до чогось...
і взагалі все треба робити з розумом
|
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 19:09 |
|
|
lenhen
От-от, буде розум -все буде добре, і не треба буде щось вибирати,а чимось жертвувати.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 21:28 |
|
|
| lenhen пише: | | і взагалі все треба робити з розумом |
Золоті слова...
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 22:58 |
|
|
AVB Казав хтось колись мудрий, що "Бог дав чоловікові 2 голови, але не зробмв так, щоб вони думали одночасно". Не сприймайте, хлопці, за образу - то слова не мої.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 23:08 [*1] |
|
|
Оксанка
ну чому ж лише хлопець повинен думати? Дівчина також повинна мати голову на плечах і користуватись нею, коли у хлопця починає думати якраз і не та голова, що є продовженням шиї
|
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 23:13 |
|
|
Khrystik Дав би Бог, шоб то всі дівчата були такі мудрі як ото ми з тобою . Але по статистиці таких мало виявляється, бо РАГСи то і роблять, що шлюбують неповнолітніх (ну чи навіть повнолітніх), яких відсутність "всіз голов зразу" привела туди.
|
|
|
AVB
Турист |
12.01.2007 23:13 |
|
|
| Оксанка пише: | | Не сприймайте, хлопці, за образу | За правду не ображаються, а за мудрість дякують.
|
|
|
Оксанка
житель міста |
|
|
Nitro
житель міста |
12.01.2007 23:18 |
|
|
| Оксанка пише: | | відсутність "всіз голов зразу" | - якби так було, яка б тоді причина була йти до того РАГСу?
|
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 23:22 |
|
|
Nitro
А така причина, як кохання двох свідомих дорослих людей, які тверезо оцінюють свої можливості і бажання і можуть дати все своїм дітям, яких будуть мати після одруження. От так я думаю...
|
|
|
Nitro
житель міста |
12.01.2007 23:22 |
|
|
|
І взагалі..чого зразу винними роблять хлопців...А дівчата чим думають коли.. (!censored!)
|
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 23:25 |
|
|
|
Nitro Та різні дівчата є... Які думають, а які не думають. І причин не думати в них тоже є трохи
|
|
|
AVB
Турист |
12.01.2007 23:27 |
|
|
Ну гаразд-гаразд. Хлопців ніхто ПОВНІСТЮ винними не робить. Вина в цьому питанні є обидвох.
А от є інше питання. Наприклад, залетіли. Дівчина хоче поступити як в п.1, а хлопець, скажімо, п. 3 а той гірше п.4? (або навпаки) Шо тоді?
|
|
|
Nitro
житель міста |
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 23:30 |
|
|
| AVB пише: | | залетіли. Дівчина хоче поступити як в п.1, а хлопець, скажімо, п. 3 а той гірше п.4? (або навпаки) Шо тоді? |
думаю, якщо хлопцеві на дитину наплювати і він обирає аборт, то дівчина не має звертати на нього увагу і знову ж таки думати СВОЄЮ головою!
|
|
|
Nitro
житель міста |
12.01.2007 23:33 |
|
|
| AVB пише: | | Дівчина хоче поступити як в п.1, а хлопець, скажімо, п. 3 а той гірше п.4? (або навпаки) Шо тоді? | ... А тоді вже це залежить від обох...Хоча тут компромісу по ідеї важко буде досягти...От в таких випадках часто з’являються матері-одиночки!!
|
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 23:33 |
|
|
AVB
і ще думаю, що найкращим виходом у цій ситуації буде п.3, оскільки навіть якщо дівчина і хоче одруження, то треба зважати і на те, що хлопець цього не хоче! Що ж його тоді, як тут вже говорилося, на мотузку вести до церкви???Думаю, що тоді зтого нічого доброго не вийде...
|
|
|
Nitro
житель міста |
12.01.2007 23:36 |
|
|
| Khrystik пише: | | і ще думаю, що найкращим виходом у цій ситуації буде п.3 |
Тут ще не ясно, чи пара взагалі хоче бути разом...
|
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 23:37 |
|
|
|
та до чого тут бути разом???П.3 говорить про те, щоб не одружуватись, жити своїм життям, але разом з тим прийняти дитину і брати участь у її житті, у її вихованні.
|
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 23:42 |
|
|
| Khrystik пише: | | і ще думаю, що найкращим виходом у цій ситуації буде п.3, оскільки навіть якщо дівчина і хоче одруження, то треба зважати і на те, що хлопець цього не хоче! Що ж його тоді, як тут вже говорилося, на мотузку вести до церкви???Думаю, що тоді зтого нічого доброго не вийде... |
І я так думаю теж. Про шо і писала вище, коли говорила про матерів і неповні сім"ї. А.. і ще не рахунок причин: всяке буває - дівчина може дуууже сильно хотіти бути з конкретним хлопцем і не бачить іншого способу втілення свого бажання. Або ж так його кохає, що може погодитися на все (тим більше на "небезпечний" секс). Або ж ще щось інше, чого я не знаю...
|
|
|
Nitro
житель міста |
12.01.2007 23:45 |
|
|
| Khrystik пише: | | та до чого тут бути разом???П.3 говорить про те, щоб не одружуватись, жити своїм життям, але разом з тим прийняти дитину і брати участь у її житті, у її вихованні. |
Ага...Одружитися з кимось іншим, потім з’являться свої діти...Хіба то нормально?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 23:46 [*1] |
|
|
| Оксанка пише: | | дівчина може дуууже сильно хотіти бути з конкретним хлопцем і не бачить іншого способу втілення свого бажання. Або ж так його кохає, що може погодитися на все (тим більше на "небезпечний" секс). Або ж ще щось інше, чого я не знаю... |
тобто ти хочеш сказати, що вагітністю дівчина хоче втримати біля себе певного хлопця?
|
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 23:50 |
|
|
| Nitro пише: | | Ага...Одружитися з кимось іншим, потім з’являться свої діти...Хіба то нормально? |
а нормально, коли одружених хлопця і дівчину поєднує лише дитина???Коли вони не люблять один одного, коли не розуміють один одного?Що з такої сім"ї вийде, якщо інколи у ситуації, коли є і кохання і все решта, одну людину біля себе важко терпіти протягом всього життя і люди розлучаються, а тут у тій ситуації, я думаю, що розлучення у подальшому не уникнути, то навіщо ж тоді одружуватись???Для показухи???
|
|
|
Оксанка
житель міста |
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 23:51 |
|
|
| Оксанка пише: | | Повір, і таке буває, часто досить. |
буває, звичайно ж, не спорю, але якто каже стара добра приказка - "насильно мил не будешь"!!!
|
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 23:54 |
|
|
|
Khrystik, от ти і сама характеризуєш другий варіант опитування (майже). Таким дівчатам не треба бути милими, в них, можна сказати, щось на зразок маніїї - я мушу бути з ним!
|
|
|
Nitro
житель міста |
12.01.2007 23:56 |
|
|
| Khrystik пише: | | вагітністю дівчина хоче втримати біля себе певного хлопця |
Якщо хлопець її не хоче, то вона ніяким способом його не втримає...Вагітність - то явище тимчасове . Рано чи пізно він всеодно піде...
|
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 23:57 [*1] |
|
|
Nitro
от і я про те ж | Khrystik пише: | | "насильно мил не будешь"!!! |
|
|
|
Nitro
житель міста |
13.01.2007 00:00 |
|
|
| Khrystik пише: | | а нормально, коли одружених хлопця і дівчину поєднує лише дитина???Коли вони не люблять один одного, коли не розуміють один одного?Що з такої сім"ї вийде, якщо інколи у ситуації, коли є і кохання і все решта, одну людину біля себе важко терпіти протягом всього життя і люди розлучаються, а тут у тій ситуації, я думаю, що розлучення у подальшому не уникнути, то навіщо ж тоді одружуватись???Для показухи??? |
Ну тоді однозначно - АБОРТ
|
|
|
Оксанка
житель міста |
13.01.2007 00:01 [*1] |
|
|
Шось ми закрутилися сильно. Всі про одне і те саме, а один одного не дуже то і розуміємо. Видно сторінок вже забагато
|
|
|
Khrystik
житель міста |
13.01.2007 00:02 |
|
|
| Nitro пише: | | Ну тоді однозначно - АБОРТ |
ти здатний погодитись на вбивство своєї дитини
|
|
|
Оксанка
житель міста |
13.01.2007 00:04 [*1] |
|
|
| Khrystik пише: | | ти здатний погодитись на вбивство своєї дитини | Ну він, певно, не здатний. Розумний він в нас... А є ж такі, які не усвідомлюють, що та дитинка ще в мами в животику має душу і хоче жити так само як і всі ми.
|
|
|
Nitro
житель міста |
13.01.2007 00:07 |
|
|
| Khrystik пише: | | ти здатний погодитись на вбивство своєї дитини |
Ні в якому разі...Сподіваюсь що в цьому і не буде необхідності НІКОЛИ
Я просто шукав вирішення проблеми, яку ти описала в тому повідомлені, і іншого логічного виходу не знайшов.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
13.01.2007 00:10 |
|
|
|
наскільки мені відомо, у момент зачаття зароджується нове життя, я вважаю, що безголовість матері і тата дитини не дає їм права вбивати дитинку, позбавляти її життя. Що ж, ще не народилась, а вже виявляється нашкодила? Дитина на світ не просилася!
|
|
|
Nitro
житель міста |
13.01.2007 00:12 |
|
|
| Оксанка пише: | | Ну він, певно, не здатний. Розумний він в нас... |
Нема слів...
|
|
|
AVB
Турист |
13.01.2007 00:15 [*1] |
|
|
| Nitro пише: | | Ну тоді однозначно - АБОРТ |
Та не зовсім. Можна "вийти заміж за візу". Там подбають і про дитину і про молоду маму.
|
|
|
Оксанка
житель міста |
13.01.2007 00:15 |
|
|
| Khrystik пише: | | безголовість матері і тата дитини не дає їм права вбивати дитинку, позбавляти її життя | Навпаки тій дитинці, якщо вона вже за збігом обставин буде виховуватися в сім"ї, де батьки разом лише через неї або , що ще гірше, одною матір"ю, портібно дати все найкраще, огорнути її теплом, опікою, любов"ю. Навіть коли вона ще зовсім малюсінька, бо ж діти це дуже добре відчувають.
А життя ми відбирати права не маємо і ніколи не мали.
|
|
|
Khrystik
житель міста |
13.01.2007 00:19 |
|
|
Оксанка
Якби всі так поступали як ти написала, то зараз не було би потреби обговорювати дану тему!
|
|
|
Nitro
житель міста |
13.01.2007 00:19 |
|
|
| Khrystik пише: | | безголовість матері і тата дитини не дає їм права вбивати дитинку, позбавляти її життя |
Звичайно, що ні. Але то право ніде не записане, і ти нічого не зробиш щоб було інакше...Аборти в нас, здається, не заборонені.
|
|
|
Оксанка
житель міста |
13.01.2007 00:20 |
|
|
Khrystik
Добре, що це хоча би хтось знає і розуміє (маю на увазі те, що я написала)
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
13.01.2007 00:23 |
|
|
Але що не кажіть,але якщо б не "зальоти",то б кількість одружень в нас значно поменшала
|
|
|
Khrystik
житель міста |
13.01.2007 00:23 |
|
|
| Nitro пише: | | Звичайно, що ні. Але то право ніде не записане, і ти нічого не зробиш щоб було інакше...Аборти в нас, здається, не заборонені. |
Те, що вони не заборонені ще не означає, що ними варто користуватись, адже, якщо вже не зважати на християнську мораль, у багатьох випадках внаслідок аборту багато жінок потім не можуть більше завагітніти
|
|
|
Khrystik
житель міста |
13.01.2007 00:24 |
|
|
| lenhen пише: | | Але що не кажіть,але якщо б не "зальоти",то б кількість одружень в нас значно поменшала |
Та кількість розлучень в нас також не дуже відстає...
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
13.01.2007 00:29 |
|
|
| Khrystik пише: | | Та кількість розлучень в нас також не дуже відстає... |
Так...так що виходить найкраще жити в "громадянському шлюбі",де ніхто нікому нічого не винен...щось це вже не весело...
|
|
|
Олег
житель міста |
13.01.2007 00:29 |
|
|
Приклад:Хоче дівчина вийти заміж, хлопець їй подобається?Що робити в тому випадку?То означає потрібно "женити" його на собі, тобто "залетіти", мужчини вони як все дурніші в тому плані, а дівчата хитріші, дівчина вичисляє свої"зальотні" дні темпемпературним методом (який є найточніший) і відповідно займається з хлопцем сексом без призерватива, тобто старається щоб він "зійшов на вокзалі",пацан за 2 місяці взнає що він "приїхав" і мусить жинитися. Ми мужчини думаєм, що ми в перепрошую аудиторію,"трахнули" дівчину, але то все наоборот, від того дівчина теж получила задоволення і неаби яке, тому що в жінки є більше ерогенних зон чим в чоловіка і також більше оргазмів. я наприклад знаю їх два, зараз я говорю медичною мовою: то такі оргазми кліторальний і вагінальний.То просто хлопця оженила на собі дівчина, а він дурачок не зрозумів що з ним сталося . Може хтось не згоден зі мною то прошу відписати, я думаю що проти мене зараз "підніметься" найбільше жіноча аудиторія форуму. тому що я написав правду?!!!Я тут трохи не влився в розмову, за те теж перепрошую!!!
|
|
|
Khrystik
житель міста |
13.01.2007 00:56 |
|
|
Олег
Все таки я проти одружень лише з причини "зальоту"...Якщо хлопець - чоловік, а не тряпка, то він не дозволить себе оженити навіть таким методом, а дитину, звичайно ж, прийме і буде допомагати її виховувати, якщо дівчина, зрозумівши, що у даному випадку програла, не зробить аборт! Така моя думка!
|
|
|
Олег
житель міста |
13.01.2007 01:09 |
|
|
|
Khrystikя також,я за те щоб Ваша дочка (майбутня) не вираховувала коли Ви вийшли заміж (якогочисла і місяця і року).а потім Вам не втикала тим, а щоб все було в номі і дитина в сім"ї була бажаною!!!!
|
|
|
Олег
житель міста |
13.01.2007 01:26 |
|
|
|
Мені інтересно, хто тут з жіночої аудиторії, яка замужем признається в тому що вона "залетіла"??
|
|
|
Morientes
житель міста |
|
|
|