|
|
| Хто за хуліганство? |
| так,хуліганство рулить!!!! |
|
13% |
[ 6 ] |
| ні,я люблю тишу!!! |
|
86% |
[ 37 ] |
|
| Всього голосів : 43 |
|
| Автор |
Коментар |
Lonsdee
гість міста |
11.01.2007 21:13 - Хуліганство в Золочеві!!!!!Хто підтримує??? [*2] |
|
|
|
Я недавно зареєструвався,але шось ваш форум мене зовсім не пре.....але то нічо.......я є фанат який хоче шоб в нашому місті процвітало хуліганство.....я тут бачу всі серйозні......та збивайтесь вже....бо то просто повна ху.ня.....ну шо хто за Хуліганство!!!!Донт стап хуліганс!!!!
|
|
|
MUBa
Мубця |
11.01.2007 21:25 |
|
|
Хммм, а це до чого належить: до відпочинку, до спорту чи до туризму?
|
|
|
Олег
житель міста |
11.01.2007 21:37 |
|
|
|
Lonsdee запитання до чого воно Вас приведе? Чи від того в Вас буде більше розуму і життевого досвіду?І скільки Вам років?
|
|
|
AVB
Турист |
11.01.2007 21:46 |
|
|
Слухай, Шурік! Хуліган нон-стоп на вувуву.дзіцякі.ком.юа. А тут теж галасно, але люди ше й розум мають
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
11.01.2007 21:47 |
|
|
| Lonsdee пише: | | Я недавно зареєструвався |
Найпростіший і найдієвіший рецепт для Вас:
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
11.01.2007 21:59 |
|
|
|
Хуліганство то штука не серйозна, бо за неї можна серйозно попасти. І не потрібно також прислухатися до нашої естради, яка співає, що хулігани - майбутнє батьківщини
|
|
|
Оксанка
житель міста |
11.01.2007 22:55 |
|
|
Lonsdee, я б тобі нахуліганила цеглиною по вікнах і ломакою по плечах!... Цікаво, що би ти тоді казав? Певно, що хуліганство - найкраща справа в світі....
|
|
|
Оксанка
житель міста |
11.01.2007 22:57 |
|
|
|
Васілій, а то шо - відеокоментар до фрази "Убей себя об стену"? Так нічого...
|
|
|
admin
адміністрація |
12.01.2007 01:20 |
|
|
Взагалі-то, спочатку цікавляться: що саме розуміється під хуліганством? Не просто так же ця тема у "Відпочинку..." Є і інші способи розважитись, крім виносу мусору під міську раду. Фанат "цеглиною по вікнах і ломакою по плечах"? Не схоже... Lonsdee, що Ви маєте на увазі? Невже флешмоб в Золочеві?!
p.s.
Олег,
|
|
|
Nitro
житель міста |
12.01.2007 01:53 [*1] |
|
|
|
Тут у нас на форумі зібралися культурні люди (принаймні так видаєтья на перший погляд), які хочуть насамперед бачити своє місто гарним у всіх значеннях цього слова...Тому я думаю, що навіть сама ця тема є недоречною...хто за?
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 12:04 |
|
|
І я ЗА, двома руками причому. Хіба, якщо | admin пише: | | флешмоб в Золочеві?! | То про це вже можна би було поговорити, бо він також буває різний.
|
|
|
AVB
Турист |
12.01.2007 12:19 |
|
|
|
Ну тоді ше поясніть мені неосівченому, шо ж то за холєра така той "флешмоб". Це може мобільний спалах?
|
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 13:00 |
|
|
Флешмоб - то такий вид групової діяльності, можна сказати гри. Заключається вона в тому, що в певний час і в певному місці збирається купа різних людей, які роблять одне і те саме. Наприклад позбиралися би ми всі з форуму в 12 годині біля пам"ятника Чорноволу і вирішили одночасно почитати газету (кожен свою). Але умова флешмобу така, що люди які беруть в ньому участь після закінчення процедури спокійнісінько собі розходять по своїх справах.
От така то штука той флешмоб.
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
12.01.2007 18:11 |
|
|
Хулi я?я хулi ган!
Ги. Все що на думку спало.В нас не цiкаво хулiанити це то саме що малюка цукерок вiдiбрати пропробуй у Львовi,Киiвi,МОСКВI! Там люди в \"голубому\" швидко вiдшебуть бажання навiть теми такi вiдкривати. хош... Спробуй!
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
12.01.2007 18:42 |
|
|
|
Ага,а тут за хуліганство і тюрма може "світить"!Не зламаєш-розіб"єш-розмалюєш(кому-шо) не то що лавки(вивіски і.т.п),а й гілочку з дерева...ось-так!
|
|
|
Khrystik
житель міста |
12.01.2007 18:49 |
|
|
lenhen
І правильно! У нас також треба такі порядки встановити ато вже кожен робить що хоче і йому за це нічого... Забагато свободи - це також не дуже добре. Якщо у людей культура шкутильгає, то треба застосовувати якісь міри покарання.
|
|
|
VIA
бджілка |
|
|
Альонка
Зільонка |
12.01.2007 18:59 |
|
|
|
Я проти хуліганства. Ну шо в ньому цікавого??? Я думаю, якби якомусь хулігану дати по хребті пару раз, то він би до кінця життя в церкві прислуговував
|
|
|
Саніто
житель міста |
12.01.2007 19:18 [*1] |
|
|
але.....ви всі......не даєте дупля....я фігєю.....велкам ту да віллідж...)))))
...він ж лонсД....називається а це така фірма, яку носять....УВАГА!!!!
ФУТБОЛЬНІ ХУЛІГАНИ АБО ФАНАТИ.....
даєте дупля...він мав....на увазі...напевно саме це....
і я підтримую...це...у львові в мене багато друзів.....які ходять на матчі ,їздять на виїзди...
а ви цеглини і палки...
а нарахунок міліції і всіх ваших расказів.....ваш мусарский Ваймут - обіцяв, шо то мене з беркутом приїде...
ні беркута ,ні Ваймута.....))))))))
|
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 19:25 |
|
|
Саніто
Ну добре, що Ти в нас такий обізнаний на ХУЛІГАНСТВІ всіх рівнів. Дякую, що пояснив... Але міг би і він пояснити (або уточнити), що має на увазі, бо не всі тут футбольні фанати і носять
Виходить наїхали на бідолашного хлопця ні за шо...
|
|
|
Оксанка
житель міста |
12.01.2007 19:26 |
|
|
|
Ааа, і ще: дивлячись на питання голосування, особливо на друге, шось не схоже, що мова йде саме про футбол.
|
|
|
Esperanza
турист |
12.01.2007 19:38 |
|
|
Я люблю троха похуліганити..наприклад підарди кидати на балкони або у вікна ...
САНІТО...ріспект
|
|
|
AVB
Турист |
12.01.2007 22:05 |
|
|
|
Esperanza, А якшо це полетить в твої вікна? ше класніше буде? ЗАБАВА!!!!!!!!!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
12.01.2007 23:59 |
|
|
|
Да-а-а,молодость!Памятаю димовушку в форточки кидали.Як не спалили нікого-чудо!Але дураки були!!
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
13.01.2007 00:08 |
|
|
Ну-у...в років так 16 мабуть би вибрала 1 варіант...та й і не хуліганила я...просто бавунцялась...
ну а тепер варіант 2...
хоча-а...
|
|
|
admin
адміністрація |
13.01.2007 02:07 |
|
|
Саніто частково правий. Але виражатись треба ясніше.
Просто сам термін "хуліган" в багатьох асоціюється лише з протизаконними діями і кримінальним наслідком. Це не зовсім так, прикладів "позитивного" хуліганства не так вже й мало. Причому вікова категорія не така вже й однотипна і в питаннях культури може просвітити багатьох з тих, хто називає себе "культурними людьми". Головне - в законних рамках і без заподіяння шкоди іншим.
От тільки в Золочеві з цим трошки
| Саніто пише: | | велкам ту да віллідж |
|
|
|
AVB
Турист |
13.01.2007 11:33 |
|
|
|
Не треба також забувати, шо "село" є "оберігом, останнім бастіоном" традиційної КУЛЬТУРИ. І шо тоді залишиться від нашої самобутності, якшо його переробити на "вілідж", забичивши всякими "флешмобами" і "феньшуями"?
|
|
|
Esperanza
турист |
|
|
AVB
Турист |
14.01.2007 01:10 |
|
|
Не думав, шо хулігани такі перебірливі, і будьчим культуру бичити не будуть...
|
|
|
Lonsdee
гість міста |
14.01.2007 01:50 |
|
|
|
Так.....я бачу ваш форум то зібрання тих хто не знає нічо крім себе.....шоб ви знали футбольних фанатів ще називають хулсами....тобто хуліганами......але я бачу ви завжди приймаєте все в прямому значенні.....ну я так бачу ви просто всі сіра маса.....яка не любить футбол і шось змінювати.....як хочете тіхоні!!!!Донт стап хуліганс!!!
|
|
|
Esperanza
турист |
14.01.2007 10:25 |
|
|
Lonsdee
НЕ роби передчасних висновків і не суди всіх по одній мірці!!!!
|
|
|
AVB
Турист |
14.01.2007 12:39 |
|
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕНАВИДЖУ ФУТБОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Як собі хочете. Фанатійте, хулсійте, хуліганьте, бешкетуйте....
Я в цьому участі не беру!
|
|
|
Lonsdee
гість міста |
15.01.2007 20:15 |
|
|
Слухай ти ,хто ти там "кандидат",ти собі як хочеш.....але не подобається футбол не пиши в цю тему.....але якшо ненавидиш щось,то не притягай фірми "Lonsdale",бо я тебе ж не ображаю.....подумай шо потім буде.....ото так!!!!Подумай добре!!!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
15.01.2007 21:19 |
|
|
| Lonsdee пише: | | подумай шо потім буде.....ото так!!!!Подумай добре!!! |
Опять малолєтки людей пугают
|
|
|
AVB
Турист |
15.01.2007 23:42 |
|
|
| Lonsdee пише: | | не пиши в цю тему | Це прохання чи пропозиція?
| Lonsdee пише: | | не притягай фірми | розшифруй мені, старому і неграмотному значення цього вислову. Може і прислухаюсь.
Взагалі, маєш рацію!
АЛЕ В МЕНЕ - КУЛЕМЕТ!!!!!!
|
|
|
Lonsdee
гість міста |
16.01.2007 11:54 |
|
|
|
слухай тебе ніхто не страшить ващє.....і прошу не ображати мене такими словами як малалєтка......бо це для мене образа.....я ж не називаю тебе анусом!!!!А лонсдейл це фірма яку носять фани та хулігани....і за це шо ти її образив можеш поплатитися....ото так!!!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
16.01.2007 13:27 |
|
|
| Lonsdee пише: | | і прошу не ображати мене такими словами як малалєтка |
Ну то не веди себе ,як малолєтка
|
|
|
Lonsdee
гість міста |
16.01.2007 14:24 |
|
|
а ти не показуй шо дуже великий і мудрий...я знаю хто ти але ти не знаєш хто я......ти брізіс!!!!ну шо не міг подумати шо я тебе знаю....ото так!!!!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Lonsdee
гість міста |
16.01.2007 17:47 |
|
|
2Васілій в тебе нармальний нік але трохи тупий(якби не ті василі то б не було кого бити на селі),кароче проїхали.....просто з тобою спілкуватися це дурна трата часу.....якого в мене зараз мало(бо здаю сесію)...ото так Василі!!!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
Lonsdee
гість міста |
16.01.2007 19:44 |
|
|
2 Васілій
йди і добре проспись якшо уад то є бурса.....ти ваще не шариш ні в чому бо ти є повний нуль.....
| Васілій пише: | | не нервируйте меня - мне скоро негде будет прятать трупы |
трупи кого?напевно котів і собак яких ти вбиваєш....в тебе нік співпадає з твоїм діагносом васілій(а бо просто ...удак)....ото так!!
|
|
|
VIA
бджілка |
16.01.2007 22:18 |
|
|
|
Слухайте, хлопці, як діти, чесне слово. Знову пішли 'разборки'.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
|
|
m@xxximus
житель міста |
17.01.2007 00:28 |
|
|
А давайте у всьму Золочевi зберем килимки (ноги витирати) i роскладем на площi бiля \"мiськ ради\",або в стопку
лишилось придумати проти чого буде акцiя,страйк,тощо... але загалом символiчно
|
|
|
VIA
бджілка |
17.01.2007 00:58 |
|
|
|
Васілій, Саnito мав на увазі не тих хуліганів, ти шо ше досі не догнав? До мене вже дойшло.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
17.01.2007 12:03 |
|
|
| VIA пише: | | Васілій, Саnito мав на увазі не тих хуліганів, ти шо ше досі не догнав? |
VIA,не треба так серйозно до всього відноситись
|
|
|
Richard
турист |
20.01.2007 04:02 |
|
|
Хуліганство звучить круто і в фільмах круто виглядає, але вот наслідки того хуліганства не дуже веселі...
Жив з одним Поляком хуліганом. Його команда другій лізі Польського Чемпіонату грала, Шлєнск Вроцлав. Був в них один заклятий суперник, з сильною "боювкою". Приїхали вони до них в гості на матч. Була драка. З гостей забили одного малого чувака, вродє пирнули ножиком десь біля серця. Гості звичайно пообіцяли атвєтку. Коли фани того Шлєнска виїзжали на виїзд одним автобусом з свого міста. Хтось передав сигнал на трассу. Там їм перекрили дорогу біля 40 машин. Практично в кожного з хулсів Шлєнска були поломані ноги після тої зустрічі. Причом ноги ламали їм бітами і залізними арматурами. Таких випадків з засадами багато...
Найкраще робити як фани Варшавської Легії. Надоїло їм хуліганити, не хочуть ні-яких драк і шоб на трассі їм засади робили. Кожен має при собі перо і ніхто до них не лізе, бо не хоче бути пошматованим як базарне м"ясо
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
20.01.2007 10:27 |
|
|
О це серьозний пост. А за кого в Золочевi вболiвати?за \"Сокiл\"? I ходити на махачi з хулсами \"Говерли\" ХА!
Чи на виiзди з \"Карпатами\" iздити?
В Москвi маю брата. Рокiв до 18-190фанатiв за \"Спартак\"-потiм збився.
Я збився пiсля 5-7 матчiв. (ми i не завжди попадали на них) i пiсля зламаного носа i ребра. Такий адреналiн мене не пре
|
|
|