Автор | Повідомлення |
---|---|
AVB |
Недавно почув розповідь від старших і був шокований. Чи знаєте ви, шо п'ятиповерхівки по вул. Бандери збудовані просто на перекопаних екскаваторами людських кістках з колишнього міського цвинтара, шо був раніше на цьому місці!
![]() ![]() |
vj.Aver |
ні чого собі, я би в такому будинку точно не хотів би жити, але чи ця інформація достовірнаі чому вона випливла аж тепер???
|
AVB |
Деколи за інфою далеко ходити не треба, достатньо запитати своїх батьків, чи старших. Вони є свідками частини нашої історії.
![]() |
vj.Aver |
Я не маю на увазі, що інфа є важкодоступною, просто цікавить таке питання, чому вона випливла тільки зараз, і не конкретно від тебе а взагалі, про це я вже 3 раз чую в періоді 5 днів
|
lenhen |
А я шось дивлюся на цю карту, дивлюся... і шось не знаю про який будинок йдеться мова
|
vj.Aver |
Та то про ті будинки шо біля пам"ятника Шевченкові
|
lenhen |
А, ну то вже знаю
|
AVB |
Це справді цікаво, шо саме зараз ми дізнаємся про такі "цікаві" речі. Можливо, це пов'язане з якоюсь подією, що відбувалася в минулому саме в ці дні!
![]() |
m@xxximus |
Можу з впевненностю сказати що нiяких потустороннiх сил там нема.
Хоча ще бiльше, зараз, довольний що продав там квартиру ![]() Posted from a Nokia mobile phone |
AVB |
От бачиш, як ти зловтішаєшся.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
AVB |
Наступна "темна" сторінка нашої історії про будівлю сучасної "дорослої" поліклініки. Тут за німців був штаб гестапо!
![]() |
AVB |
А тут колись був просто млин.
![]() |
AVB |
Оглядаючи пресу
![]() Черговий номер львівського видання Галицька Брама був повністю присвячений Залочеву. Були подані фотографії старого міста, що раніше не зустрічались в загальних інтернет-галереях. Тут є декілька з них. ![]() ![]() ![]() ![]() Подані цікаві статистичні дані про етнічний склад і віроприналежність населення Золочева. ![]() ![]() А також є досить цікава мапа з позначенням розташування історичних пам'яток нашого міста. ![]() |
mops |
Ось дещо з історії кладовища - як було і як стало.
![]() |