|
|
| Автор |
Коментар |
AVB
Турист |
08.01.2007 12:49 - З історії нашого міста |
|
|
Недавно почув розповідь від старших і був шокований. Чи знаєте ви, шо п`ятиповерхівки по вул. Бандери збудовані просто на перекопаних екскаваторами людських кістках з колишнього міського цвинтара, шо був раніше на цьому місці!
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
08.01.2007 12:57 |
|
|
|
ні чого собі, я би в такому будинку точно не хотів би жити, але чи ця інформація достовірнаі чому вона випливла аж тепер???
|
|
|
AVB
Турист |
08.01.2007 13:07 |
|
|
Деколи за інфою далеко ходити не треба, достатньо запитати своїх батьків, чи старших. Вони є свідками частини нашої історії.
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
08.01.2007 14:38 |
|
|
|
Я не маю на увазі, що інфа є важкодоступною, просто цікавить таке питання, чому вона випливла тільки зараз, і не конкретно від тебе а взагалі, про це я вже 3 раз чую в періоді 5 днів
|
|
|
lenhen
як Lenhen |
08.01.2007 15:23 |
|
|
|
А я шось дивлюся на цю карту,дивлюся...і шось не знаю про який будинок йдеться мова
|
|
|
vj.Aver
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
AVB
Турист |
08.01.2007 16:03 |
|
|
Це справді цікаво, шо саме зараз ми дізнаємся про такі "цікаві" речі. Можливо, це пов`язане з якоюсь подією, що відбувалася в минулому саме в ці дні!
|
|
|
m@xxximus
житель міста |
08.01.2007 18:09 |
|
|
Можу з впевненностю сказати що нiяких потустороннiх сил там нема.
Хоча ще бiльше,зараз, довольний що продав там квартиру
Posted from a Nokia mobile phone
|
|
|
AVB
Турист |
08.01.2007 18:40 |
|
|
От бачиш, як ти зловтішаєшся. А люди може сьогодні то взнали і їм сьогодні в тих будинках спати!
|
|
|
AVB
Турист |
09.01.2007 20:26 |
|
|
Наступна "темна" сторінка нашої історії про будівлю сучасної "дорослої" поліклініки. Тут за німців був штаб гестапо!
|
|
|
AVB
Турист |
|
|
AVB
Турист |
11.03.2007 15:45 |
|
|
Оглядаючи пресу
Черговий номер львівського видання Галицька Брама був повністю присвячений Залочеву.
Були подані фотографії старого міста, що раніше не зустрічались в загальних інтернет-галереях. Тут є декілька з них.
Мурована синагога Дерев'яна синагога
Церква Вознесіння Готель "Кальмус"
Подані цікаві статистичні дані про етнічний склад і віроприналежність населення Золочева.
А також є досить цікава мапа з позначенням розташування історичних пам`яток нашого міста.
|
|
|
mops
міська комісія |
|
|