Забобони
Автор | Повідомлення |
---|---|
Nitro |
Та вночі мабуть знайдеш тільки друге... грошей точно в темноті не знайдеш
![]() |
Альонка |
Якщо хтось умирає в племені індіанців чиннокі, всі одноплемінники, які носять те саме ім’я, що й небіжчик, негайно змінюють його — вони вірять, що смерть переслідує не людину, а ім’я.
![]() |
Nitro |
Розсипалась сіль - буде сварка,
Розсипався цукор - до миру, Розсипався кокаїн - до феєричних відчуттів і фантасмагоричних видінь, Впала вилка - хтось прийде, Впала ложка - у кого небудь руки незвідти ростуть, Ластівки літають низько - буде дощ, Корови літають низько - розсипався кокаїн, Тріснуло дзеркало - до біди, Тріснув презерватив - краще би тріснуло дзеркало, Свербить ніс - до п’янки, Свербить ж@па - до пригод ![]() |
vj.Aver |
Да приказки класні, і як раз в тему сучасному житті
|
jakson |
НЕ вірю у забобони.
|
m@xxximus |
>jаkson
ВСI ТЕБЕ ЗРОЗУМIЛИ!!! Posted from a Nokia mobile phone |
Олег |
Преважно якщо людина в то вірить вона про то думає і себе підсвідомо настроює на ті події які мають відбутися, думка є матеріальна річ і вона може матеріалізуватися, так що я думаю в то не потрібно вірити!!!!!!!!!!!!! Що має бути те буде.
|
AVB |
jakson, а ти віриш у забобони?
|
Оксанка |
jakson Але ж ти злосно в них не віришшшшш
![]() |
Khrystik |
Олег пише: Таке часто буває , але кожен повинен розуміти, що їхнім життям керує не той чорний кіт чи тьотя з пустим відром, а Бог!!! ![]() |
Pangea |
Олег пише: Я в забобони не вірю, але запросто можу себе настроїти... Це досить весело, попрактикуєшся і все... |
Олег |
Pangea пише:Я не гарантую що такі веселощі можуть привести до чогось доброго, деколи? |
Pangea |
Тобто? Я ж не бажаю чогось такого людям... Якщо мене щось чи хтось не влаштовує то я просто посилаю подальше... Я взагалі не злобна...
От... І досить класно коли наперед можеш себе настроїти на щось хороше. І ніяких нервів |
Олег |
Pangea а я не заперечую що Ви погана людина просто такі речі можуть настороїти людину як на щось погане і також і на щось хороше і наскільки я знаю на не хорохі випадки є більше забобонів як на хороші.
|
jakson |
Забобони панацея для лінивих.
|
Nitro |
Олег пише: чомусь мені здається, що тут є помилка, чи не так? ![]() І взагалі... чим займаються модератори? ![]() |
Pangea |
Nitro пише: Ну напевно... А навть якщо і нема то мені від того ні жарко ні холодно |
Олег |
Я такий забобон, коли виписуєшся з лікарні не можна там залишати свої речі, щоб знову туда не повертатися.
|
Pangea |
І аналізи тоже....
![]() |
Олег |
На рухунок аналізів я не знав, але тепер буду знати і другим скажу щоб забирали.........
![]() |
Khrystik |
Ще один забобон: нафарбуєш нігті - завтра обов'язково доведеться мити посуд
![]() ![]() |
Nitro |
Khrystik, то ти нігті ніколи тепер фарбувати не будеш?
![]() |
Khrystik |
о, гарна ідея.
|
st.fergi |
люди самі собі створюють проблеми. і так мають їх повно а тут ще і забобони понавигадували)))
![]() |
Khrystik |
Помила. цілий вечір мила, мила і помила.
![]() st.fergi пише: Ну чому зразу так? Для мене забобони - це не нові проблеми, а ще одна причина шоб посміятись ![]() |
st.fergi |
Khrystik, тебе особисто ця фраза не стосувалася))))розслабся сонечко)))
|
[BS]Incognito |
Заборони придумають для того щоб їх порушувати!
![]() |
Pliocen |
Забобони люди внушають самі собі, де потім якісь явища сприяють їх розвитку!
|
Муся |
Сьогодні ми з одногрупниками стояли 30 хв на дорозі, чекали, поки її хтось перший пройде ( чорна кішка перейшла..), в кінці кінців Я ..... пішла іншою дорогою
![]() |
Pliocen |
То підтверджує мої слова! хоча тоже деколи обхожу котів і стовби!
|
massimo |
В принципі я в забобони не вірю, але 13 числа на 13 кілометрі дороги Р 32 перекинувся на машині, сам то нічо, але машина вже не та
![]() |
Альонка |
А для мене 13 - щасливе число!!! Білет на екзамені здавала 13(на двох). І взагалі, як треба вибрати шось з великої кількості, просто вираховую тринадцяту по порядку річ
|
mops |
Сила забобонів в тому, що ми в них віримо. Перестаєш вірити - і вони не діють!
![]() |
massimo |
mops пише: про те що то було 13 число я дізнався коли вже після всього приїхав додому, а про те що то 13 км дороги дізнався лише вчора ![]() |
VIA |
Якщо баба з пустим відром дорогу перейшла, то всьо, капець, можна вже нікуди не спішитись, а вертатись додому, бо справи не підуть. Багато разів сама на собі переконувалась.
![]() |
m@xxximus |
От про нiгтi i посуд 100% заБОБон!
Якщо дружина нiгтi налакувала... 100% посуд приходиться менi мити ПЕРЕВIРЕНО! А в загальному не вiрю. Просто збiги де коли стаються ![]() Posted from a Nokia mobile phone |
VIA |
Кажуть, що не можна перехожим говорити годину (коли запитують) зі свого ручного годинника - удачу (успіх) заберуть.
![]() |
lenhen |
Більшість людей намагається не повертатися додому, якщо щось забули, бо інакше може трапитись щось погане. Якщо ж повертаються, то дивляться в люстерко і говорять “Здрастуй” самому собі.
Дехто не розповідає про свої майбутні плани іншим, бо інакше задумане може не здійснитися. Говорять, що не можна їсти перед люстерком – красу свою з’їси. Не можна, щоб Вам переходила дорогу людина з порожніми відрами бо знання втратите. Не можна класти гребінець на стіл – посваритеся з кимось. Не можна змітати крихти зі столу, бо будете бідні. Не можна замітати одразу після від’їзду гостей, бо у них буде нещаслива дорога. Не можна їсти з ножа - будуть зміни. Кажуть, що не можна класти хліб на стіл перевернутим, бо буде щось погане На столі та на куті стола не можна сидіти неодруженій. Інші говорять: “Чим гостріше, тем скоріше”; що якщо сидіти на краю стола, то чоловік буде з кутком (тобто з квартирою) Птахи у вікно стукають - хтось помре. Кіт вмивається – будуть гості. |
m@xxximus |
>lеnhеn
в тебе не тiльки забобони а й прикмети (чи як правильно)-про кота... а вони замiчаются людьми протягом столiтть. Про \"вовка\" промовка, або, згадай г. ось i воно ![]() на скiльки часто ви замiчали що вони ДIЮТЬ. До смiшного доходить... згадав про людину, яку рокiв декiлька не бачив... вiн не прийшов, але я побачив його за мить у вiкнi. телепатiя може?... ![]() Posted from a Nokia mobile phone |
lenhen |
Взагалі то я не забобонна, але в цьому
lenhen пише: переконувалась не раз. Якщо і повертаюсь, то вже значить я "прийшла"... |
AVB |
Але ж причина дії забобонів є в самих людях.
Просто не треба про це думати, не брати до уваги. ![]() |
EMMIE |
А от наприклад в мому селі, на півдні, коли хтось помре,3 дні не можна дивитися в дзеркало. В цей час всі дзеркала накривають чимось, щоб не можна було побачити своє відображення. Коли померла моя бабця, все було саме так. Коли я на 3 день подивилась в дзеркало, було так незвично!!!!!!!
|
Khrystik |
EMMIE пише: ЖАХ!!!! 3 дні без дзеркала!!!! Здуріти можна!!!! ![]() |
Муся |
ого.. та як ти живеш!
|
AVB |
З дзеркалом пов'язано багато містичного...
![]() |
astrolik |
Я незнаю ніяких забобонів, ними не цікавлюся.
Моя думка про них: забобон - це спосіб захистити себе від психологічної незручності (так сказати ![]() |
st.fergi |
та забобон то і є величезна психологічна незручність)))
|
lenhen |
От, недавно взнала, що неможна дома тримати надщерблений посуд. Правда на своє запитання чому саме, нормального пояснення не получила. Так може хто чув про таке і знає чому так?
![]() |
st.fergi |
Незнаю як там по поводу забобонів але скажу шо тримати вдома надщерблений посуд не є файним в віду того шо некультурно подавати гостям їду в такому посуді, отак
![]() |
lenhen |
st.fergi пише: Хе-хе... то і так зрозуміло... ![]() Но говорили тоді про щось інше, шо типу якщо їсти з такої посуди, то чи то з енергетичним полем людини щось стається, чи що... Цікаво, корочче ![]() |