Золочів Плюс Золочів плюс
Форум міста Золочів
ФорумСписок темОпитуванняLITE-версіяWAP-версіяКалендар
АудиторіяФотоальбоми приватніБлоги

Газета Народне Слово

форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика

Чи читаєте ви Народне слово???
Так. Кожен номер
25%
 25%  [ 13 ]
Так. Коли нема шо робити.
25%
 25%  [ 13 ]
Колись бачив.
45%
 45%  [ 23 ]
А що є така газета???
3%
 3%  [ 2 ]
Всього голосів : 51

Автор Коментар
mops
міська комісія
Золочів
Газета Народне Слово17.08.2007 10:18
http://h.ua/story/45807/
putryа
гість міста
Золочів
Газета Народне Слово20.08.2007 21:31
не вмирає наша газета! я читаю кожен номер. там гарні оповідання пишуть і поради. а політику треба читати.
massimo
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово27.08.2007 14:55
я тут зауважив таку річ. В народному слові є фотограф В.Тухватшин. Ось у номері 340за 23 серпня 2007 року є 9 фотографій, і тільки одна з них зроблена В.Тухватшин. Мене цікавить чи гаспадін В.Тухватшин працює на ставці в НС і за що йому платять гроши?
Z_micsha
гість міста
Золочів
Газета Народне Слово28.08.2007 19:48
Молодь зазвичай спілкується в Інтернеті та читає як правило сучасні журнали та газети. В газеті "Народне слово" немає інформації, яка б зацікавила молодь. Оскільки співзасновниками газети є районна рада, держадміністрація і трудовий колектив, тому одна частина газети це офіційні заяви, статті державних органів влади, а інша вітання, реклама та деколи цікаві статті.
Nitro
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово04.10.2007 22:34
Вирізка з останнього номера...Ляп на першій сторінці (Напевно ще від виборів не встигли отямитись  )

st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Газета Народне Слово04.10.2007 22:42
33 жовтня круто
mops
міська комісія
Золочів
Газета Народне Слово04.10.2007 22:52
Молодець, а я не помітив. Шкодую шо заплатив гривню за цей номер, не надто цікаво...
st.fergi
НЕПОВТОРНА
Золочів
Газета Народне Слово04.10.2007 22:54
вона коштує гривню??
Nitro
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово04.10.2007 22:58
Ого..аж гривню за 8 сторінок...нічого собі
AVB
Турист
Золочів
Газета Народне Слово05.02.2008 00:57
Коли ж вже та газета в неті з`явиться?  Зіскучився за розділом "привітання"
voshkaniridze
Administrator
Золочів
Газета Народне Слово10.02.2011 14:53
Агов є хтось з Народного слова???
Дуже цікава статта про кота діда, який виховує котенят сиріток у вас в минулому випуску була. Напишіть продовження, народ з нетерпінням чекає.
giulia
гість міста
Золочів
Газета Народне Слово11.02.2011 22:53
зайшли би ви в туалет жіночий на базарі,то там можна почитати більше цікового,ніж в "Народному слові"
Alexis
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово11.02.2011 23:05
Я не розумію, а що ви хотіли від районної газети? Місто маленьке, новин небагато..
Газета норм, пишуть строго по місцевості. Поки до жовтої преси не опускаються - це радує.
Мамука Злой
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово15.02.2011 21:16
Alexis пише:
Місто маленьке, новин небагато..

Газета норм, пишуть строго по місцевості.

Могли б ще про сусідні райони щось написати.

Така газета повинна існувати...
Олег
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово16.02.2011 15:59
Взагалі то така газета як "Народне слово" не спроможна писати правду про владу, тому що завтра вони залишуться без зарплати, та Лапсюк буде лізти в "задницю" тим нашим "олігархам", ту тему я би закрив,що стосується правди про владу, а от щоб подати оголошення вона може бути.
Vanadium
Невизначений
Золочів
Газета Народне Слово16.02.2011 23:56
Району потрібна незалежна преса! Дружина п.Олега ідеально підійшла б на посаду головного редактора. Але все впирається у фінансування . Де взяти гроші?
А газету "Народне слово" пропоную перейменувати на "Золочівські оголошення", адже це єдина рубрика, яку ще можна переглянути.
Альонка
Зільонка
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 21:16
чо.... я ше, для прикладу, люблю читати в кого дні народження найближчим часом, і кого вітають)

а якшо серйозно, то газета вже років 5 тому мала б змінити свій формат.... а то там же толком і починати нема що.
Vanadium
Невизначений
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:01
Альонка пише:
газета вже років 5 тому мала б змінити свій формат

А чому тільки 5 ?
Альонка
Зільонка
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:04
а бо раніше я взагалі на неї не звертала ніякої уваги... тому й беру той період часу, який я ту газету знаю...
Vanadium
Невизначений
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:08
Альонка ! Заздрю Вашій молодості!!! На превеликий жаль термін набагато більший ніж 5 років.
Мамука Злой
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:14
На мою думку 5 (точніше 6), тому що тоді відбулися деякі події в державі, які всі ще добре пам'ятають. В нас ніби-то "свобода слова" яка з'явилась, "демократія". Тут і преса повинна би стати більш щирою, відвертою, не боятися критикувати місцеву владу у її прорахунках тощо. А цього немає. Я правильно розумію?
Vanadium
Невизначений
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:21
В принципі розумієте вірно! Але газета "Народне слово" ("Ленінське слово") ніколи не була незалежною. http://zolochiv-rajrada.gov.ua/zasoby-masovoji-informaciji.html
Альонка
Зільонка
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:21
Мамука Злой
так, правильно. В газеті, те й діло, що хвалять владу.... більше там нічого нема.... то вартніше купити собі "Судоку" чи сканворди якісь...
Vanadium
Невизначений
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:26
Альонка пише:
більше там нічого нема.

Ну чому ж ! Є ще співчуття родинам покійників. Це дуже актуальна рубрика...
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:28
Мамука Злой пише:
не боятися критикувати місцеву владу у її прорахунках тощо.

не всьо так просто.критикувати владу-великого розуму не тре.голе критиканство виглядає тупо і скучно.разом з критикою повинен пропонуватись конструктив.а з ідеями якраз і туго.і не тільки в газеті народне слово.але і це не головне.біда всіх організацій шо сидять на бюджеті-відсутність мотивації,а звідси і відсутність нормальних авторів.
я би "відпустив" газету на вольні хліба .а там-або труп,або получим на виході нормальну газету.обидва варіанти мене рівновлаштувалиби
Олег
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:37
Васілій пише:
не всьо так просто.критикувати владу-великого розуму не тре.голе критиканство виглядає тупо і скучно.

Вася ти що як та квочка роскудкудакався, а як ти других об.. раєш без аргументів то як називається ? А газету треба давно вже розігнати нах, жутналісти беред редакцією оріфлеймом торгуют, о то Лапсюк докерувався!!!
Альонка
Зільонка
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:39
Васілій пише:
або труп

скоріше всього так і буде....
Ну чесно вам скажу... газета нецікава. Я по ідеї могла б її і похвалити, як не як - газета наша, місцева.... але ні язик, ні пальці, як зараз клацають на клавіатурі, не повератються так, шоб то сказати.[/quote]

додано через 57 секунд:

Олег пише:
розігнати нах

Олеже, Вам не пасує так говорити.....
Олег
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:42
Зараз газета обсліговує владу і чим вона більше лізти її в с...ку тим більше шансів що може щось там і будуть платити людям.
Альонка пише:
Олеже, Вам е пасує так говорити....

Учту
В газеті "Народне слово" також друкують з якого числа будуть підносити ціни в районі на вивезення сміття.  і т.д..
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:51
Альонка пише:
Олеже, Вам не пасує так говорити.....

то він вирішив гострим словом разити  але ж то як в народнім слові-получається тіко пук
Олег пише:
а як ти других об.. раєш без аргументів то як називається ?

я майже ніколи не обсираю без аргументів.а якщо так деколи виходи-то так воно і називається-
Васілій пише:
тупо і скучно

додано через 3 хвилини 39 секунд:

Олег пише:
А газету треба давно вже розігнати нах

ну так і вашу стомат поліклініку тожи тоді,бо в вас точно такі ж справи як в народнім слові
доречі заодно троха бабла бюджетного появиться-можна буде попиляти
Олег
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 22:56
Васілій пише:
то він вирішив гострим словом разити але ж то як в народнім слові-получається тіко пук

Вася ти зн6ов "блестаєш" розумом, треба робити газету більше туристичного спрямування, на 4 райони "золота підкова Львіщини", може з 4 районів щось накапає на зарплату.
Мамука Злой
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 23:13
Олег пише:
А газету треба давно вже розігнати нах

Ні! Треба дати їй останній шанс! І поміняти її назву на щось таке незамислувате як "Четверта влада" чи "рабіновичпрес" чи ще щось.
Васілій
NEVSEREMOS‘!
Золочів
Газета Народне Слово21.02.2011 23:14
Олег пише:
треба робити газету більше туристичного спрямування

ну вот і черговий пук.ніякого туризму в золочеві нема і не буде.золочів всього лиш точка в екскурсійному маршруті і більше чим на 2 години тут ніхто не затримується.прогориш ти олезю з такою ідеєю
voshkaniridze
Administrator
Золочів
Газета Народне Слово22.02.2011 09:57
Мислі вслух.
На форумі багато хто пише, і часто досить непогано. А чо давайте свою газету забацаєм. Для початку електронну. Думаю адмін "Золочів плюс" виділить розділ де б її можна було викладати. А там дивись і спонсори знайдуться для друкованої газети.

Вже вижу:
Засновник: Золочів плюс
Гол.редактор: Васілій
Перший заступник гол.ред.: Олег
і т.д.
roma
житель міста
Золочів
Газета Народне Слово22.02.2011 11:04
Васілій пише:
не всьо так просто.критикувати владу-великого розуму не тре.голе критиканство виглядає тупо і скучно.разом з критикою повинен пропонуватись конструктив.а з ідеями якраз і туго.і не тільки в газеті народне слово.але і це не головне.біда всіх організацій шо сидять на бюджеті-відсутність мотивації,а звідси і відсутність нормальних авторів.

В нас і в державі туго з конструктивом, а не те,що в районній газеті.
Цікава газета, це- та , яка пропонує читачам "смажені сенсації", як от
"Факти" чи "Експрес". А районна газета люба: незалежна чи ні, на це не потягне. Якщо навіть газета і буде незалежна, то буде редактор бігати по райадміністрації слізно випрошуючи кошти. А бюджетним організаціям
будуть спускати згори план по підписці "Народного слова" серед працівників.
форум Золочів Плюс - Місто, влада, політика - Газета Народне Слово
Bookmark and Share