Трагедії і аварії в Золочівському районі
Автор | Повідомлення |
---|---|
Олег |
Якщо існує така інформація прошу писати
|
Олег |
Наскільки мені відому в на Золояівських дорогах гине багато людей, і напевно правоохоронним органам то вигідно? Чому не має привселюдного висвітлення таких фактів? Тобто як працює наша міліція?
|
kvartyrant |
Олег пише: пане Олег, я звичайно ж перепрошую, але Ви хоч інколи думаєте перед тим, як щось написати? ![]() |
Esperanza турист
|
На мою думку наша міліція працює прекрасно.. якщо у когось є щось проти, то прошу не говоріть попусту, а давай конкретні факти того, коли і де наші правоохоронні органи чого не догледіли
![]() |
Khrystik |
Олег пише: ну... тут ви дійсно загнули конкретно... |
Олег |
Я не загнув на таких справах як авірії робляться гроші.
|
Richard турист
|
Цитата: Цитата: Олег, Як говориш А, навчися говорити і Б. В твоїх постах є короні фрази і слова "кому то вигідно?" "влада" "куда йдуть кошти" і тп. А де якісь факти? Цифри? В тебе тільки одні припущення, а вони, вибачай, ламаного гроша не коштують. Виходить пустий трєп "о том о сєм" А на рахунок першого посту в цій темі, то даааа.... згіден... абсурд полнєйшій. ![]() |
kvartyrant |
Олег пише: Згоден з Richard, знову пусті слова ! ![]() На одній з гілок форума я вже говорив : Пустомеля - наш Ємеля! Тоді вони відносились до іншого персонажа, який на ламаній англійській безпідставно звинувачував всіх і всія. Перепрошую, але на сьогоднішній день їх в повній мірі можна віднести до Вас. І це стосується не тільки цієї теми. Пане Олег перестаньте нарешті своїм "безпідставним словоблудством" перетворювати форум в "одна баба другій сказала". |
mops |
Олег пише: В даній ситуації Олег таки правий і ось чому. Чи важко зараз отримати права? Та раз плюнути, за гроші можна здати на права практично не знаючи правил дорожнього руху і не маючи навиків водіння. Це реальний факт, про який я дізнався від багатьох близьких мені людей. Це перший факт. Факт другий: будь-якого даішника (чи як там вони зараз називаються) можна купити за 10 гривень. Свідком цього я сам був, причому неодноразово. Звідси і бардак, який твориться на наших дорогах -- водії-недоучки ганяють на потужних машинах по НАШИХ дорогах не боячись покарання. І від смерті в автокатастрофі не застраховний ніхто - навіть багаті і знамениті люди гинуть в аваріях. Так шо подумайте над цим... |
Richard турист
|
Цитата: Ти бачив як п"яний водій купляє даішніка за 10 грн? Ти думаєш ті шо чесно здали на права вміють добре водити? І як це зв'язано с тим що правоохоронним органам вигідні смерті? |
mops |
Попрошу не чіплятися до слів. Наприклад, був свідком, коли водій відкуплявся за перевищення швидкості (найпоширеніше порушення) саме за десять гривень. Було це на трасі Тернопіль-Золочів. І не треба далеко ходити - попитайте водіїв, вони вам самі розкажуть.
Richard пише: Ті люди, які ЧЕСНО здали на права, знають правила і уміють водити на рівні, ДОСТАТНЬОМУ для видачі їм прав водія. |
Васьок |
Незнаю, як міліція, а ДАІ в нас паражняк, мене пиняли три рази, а потім ще завезли на експертизу до лікарні, а був тверезий, сказали - щасливої дороги.
|
Richard турист
|
Цитата: Здати ЧЕСНО на права ще не значить що ти вмієш добре водити і не зробиш якоїсь потужної аварії. Якби то так було, то в такій країні, як Америка, де прав неможливо купити, аварій було би значно менше. Проблема Золочева, в тому, що на вихідних, багато хто любить сісти за баранку під градусом, щоб показати який він крутий і шо він може як Шумахер по наших вулицях гасати. |
mops |
Richard пише: Це не аргумент, зробити аварію може будь-який водій, не залежно від стажу. Richard пише: ... тому що уже навчені -- в найгіршому випадку можна дати стольнік і все буде кльово. |
MUBa |
Richard пише: Оф корс, Richard, але мені здається, що в процентному відношенні вони складають порівняно невеликий відсоток з тими, які трапляються через причину, названу mops'ом. Чи я не права? |
MUBa |
Хоча найчастіше, звичайно ж, через п"яних водіїв...
![]() |
Richard турист
|
Цитата: Тоді яка різниця купляєш ти права чи нє? ![]() Цитата: За стольнік то в найліпшому випадку, в найгіршому тобі то значно дорожче обійдеться. |
vaymut |
Шановні, я вважаю, шо тут трошки не коректно поставлене питання.
mops пише: твоя інформація трошки застаріла, зараз вони (ДПС - державна патрульна служба) на 10 грн. не ведуться, як мінімум 20 грн., знаю не тому, шо сам платив, а тому, шо їхав зі знайомим, так і було, перевищення - 20 грн. mops пише: Напевно у тебе немає досвіду навчання в автошколі, бо в протилежному випадку ти б так не писав. Пояснюю чому: з початку звичайний процес навчання, тобто знаки, правила, розмітка дороги, і різна така беліерда, потім водіння, ну, інструктори більш-менш вимагають коректного водіння, далі екзамен в автошколі (теоретична частина і водіння), і екзамен в МРЕВ (теоретична частина і водіння), десь за 2 тижні перед іспитами, підходить до тебе, чи до когось з групи інструктор, який веде теоретичне навчання і говорить ціну екзаменів (коли я навчався було 30$, зараз не знаю), здаєш гроші, молодець - отримуєш права, не здаєш - на перездачу (з моєї групи 3 людини йшли без грошей, знали все ідеально, їх завалили на екзаменах). Отака от там система (розказати можу набагато більше, але тут описано в основному все в "двох словах"). |
mops |
vaymut пише: От-от, хабарництво аж ніяк не сприяє підвищенню рівня знань і уміння водити машину. |
massimo |
Олег пише: поділись. Був раза два три в аварії, нікому не платив, хіба майстрам за свою машину, бред говориш. |
massacra |
Коли я вчився в ДОСАФІ (1995р), то про таку ставку 30$ не чув. Кожен хто хотів навчитися, ходив на їзду той і вчився їздити, і інструктори довбали за помилки. Хочеш-не хочеш, а мінімальні навички водіння здобудеш (хіба шо зовсім якийсь мішок з тирсою). З 2-ох груп тільки пару чоловік пішли на перездачу (певно, були дауни)А екзамен обійшовся поляною викладачам і інструкторам після екзамена і до 30$ то біло далеко.
|
VIA |
То було колись. Я сама можу підтвердити, що екзамен коштує 30$, бо здавала минулого року. Це неофіційно, в кишеню. Було 30 год. їзди по 15 грн. за бензину і за теорію 500 грн. Ну і вкінці екзамену "Юнікс". Так що мені обійшлося ~210$ А права можна купити за 100$, не ходячи ні на лекції, ні на водіння.
![]() |
AVB |
Так! Наука коштує грошей. А вчитись їздити можна і потім.
![]() |
andy suncraft |
я думав то тема про якісь великі аварії і катастрофи, то казали, шо в 1985 році 2 літаки впали біля Золочева, загинуло понад 20 чоловік. Но думаю про це всі золочів'яни і так знають.
|
mops |
Нда, було діло, я навіть пам"ятаю, як бачив з балкону за озером вогонь (хоч мені тоді 2 роки було). Зіштовхнулись два літаки - військовий і пасажирський, кажуть, через помилку диспетчера. Але на пам"ятнику пише лише про екіпаж військового літака.
|
massimo |
mops бо на борту військового літака летіли дружини високопосадовців, а пасажирський літак впав десь в районі с. Побіч
|
andy suncraft |
Читав статтю колись в одній газеті, то один літак впав за озером, а другий між селами Княже і Почапи. Уламки літака навіть долітали до людей на подвір'я.
|
vaymut |
vaymut пише: З надійних джерел дізнався, що нічого не змінилося, окрім оплати, зараз вона становить 40$, так-шо, маємо знов купу новоспечених "водіїв", які скоро будуть казати: "права купиль, ездить не купиль" ![]() |
Khrystik |
vaymut пише: Татишо! Забула корова як телям була! Всі з того починають, а хорошим водієм можна стати лише, коли маєш вже певну практику водіння! ![]() |
VIA |
Khrystik пише:Майже згідна, та треба додати: треба мати ще голову, тверезе мислення, рішучість, і... саме головне - машину! ![]() |
vaymut |
Хоч і в Буському районі, але катастрофа всеукраїнського масштабу, фахівці оцінюють її як малий Чорнобиль № 2 ("ФОСФОРНИЙ Чорнобиль"), отже дивіться самі:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() *Фото надані прес-службою МНС України* |
Nephilim |
![]() Боже, врятуй наші грішні душі та спаси наші допитливі мозКи від самознищення[/b] ![]() ![]() ![]() |
Alexis |
http://5.ua/filesarhiv/2452/lvivshyna_katastrofa_5kanal_17072007.wmv
|
Nephilim |
Alexis
Скинь ссилочку на статтю Будьласка |
vaymut |
І ще фото, надані УНІАН:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nephilim |
Шановні давайте ссилочки на матеріали (оригінал новини, статі, відео ... )будь-аска
![]() |
Alexis |
http://www.ntv.ru/news/videoRub.swf?link=http://news.ntv.ru/v113370/&num=1
додано через 19 хвилин 7 секунд: І як максимально зменшити вплив тої зарази на організм? |
Nephilim |
Тут в києві люди із золочева в паніці
ось вирізка з листа друга: #@!&%#, страшно... мама щойно дзвонила, говорила шо в місті паніка.. всі розгребли воду і продукти з магазинах, на вокзалі море народу, всі валять з міста.. ти своїм дзвонив? Що там твориться, опишіть, може давайте навіть зробимо окремий пост наце ![]() |
Alexis |
Хроніка "фосфорної" катастрофи в Ожидові (постійне оновлення)
|
Nitro |
Хроніка "фосфорної" катастрофи в Ожидові-2
|
mops |
З сайту МНС
О 16 год. 55 хв. 16 липня в Буському районі на залізничному перегоні Красне-Броди біля станції Ожидів Львівської залізниці внаслідок нез'ясованих обставин сталася аварія вантажного потягу. У складі потягу знаходилося 58 вагонів, у тому числі 15 спеціальних цистерн з небезпечною хімічною речовиною - жовтим фосфором. Вантажовідправник - Республіка Казахстан (станція Аса), вантажоотримувач - Польща (станція Оклеса). Внаслідок аварії зійшло з колії 15 цистерн з жовтим фосфором, 6 з яких загорілося. О 22 год. 29 хв. 16 липня гасіння пожежі завершено та локалізовано розповсюдження токсичних продуктів горіння. З метою виявлення масштабів розповсюдження продуктів горіння жовтого фосфору продовжується моніторинг довкілля. За результатами лабораторних досліджень обласної СЕС та лабораторії екологічної інспекції Львівської області перевищення граничнодопустимих концентрацій окислів фосфору в межах населених пунктів не виявлено. В осередку ураження концентрація окислів фосфору в повітрі не перевищує граничнодопустиму концентрацію в 2-3 рази, забруднення грунту та води не виявлено. Силами МНС та Львівської залізниці продовжується зрошення пошкоджених цистерн і забрудненої території водою та ізоляція їх від повітря пожежною піною. Розпочато роботи з відновлення пошкодженої залізничної колії, ведуться підготовчі роботи щодо підняття непошкоджених цистерн та засипки ґрунтом забрудненої фосфором території. В населених пунктах району надзвичайної ситуації медичними працівниками та представниками органів місцевого самоврядування продовжується робота щодо надання мешканцям медичної та соціально-психологічної допомоги (евакуйовано до оздоровчих закладів 59 дітей). До ліквідації наслідків надзвичайної ситуації задіяно 136 чол. особового складу та 36 од. техніки від МНС, 8 пожежних потягів Укрзалізниці, 100 працівників МВС, 53 чол. особового складу та 15 од. техніки Міноборони, 20 чол. особового складу та 4 од. техніки Держспецтрансслужби, 12 бригад швидкої медичної допомоги. Додатково залучено аварійно-рятувальні підрозділи хімічного захисту Державної (спеціальної) воєнізованої аварійно-рятувальної служби МНС з міст Дніпродзержинськ, Калуш, Кривий Ріг, Марганець та Миколаїв. 18 липня планується робота з представниками підприємства виробника жовтого фосфору з Республіки Казахстан і відпрацювання остаточного рішення щодо ліквідації наслідків надзвичайної ситуації. Управління ліквідацією наслідків аварії здійснює штаб з ліквідації надзвичайної ситуації на чолі з першим заступником Міністра МНС Антонцем В. М. Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 17 липня 2007 р. № 530-р для розслідування причин аварії з вантажним поїздом, ліквідації її наслідків та надання допомоги потерпілим створено Урядову комісію з представників МНС, МЗС, МОЗ, Міноборони, МВС, Мінфіну, Мінтрансзвязку, Мінприроди, Мінпромполітики, СБУ, Львівської облдержадміністрації, Генеральної прокуратури, яку очолює Віце-прем'єр-міністр України Кузьмук О. І. |
Nephilim |
https://maidanua.org/static/mai/1184712360.html
![]() |
Pliocen |
вчора з вороняк ше було видно дим! вын ішов в сторону Бродів!
|
Nephilim |
Фрідріх Бюхнер (1824–1899) відкрив у людському мозку фосфор і дійшов висновку, що ця речовина є каталізатором мислення. А оскільки в рибі також є багато фосфору, лікарі довгий час рекомендували їсти рибу для поліпшення роботи мозку. Насправді наш організм зовсім не має потреби в рибі як неодмінному джерелі фосфору. Його досить у яйцях, м'ясі, молоці, овочах, а також у Буському і Радехівському районах Львівської області
![]() Л. Подервянський - Савка, їж голову, в ній фосфору до#$%@, волоси випадать перестануть))) ![]() |
vaymut |
69 осіб з симптомами інтоксикації звернулися по медичну допомогу - МНС
Шістдесят дев'ять осіб, серед них дев'ятнадцять дітей, з симптомами інтоксикації та отруєння продуктами горіння фосфору звернулися по медичну допомогу. Про це повідомляють у МНС. Серед постраждалих - 25 рятувальників-ліквідаторів аварії. У лікарні також перебувають 18 військових, та щонайменше десятеро мешканців прилеглих до епіцентру населених пунктів. Нагадаю, в зону можливої дії фосфорних сполук потрапили 14 сіл, де загалом мешкає 11 тисяч людей. Згідно з висновком Міністерства охорони навколишнього середовища, в повітрі населених пунктів Ангелівка та Лісове - це за кілька кілометрів від епіцентру - концентрація фосфорного ангідрИду перевищує норму більш ніж у двадцять разів. Повідомляє 5.ua |
Khrystik |
![]() |
vaymut |
72 особи вже шпиталізовано через "фосфорну" аварію
Зростає кількість шпиталізованих у результаті аварії на Львівщині. Натепер їх уже сімдесят дві особи. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України. Зокрема, у Львові та області в лікарнях перебувають 69 людей. Ще один постраждалий лікується в Тернопільській області. І ще двоє - у лікарні Києва. За даними медиків, звернення громадян із симптомами отруєння дедалі частішають. Щоправда, чимало й випадків, коли отруєння не підверджується. Лікарі пояснюють: у збентежених людей спрацьовує психогенна реакція. Тим часом уже другий день після аварії мешканці навколишніх сіл не отримують належної медичної допомоги та забезпечення. Люди сумніваються у словах рятувальників, які запевняють, що ситуація безпечна. Мешканці спустошили полиці аптек, у магазинах вже немає мінеральної води, і трапляються перебої з хлібом. При цьому місцева влада належного постачання не організовує. Повідомляє 5.ua |
massacra |
Кажуть, що розбилися на машині Нестеренко, Курпіта, Мадзей і ще хтось. Це правда? Де саме? Хто має інфу - викладуйте...
В Єлиховичах машина збила насмерть 4-ри річного хлопця - сина моєї знайомої. Вона приїхала з ним в Золочів, щоб показати своїй мамі... Ужас, що твориться... ![]() |
MUBa |
massacra пише: А хто це? |
massacra |
Жителі міста Золочева... бувші...
|