|
|
| Хто керує Золочівщиною |
| п. Золотник |
|
56% |
[ 9 ] |
| п. Зубар |
|
12% |
[ 2 ] |
| п. Фенчак |
|
31% |
[ 5 ] |
|
| Всього голосів : 16 |
|
| Автор |
Коментар |
vaymut
ЮРИСТ |
18.12.2006 18:27 - Хто керує Золочівщиною |
|
|
|
Як Ви вважаєте, хто реально керує Золочівщиною, чиї вказівки виконуються, а чиї не виконуються?
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
|
|
andry
міська комісія |
|
|
m@xxximus
житель міста |
|
|
lenhen
як Lenhen |
|
|
VIA
бджілка |
|
|
lenhen
як Lenhen |
20.12.2006 23:16 |
|
|
|
Звичайно що не зміним,але якщо людина створила таку тему,значить її це питання цікавить...чомусь
|
|
|
Олег
житель міста |
24.12.2006 10:12 |
|
|
VIA якщо так казати то нічого ніколи не зміним, а будуть керувати ті що вже докирувались
додано через 26 днів 6 годин 36 хвилин 14 секунд:
Вже докирувались до того що Золочів буде СМТП, такщо наслідки керування ми бачимо!!!
|
|
|
AVB
Турист |
19.02.2007 20:11 |
|
|
| Олег пише: | | Золочів буде СМТП |
Олег, зсилочки виклади. Звідки такі дані?
|
|
|
Олег
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
|
|
massimo
житель міста |
22.02.2007 02:29 |
|
|
[
Вже докирувались до того що Золочів буде СМТП, такщо наслідки керування ми бачимо!!![/quote]
Бред сивої кобили , особисто ознайомився з адміністративним розвитком Львівської області, не бачив там такого
| Олег пише: | | Ну що може бути, коли забрали пошту, ДАІт з Золочева? |
що то має спільне з СМТ, от в Куровичах, і на Вороняках є почтові відділення, то то шо вже міста
Відділення ДАІ нічого спільного з статусом населеного пункту не має, читаємо для підтвердження внутрішні дерективи МВС.
Ти цікавився яка користь від тої почти, НЕВИКОНУЄ вона уже тих функцій як колись, а штат а гроші, ось і скоротили тепер усе рахують.
|
|
|
AVB
Турист |
23.02.2007 14:20 |
|
|
|
Не знаю чому, але в Европі кожна фрегзія має своє поштове відділення, а часом і декілька!
|
|
|
medvid
гість міста |
|
|
AVB
Турист |
24.02.2007 14:30 |
|
|
|
Як це що? Виконують в повному обсязі свої функції, на які є великий попит населення.
|
|
|
Pliocen
житель міста |
07.03.2007 18:01 |
|
|
|
Переважно в кожному місті керують люди які займаються певною, вигідною, економічною діяльністю!
|
|
|
astrolik
people |
24.06.2007 11:51 |
|
|
Є добрі люди, але дуже мало, відповідно дуже рідко на них потрапляєш.
А в основному грошові вампіри і зомбі.
Знаєте, коли я чую про наших керівниківна будь яких рівнях влади, то мене аж нудить .
Просто інакшої думки, чи враження в мене з побаченого і пережитого нажаль немає.
|
|
|
Made in Ukrain
гість міста |
24.06.2007 19:53 |
|
|
|
Золочівщиною керюють номенклатура комуністичної партії (вірніше обкомів та парткомів ком партії) і предмету для суперечки я тут не бачу
|
|
|
AVB
Турист |
24.06.2007 21:39 |
|
|
Та нашо нам взагалі знати хто там тою Золочівщиною "кирує". Головне, хто нею володіє! А відповідь проста: німці-жиди-поляки!
|
|
|
автор
гість міста |
05.04.2008 18:45 |
|
|
30 березня в Золочеві проходила хресна дорога, і коли несли хрест Золотник і Фенчак, реакції на Фенчака небуло ніякої, а Золотника люди не зрозміли. Чому???? Напевно люди пригадали Комуністичне минуле п.Золотника.
|
|
|
mops
міська комісія |
05.04.2008 18:57 |
|
|
Можна подумати ці люди не мають минулого.
Одна з найбільших християнських чеснот - уміння прощати. Усі ті, хто "не зрозумів" пана Золотника - несправжні християни.
|
|
|
Олег
житель міста |
05.04.2008 22:37 |
|
|
Може люди забули як то прощати?
| автор пише: | | Напевно люди пригадали Комуністичне минуле п.Золотника. |
зрештою він чоловік того часу де він мусів підкорятися тій системі і хто його знає автор який би ти був в той час?? Може тоже би знімав хрестики учням, чи ходив попід церкву?Прости і будеш прощений.
|
|
|
автор
гість міста |
05.04.2008 23:13 |
|
|
| Олег пише: | | зрештою він чоловік того часу де він мусів підкорятися тій системі |
Не вірю таким людям!!! Вони будуть робити все заради грошей, нині він віруюча людина завтра прийде друга влада і він стане атеїстом. Коли вже він таке робив то вже такій людині вірити не можна, і при владі її немає бути!! Нехай сидить і відмолює гріхи дома, а не носить хрести по місту.Колишні комуністи такими БОГОМОЛЬНИМИ поставали, холера!!!??
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
06.04.2008 04:12 |
|
|
| автор пише: | | Колишні комуністи такими БОГОМОЛЬНИМИ поставали, холера!!!?? |
і шо?Людина змінюється.Хто не змінюється-той дятел яке комуністичне минуле в Золотника?Шо за брєд?Він працював вчителем,причому був непоганим вчителем,якого любили учні.Шо може він за свою політкар"єру набув якихось супер пупер статків?я не знаю його як керівника,але людина він порядна,принаймні був-давно з ним не стикався.
|
|
|
автор
гість міста |
06.04.2008 11:58 |
|
|
| Васілій пише: | | Він працював вчителем,причому був непоганим вчителем |
Але за ВЕРТЕПАМИ добре бігав.
|
|
|
Олег
житель міста |
06.04.2008 12:09 |
|
|
| автор пише: | | Але за ВЕРТЕПАМИ добре бігав. |
А ти то бачив???? докажи!!!!!!!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
06.04.2008 17:07 |
|
|
| автор пише: | | Але за ВЕРТЕПАМИ добре бігав. |
Хоць хтось від того постраждав?Тка тоді була народна забава-бігати
|
|
|
realCAT
житель міста |
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
07.04.2008 12:21 |
|
|
| realCAT пише: | | а мона розшифрувати хто ці три є.... |
Та не бери тіжкого в руки,а дурного до голови.Нафіга воно тобі?ше нечаяно почнеш думати і мосх зламаєш
|
|
|
realCAT
житель міста |
08.04.2008 18:09 |
|
|
та мну знаш насрать на моск я його и так ламаю горівкою і димом
Во хочеться знати шо вуйки то, а я в золочові останніх 7 років тіки по вихідних буваю
|
|
|
Ira_NEO
PhotoAppraiser |
08.04.2008 20:21 |
|
|
А як проголосувати якщо:
1. П. Фенчак є головою районної державної адміністрації.
2. П. Золотник є головою районної ради.
3. А Зубар взагалі ніякого відношення немає бо керує тіки м. Золочевом.
Звідси випливає шо і п. Фенчак і п. Золотник керують усією Золочівщиною а хто саме тяжко зказати
P.S. realCAT- розшифрувала
|
|
|
realCAT
житель міста |
|
|
AVB
Турист |
10.04.2008 23:18 |
|
|
Вже давно незмінно керує багатоголовий дракон. От з`являється свіжа людина, рубає драконові якусь голову, сама стає на її місце, а інші голови роблять з неї таку саму, як вони. Тут не з голів починати треба. От наш богатир Олег Попович з тими головами з правильного боку воює . Так їм! Копняками!
|
|
|
Олег
житель міста |
11.04.2008 17:47 |
|
|
Ira_NEO, Золотник землю "продає", а Фенчак на сесіях виступає, то скорше всього і так є.
|
|
|
Ira_NEO
PhotoAppraiser |
|
|
Alexis
житель міста |
12.04.2008 14:47 |
|
|
Всі знають. Земельні ділянки йдуть як на базарі. Не встигнеш обернутись - памятники викорчують шоб ларьок поставити. Будинок убогих тоже недовго простоїть. Піде з молотка як пити дати. Нема коли покращувати добробут міста коли таке ЛаВе в карман аж проситься.
От тільки проти "переважаючої більшості" в РДА ніхто виступати не спішить.
|
|
|
Олег
житель міста |
14.04.2008 23:04 |
|
|
|
"Будинок убогих" належить церковні громаді міста, може його вже так зразу не продадуть?
|
|
|
tymofiy
житель міста |
15.04.2008 08:40 |
|
|
| Олег пише: | | Будинок убогих" належить церковні громаді міста |
З яких таких пір?
|
|
|
zorro
гість міста |
15.04.2008 12:45 |
|
|
| Олег пише: | | належить церковні громаді міста |
а хто такий "церковна громада міста"?є така юридична особа?
|
|
|
AVB
Турист |
16.04.2008 01:10 |
|
|
18 квітня - день пам`яток історії і культури. Що золочівська влада підготувала до цієї дати? Може справедливіше було назвати це днем пам`яті історії і культури? Бо, здається, чим далі від минулих виборів, тим більше память про нашу культуру відходить в історію Обіцяли, обіцяли,... а будинок і далі стоїть "убогий"
|
|
|
Олег
житель міста |
19.04.2008 23:52 |
|
|
|
адА нашо їм то здалося? "ДЕ ХТО" сидить і думає до якої то партії "втікати" щоб на слідуючі вибори "проскочити" знов в депутати, котролювати їх треба, пропоную адміну створити тему де де би можна було розмістити всі приняті документи Міської ради і РДА і юристам нати роз"ясненя, що до законності чи не законності їх прийняття даними органами влади.
|
|
|
Pliocen
житель міста |
08.05.2008 05:37 |
|
|
Керуе той кому це вигидно! Запарили вони вси! Люди подумайте трохи про других, ато хтось багатие а хтось кинець з кинцями стараеться звести! Ти хто керують взагали совисти не мають!
додано через 4 хвилини 57 секунд:
Одного разу бачив бабку яка в мусорнику щось шукала поисти, по Львивський ближче до ценру, можливо хтось з наших и политикив це бачив . А якшо не то роззуйте очи!
додано через 40 секунд:
|
|
|
Олег
житель міста |
02.07.2008 18:14 |
|
|
Передвиборча програма
Зубара Володимира Володимировича
? Створення нових робочих місць;
? cтворення сприятливих умов для розвитку підприємництва, мало¬го і середнього бізнесу;
? ремонт доріг;
? реформування комунальної сфери;
? наведення порядку і чистоти на вулицях, у парках та скверах;
? реставрувати Будинок убогих;
? залучення інвестицій для жит¬лового будівництва;
? завершення будівництва ново¬го пологового будинку;
? проведення всесвітнього з'їзду золочів'ян;
Опубліковано в газеті «Народне слово» від 14 березня 2006р.
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
02.07.2008 18:29 |
|
|
| Олег пише: | Передвиборча програма
Зубара Володимира Володимировича
|
програма як програма-ти шо хтів там побачити? як діти,йопт
|
|
|
Олег
житель міста |
02.07.2008 18:59 |
|
|
| Васілій пише: | | програма як програма-ти шо хтів там побачити? як діти,йопт |
Хочу побачити чи її виконє наш МЕР
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
02.07.2008 19:47 |
|
|
| Олег пише: | | Хочу побачити чи її виконє наш МЕР |
а де ти бачив шоб виконувалась передвиборча програма? дорослий,а віриш в Діда мороза,нє?
додано через 1 хвилину 33 секунди:
відкрию тобі страшну таємницю-навіть ТИ,якщо виграєш на виборах,ніхєра не виконаєш свою програму
|
|
|
AVB
Турист |
03.07.2008 22:13 |
|
|
Олег, ти факти, будь-ласка, не перекручуй! Мер обіцяв лишень подумати , чи можливо якось посприяти переліченим в програмі питанням...
Васілій, а чого так категорично
Я просто впевнений, шо Олег власноруч би приніс драбину і спиляв вже би ту кляту березу. Тому я вже голосував би за Олега!
|
|
|
Васілій
NEVSEREMOS‘! |
04.07.2008 04:14 |
|
|
| AVB пише: | | Олег власноруч би приніс драбину і спиляв вже би ту кляту березу. Laughing Тому я вже голосував би за Олега! Good |
та краще най береза си росте
|
|
|
assa234
гість міста |
24.09.2008 16:57 |
|
|
Золочевом керує Торський Василь - директор ЖЕКУ!!! Взяточник капітальний!
|
|
|